- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
canım bence de zararı yoktur.ben kasılıyorum o nedenle istemedim. kendim korkuyorum yani.Ben 6+3 te gitcem Dr a alttan bakacağını söyledi Dr um karından gözükmez kalp atışı duyulmaz dedi
Ben bir zararı olacağını düşünmüyorum vajinal muayene nin zararlı olsa Dr bunu yapmaz
inşallah canıım ya sağolasınCanım baktırsaydın vajinal, rahmin içine girmiyor ki ultrason o yüzden tehlikeli degil, öyle genel bir önyargı var toplumda. Ben vajinal baktırdım Allah'a şükür gayet iyiyiz hiç şikayetim olmadı. İnşallah bebişin kesesinde sana şaka yapıyordur annesi, belki de doktorun ultrasonu kötüdür yüreğini ferah tut canım
sağol allah razı olsun canım. doktora gıder gıtmez haber vericem canımAnladım canım benim tüp bebek o kadar çok baktirdim ki o yüzden seçme şansım pek olmadı
Tüm kalbimle dua ediyorum inşallah hepimiz hayırlısıyla kalp atislarimizi duyalim ve sağlıkla kucağımiza alalim
Morallerimizi hep yüksek tutalım can taşıdığımizi unutmayalım
Sübhanallah ve bihamdihi
allahümme ya mübdiü
Bu ikisini çek canım ruhun daralınca iyi geliyor cidden Yarın da güzel haberlerini ver insallah
Maşallah canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin :) crl yazan bebeginin bastan popoya kadar olan boyu :) kese de gs olarak yazıyor belki doktorun ona bakmamıştır ya da sen dikkatli bak bi canım belki oralardadır :) ben de yarın kalp atışı için gideceğim inşallah ben de hayırlı haberler alırım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahvajinal bakti canim. foto koyuyorum bi bak ben pek anlamiyorum bana da soyle ama :)
Anladım canm benimki tüp bebek olduğu için çatala in çık in çık alıştım bana hiç zor gelmiyocanım bence de zararı yoktur.ben kasılıyorum o nedenle istemedim. kendim korkuyorum yani.
Yaa hayırlı olsun cnm çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.canım nasılsın belki hatırlarsın beni baya yorumlaşmıştık seninle tedavim için bende katıldım gibi aranıza çok şükür :)
Su iç tatlım az içersen enfeksiyon oluyor ben de sarı gibi oldu bol su ile geçer dedi doktor geçti, en az iki litre su içiyorum sonra süt ayran soda falan.Evet canım benim de bulantı falan yok ama affedersin akıntı sanki krem renginden biraz daha koyu gibi,kan değil kahverengi de değil ama krem renginden daha koyu tuhaf birşey kafam çok karışık valla
Ay cnm bulantim çok az şükür ama kabizim bir aydır o da aşırı sayılmaz işte iki günde bir, hiç böyle olmazdım oluyor demek ki.kızlar afedersiniz hamilelikte ila kabızlık ve mide bulantısı olması sart mı?
