2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

inşallah canım sağolasın. bi tek göğüsler şis ve halsizlik var bulantım hiç yok.
Bende 6+3 um bulantim benimde yok çarşamba kalp atışı için gel dediler

Neden alttan istemedin canım bebeğe zarar gelir diye mi

Bence başka bir hekime daha git iyi bir özele idrarın varken inşallah allahın izniyle gorursun canım

Ama moralini yüksek tut ne olur

alttan bakınca ben kasılıyorumç rahat olamıyorum, korkuyorum da , hepsi birarada.inşallah yarın gideceğim.

Merhaba kızlar İnşallah bende mayıs ayı annesi olacağım. Hamileliğin tüm negatif özelliklerini yaşıyorum. Mide bulantısı mı dersin kahverengi lekelenme mi dersin halsizlik zaten o biçim. Kahverengi leke filan gelmesi çok üzüyor beni, hayırlısıyla hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi.

inşallah canım sağolasın. bi tek göğüsler şis ve halsizlik var bulantım hiç yok.
Canım benim inşallah bir sorun yoktur benim de bulantım var biraz ama ben de korkuyorum bir sorun olacak mı diye ben de yarın kalp atışlarını duymaya gideceğim iki hafta önce keseyi gördüm sadece yarın inşallah ikimiz de hayırlı haberler alırız

Merhaba kızlar
beni de aranıza alın :)
cuma günü öyle bir nezleydim ki test yapayım dedim eğer yoksa ilaç iiçeyim diye ama oyle bir silik çizgi çıktı ki zor görünen cinsten :) cumartesi daha kötü olunca kan verdim acilde eğer dedim yoksa en azından ilaç içeyim değerim 29,03 çıktı hamilesiniz dedi doktor bi kaç gün sonra tekrarlayın katlanması gerek dedi çok küçük yani anlayacağınız perşembe kan tahlilini yenileyeceğim belirti olarak sadece herşeye ağlıyorum ve halsizlik var :) çok korkuyorum inş sağlıklıdır ve benimledir erken öğrenince de bir zor oluyor
idrar testi her gün koyulaşmaya devam ediyor sizce iyiye işaretmidir kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz doktora gitsene diyeceksiniz şuan yanımdaki arkadaşım izinde kılımı kıpırdatamıyorum cumartesi de çalışıyorum

aminnn cnaım inşallah

benimde bugun değerim 1500 ün üstüne cıkmış :) çok sevindim perşembe dr a gidicem bakalım ama hiç hamile gibi değilim orasıda farklı bi durum tabi acaba calıstıgım için kendımı dınleyemıyomuyum :)

canım nasılsın belki hatırlarsın beni baya yorumlaşmıştık seninle tedavim için bende katıldım gibi aranıza çok şükür :)

Ben 6+3 te gitcem Dr a alttan bakacağını söyledi Dr um karından gözükmez kalp atışı duyulmaz dedi

Ben bir zararı olacağını düşünmüyorum vajinal muayene nin zararlı olsa Dr bunu yapmaz

Son düzenleme:

Öncelikle h.g kesin vardır cnm benimde ilk silik cikti inanmadım günüm geçtikten sonra tam emin oldum kandada çıkmış daha ne olsun hayırlı olsun bebişin

kizlar doktordan geldim 6hafta 1gunlugum kalbinide duyduk minigimi de gordm kucucuk pirinc kadr dedi nasilm bi bilseniz insallah hepiniz duyarsiniz
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah vajinal mi baktı doktorun karından mı ve kese boyutun kaç olmuş canım ?

keseyı gördük bir hafta önce 10 mm idi. bu hafta 20 mm olmus ama bebegı görmedi. daha iyi bir cıhazda belki görülebilir dedi. haftaya göremezsek bos gebelik dedi
Canım baktırsaydın vajinal, rahmin içine girmiyor ki ultrason o yüzden tehlikeli degil, öyle genel bir önyargı var toplumda. Ben vajinal baktırdım Allah'a şükür gayet iyiyiz hiç şikayetim olmadı. İnşallah bebişin kesesinde sana şaka yapıyordur annesi, belki de doktorun ultrasonu kötüdür yüreğini ferah tut canım

Herkese merhaba. BAT ım 9 eylüldü 5 gün gecikince dün sabah test yaptım vee damlatırken çift çizgi. Allah nasip ederse ben de mayıs annesiyim. Ama şimdi napıcamı bilmiyorum belki eskişehirli birileri çıkar fikir verir hangi doktor hangi hastane fiyatlar nasıl off kafam çok karışık

Gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah vajinal mi baktı doktorun karından mı ve kese boyutun kaç olmuş canım ?
vajinal bakti canim. foto koyuyorum bi bak ben pek anlamiyorum bana da soyle ama :)

Eklentiler

• 20170918_162911-min-1.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 64
alttan bakınca ben kasılıyorumç rahat olamıyorum, korkuyorum da , hepsi birarada.inşallah yarın gideceğim.
Anladım canım benim tüp bebek o kadar çok baktirdim ki o yüzden seçme şansım pek olmadı
Tüm kalbimle dua ediyorum inşallah hepimiz hayırlısıyla kalp atislarimizi duyalim ve sağlıkla kucağımiza alalim
Morallerimizi hep yüksek tutalım can taşıdığımizi unutmayalım

Sübhanallah ve bihamdihi
allahümme ya mübdiü

Bu ikisini çek canım ruhun daralınca iyi geliyor cidden Yarın da güzel haberlerini ver insallah

vajinal bakti canim. foto koyuyorum bi bak ben pek anlamiyorum bana da soyle ama :)
Maşallah sübhanallah canım seninki gayet keyifli görünüyor:)
Sağlıkla kucağına al güle güle büyüt darisi basimiza
Bebişin 4 küsür mm
Kesenin ölçüsü aşağıda yazıyor tam çekememişsin kaymış göremedim ama güzel büyümüş meleğin tam pirinc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…