2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Benimde iki günüm kaldı inşallah duyarım kalbini bu sabah sağlık ocağında kan verdim doktora götürürum sonuçları diye herşey yolunda olur inşallah hepimiz için

Benimde iki günüm kaldı inşallah duyarım kalbini bu sabah sağlık ocağında kan verdim doktora götürürum sonuçları diye herşey yolunda olur inşallah hepimiz için

Bende dr dan geldim şimdi 6+3 üm bugün keseyi gördük ama bebek henüz girmemiş keseye ilk hamileliğimde de aynısı yasadım gec döllenme olmustu sanırım buda öyle oldu ama bunda değerim cok yüksekti normal zamanda yumurtladım heralde diye düşündüm ama doktorum değerle alakası yok aralıklar cok geniş cünkü dedi adetlerim hep düzensiz 35 bazen 40 günü bulduğu bile oluyo kese düzgün ve olması gereken yerde dedi doktorum 25 mm ymiş kese boyutu eğer 30 mm ve üzeri olsa bebek olmasa o zaman boş gebelik olabilirdi dedi ama suan cok arada dedi 29 unda tekrar gidicem inşallah görebilirim bebeğimi Allah hakkımda hayırlısını nasip etsin inşallah oğlumda cok üzülmüştüm 1 hafta hep ağlamıştım ama bunda daha sakinim Rabbim neylerse güzel eyler yiyecek lokması varsa ailemize katılır inşallah.Sizlerden kese ölçüsü bilen kağıtta yazan var mı acaba

Kızlar merhaba
Doktordan çıktım şimdi
Çok şükür bir problem yokmuş
7+1 haftalık çıktık
Bebek büyüdükçe daha sağlıklı ölçüm oluyor dedi doktorum çünkü bir önceki ölçümüne göre bugün 6+3 bekliyorduk
Kalbi de pıt pıt hem gördüm hem duydum çok şükür

ayyy allahımm hayallerimmm maşlhhh ne güzel pıt lamışşş gözün aydın canım

ayy allah yardımcın olsun 4 cok zor bende bir tane öyle kayıp ettim endişe tavan aynı haldeyim inşşş o mucize sesi duyarsın inşşşş

Arkadaşlar merhabalar bugün beta hcg baktırdım ve değerim 19086 çıktı. Ama Dr yolk görünmüyor dedi. 7. Haftadayım son adet tarihime göre valla çok korkuyorum daha önce de boş gebelik yaşadım. Ne yapmalıyım? Bi akıl verin lütfen

İnşallah hepimiz sağlıklı gebelik geçiririz bu lekelenme olayini az önce bende yaşadım kahvemsi bı akıntim oldu insan gerçekten tedirgin oluyor
Canım doktor bana peogestandan dedi telaş yapma kahverengi lekelenmeyi sorun etmiyoruz düşük olduğu zaman kırmızı kanama olur dinlen bol bol ayrıca göğüs ağrısı vs.zamanla hafifler ya da daha sonra artar bu belirtilerin azalıp artması düsüğü göstermez dedi

Herhangi bir ilaç kullanmıyorum çokta endişe etmiyorum burda okuduklarımız dan dolayı inşallah bir sıkıntı olmaz cuma günü görürüm bebeğimi

Bi şey soracağım progeseron nedir ? her hamile kulanır mı ? bir çok kişi kulanıyor sanırım burada ben anlamadım

Bi şey soracağım progeseron nedir ? her hamile kulanır mı ? bir çok kişi kulanıyor sanırım burada ben anlamadım
Canım düşük tehlikesine karşı kullanılan bi ilaç.adi progestan, progesteron hormonu iceriyo sanirim. Bebegin tutunmasini sağlıyor.dusuk tehlike yoktu ama doktora karnım ağrıyor deyince her ihtimale karşı vermişti geçen hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…