Inşallah duyarsin canımBenimde iki günüm kaldı inşallah duyarım kalbini bu sabah sağlık ocağında kan verdim doktora götürürum sonuçları diye herşey yolunda olur inşallah hepimiz için
Kızlar merhaba
Doktordan çıktım şimdi
Çok şükür bir problem yokmuş
7+1 haftalık çıktık
Bebek büyüdükçe daha sağlıklı ölçüm oluyor dedi doktorum çünkü bir önceki ölçümüne göre bugün 6+3 bekliyorduk
Kalbi de pıt pıt hem gördüm hem duydum çok şükür
Mrb guzel anne adaylari bende yarin tam8 haftalik oluyorum kalbini ins ins ins duymaya gidicem bundan once tam 4 kes husranla sonuclandigi icin hamileliklerim cok tedirgin cok endiseliyim
Cok sukur bir saglikli kizim var ve kardes istiyo .
Banada bi dua edermisiniz size yarin mutlu haberleri veriririm
ayy allah yardımcın olsun 4 cok zor bende bir tane öyle kayıp ettim endişe tavan aynı haldeyim inşşş o mucize sesi duyarsın inşşşş
Canım doktor bana peogestandan dedi telaş yapma kahverengi lekelenmeyi sorun etmiyoruz düşük olduğu zaman kırmızı kanama olur dinlen bol bol ayrıca göğüs ağrısı vs.zamanla hafifler ya da daha sonra artar bu belirtilerin azalıp artması düsüğü göstermez dediİnşallah hepimiz sağlıklı gebelik geçiririz bu lekelenme olayini az önce bende yaşadım kahvemsi bı akıntim oldu insan gerçekten tedirgin oluyor
ayyy allahımm hayallerimmm maşlhhh ne güzel pıt lamışşş gözün aydın canım
Herhangi bir ilaç kullanmıyorum çokta endişe etmiyorum burda okuduklarımız dan dolayı inşallah bir sıkıntı olmaz cuma günü görürüm bebeğimiCanım doktor bana peogestandan dedi telaş yapma kahverengi lekelenmeyi sorun etmiyoruz düşük olduğu zaman kırmızı kanama olur dinlen bol bol ayrıca göğüs ağrısı vs.zamanla hafifler ya da daha sonra artar bu belirtilerin azalıp artması düsüğü göstermez dedi
inşallah bi sorun yoktur merak etme canım görürsün de duyarsın da minik kuşuHerhangi bir ilaç kullanmıyorum çokta endişe etmiyorum burda okuduklarımız dan dolayı inşallah bir sıkıntı olmaz cuma günü görürüm bebeğimi
Canım doktor bana peogestandan dedi telaş yapma kahverengi lekelenmeyi sorun etmiyoruz düşük olduğu zaman kırmızı kanama olur dinlen bol bol ayrıca göğüs ağrısı vs.zamanla hafifler ya da daha sonra artar bu belirtilerin azalıp artması düsüğü göstermez dedi
Canım düşük tehlikesine karşı kullanılan bi ilaç.adi progestan, progesteron hormonu iceriyo sanirim. Bebegin tutunmasini sağlıyor.dusuk tehlike yoktu ama doktora karnım ağrıyor deyince her ihtimale karşı vermişti geçen haftaBi şey soracağım progeseron nedir ? her hamile kulanır mı ? bir çok kişi kulanıyor sanırım burada ben anlamadım
tatlım paylaştığım linki okursan çok iyi bir şekilde anlarsın.Bi şey soracağım progeseron nedir ? her hamile kulanır mı ? bir çok kişi kulanıyor sanırım burada ben anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?