- 19 Ocak 2017
- 486
- 301
- 23
- 37
Ben geç döllenmedir diye tahmin ediyorum çünkü sat 4 Eylül spiral 17 inde çıktı bekleyip gorucem bakalım
Canım üzme kendini bence seninki geç döllenme, insallah en kısa zamanda pit pit atacak minişin kalbibende 24 ağustosta kan testi yaptırdım yoktu Ancak 1 eylülde 1 hafta sonra yaptırdım vardı bende küçük olmasına baglıyorum ama sesini duymayı okadar çok istiyorum ki rabbbim kimseye kürtaj acısını yaşatmasın helede kanaman felan olmuyor ve parçanı bırakmak ayyy tekrar yaşamak istemiorum
Allah korusun canım ya kimseye yaşatmanınbende 24 ağustosta kan testi yaptırdım yoktu Ancak 1 eylülde 1 hafta sonra yaptırdım vardı bende küçük olmasına baglıyorum ama sesini duymayı okadar çok istiyorum ki rabbbim kimseye kürtaj acısını yaşatmasın helede kanaman felan olmuyor ve parçanı bırakmak ayyy tekrar yaşamak istemiorum
duyarsın cnm biz 6+5 de duyduk sabırla bekliyoruz daha erken de gidebilirdik ama doktorlar bekletiyor biz de bekliyoruz, fazla ultrasonda zarar bence.Çok şükür canım benim hiç midem bile bulanmadi şimdiye kadar ama karnım agriyordu o da 2 gundur kesildi ne bileyim hep bi tedirginlikcumartesi sat a göre 7+0 olacak kontrolum var insallah kalp atışlarını duyar mıyım ki
Allah korusun cnm Allah kimseye yaşatmasın öyle bir üzüntü, kötü şeyler getirme aklına lüften.bende 24 ağustosta kan testi yaptırdım yoktu Ancak 1 eylülde 1 hafta sonra yaptırdım vardı bende küçük olmasına baglıyorum ama sesini duymayı okadar çok istiyorum ki rabbbim kimseye kürtaj acısını yaşatmasın helede kanaman felan olmuyor ve parçanı bırakmak ayyy tekrar yaşamak istemiorum
Inşallah canimmduyarsın cnm biz 6+5 de duyduk sabırla bekliyoruz daha erken de gidebilirdik ama doktorlar bekletiyor biz de bekliyoruz, fazla ultrasonda zarar bence.
Onu bilmiyorum da ben erkek hissediyorum ya aslında o kadar çok kız istiyoruz ki ailecekKalp atışı erken duyulunca erkek diyolar ama ne kadar doğrudur bilemem
Bende çok kız istiyorum ama eşimde erkek diyo bilemiyoruz tabi sağlıklı olmaları en önemlisi ama yinede erkeği tattik bide kız olsa tadından yenmez :))Onu bilmiyorum da ben erkek hissediyorum ya aslında o kadar çok kız istiyoruz ki ailecekerkek olacak benim bak buraya yaziyorum şaka bi yana sağlıklı olsun kollarımıza hayırlısıyla alabilelim de Allah'ım izin verirse
Onu bilmiyorum da ben erkek hissediyorum ya aslında o kadar çok kız istiyoruz ki ailecekerkek olacak benim bak buraya yaziyorum şaka bi yana sağlıklı olsun kollarımıza hayırlısıyla alabilelim de Allah'ım izin verirse
Bişey olmaz canım Allah'ın izniyle kötüyü düşünme hemen benimde sarımsı akintim var arada bı iş yaparken kaşık batması da oluyo Allah'a emanet miniklerimizKızlar sabahtan beri birşeyim yoktu nevresimleri yerlestireyim dedim üç dört tanesi üst üste elime aldım bi ağrı başladı hafif karnımda bir de şu an akıntım var sarıdan koyu kahverengi de değil kırmızı da değil, progestan içtim ama inşallah bir sorun yoktur ya bundan sonra tövbe ağır bisey kaldirmayacagim
Inşallah canım inşallah ya ilk gelen akıntı ağır kaldırdıktan sonra oldu bir de kahverengi ve kırmızı ortası çok saydamdı ama hemen progestan içip uzandım Allah'ım korusun ya nasıl üzüldümBişey olmaz canım Allah'ın izniyle kötüyü düşünme hemen benimde sarımsı akintim var arada bı iş yaparken kaşık batması da oluyo Allah'a emanet miniklerimiz
Kızlar sabahtan beri birşeyim yoktu nevresimleri yerlestireyim dedim üç dört tanesi üst üste elime aldım bi ağrı başladı hafif karnımda bir de şu an akıntım var sarıdan koyu kahverengi de değil kırmızı da değil, progestan içtim ama inşallah bir sorun yoktur ya bundan sonra tövbe ağır bisey kaldirmayacagim
Inşallah canım inşallah ya ilk gelen akıntı ağır kaldırdıktan sonra oldu bir de kahverengi ve kırmızı ortası çok saydamdı ama hemen progestan içip uzandım Allah'ım korusun ya nasıl üzüldüm
Aman aman bir daha asla ya çok dikkat edicemtattlım dikkat et allah korusun boşver kaldırma birdaha da ben dün kasık agrısıyla gittim yha dr dediki bebekle ilgili bir aksi durumda mutlaka kanama olur dedi kanamanız yoksa başka bi sorun vardır dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?