- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
aminn inşallah sağolasın.Insallah bebegin keseye girer canim
inşallah canım sağolasın. bi tek göğüsler şis ve halsizlik var bulantım hiç yok.Canım inşallah duyarsın bebisini haftaya belki de daha erkendir inşallah seninledir meleğin peki hamilelik belirtilerin var mı bulantı vs
Bende 6+3 um bulantim benimde yok çarşamba kalp atışı için gel dedilerinşallah canım sağolasın. bi tek göğüsler şis ve halsizlik var bulantım hiç yok.
alttan bakınca ben kasılıyorumç rahat olamıyorum, korkuyorum da , hepsi birarada.inşallah yarın gideceğim.Bende 6+3 um bulantim benimde yok çarşamba kalp atışı için gel dediler
Neden alttan istemedin canım bebeğe zarar gelir diye mi
Bence başka bir hekime daha git iyi bir özele idrarın varken inşallah allahın izniyle gorursun canım
Ama moralini yüksek tut ne olur
Canım benim inşallah bir sorun yoktur benim de bulantım var biraz ama ben de korkuyorum bir sorun olacak mı diye ben de yarın kalp atışlarını duymaya gideceğim iki hafta önce keseyi gördüm sadece yarın inşallah ikimiz de hayırlı haberler alırızinşallah canım sağolasın. bi tek göğüsler şis ve halsizlik var bulantım hiç yok.
aminnn cnaım inşallahCanım benim inşallah bir sorun yoktur benim de bulantım var biraz ama ben de korkuyorum bir sorun olacak mı diye ben de yarın kalp atışlarını duymaya gideceğim iki hafta önce keseyi gördüm sadece yarın inşallah ikimiz de hayırlı haberler alırız
canım nasılsın belki hatırlarsın beni baya yorumlaşmıştık seninle tedavim için bende katıldım gibi aranıza çok şükür :)Aynen cnm o çok ağrıdı aksam ama uyandım hiç birşey yok bu arada ben son bir haftadir erken kalkıyorum izinliyim ama ise giderken bu kadar erken kalkamazdim. O ağrı çok ayakta kalınca oluyor galiba dikkat etmeliyiz. Bu arada hiç birsey olmaz sende içini ferah tut inş hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi. Ay çok heyecanlıyım yaaa.
Ben 6+3 te gitcem Dr a alttan bakacağını söyledi Dr um karından gözükmez kalp atışı duyulmaz dedikızlar doktordan geliyorum. moralim çok bozuk 6+4 günlük hamileyim bugun kalp atısını dinlemeye gittik. bırak kalp atısını bebek görünmedi. alttan bakmasınada ben izin vermedim. bir hafta sonra görülmezse boş gebeliktir dedi.((. bu kadarlıkken bebegı karından görülmeyen var mı?
Merhaba kızlar
beni de aranıza alın :)
cuma günü öyle bir nezleydim ki test yapayım dedim eğer yoksa ilaç iiçeyim diye ama oyle bir silik çizgi çıktı ki zor görünen cinsten :) cumartesi daha kötü olunca kan verdim acilde eğer dedim yoksa en azından ilaç içeyim değerim 29,03 çıktı hamilesiniz dedi doktor bi kaç gün sonra tekrarlayın katlanması gerek dedi çok küçük yani anlayacağınız perşembe kan tahlilini yenileyeceğim belirti olarak sadece herşeye ağlıyorum ve halsizlik var :) çok korkuyorum inş sağlıklıdır ve benimledir erken öğrenince de bir zor oluyor
idrar testi her gün koyulaşmaya devam ediyor sizce iyiye işaretmidir kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz doktora gitsene diyeceksiniz şuan yanımdaki arkadaşım izinde kılımı kıpırdatamıyorum cumartesi de çalışıyorum
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah vajinal mi baktı doktorun karından mı ve kese boyutun kaç olmuş canım ?kizlar doktordan geldim 6hafta 1gunlugum kalbinide duyduk minigimi de gordm kucucuk pirinc kadr dedi nasilm bi bilseniz insallah hepiniz duyarsiniz
Canım baktırsaydın vajinal, rahmin içine girmiyor ki ultrason o yüzden tehlikeli degil, öyle genel bir önyargı var toplumda. Ben vajinal baktırdım Allah'a şükür gayet iyiyiz hiç şikayetim olmadı. İnşallah bebişin kesesinde sana şaka yapıyordur annesi, belki de doktorun ultrasonu kötüdür yüreğini ferah tut canımkeseyı gördük bir hafta önce 10 mm idi. bu hafta 20 mm olmus ama bebegı görmedi. daha iyi bir cıhazda belki görülebilir dedi. haftaya göremezsek bos gebelik dedi
vajinal bakti canim. foto koyuyorum bi bak ben pek anlamiyorum bana da soyle ama :)Gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah vajinal mi baktı doktorun karından mı ve kese boyutun kaç olmuş canım ?
Anladım canım benim tüp bebek o kadar çok baktirdim ki o yüzden seçme şansım pek olmadıalttan bakınca ben kasılıyorumç rahat olamıyorum, korkuyorum da , hepsi birarada.inşallah yarın gideceğim.
Maşallah sübhanallah canım seninki gayet keyifli görünüyor:)vajinal bakti canim. foto koyuyorum bi bak ben pek anlamiyorum bana da soyle ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?