Nasıl anlicaz assadami yukarda mi diye cuma kontrolum.varda :)Bugün arkadaşım kendi doktorunun kese aşağıda ise kız yukarıda ise erkek, yüzde doksan dokuz kız dediğini anlattı ve kızı oldu valla şaşırdım.
Gözün aydın cnm maşallah. Ay benim sipam 1 cm di geçen hafta kafam karıştı şimdi büyük müyüz biz.canlarrrr çok mutluyummm kalbini dinledikk. ALLAHA ÇOKKK ŞÜKÜR hepinizdenn allah razı olsun. cokk destek oldunuz hepiniz .7 mm olmuş yavrucak. dünkünün cihazı kötüymüş. kızlar başınıza gelirse hiç endişe etmeyin. 8. haftaya kadar yolu varmış.
Ay benimki aşağıda değil göbekten bakiyor vajinaya yaklaşmayor ama doktora sorsakNasıl anlicaz assadami yukarda mi diye cuma kontrolum.varda :)
Unutmadan eğer sorucam insallahAy benimki aşağıda değil göbekten bakiyor vajinaya yaklaşmayor ama doktora sorsak
Korkmayın hemen makina farkı var ondandir zaten önemli olan ultrason artık.18 de devlet hastanesi acilind sevindime bas dönmemden doalyı test yapıldı derecesi 2023,99 cıktı cok sasırdım sevindim ama 19 sunda saglık ocagındada kanım alındı deger 1974.2 cıktı cok sasırdım halbuki dün doktorl kontrolünde ultrasonda kesemde bebeğimde oluşmuş hersey yolunda dedi doktor kafam cok kaısık nden düsük cıktı bi gün sonra allah korusun birsey mi oluyor(( aynı durumu yasayan varmı bende mayıs 19 tahmini dogumum 6 haftalk olcaz yarın ama cok korkuyorum
Hiç fikrim yok benim göbek var zaten oglumdan kalma o yüzden bişey belli olmuyo ama keseyi şuanda hissetmemiz pek mümkün değil yanlız ama bir portakal kadar şuanda boyutuKızlar merhaba
Bu akşam bi şey farkettim karnımın sağ tarafı soluma göre biraz daha şiş
Ağrım sızım yok
Sizde de var mı böyle bir durum
Kesem sağ tarafıma yakın diye mi hafif şiş diye düşündüm ne bileyim ya
İlk hamileliğimden hiçbir şey aklımda kalmamış
Tatlım aynen ben de geçen hafta hissettim eşime dedim bak burada gerçekten doktorda orada buldu bebişi. Daha sert ve şiş değil mi.Kızlar merhaba
Bu akşam bi şey farkettim karnımın sağ tarafı soluma göre biraz daha şiş
Ağrım sızım yok
Sizde de var mı böyle bir durum
Kesem sağ tarafıma yakın diye mi hafif şiş diye düşündüm ne bileyim ya
İlk hamileliğimden hiçbir şey aklımda kalmamış
Portakal kadar oldu mu kese yaa değildir bence daha küçüktür.Hiç fikrim yok benim göbek var zaten oglumdan kalma o yüzden bişey belli olmuyo ama keseyi şuanda hissetmemiz pek mümkün değil yanlız ama bir portakal kadar şuanda boyutu
Tatlım aynen ben de geçen hafta hissettim eşime dedim bak burada gerçekten doktorda orada buldu bebişi. Daha sert ve şiş değil mi.
Hiç fikrim yok benim göbek var zaten oglumdan kalma o yüzden bişey belli olmuyo ama keseyi şuanda hissetmemiz pek mümkün değil yanlız ama bir portakal kadar şuanda boyutu
Evet kese portakal kadar oldu :))Portakal kadar oldu mu kese yaa değildir bence daha küçüktür.
Benimde sağ tarafım sert bide sağ göğsüm büyüdü baya
Hayırlısı Allah'tan inşallah gebesindirkizlar geçen ay 20 sinde adet olmuştum çok korkuyorum ya adet olcakmis givi hissediyorum birAz agrilarimda perşembe kan vermeyi nasıl bekliycem ben bilmem
Ay kese portakal oldu diyor bakEvettt yaaaaa sağ kaşığımın hemen üstünde sağ göbek tarafım şiş ve daha sert gergin demek sende de oldu
Bugün biraz yordum kendimi ondan mı diye düşünür oldum.
Ultrasona göre 6+2yim şuan ne bilim o şişlik keseden mi erken değil mi ama sende de olmuş rahatladım sağollll
Ay kese portakal oldu diyor bakANNONA hissederiz o zaman normal cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?