- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #20.881
Canım suyu çok olup sonra düzelebiliyor su eksikliği gibi çokluğununda malesef elimizde biley yok ama azlığı çok büyük tehlike bunu bilmeni isterim şeker bunu tetikliyor olabilir ama herkeste aynı olmuyo tabi streyapma İnş bidahaki kontrole herşey yolunda çıkacak İnş. Erken doğum riskim her gebede var canımAllaha emanetizKızlar bugün detaylı ultrason günümüzdü bebek iyi şükür ama suyum normalden fazlaymış doktorda olumsuz konuştu erken doğum riskin var dedi şeker olabilir dedi şaştım kaldımaçlık tokluk şekerine bakılacak yarın çok endişeliyim
Canım suyu çok olup sonra düzelebiliyor su eksikliği gibi çokluğununda malesef elimizde biley yok ama azlığı çok büyük tehlike bunu bilmeni isterim şeker bunu tetikliyor olabilir ama herkeste aynı olmuyo tabi streyapma İnş bidahaki kontrole herşey yolunda çıkacak İnş. Erken doğum riskim her gebede var canımAllaha emanetiz
Masallah canim kuzuya enfeksiyonda gecer insallah.Kızlar kontrolden çıktım idrarda englfeksiyon var gene antibiyotik verdi kızım 600 Gr olmuş geeilikte kalmamış çok şükür hatta bir hafta öne geçmis kafasi :)) çok şükür
B12 yi bilmiyorum ama oglumda kalcadan demir ignesi yapmislardiKızlar birşey sorucam şimdi doktor bana b12 iğnesi yazdıysa hani nerden vurucaklar acaba bu iğneyi yüz üstü yaramayacağıma gore
Canim moralini bozma stresten insan baska hastaliklara da gidebiliyor.Kızlar bugün detaylı ultrason günümüzdü bebek iyi şükür ama suyum normalden fazlaymış doktorda olumsuz konuştu erken doğum riskin var dedi şeker olabilir dedi şaştım kaldımaçlık tokluk şekerine bakılacak yarın çok endişeliyim
Kalçadan yapıldı canım yan yattım öyle yaptı hemşireMasallah canim kuzuya enfeksiyonda gecer insallah.
B12 yi bilmiyorum ama oglumda kalcadan demir ignesi yapmislardi
Canim moralini bozma stresten insan baska hastaliklara da gidebiliyor.
Benim de açlık tokluk şekerine bakılacak, daha yaptırmadım ama. Bildiğim kadarıyla bir sıkıntı çıkarsa yükleme yapılacak. Ailede seker hastalığı yoksa iki dr da açlık tokluk şekerine bakmak yeterli dedi.Kızlar o glikozu içmeyen tek ben miyim acababugün 13.30 da randevum vardı. Dr uma Şeker testine açlık tokluk olarak baksak olur mu dedim. Çünkü oğlumda onu içerken çok kötü olmuştum. O da olur dedi. 11 gibi kahvaltı yapmıştım sadece tokluğa bakmakta yeterli dedi. Kan verdim. Bu iş pek kafama yatmadı ama bakalım hayırlısı
Can'ım ben 3-6 ay aldım. Ancak olur bence sen de öyle yap. Yaa sinir oldum dün toplamda 120 tl ye aldım tulumları. Bugün artı yüzde 35 indirim olmuşKızlar mothercarede yazlık tulumlar var onların 3-6 ay olanını mı almam lazımDolunay22 sen almıştın galiba kaç ay aldın canım
Can'ım benim de fazlaymış. Dr pilav makarna tatlı yeme dedi. Ama olumsuz konuşmadı hiç. Sen de çok takma.Kızlar bugün detaylı ultrason günümüzdü bebek iyi şükür ama suyum normalden fazlaymış doktorda olumsuz konuştu erken doğum riskin var dedi şeker olabilir dedi şaştım kaldımaçlık tokluk şekerine bakılacak yarın çok endişeliyim
Yok artık ne kadar pahalı hastaneAyni durumdayim yaa
Ogluma gelen hediyelerde inan yasi daha kucuk olmayacak seyleri bile getirmislerdi.hic birisime yaramayan bissuru kiyafetimiz olmustu .yani saolsunlar ama oyle iste
Canim tac asla onermiyorum .ogluma nevresim takimi almistim .ilk yikamada rengi atti.
Ben birtane instadan siparis ettim.bitanede bellonadan alirim sanirim (esim orda calisiyor)
Senin hastanede benimki gb pahaliymis yinede benim hastaneye yetisemez sanirim.
5bin normal dogum fiyatiymis .oda susleme yasak kendi anlasmali oldugu yer varmis oda bin tl ister heralde .
