- 19 Ocak 2017
- 486
- 301
- 23
- 37
canlarrrr çok mutluyummm kalbini dinledikk. ALLAHA ÇOKKK ŞÜKÜR hepinizdenn allah razı olsun. cokk destek oldunuz hepiniz .7 mm olmuş yavrucak. dünkünün cihazı kötüymüş. kızlar başınıza gelirse hiç endişe etmeyin. 8. haftaya kadar yolu varmış.
Merhaba melek anneler... O kadar mutsuzum ki. Sanirim kurtaj olacagim. 6+4dum dun. 2/3 gundur gogus agrim azalmisti. Dun sabah peceteye kahverengi leke geldi idrarimi yaptiktan sonra. Telas edip hemen esimle doktora gittik. Kese 6mm hala. Doktor olmasi gerekenden kucuk hala dedi. 1 hafta sonra tekrar gel dedi. Ayrica beta icin kan ver dedi. Kan verip eve geldim. Sonuc 1233 cikti. Dunyam karardi. Normalde 7000 8000 falan olmasi lazim gec dollenme oldugu icin. 12 eyluldeki kese olcumu 2.74 mmdi. 5 gunde ancak 6.14 mm olmus. Yarin tekrar kan verecegim. Yine dusuk cikarsa beta kurtaj olacagim. Rabbim sizlere saglikli gebelikler nasip etsin. Yasadiginiz lekelenmeleri hemen doktorunuzla paylasin hafife almayin. Her zaman risk oldugunu unutmayin melek anneler... Allah bana sabir versin.
Amin amin amin.. Rabbim sizlere saglikli sihhatli gebelikler nasip etsin.ahh tatlım yha çok geçmiş olsun ama inş belki bi mucize olur daha içinde allah yardımcın olsun bu durumdaki beklemeyi çok iyi biliyorumhayırlısı olsun senin için gerçekten allh yar yardımcın olsun
Çok şükür canım çok sevindim gözün aydın ben de bugün gittim doktora ve kalp atışlarını duydum9 mm olmuş kuzum sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah
Amin amin amin.. Rabbim sizlere saglikli sihhatli gebelikler nasip etsin.
Arada gobegimde şişlik oluyoŞişlik var mı p
Şişlik ve gerginlik var mı peki
Canım devam ediyor şimdi eşimle hastaneye gidiyoruz bakalım doktor ne diyecek bebek iyi mi çok üzülüyorum.Ama çok şükür öyle kırmızı kan falan yok bildiğin sütlü kahve rengindeLastMadOnEarth günaydın, sen nasıl oldun arkadaşım ?
Merhaba melek anneler... O kadar mutsuzum ki. Sanirim kurtaj olacagim. 6+4dum dun. 2/3 gundur gogus agrim azalmisti. Dun sabah peceteye kahverengi leke geldi idrarimi yaptiktan sonra. Telas edip hemen esimle doktora gittik. Kese 6mm hala. Doktor olmasi gerekenden kucuk hala dedi. 1 hafta sonra tekrar gel dedi. Ayrica beta icin kan ver dedi. Kan verip eve geldim. Sonuc 1233 cikti. Dunyam karardi. Normalde 7000 8000 falan olmasi lazim gec dollenme oldugu icin. 12 eyluldeki kese olcumu 2.74 mmdi. 5 gunde ancak 6.14 mm olmus. Yarin tekrar kan verecegim. Yine dusuk cikarsa beta kurtaj olacagim. Rabbim sizlere saglikli gebelikler nasip etsin. Yasadiginiz lekelenmeleri hemen doktorunuzla paylasin hafife almayin. Her zaman risk oldugunu unutmayin melek anneler... Allah bana sabir versin.
