2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kızlar akıntı devam ediyo bir de pecetede koyu kırmızı siyaha yakın bi leke gördüm ama çok küçük yani kırmızı pul biber büyüklüğünde eşim gelsin de acile mı gideyim napayim ya perişan oldum üzüntüden

Canım farklı makinelerde olduğu için belki böyle çıkmıştır ilk yaptırdigin yerde tekrar yaptir

Çok şükür canım çok sevindim gözün aydın ben de bugün gittim doktora ve kalp atışlarını duydum 9 mm olmuş kuzum sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah

canım korkma sakin olmaya calıs . eşin gelince gıt doktora. koyu renkten korkma inşallah bebeğin seninle kalacak merak etme. yormussun galiba kendini. yada büyüyüp gelişirken oluyormus oyle şeyler. bol dua canım. rahatlatıyor insanı.

Çok şükür canım çok sevindim gözün aydın ben de bugün gittim doktora ve kalp atışlarını duydum 9 mm olmuş kuzum sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah
çok teşekkür ederim. içim nasıl ferahladı bir bilsen :)). bu arada senin de gözün aydın . maşallah bebişinede allah sağlıkla kucagımıza almayı hepimize nasip etsin.

çok teşekkür ederim. içim nasıl ferahladı bir bilsen :)). bu arada senin de gözün aydın . maşallah bebişinede allah sağlıkla kucagımıza almayı hepimize nasip etsin.
Âmin inşallah canım benim de içim çok rahatladı o sesleri duyarken gözlerimden yas geldi sağ salim kucağımıza almakta nasip olur inşallah

arkadaşlarımmm ben de geldimmm inş bende mayıs annesi olacağım kan değerim 813 cıktı persembe tekrar yaptırıcam inş her şey yolunda gider 2. hamilelğim olacak kısmetse

Kızlar merhaba
Bu akşam bi şey farkettim karnımın sağ tarafı soluma göre biraz daha şiş
Ağrım sızım yok
Sizde de var mı böyle bir durum
Kesem sağ tarafıma yakın diye mi hafif şiş diye düşündüm ne bileyim ya
İlk hamileliğimden hiçbir şey aklımda kalmamış

kolay degil ama esin gelirse git canim istersen herhangi biseye sebep olmak istemem

Kızlar progestan ı fitil olarak kullan demişti doktor akintidan sonra onu kullandım.doğal olarak eriyince bi kısmı akıyor ya camasirima koyduğum peceteye akmış biraz ilaç ama şükür ilaç la beraber kan falan yok yani, biraz içim rahat şu an şükür

çok şükür canım inşallah tamamen gececek. progestanı düzenli kullan canım geçer inşallah.

Canım korkutmak gibi olmasın ama ben 3 düşük yaptım, hepsinde bir sonraki gün değerlerim düşük çıktı. Hemen yarın bir kan daha aldır ve baktır çok dikkat et kendine

Kalp atışı erken duyulunca erkek diyolar ama ne kadar doğrudur bilemem
Bugün arkadaşım kendi doktorunun kese aşağıda ise kız yukarıda ise erkek, yüzde doksan dokuz kız dediğini anlattı ve kızı oldu valla şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…