Doktorda gece gelmezmis gelirse yine bin tl
Epidural icin yine +++++ mis.
Sinirim bozuldu gunlerdir yeni hastane arastiriyorum.
Cok sevindim cankm merak etmistim bnde
Canim cok gecmis olsun.hersey yoluna girer ins.sen stres olmamaya calis .
Can'ım benim dr da pek umursamadı ya. Herkesin bugünlerde yapılmış. Ben de sordum. Bazı tahliller verdi. Onları yaptır. Ona göre bir ay sonra bakarız dedi. Ama benim işime geldi açıkçasıKızlar o glikozu içmeyen tek ben miyim acababugün 13.30 da randevum vardı. Dr uma Şeker testine açlık tokluk olarak baksak olur mu dedim. Çünkü oğlumda onu içerken çok kötü olmuştum. O da olur dedi. 11 gibi kahvaltı yapmıştım sadece tokluğa bakmakta yeterli dedi. Kan verdim. Bu iş pek kafama yatmadı ama bakalım hayırlısı
Bence güzel cnmEki Görüntüle 2099936
Kızlar bu pijama takımı nasıl? Lacivert olanı düşündüm. Açık renk değil. O yönden beğendim. Ama çok mu basit duruyor
Suyla karbonhidratın bir alakası mı varmış kuzum. Şeyden soruyorum benim ilk hamilellikte suyum azdı her hafta gidiyordum hiç bilmiyordum bunuSağol kuzum. Çok şükür iyi.
Aynen ekmek makarna hamurişi ne varsa onları istiyor Can'ım.
Bebeğin suyu birazcık fazlaymış. Makarna pilav tatlı yeme bir süre dedi.
Ben yaptırdım canım kilo alımın nasıldı. Nerede yaptırdın bir de önceki yediklerin etkiliyor bence ta da stres falan.Hanımlar şeker yüklemesi yaptıran oldu mu ? Dün tapıldı testlerim açlık kan şekerim 78 çıktı . 50 Lik yükleme 60. Dakika 210 çıktı. Doktorum bile şaşırdı sen de nasıl çıktı diye . Diyetisyene yönlendirildim şimdi liste hazırlıyor vana diyet yapıcambeslenmeme o kadar dikkat ettim ama gel gör ki diyabet olma ihtimalim var demek oluyormuş bu durum. Sizler be durumdasınız ? Ayrıca bu sabah düşük tansiyon ile uyandım 8-6 çıktı tansiyonum acilde . Bayılacak gibiyim ayakta duramıyorum bu durumun dün şeker yüklemesi ile alakası varmıdır bilemedim
Ben üç gün yaşadım çok kötüydü ya. Cennet hurmasını biliyor musun canım bol posalı büyük turuncu bir meyve. Armut ve ondan yiyince düzeliyorDunya kabizlik sampiyonasi yapilsa birinciliigi kimseye kaptirmam söz
Banada sadece açlık tokluk bakıldı canımKızlar o glikozu içmeyen tek ben miyim acababugün 13.30 da randevum vardı. Dr uma Şeker testine açlık tokluk olarak baksak olur mu dedim. Çünkü oğlumda onu içerken çok kötü olmuştum. O da olur dedi. 11 gibi kahvaltı yapmıştım sadece tokluğa bakmakta yeterli dedi. Kan verdim. Bu iş pek kafama yatmadı ama bakalım hayırlısı
Aldım canım toplam 4 tane tulum aldım 40 küsür lira verdimCan'ım ben 3-6 ay aldım. Ancak olur bence sen de öyle yap. Yaa sinir oldum dün toplamda 120 tl ye aldım tulumları. Bugün artı yüzde 35 indirim olmuş70 küsür tutuyor aldıklarım
Nasip artık. Sen indirimdeyken al bari.
Can'ım benim de fazlaymış. Dr pilav makarna tatlı yeme dedi. Ama olumsuz konuşmadı hiç. Sen de çok takma.
Yok artık ne kadar pahalı hastane
Yazık yaaa. Her durumu kullanıyorlar
Can'ım benim dr da pek umursamadı ya. Herkesin bugünlerde yapılmış. Ben de sordum. Bazı tahliller verdi. Onları yaptır. Ona göre bir ay sonra bakarız dedi. Ama benim işime geldi açıkçasıben korkuyordum yüklemeden. O kadar saat aç kalmak işime gelmiyordu valla
Eki Görüntüle 2099936
Kızlar bu pijama takımı nasıl? Lacivert olanı düşündüm. Açık renk değil. O yönden beğendim. Ama çok mu basit duruyor
İnş canım Allah büyük dua ve sabırlaAmin canım inşallah kötü şeyler yaşamayız. Hayırlısıyla alalım kucaklarimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?