2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Kızlar çok şükür her şey yolunda.kahverengiler progestandan oluyormus,bebeği gördüm kalp atışlarını duydum 6+4 olmasına rağmen bebek 7+1 buyuklugundeymis ohhhh maşallah çok şükür.

ayyyy maşlhhh cok şükürrrr gözünüz aydın canım yha

Dün akşam doktoruma da yazmıştım
Az önce dönüş yaptı gel bakalım dedi
İlk hamileliğinden hiçbir şey hatırlamıyorum sanki
Çok zor süreçlerden geçmiştim belkide ondandır
Kasık ağrısıyla gece doktora gitmiştim
Ultrasondan bakmıştı doktor dış gebelik demişti sabah ameliyata alıcam dedi
O gece yediğim ilacın iğnenin haddi hesabı yoktu
Sabah geç kaldı doktor eşimde kızdı aldı beni başka bir şehire doktora gittik
Oradaki doktor kistin kanamış ağrının sebebi o dedi
Normal gebesin dedi
Hatta ikizmiş diğer kese 5.hafta kendiliğinden söndü
O gece verilen iğne ilaç sebep olmuş olabilir denildi
Sonraki zamanlarda da çok zor hamilelik geçirdim
Bundan dolayıdır ki hatırlamıyorum çok hamilelik evrelerimi

canım aslında yurt dışında sağlık hizmetleri daha masraflı olduğu için öyle. Bir süre Amerika'da yaşamıştım ordan biliyorum, sigorta şirketleri olmadan hastaneye adım atamıyorsun, onların da kapsamları farklı farklı oluyor. çok acil veya tehlikeli bir durum olmadığı sürece her trimesterde bir sefer olmak üzere girmek yetiyor. ama zararlıdır diye kesin bir şey okumadım sadece gereksiz olduğu söyleniyor.bir kaç saniyelik ses dalgalarının bebeğe zararı yok sanırım.

offf ben sbahları çok fenayım gerci dün akşamda çıkardım bi öğlen yediğim kalıyor oda işteyim diye çok odaklanmıyorum son ana kadar

Çok üzüldüm canım ama inşaallah düşündüğün gibi olmaz meleğin seninle kalır

nasıl olur böyle bir şey yaa insanın katil olmaması elde değil o doktor hala doktorluk mu yapıyor yazıklar olsun ona. bir doktor ile kalmamak gerekiyor her zaman ay elim ayağım titredi ne diyeceğimi bilemiyorum Allah bebişini sana bağışlasın korkma lütfen o aptal doktor olmasa belki sorun olmayacaktı herşey Allah'tan gerçi o sebep olmuş ama sen üzülme.

merhaba canım. inşallah ciddi bir şey değildir. lekelenme kahverengi olduğu sürece endişe etmeye gerek olmayabiliyor her zaman. benim de geçen hafta 2-3 sefer kahverengi lekelenmem oldu. hemen doktora gittim, ultrasonda kalp atışını görünce rahatlayabildim ancak. doktor kırmızı renkli lekelenme olursa hemen gelmemi söyledi. ama beta hcg nin düşmesi önemli bir nokta elbette. kan verdin mi ne oldu merak ettim. inşallah bebişin tutunur sana canım...

bilmiyorum işte tatlım insan meraklanıyor görmek istiyor ama bir kaç makale fazlasının bebeği rahatsız edeceğini yazmış, kalp atışında özellikle ısı veriliyormuş kalbe o yüzden kısacık dinletiyorlarmış falan. yoksa bizler her hafta görürüz bebişleri.

Merak etme canım benim duyarsin bak ikimizde 6+4üz ben bugün çok şükür duydum ama ses hafif hafif geliyordu.bence senin de kalp atışı var

alllahım inş inşşş ayyy ne bayram ne doğu günüm hepsini es geçtik yha evde böyle bi bekleyiş havası hepimizde ayy elimi ayağımı ereye koyacam bilemiyorum sanki saatleri sayıyorum

Moralini bozma inşallah bebeğin seninledir inşallah buyur dua en büyük deva

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…