2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım suyu çok olup sonra düzelebiliyor su eksikliği gibi çokluğununda malesef elimizde biley yok ama azlığı çok büyük tehlike bunu bilmeni isterim şeker bunu tetikliyor olabilir ama herkeste aynı olmuyo tabi streyapma İnş bidahaki kontrole herşey yolunda çıkacak İnş. Erken doğum riskim her gebede var canımAllaha emanetiz

Amin canım inşallah kötü şeyler yaşamayız. Hayırlısıyla alalım kucaklarimiza

Kızlar o glikozu içmeyen tek ben miyim acaba bugün 13.30 da randevum vardı. Dr uma Şeker testine açlık tokluk olarak baksak olur mu dedim. Çünkü oğlumda onu içerken çok kötü olmuştum. O da olur dedi. 11 gibi kahvaltı yapmıştım sadece tokluğa bakmakta yeterli dedi. Kan verdim. Bu iş pek kafama yatmadı ama bakalım hayırlısı

Kızlar kontrolden çıktım idrarda englfeksiyon var gene antibiyotik verdi kızım 600 Gr olmuş geeilikte kalmamış çok şükür hatta bir hafta öne geçmis kafasi :)) çok şükür
Masallah canim kuzuya enfeksiyonda gecer insallah.
Kızlar birşey sorucam şimdi doktor bana b12 iğnesi yazdıysa hani nerden vurucaklar acaba bu iğneyi yüz üstü yaramayacağıma gore
B12 yi bilmiyorum ama oglumda kalcadan demir ignesi yapmislardi
Canim moralini bozma stresten insan baska hastaliklara da gidebiliyor.

Kizlar ayrintilidan cikan arkadaslara masallah diyorum.cok alinti yapamadim.bugun disimi cektirdim.cok panik haldeyim.sonrasinda da bi dolgum , bi kanal tedavim var sanirim cokta korkagim koltukta nefes almayi unutuyorum adam uyariyo.

Oglumun okulunda bi sikinti cikti biyandan onunla ugrasiyorum .vs
Bikacgun sonra evlilik yildonumummus unutmusum. der gibi oldu esim

Benim de açlık tokluk şekerine bakılacak, daha yaptırmadım ama. Bildiğim kadarıyla bir sıkıntı çıkarsa yükleme yapılacak. Ailede seker hastalığı yoksa iki dr da açlık tokluk şekerine bakmak yeterli dedi.

Kızlar mothercarede yazlık tulumlar var onların 3-6 ay olanını mı almam lazım Dolunay22 sen almıştın galiba kaç ay aldın canım
Can'ım ben 3-6 ay aldım. Ancak olur bence sen de öyle yap. Yaa sinir oldum dün toplamda 120 tl ye aldım tulumları. Bugün artı yüzde 35 indirim olmuş 70 küsür tutuyor aldıklarım
Nasip artık. Sen indirimdeyken al bari.

Can'ım benim de fazlaymış. Dr pilav makarna tatlı yeme dedi. Ama olumsuz konuşmadı hiç. Sen de çok takma.

Yok artık ne kadar pahalı hastane
Yazık yaaa. Her durumu kullanıyorlar
Can'ım benim dr da pek umursamadı ya. Herkesin bugünlerde yapılmış. Ben de sordum. Bazı tahliller verdi. Onları yaptır. Ona göre bir ay sonra bakarız dedi. Ama benim işime geldi açıkçası ben korkuyordum yüklemeden. O kadar saat aç kalmak işime gelmiyordu valla

Bugün diyetisyene gittim. Dahiliye ye yönlendirdi. Birinci saat şekerim yüksek çıktığı için şeker ölçüm cihazı verdi. Bir hafta açlık ve tokluk değerlerini ölçeceğim evde. Çıkan tabloyu göstereceğim ve ona göre diyet listesi oluşturacaklar diyetisyenle beraber.

Sağol kuzum. Çok şükür iyi.
Aynen ekmek makarna hamurişi ne varsa onları istiyor Can'ım.
Bebeğin suyu birazcık fazlaymış. Makarna pilav tatlı yeme bir süre dedi.
Suyla karbonhidratın bir alakası mı varmış kuzum. Şeyden soruyorum benim ilk hamilellikte suyum azdı her hafta gidiyordum hiç bilmiyordum bunu

Ben yaptırdım canım kilo alımın nasıldı. Nerede yaptırdın bir de önceki yediklerin etkiliyor bence ta da stres falan.

Dunya kabizlik sampiyonasi yapilsa birinciliigi kimseye kaptirmam söz
Ben üç gün yaşadım çok kötüydü ya. Cennet hurmasını biliyor musun canım bol posalı büyük turuncu bir meyve. Armut ve ondan yiyince düzeliyor
Sen bir de karbonhidrat falan almıyorsun değil mi

Banada sadece açlık tokluk bakıldı canım

Aldım canım toplam 4 tane tulum aldım 40 küsür lira verdim

Bense pembe pembe nevresim aldım çok güzel İnş güle güle kullanırım sizde bende ... Pjamamda aynı tonlarda almıştım bakalım nasip İnşallah kullanmaya Ne kaldı ki hayırlısıyla inşallah

Kızlar selam, bugün kontrolümüz vardı herşey iyi çok şükür. 30 cm 884 gr olmuş biraz iri bir bebek olacak dedi. Birde benim amniyo sıvısı üst sınırda cıktı tam. Şeker yüklemesi yapıp görelim dedi bazen şekersen bazende bebek iri olduğundan olabiliyor dedi. Şeker yüklemesi yaptırcam ptes günü. Şeker normal çıkarsa bu sıvı sonradan düzeliyormu bilginiz varmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…