2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Gözün aydın cnm maşallah. Ay benim sipam 1 cm di geçen hafta kafam karıştı şimdi büyük müyüz biz.

Korkmayın hemen makina farkı var ondandir zaten önemli olan ultrason artık.

Hiç fikrim yok benim göbek var zaten oglumdan kalma o yüzden bişey belli olmuyo ama keseyi şuanda hissetmemiz pek mümkün değil yanlız ama bir portakal kadar şuanda boyutu

Tatlım aynen ben de geçen hafta hissettim eşime dedim bak burada gerçekten doktorda orada buldu bebişi. Daha sert ve şiş değil mi.

Hiç fikrim yok benim göbek var zaten oglumdan kalma o yüzden bişey belli olmuyo ama keseyi şuanda hissetmemiz pek mümkün değil yanlız ama bir portakal kadar şuanda boyutu
Portakal kadar oldu mu kese yaa değildir bence daha küçüktür.

Tatlım aynen ben de geçen hafta hissettim eşime dedim bak burada gerçekten doktorda orada buldu bebişi. Daha sert ve şiş değil mi.

Evettt yaaaaa sağ kaşığımın hemen üstünde sağ göbek tarafım şiş ve daha sert gergin demek sende de oldu
Bugün biraz yordum kendimi ondan mı diye düşünür oldum.
Ultrasona göre 6+2yim şuan ne bilim o şişlik keseden mi erken değil mi ama sende de olmuş rahatladım sağollll

Göbek bende de var azıcık onlan alakası yok
Dokununca bakınca hissedilen yek taraflı şişlik sertlik bende ki

kizlar geçen ay 20 sinde adet olmuştum çok korkuyorum ya adet olcakmis givi hissediyorum birAz agrilarimda perşembe kan vermeyi nasıl bekliycem ben bilmem

Benimde sağ tarafım sert bide sağ göğsüm büyüdü baya

Ay kese portakal oldu diyor bak ANNONA hissederiz o zaman normal cnm.

Kızlar günaydın. Sat a göre 7+6 ama Ultrasona göre 5+1 iz Cuma günü randevumuz var kalp atışlarını duyamayız muhtemelen ama miniğimizi görürüz sanırımkese gelişmesi falan iyidir inşallah Ben de göğüslerimi o kadar büyük hissediyorum kü zaten sertler çok hassaslar dokunamıyorum bile. Karnımda mübarek 5 aylık sanki o da bi o kadar şiş ve gergin ilk aylarda nırmal mi acaba

Merhaba melek anneler... O kadar mutsuzum ki. Sanirim kurtaj olacagim. 6+4dum dun. 2/3 gundur gogus agrim azalmisti. Dun sabah peceteye kahverengi leke geldi idrarimi yaptiktan sonra. Telas edip hemen esimle doktora gittik. Kese 6mm hala. Doktor olmasi gerekenden kucuk hala dedi. 1 hafta sonra tekrar gel dedi. Ayrica beta icin kan ver dedi. Kan verip eve geldim. Sonuc 1233 cikti. Dunyam karardi. Normalde 7000 8000 falan olmasi lazim gec dollenme oldugu icin. 12 eyluldeki kese olcumu 2.74 mmdi. 5 gunde ancak 6.14 mm olmus. Yarin tekrar kan verecegim. Yine dusuk cikarsa beta kurtaj olacagim. Rabbim sizlere saglikli gebelikler nasip etsin. Yasadiginiz lekelenmeleri hemen doktorunuzla paylasin hafife almayin. Her zaman risk oldugunu unutmayin melek anneler... Allah bana sabir versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…