- 13 Nisan 2009
- 2.692
- 3.128
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #20.741
Canim cok gecmis olsun.seni okadar iyi anliyorumki.
Ayni durumlari yasadim halen toparlanamadim.
Ins cabuk toparlanirsin
Ben de kapalıyım canım ama Doğumdan sonra çok üşüdüm ben. Bu sefer uzun kollu alacağım inşallah seninki uzun kollu mu. Mahmutpaşadan mı aldın acaba :) güle güle kullan takımlara göre Fiyatı da iyi bence. İnternette mecit markasını beğendim kesin Eminönü’nde de vardır
Geçmiş olsun canım kesinlikle en zoru hastalığın birlikte olması. 2 kat zorluk. Rabbim kolaylık versin hemen iyileşirsin umarım. Doktoruna söylediysen ateşin de yoksa telaşlanma. Bol bol tereyağında pekmez ısıt. Bal limon tüket öksürüğünü iyileştirir inşallah
loveren kızımda çok öksürüyor internette onu araştırırken buldum incir ve süt kaynatılıp içince çok iyi geliyormuş sabah onu yapcam inşallah sende dene belki iyi gelir
loveren
@Deli mavi prenses
Öksürük için yüz tane yol denedikten sonra beş dakikada kesen bir şey buldum
Aynı oranda pekmez ve zeytinyağı ve damağınıza göre acı pul biber atıyosunuz bir taşım kaynatıp sıcakken yiyin üstüne yarım saat hiç bişey su dahil içmeyin yemeyin.bende beş dk içinde kesti ciğerlerim sökülüyordu o dereceydim.bir deneyin dua edersiniz
Can'ım çok geçmiş olsun. Allah tez zamanda şifa versin.
Benim ilki çok zor geçiyor. İkinciyi düşünemiyorum bile.
Can'ım çevremde erken Doğum yapanları görünce ben de 30. Hafta gelmeden hazır olsun istiyorum. Zaten çok çabuk yoruluyorum şimdiden. 30. Dan sonra takatim olmaz bu kadar.
Benim 3 yaşındaki oğlumun adı Eren. Şimdi ki de nasipse Eymen ya da Ege diyoruz. Bakalim hayırlısı. Bu arada Emir ismide çok güzel düşünebilirsin. Benim abimin oğlunun adı olduğu için eledik biz.Biliyomusun hic bilmiyoruz.esim efe olcak ddi biri cunku icimizde uktedir efe ismi.bende eymen istiyorum 3.ye isim henuz dusunmedik o kaldi ole yavrum bulamadik.bi yonden de kizdi erkekdi derken karar vermemistik
Aynen ole valla simdi 3 ude erkek olunca birbirime uyumlu olsun diye cabaliyoruz cift isim koymayi cok istiyodum ama bu gidisle cok zor galiba dusunsene 6 tane isim :)Valla canım benim birtane olduğu halde daha bulamadım isim hiç birşey yakıştıramıyorum. Allah sana kolaylık versin 3 tane olsa napardım bilmiyorum :)
Ege yi bende dusundum 3. Olarak.emir bizde de var o yuzden bizde hic dusunmedik onu :) valla fikirlere acigim canm :)Benim 3 yaşındaki oğlumun adı Eren. Şimdi ki de nasipse Eymen ya da Ege diyoruz. Bakalim hayırlısı. Bu arada Emir ismide çok güzel düşünebilirsin. Benim abimin oğlunun adı olduğu için eledik biz.
Cok saol canim benim.malesef baya yuksek cikti.aclik 95 50mglik yukleme sonrasi 195 cikti.dr endokrinolojiye yonlerdirdi.muayane oldum.bogazimda tiroidlerime falanda bakti.gayet temiz dedi.ailede varmi seker vs diye sordu.kimsede yok bizde.yarin tekrar gidicem.aclik tokluk bakacak.birde baska kan testleri istedi.insulin direncine bakacak.direnc varsa diyet vericekmis eger yeterli gelmezse insulin ignesi olursun dedi ama bunu dusunmek icin erken dedi.doktorlar asama asama ilerlemeyi tercih ederler herzaman.birde yarin icin tokluga dair kahvalti listem var.evden yanima alip orda yicem.kafama takilan şu ki son bir haftadir inanilmaz stresliyim.acaba bu yuzden kan sekerim firlarmi?yani evhamdan olucem nerdeyse.zaten pimpirikliyim hamilelikte iyice hassaalastim.insallah sadece strestendir.uzulmemem lazim ama uzuldum iste.Hadi bakalim hayirli sonuclarla cikarsn insalh canim benim darisi bizlere olsun.
