2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Ben 6+3 te gitcem Dr a alttan bakacağını söyledi Dr um karından gözükmez kalp atışı duyulmaz dedi

Ben bir zararı olacağını düşünmüyorum vajinal muayene nin zararlı olsa Dr bunu yapmaz
canım bence de zararı yoktur.ben kasılıyorum o nedenle istemedim. kendim korkuyorum yani.

inşallah canıım ya sağolasın

sağol allah razı olsun canım. doktora gıder gıtmez haber vericem canım

vajinal bakti canim. foto koyuyorum bi bak ben pek anlamiyorum bana da soyle ama :)
Maşallah canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin :) crl yazan bebeginin bastan popoya kadar olan boyu :) kese de gs olarak yazıyor belki doktorun ona bakmamıştır ya da sen dikkatli bak bi canım belki oralardadır :) ben de yarın kalp atışı için gideceğim inşallah ben de hayırlı haberler alırım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

canım bence de zararı yoktur.ben kasılıyorum o nedenle istemedim. kendim korkuyorum yani.
Anladım canm benimki tüp bebek olduğu için çatala in çık in çık alıştım bana hiç zor gelmiyo
herkesi de benim gibi zannediyorum

Son düzenleme:
canım nasılsın belki hatırlarsın beni baya yorumlaşmıştık seninle tedavim için bende katıldım gibi aranıza çok şükür :)
Yaa hayırlı olsun cnm çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Evet canım benim de bulantı falan yok ama affedersin akıntı sanki krem renginden biraz daha koyu gibi,kan değil kahverengi de değil ama krem renginden daha koyu tuhaf birşey kafam çok karışık valla
Su iç tatlım az içersen enfeksiyon oluyor ben de sarı gibi oldu bol su ile geçer dedi doktor geçti, en az iki litre su içiyorum sonra süt ayran soda falan.

kızlar afedersiniz hamilelikte ila kabızlık ve mide bulantısı olması sart mı?
Ay cnm bulantim çok az şükür ama kabizim bir aydır o da aşırı sayılmaz işte iki günde bir, hiç böyle olmazdım oluyor demek ki.

Çok normal cnm hepimiz de oluyor, merak etme Allah'a emanet yavrularimiz.

kızlar bende iyi haber yok kanamam var kan degerlerim yüksek ne agrım ne birsey dıs gebelik olabilirde dedi keseyi göremedi son kan degerim 2292 bklm hakkımızda hayırlısı olsun insallah kalben diliyorum bebişlerinizi saglıkla kucagınıza aglın insallah

Tatlım çok sevindim sana bu arada iş çıkışı özel hastane aciline git çok uyguna beta HCG yapıyorlar ben 16 TL'ye yaptırdım. Hiç tasalanma merak edersen git baktır hemen.

Ben hala hamile gibi hissetmiyorum ama o kalp atışını duyunca elim ayağım dolaştı birbirine muhteşem bir şey. Hala dinliyorum kaydettim ama ses çok az geliyor telde halimi görsen yapışıyorum tele bal bu bebişler.

Allah korusun cnm başka doktora da git inş hayırlı haberler alırsın.

Canım çok geçmiş olsun inşallah normale döner Allah sana bağışlasın yavrunu.stres yapma sen,Her şey Allah'tan

Allah'ın izniyle birşey olmaz ağrın sizin da yokmuş bol bol dua et tabi bizlerde edelim

Selam kkızlar bugün sata göre 7+6 yız . İki gün önce sağ göğsümde kitle gibi bişey fark ettim. Bu dönem göğüs yapısı çok değişiyor. Bi korktum açıkcası acaba süt hormonlarıyla falan alakalımıdır ki böyle birley taşayan var mı aranızda ? Bide sağlık ocağındaki hemşire bana kan değerin düşük 4. Aydan snra kan ilacına başlaman lazım hatta belki doktorun hemen başlatır demişti . Geçen cuma kontrolde doktorumda demiş kan değerin biraz düşük diye ama ben duymamışım sormayı da unuttum acaba bi sıkıntı olur mu ki hemn başlamamak

Selam kızlarr...ben bugün düşük yaptım kanamalarim devam ediyor 2o18 mayis annesi olma hayalim erken bitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…