2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Ben geç döllenmedir diye tahmin ediyorum çünkü sat 4 Eylül spiral 17 inde çıktı bekleyip gorucem bakalım

bende 24 ağustosta kan testi yaptırdım yoktu Ancak 1 eylülde 1 hafta sonra yaptırdım vardı bende küçük olmasına baglıyorum ama sesini duymayı okadar çok istiyorum ki rabbbim kimseye kürtaj acısını yaşatmasın helede kanaman felan olmuyor ve parçanı bırakmak ayyy tekrar yaşamak istemiorum

Canım üzme kendini bence seninki geç döllenme, insallah en kısa zamanda pit pit atacak minişin kalbi

Allah korusun canım ya kimseye yaşatmanın

duyarsın cnm biz 6+5 de duyduk sabırla bekliyoruz daha erken de gidebilirdik ama doktorlar bekletiyor biz de bekliyoruz, fazla ultrasonda zarar bence.

Allah korusun cnm Allah kimseye yaşatmasın öyle bir üzüntü, kötü şeyler getirme aklına lüften.

Kızlar hamilelik hastalık değil ama daha dikkatli olmalıyız burada paylaşalım destek olalım birbirimize. bugün bitki çaylarını araştıyorum çünkü içecek hiç bir şey bulamıyorum su dışında. bir yerde buldum bu bilgiyi önemli olan zararlı olanları bilmek.

-İsmi masum görünse de, bize aşina olan çeşitli bitki çayları, örneğin adaçayı, sinameki, fesleğen, keten tohumu, ahududu çayı gibi çaylar çok fazla içildiği zaman, düşük yapma riskini, hamilelik döneminde kanama riskini ve rahim kasılmalarını fazlalaştırarak zamanından önce erken doğum yapma riskini artırabilmektedir.

Ahududu çayının doğum kasılmalarını başlatıcı etkisi yüzyıllardan beri bilinmekte ve ebeler tarafından bu çay gecikmiş doğumları başlatmak amacı ile kullanılmaya devam etmektedir.

Bunların yanı sıra, üçüncü bir grup bitki çayı ise, artık hemen hemen her markette bulunabilen ve isimlerini az duyduğumuz veya hiç duymadıklarımız: Fesleğen, Biberiye, Lavanta, yaban mersini, sarı kanturon, melisa yaprağı, kediotu, oğul otu, aloe vera, karahindiba bunlara örnek verilebilir. Adı geçen bu bitki çaylarının ortak noktası, hamilelik döneminde kullanılmaları halinde erken doğum, hamilelik dönemi içerisinde kanama ve düşük riskini artırma ihtimallerinin var olması ve bu sebep ile kesinlikle kullanılmaması gerektiğidir.

Kalp atışı erken duyulunca erkek diyolar ama ne kadar doğrudur bilemem

Kalp atışı erken duyulunca erkek diyolar ama ne kadar doğrudur bilemem
Onu bilmiyorum da ben erkek hissediyorum ya aslında o kadar çok kız istiyoruz ki ailecek erkek olacak benim bak buraya yaziyorum şaka bi yana sağlıklı olsun kollarımıza hayırlısıyla alabilelim de Allah'ım izin verirse

Bende çok kız istiyorum ama eşimde erkek diyo bilemiyoruz tabi sağlıklı olmaları en önemlisi ama yinede erkeği tattik bide kız olsa tadından yenmez :))

bendeeee kııız istiyorummm allahtan sağlıklı sıhattli bide kızım olsun misss dahada yeter yha zor valla bu süreç

Kızlar sabahtan beri birşeyim yoktu nevresimleri yerlestireyim dedim üç dört tanesi üst üste elime aldım bi ağrı başladı hafif karnımda bir de şu an akıntım var sarıdan koyu kahverengi de değil kırmızı da değil, progestan içtim ama inşallah bir sorun yoktur ya bundan sonra tövbe ağır bisey kaldirmayacagim

Bişey olmaz canım Allah'ın izniyle kötüyü düşünme hemen benimde sarımsı akintim var arada bı iş yaparken kaşık batması da oluyo Allah'a emanet miniklerimiz

Bişey olmaz canım Allah'ın izniyle kötüyü düşünme hemen benimde sarımsı akintim var arada bı iş yaparken kaşık batması da oluyo Allah'a emanet miniklerimiz
Inşallah canım inşallah ya ilk gelen akıntı ağır kaldırdıktan sonra oldu bir de kahverengi ve kırmızı ortası çok saydamdı ama hemen progestan içip uzandım Allah'ım korusun ya nasıl üzüldüm

tattlım dikkat et allah korusun boşver kaldırma birdaha da ben dün kasık agrısıyla gittim yha dr dediki bebekle ilgili bir aksi durumda mutlaka kanama olur dedi kanamanız yoksa başka bi sorun vardır dedi.

güzelce istirahat et allah iziniyle bi şey olmaz

canlarrrr çok mutluyummm kalbini dinledikk. ALLAHA ÇOKKK ŞÜKÜR hepinizdenn allah razı olsun. cokk destek oldunuz hepiniz .7 mm olmuş yavrucak. dünkünün cihazı kötüymüş. kızlar başınıza gelirse hiç endişe etmeyin. 8. haftaya kadar yolu varmış.

18 de devlet hastanesi acilind sevindime bas dönmemden doalyı test yapıldı derecesi 2023,99 cıktı cok sasırdım sevindim ama 19 sunda saglık ocagındada kanım alındı deger 1974.2 cıktı cok sasırdım halbuki dün doktorl kontrolünde ultrasonda kesemde bebeğimde oluşmuş hersey yolunda dedi doktor kafam cok kaısık nden düsük cıktı bi gün sonra allah korusun birsey mi oluyor (( aynı durumu yasayan varmı bende mayıs 19 tahmini dogumum 6 haftalk olcaz yarın ama cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…