Inşallah canımÇok normal cnm hepimiz de oluyor, merak etme Allah'a emanet yavrularimiz.
canım h.b. ins öyledir sabırla bekleyecegizÖncelikle h.g kesin vardır cnm benimde ilk silik cikti inanmadım günüm geçtikten sonra tam emin oldum kandada çıkmış daha ne olsun hayırlı olsun bebişin
amin ins canım zaman normalde hızlı geçer suan geçmek bilmiyor amaYaa hayırlı olsun cnm çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
perşembe gidicem ins canım hem adet günüm geçmiş olur geçen ay ilaç bittikten 8 gün sonra adet olmuştum perşembe tam 8. günüm onu bekliyorumTatlım çok sevindim sana bu arada iş çıkışı özel hastane aciline git çok uyguna beta HCG yapıyorlar ben 16 TL'ye yaptırdım. Hiç tasalanma merak edersen git baktır hemen.
geçmiş olsun canım ins kısa sürede iyilesirsinSelam kızlarr...ben bugün düşük yaptım kanamalarim devam ediyor 2o18 mayis annesi olma hayalim erken bitti...
Canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki çok üzülmüş olmalısın .bebek düşünce hemen yenisinin yerini hazırlarmış derler.canım allah tezinden yenisini versinSelam kızlarr...ben bugün düşük yaptım kanamalarim devam ediyor 2o18 mayis annesi olma hayalim erken bitti...
valla tatlım göğüslerim beni öldürüyor ilk belirtimdi dokuz ayda benle gidecek sanırım, uçları yanıyor kocaman oldular içindede kitle gibi var hakikaten. doktor normal dedi. bi de benim kan normal çıktı d vitaminim düşüktü ebe 4. ayda başlayalım dedi doktorum ben inanmıyorum öyle şeylere güneşe çık yeterli dedi almadım ben deSelam kkızlar bugün sata göre 7+6 yız . İki gün önce sağ göğsümde kitle gibi bişey fark ettim. Bu dönem göğüs yapısı çok değişiyor. Bi korktum açıkcası acaba süt hormonlarıyla falan alakalımıdır ki böyle birley taşayan var mı aranızda ? Bide sağlık ocağındaki hemşire bana kan değerin düşük 4. Aydan snra kan ilacına başlaman lazım hatta belki doktorun hemen başlatır demişti . Geçen cuma kontrolde doktorumda demiş kan değerin biraz düşük diye ama ben duymamışım sormayı da unuttum acaba bi sıkıntı olur mu ki hemn başlamamak
Hay Allah seni ne yapmasın mis gibi hamilelik geçiriyorum demiyor da olmaz bişey inş meraklanma. Herkes de aynı şeyler olmaz ki cnm benim en büyük korkumdu kusmak şükür 8. Haftadayiz kusmadim hiç inş da kusmam.Kızlar ne karnım ağrıyor ne midem bulanıyor ne de halsizligim var sadece göğüslerim acıyor.hamile olduğumu unuttum ben yahu bebise birşey olmamıştır dimi tövbe tövbe
Çok şükür canım benim hiç midem bile bulanmadi şimdiye kadar ama karnım agriyordu o da 2 gundur kesildi ne bileyim hep bi tedirginlikHay Allah seni ne yapmasın mis gibi hamilelik geçiriyorum demiyor da olmaz bişey inş meraklanma. Herkes de aynı şeyler olmaz ki cnm benim en büyük korkumdu kusmak şükür 8. Haftadayiz kusmadim hiç inş da kusmam.
Selam kızlarr...ben bugün düşük yaptım kanamalarim devam ediyor 2o18 mayis annesi olma hayalim erken bitti...
Olmaz kuzu tekrar kontrole gittiğinde sorarsın, bakliyat yemekleri tüket bol bol onlar kan yapıyor, kırmızı kuru ya da taze üzüm ye, pekmez iç mesela, stres yapma tatlımSelam kkızlar bugün sata göre 7+6 yız . İki gün önce sağ göğsümde kitle gibi bişey fark ettim. Bu dönem göğüs yapısı çok değişiyor. Bi korktum açıkcası acaba süt hormonlarıyla falan alakalımıdır ki böyle birley taşayan var mı aranızda ? Bide sağlık ocağındaki hemşire bana kan değerin düşük 4. Aydan snra kan ilacına başlaman lazım hatta belki doktorun hemen başlatır demişti . Geçen cuma kontrolde doktorumda demiş kan değerin biraz düşük diye ama ben duymamışım sormayı da unuttum acaba bi sıkıntı olur mu ki hemn başlamamak
Aynı gündeyiz son adetim 6 agustos yarın 6+3 olucaz randevum var doktora duyamıcaz mı acaba bizde kalp atısını bhch değerleriniz nasıldıGünaydınn herkesee :) ben dün sağ kasık ağrısıyla tekrar DR gittim bebişim büyümüş bi sıkıntı yok şükür ama kalbi için daha 13 gün bekliycemuff bana zaman geçmiyor
Aynı gündeyiz son adetim 6 agustos yarın 6+3 olucaz randevum var doktora duyamıcaz mı acaba bizde kalp atısını bhch değerleriniz nasıldı
Günlerimiz aynı benimde cuma kontrolum var Bendeniz duyamicam şimdi kalbiniben dün gece gittim duyamadım7+5 de gel dedi cok zor oluyor beklemek
Günlerimiz aynı benimde cuma kontrolum var Bendeniz duyamicam şimdi kalbini
Ben geç döllenmedir diye tahmin ediyorum çünkü sat 4 Eylül spiral 17 inde çıktı bekleyip gorucem bakalımduyarsın canım sen benimki küçük herhalde inş duyarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?