Çok normal cnm hepimiz de oluyor, merak etme Allah'a emanet yavrularimiz.Kızlar 6+2 deyim bugün
Keseyi gördük çarşamba kalp atışı için gideceğiz inşallah
Tup bebekle hamileyim
Bugün tedirginim biraz bariz sağ kasığıma ara ara ağrı giriyor
Hatta regl ağrısı gibi ağrım oldu 2 3 kez
Korktum ya yaklaşık 10 gündür çok minik ağrılarım dışında çok rahattım normal mi bu haftada böyle agrilar
Tatlım çok sevindim sana bu arada iş çıkışı özel hastane aciline git çok uyguna beta HCG yapıyorlar ben 16 TL'ye yaptırdım. Hiç tasalanma merak edersen git baktır hemen.Merhaba kızlar
beni de aranıza alın :)
cuma günü öyle bir nezleydim ki test yapayım dedim eğer yoksa ilaç iiçeyim diye ama oyle bir silik çizgi çıktı ki zor görünen cinsten :) cumartesi daha kötü olunca kan verdim acilde eğer dedim yoksa en azından ilaç içeyim değerim 29,03 çıktı hamilesiniz dedi doktor bi kaç gün sonra tekrarlayın katlanması gerek dedi çok küçük yani anlayacağınız perşembe kan tahlilini yenileyeceğim belirti olarak sadece herşeye ağlıyorum ve halsizlik var :) çok korkuyorum inş sağlıklıdır ve benimledir erken öğrenince de bir zor oluyor
idrar testi her gün koyulaşmaya devam ediyor sizce iyiye işaretmidir kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz doktora gitsene diyeceksiniz şuan yanımdaki arkadaşım izinde kılımı kıpırdatamıyorum cumartesi de çalışıyorum
Ben hala hamile gibi hissetmiyorum ama o kalp atışını duyunca elim ayağım dolaştı birbirine muhteşem bir şey. Hala dinliyorum kaydettim ama ses çok az geliyor telde halimi görsen yapışıyorum telebenimde bugun değerim 1500 ün üstüne cıkmış :) çok sevindim perşembe dr a gidicem bakalım ama hiç hamile gibi değilim orasıda farklı bi durum tabi acaba calıstıgım için kendımı dınleyemıyomuyum :)
Allah korusun cnm başka doktora da git inş hayırlı haberler alırsın.kızlar bende iyi haber yok kanamam var kan degerlerim yüksek ne agrım ne birsey dıs gebelik olabilirde dedi keseyi göremedi son kan degerim 2292 bklm hakkımızda hayırlısı olsun insallah kalben diliyorum bebişlerinizi saglıkla kucagınıza aglın insallah
Canım çok geçmiş olsun inşallah normale döner Allah sana bağışlasın yavrunu.stres yapma sen,Her şey Allah'tankızlar bende iyi haber yok kanamam var kan degerlerim yüksek ne agrım ne birsey dıs gebelik olabilirde dedi keseyi göremedi son kan degerim 2292 bklm hakkımızda hayırlısı olsun insallah kalben diliyorum bebişlerinizi saglıkla kucagınıza aglın insallah
gidicem cnm agrım falan yok iyiym bklm hayırlısıAllah korusun cnm başka doktora da git inş hayırlı haberler alırsın.
saol cnm tesekür ederim çok üzgünüm agrım falan yok bklmCanım çok geçmiş olsun inşallah normale döner Allah sana bağışlasın yavrunu.stres yapma sen,Her şey Allah'tan
Allah'ın izniyle birşey olmaz ağrın sizin da yokmuş bol bol dua et tabi bizlerde edelimkızlar bende iyi haber yok kanamam var kan degerlerim yüksek ne agrım ne birsey dıs gebelik olabilirde dedi keseyi göremedi son kan degerim 2292 bklm hakkımızda hayırlısı olsun insallah kalben diliyorum bebişlerinizi saglıkla kucagınıza aglın insallah
düşük yaptığımda doktor çok kaba bi şekilde alttan bakınca fobi oluştu. o kadar anlayıssızlar ki.Anladım canm benimki tüp bebek olduğu için çatala in çık in çık alıştım bana hiç zor gelmiyo
herkesi de benim gibi zannediyorum
Merhaba hanımlar hepinize selamlar...32 yasındayim...8 yasinda kızim var ve esimle ağustos ayi itibariyle çalışmalara baslamistik...dun test yaptim hamis oldugumu öğrendim...sanirim bende mayis annesi olucam...Allah izin verirse...bu saatte yazabilmemin sebebi de kurulu gibi uyaniyorum:))))inş. Güzel paylaşımlarimiz olur....
Selam kızlarr...ben bugün düşük yaptım kanamalarim devam ediyor 2o18 mayis annesi olma hayalim erken bitti...Merhaba hanımlar hepinize selamlar...32 yasındayim...8 yasinda kızim var ve esimle ağustos ayi itibariyle çalışmalara baslamistik...dun test yaptim hamis oldugumu öğrendim...sanirim bende mayis annesi olucam...Allah izin verirse...bu saatte yazabilmemin sebebi de kurulu gibi uyaniyorum:))))inş. Güzel paylaşımlarimiz olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?