2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Tatlım çok sevindim sana bu arada iş çıkışı özel hastane aciline git çok uyguna beta HCG yapıyorlar ben 16 TL'ye yaptırdım. Hiç tasalanma merak edersen git baktır hemen.
perşembe gidicem ins canım hem adet günüm geçmiş olur geçen ay ilaç bittikten 8 gün sonra adet olmuştum perşembe tam 8. günüm onu bekliyorum

valla tatlım göğüslerim beni öldürüyor ilk belirtimdi dokuz ayda benle gidecek sanırım, uçları yanıyor kocaman oldular içindede kitle gibi var hakikaten. doktor normal dedi. bi de benim kan normal çıktı d vitaminim düşüktü ebe 4. ayda başlayalım dedi doktorum ben inanmıyorum öyle şeylere güneşe çık yeterli dedi almadım ben de

Kızlar ne karnım ağrıyor ne midem bulanıyor ne de halsizligim var sadece göğüslerim acıyor.hamile olduğumu unuttum ben yahu bebise birşey olmamıştır dimi tövbe tövbe

Kızlar ne karnım ağrıyor ne midem bulanıyor ne de halsizligim var sadece göğüslerim acıyor.hamile olduğumu unuttum ben yahu bebise birşey olmamıştır dimi tövbe tövbe
Hay Allah seni ne yapmasın mis gibi hamilelik geçiriyorum demiyor da olmaz bişey inş meraklanma. Herkes de aynı şeyler olmaz ki cnm benim en büyük korkumdu kusmak şükür 8. Haftadayiz kusmadim hiç inş da kusmam.

Hay Allah seni ne yapmasın mis gibi hamilelik geçiriyorum demiyor da olmaz bişey inş meraklanma. Herkes de aynı şeyler olmaz ki cnm benim en büyük korkumdu kusmak şükür 8. Haftadayiz kusmadim hiç inş da kusmam.
Çok şükür canım benim hiç midem bile bulanmadi şimdiye kadar ama karnım agriyordu o da 2 gundur kesildi ne bileyim hep bi tedirginlik cumartesi sat a göre 7+0 olacak kontrolum var insallah kalp atışlarını duyar mıyım ki

Olmaz kuzu tekrar kontrole gittiğinde sorarsın, bakliyat yemekleri tüket bol bol onlar kan yapıyor, kırmızı kuru ya da taze üzüm ye, pekmez iç mesela, stres yapma tatlım

Günaydınn herkesee :) ben dün sağ kasık ağrısıyla tekrar DR gittim bebişim büyümüş bi sıkıntı yok şükür ama kalbi için daha 13 gün bekliycem uff bana zaman geçmiyor

Günaydınn herkesee :) ben dün sağ kasık ağrısıyla tekrar DR gittim bebişim büyümüş bi sıkıntı yok şükür ama kalbi için daha 13 gün bekliycem uff bana zaman geçmiyor
Aynı gündeyiz son adetim 6 agustos yarın 6+3 olucaz randevum var doktora duyamıcaz mı acaba bizde kalp atısını bhch değerleriniz nasıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…