Ben coktannnn aldim valla eski kiyafetlerden eser yok nerdeyse.alt oluyo ama tam ic camasirinn geldigi yerde durunca canm aciyo yuksek bel ic camasri ve pijamalara cok oldu geçeli :) ben lcw dan aliyorum.rahat hem pamuklu.ama kendi bedenin den bi 1 2 beden kucuk alirsan daha iyi olur cunku lcw nn ozellikle hamile bedenleri cok buyuk ust kisim degil ama alt pijama taytlari cok buyuk ben alip daraltrdm :)Kizlar artik eski pijamalara sigmamaya basladim. Hamile pijamasi alan var mi nereyi tavsiye edersinuz
Aynen ole valla simdi 3 ude erkek olunca birbirime uyumlu olsun diye cabaliyoruz cift isim koymayi cok istiyodum ama bu gidisle cok zor galiba dusunsene 6 tane isim :)
Zor valla hemde com zor.yani dusunn ilerde unvrsite sinavinda rahat kodlayabilecegi bi isim bile olsun diye dusundugum bile oldu.sonra ddm ki napiyorum ben isim buldum da kodlamasi kaldi.hele bi basak burcu icin cok.zor.fazla detaylara takiliyorum isim.cok.zor :)Ay düşünemiyorum bir tanesini bulamadım ben daha hemde tek isim iki isim koymayacağım. Bazen oluyor hadi oğlum tekme at beğenirsen diyorum okuyorum isimleri sesli sesli sırf seçebilmek için ama yok
Zor valla hemde com zor.yani dusunn ilerde unvrsite sinavinda rahat kodlayabilecegi bi isim bile olsun diye dusundugum bile oldu.sonra ddm ki napiyorum ben isim buldum da kodlamasi kaldi.hele bi basak burcu icin cok.zor.fazla detaylara takiliyorum isim.cok.zor :)
Kizlar artik eski pijamalara sigmamaya basladim. Hamile pijamasi alan var mi nereyi tavsiye edersinuz
Kizlar artik eski pijamalara sigmamaya basladim. Hamile pijamasi alan var mi nereyi tavsiye edersinuz
lcw den alt aldım denemek için 20 tl, makinede yıkanıyor şimdiKizlar artik eski pijamalara sigmamaya basladim. Hamile pijamasi alan var mi nereyi tavsiye edersinuz
Insanın kendi çocuğuna isim bulması gerçekten çok zor. Biz de, eşim ben ve oğlumun adı E harfi ile başlıyor. Bu bebiste E ile başlasın ilerde kendini dışlanmış hissetmesin diye tutturdumBende başak burcuyum ve bende çok takıyorum seslenirken uyumlu olsun kızarken bile güzel seslenceğim isim olsun diyorum eşim gülüyorArkadaşları dalga geçmesin yazdımmı uyumlu olsun Allah bize kolaylık versin. Halen şu ağırlıklı dediğim bir isim bile yok aklımızda liste yaptık ve hiçbirini beğenmedik sonradan
Insanın kendi çocuğuna isim bulması gerçekten çok zor. Biz de, eşim ben ve oğlumun adı E harfi ile başlıyor. Bu bebiste E ile başlasın ilerde kendini dışlanmış hissetmesin diye tutturdumeşim ne alaka diyor ama ben taktım bi kere o konuya. Neyseki E ile başlayan içimize sinen 2 isim bulduk şükür
Aynısı üstümde çok rahatlcw den alt aldım denemek için 20 tl, makinede yıkanıyor şimdigecelik, lohusa takımı falan lazım ama bulamıyorum ben de
güle güle kullanalım öyleyseAynısı üstümde çok rahat
geçmiş olsun cnm, gerilik sorunu da bitmiş, sağlıkla gelsin inşallah.Kızlar kontrolden çıktım idrarda englfeksiyon var gene antibiyotik verdi kızım 600 Gr olmuş geeilikte kalmamış çok şükür hatta bir hafta öne geçmis kafasi :)) çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?