- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
Canım farklı makinelerde olduğu için belki böyle çıkmıştır ilk yaptırdigin yerde tekrar yaptir18 de devlet hastanesi acilind sevindime bas dönmemden doalyı test yapıldı derecesi 2023,99 cıktı cok sasırdım sevindim ama 19 sunda saglık ocagındada kanım alındı deger 1974.2 cıktı cok sasırdım halbuki dün doktorl kontrolünde ultrasonda kesemde bebeğimde oluşmuş hersey yolunda dedi doktor kafam cok kaısık nden düsük cıktı bi gün sonra allah korusun birsey mi oluyor(( aynı durumu yasayan varmı bende mayıs 19 tahmini dogumum 6 haftalk olcaz yarın ama cok korkuyorum
Tamam canım ya kalbim çok acıyo Allah'ım yardım etsinLastMadOnEarth bence devam ederse git canim simdi biraz dinlen
kolay degil ama esin gelirse git canim istersen herhangi biseye sebep olmak istememTamam canım ya kalbim çok acıyo Allah'ım yardım etsin
Çok şükür canım çok sevindim gözün aydın ben de bugün gittim doktora ve kalp atışlarını duydumcanlarrrr çok mutluyummm kalbini dinledikk. ALLAHA ÇOKKK ŞÜKÜR hepinizdenn allah razı olsun. cokk destek oldunuz hepiniz .7 mm olmuş yavrucak. dünkünün cihazı kötüymüş. kızlar başınıza gelirse hiç endişe etmeyin. 8. haftaya kadar yolu varmış.
canım korkma sakin olmaya calıs . eşin gelince gıt doktora. koyu renkten korkma inşallah bebeğin seninle kalacak merak etme. yormussun galiba kendini. yada büyüyüp gelişirken oluyormus oyle şeyler. bol dua canım. rahatlatıyor insanı.Kızlar akıntı devam ediyo bir de pecetede koyu kırmızı siyaha yakın bi leke gördüm ama çok küçük yani kırmızı pul biber büyüklüğünde eşim gelsin de acile mı gideyim napayim ya perişan oldum üzüntüden
çok teşekkür ederim. içim nasıl ferahladı bir bilsen :)). bu arada senin de gözün aydın . maşallah bebişinede allah sağlıkla kucagımıza almayı hepimize nasip etsin.Çok şükür canım çok sevindim gözün aydın ben de bugün gittim doktora ve kalp atışlarını duydum9 mm olmuş kuzum sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah
Âmin inşallah canım benim de içim çok rahatladı o sesleri duyarken gözlerimden yas geldi sağ salim kucağımıza almakta nasip olur inşallahçok teşekkür ederim. içim nasıl ferahladı bir bilsen :)). bu arada senin de gözün aydın . maşallah bebişinede allah sağlıkla kucagımıza almayı hepimize nasip etsin.
Amin canım inşallah...Allah sana ve olan kızına sağlık versin.
Sağlıklısı ve hayırlısı ne olcaksa Allah onu en yakın zamanda versin
hoşgeldinn hayırlı olsun canım.arkadaşlarımmm ben de geldimmm inş bende mayıs annesi olacağım kan değerim 813 cıktı persembe tekrar yaptırıcam inş her şey yolunda gider 2. hamilelğim olacak kısmetse
kolay degil ama esin gelirse git canim istersen herhangi biseye sebep olmak istemem
canım korkma sakin olmaya calıs . eşin gelince gıt doktora. koyu renkten korkma inşallah bebeğin seninle kalacak merak etme. yormussun galiba kendini. yada büyüyüp gelişirken oluyormus oyle şeyler. bol dua canım. rahatlatıyor insanı.
çok şükür canım inşallah tamamen gececek. progestanı düzenli kullan canım geçer inşallah.Kızlar progestan ı fitil olarak kullan demişti doktor akintidan sonra onu kullandım.doğal olarak eriyince bi kısmı akıyor ya camasirima koyduğum peceteye akmış biraz ilaç ama şükür ilaç la beraber kan falan yok yani, biraz içim rahat şu an şükür
Evet kullanayim canim düzenli inşallah bir daha böyle bisey yaşamam da c.tesi kalp atışlarını duyarım kuzumunçok şükür canım inşallah tamamen gececek. progestanı düzenli kullan canım geçer inşallah.
18 de devlet hastanesi acilind sevindime bas dönmemden doalyı test yapıldı derecesi 2023,99 cıktı cok sasırdım sevindim ama 19 sunda saglık ocagındada kanım alındı deger 1974.2 cıktı cok sasırdım halbuki dün doktorl kontrolünde ultrasonda kesemde bebeğimde oluşmuş hersey yolunda dedi doktor kafam cok kaısık nden düsük cıktı bi gün sonra allah korusun birsey mi oluyor(( aynı durumu yasayan varmı bende mayıs 19 tahmini dogumum 6 haftalk olcaz yarın ama cok korkuyorum
Geçmiş olsun canım.devam ederse cumartesiyi bekleme doktora git.içini ferah tut dinlen yorma kendini.Evet kullanayim canim düzenli inşallah bir daha böyle bisey yaşamam da c.tesi kalp atışlarını duyarım kuzumun
Tamam canım devam ederse gidicem, insallah etmez dua edin banaGeçmiş olsun canım.devam ederse cumartesiyi bekleme doktora git.içini ferah tut dinlen yorma kendini.
Bugün arkadaşım kendi doktorunun kese aşağıda ise kız yukarıda ise erkek, yüzde doksan dokuz kız dediğini anlattı ve kızı oldu valla şaşırdım.Kalp atışı erken duyulunca erkek diyolar ama ne kadar doğrudur bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?