şu söylediklerini yaşamayan hamile yok tatlım, bizim de ilk bebiş ama oku bak belirtileri hepsi aynı. ben gülünce bile göğüs uçlarım sızlıyor düşün yaniSende de halen var mı
Sola göre şiş,sert ve gergin
Gerildiğini de hissediyorum
Ara ara iğneler batıyor kasığıma
Bacak içimde çekilmeler hissediyorum
Ayyyy inş bunlar normaldir
Canım devam ediyor şimdi eşimle hastaneye gidiyoruz bakalım doktor ne diyecek bebek iyi mi çok üzülüyorum.Ama çok şükür öyle kırmızı kan falan yok bildiğin sütlü kahve renginde
cnm benim inş güzel haberler alırsın Allah yardımcınız olsun, bebişiniz sizi çok bekletmesin inş.Merhaba melek anneler... O kadar mutsuzum ki. Sanirim kurtaj olacagim. 6+4dum dun. 2/3 gundur gogus agrim azalmisti. Dun sabah peceteye kahverengi leke geldi idrarimi yaptiktan sonra. Telas edip hemen esimle doktora gittik. Kese 6mm hala. Doktor olmasi gerekenden kucuk hala dedi. 1 hafta sonra tekrar gel dedi. Ayrica beta icin kan ver dedi. Kan verip eve geldim. Sonuc 1233 cikti. Dunyam karardi. Normalde 7000 8000 falan olmasi lazim gec dollenme oldugu icin. 12 eyluldeki kese olcumu 2.74 mmdi. 5 gunde ancak 6.14 mm olmus. Yarin tekrar kan verecegim. Yine dusuk cikarsa beta kurtaj olacagim. Rabbim sizlere saglikli gebelikler nasip etsin. Yasadiginiz lekelenmeleri hemen doktorunuzla paylasin hafife almayin. Her zaman risk oldugunu unutmayin melek anneler... Allah bana sabir versin.
ben uyanınca aç içiyorum cnm bir şey olmuyor, günde 3 hurmada folik asit ihtiyacına iyi geliyormuş bak. ama bir saat midende durması yeterli zaten yarım saatte kana karışıyor.benim bi sorunum var yha ben sabah 7,30 kahvatı yapıyorumm folik asidimi içiyorum işe gelmem 8,30 gelir gelmez kusuyorum bu folic acid nasıl işe yarar mı ? öğlen mi içsem ?
aaa hadi gözün aydın, bizimki de üç hafta önce üç gün öndeydi geçen hafta tam zamanında oldu. boyu kaç cnm yazıyordur ultrason görüntüsünde. bizim bebiş geçen cuma 1 cm'den az küçükdü arkadaşlar mm deyince kafam karışıyor çabuk mu büyüyor bu bebişler.Kızlar çok şükür her şey yolunda.kahverengiler progestandan oluyormus,bebeği gördüm kalp atışlarını duydum 6+4 olmasına rağmen bebek 7+1 buyuklugundeymis ohhhh maşallah çok şükür.
cnm ben de senin gibiyim geçen hafta cuma gittim özelde gidiyorum ama tahliller biraz tuzlu oluyor, bir de araştırmada doktorum olsun istiyorum bu hafta gidemedim yine de bu ultrason zararlıdır diye? yurtdışında toplamda 3 kezi karşılıyormuş devlet fazlasına gerek yok diye, ilk üç ay ikinci üç ay ve üçüncü üç ayda bir kez olmak üzere. bizim ülke biraz abartıyormuş ay ne yapsak bilemiyorum.kızlar merhaba. bir kaç gündür yazamıyorum malum okullar açıldı, dersler başladı. geçen hafta kontrole gittiğimizde ilk kez karından kalp atışını duyduk miniğimin. 9 mm idi bebek. özele gitmiştim, kısmetse doğumu orda düşünüyorum. yarın da devlette randevum var. devlette de takibe devam etmeyi düşünüyorum, tahlillerimi orda yaptıracağım. ama bu yüzden her hafta ultrasona giriyorum iki farklı doktorda. acaba bebeğe bir zararı var mı? artık vajinal bakılmasına gerek yok, karından çıkıyor. nette biraz araştırdım, kimileri sık ultrasona girmenin iyi olmadığını söylemiş ama genel olarak zararları hakkında kanıtlanmış bir şey de yok. siz ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?