2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar bugün detaylı ultrason günümüzdü bebek iyi şükür ama suyum normalden fazlaymış doktorda olumsuz konuştu erken doğum riskin var dedi şeker olabilir dedi şaştım kaldım :110:açlık tokluk şekerine bakılacak yarın çok endişeliyim
Canım suyu çok olup sonra düzelebiliyor su eksikliği gibi çokluğununda malesef elimizde biley yok ama azlığı çok büyük tehlike bunu bilmeni isterim şeker bunu tetikliyor olabilir ama herkeste aynı olmuyo tabi streyapma İnş bidahaki kontrole herşey yolunda çıkacak İnş. Erken doğum riskim her gebede var canımAllaha emanetiz

Canım suyu çok olup sonra düzelebiliyor su eksikliği gibi çokluğununda malesef elimizde biley yok ama azlığı çok büyük tehlike bunu bilmeni isterim şeker bunu tetikliyor olabilir ama herkeste aynı olmuyo tabi streyapma İnş bidahaki kontrole herşey yolunda çıkacak İnş. Erken doğum riskim her gebede var canımAllaha emanetiz

Amin canım inşallah kötü şeyler yaşamayız. Hayırlısıyla alalım kucaklarimiza:anne:

Kızlar o glikozu içmeyen tek ben miyim acabao_O bugün 13.30 da randevum vardı. Dr uma Şeker testine açlık tokluk olarak baksak olur mu dedim. Çünkü oğlumda onu içerken çok kötü olmuştum. O da olur dedi. 11 gibi kahvaltı yapmıştım sadece tokluğa bakmakta yeterli dedi. Kan verdim. Bu iş pek kafama yatmadı ama bakalım hayırlısı :KK51:

Kızlar kontrolden çıktım idrarda englfeksiyon var gene antibiyotik verdi kızım 600 Gr olmuş geeilikte kalmamış çok şükür hatta bir hafta öne geçmis kafasi :)) çok şükür
Masallah canim kuzuya enfeksiyonda gecer insallah.
Kızlar birşey sorucam şimdi doktor bana b12 iğnesi yazdıysa hani nerden vurucaklar acaba bu iğneyi yüz üstü yaramayacağıma gore :işsiz:
B12 yi bilmiyorum ama oglumda kalcadan demir ignesi yapmislardi
Kızlar bugün detaylı ultrason günümüzdü bebek iyi şükür ama suyum normalden fazlaymış doktorda olumsuz konuştu erken doğum riskin var dedi şeker olabilir dedi şaştım kaldım :110:açlık tokluk şekerine bakılacak yarın çok endişeliyim
Canim moralini bozma stresten insan baska hastaliklara da gidebiliyor.

Kizlar ayrintilidan cikan arkadaslara masallah diyorum.cok alinti yapamadim.bugun disimi cektirdim.cok panik haldeyim.sonrasinda da bi dolgum , bi kanal tedavim var sanirim o_Ocokta korkagim koltukta nefes almayi unutuyorum adam uyariyo.
:kızgın:
Oglumun okulunda bi sikinti cikti biyandan onunla ugrasiyorum .vs :(
Bikacgun sonra evlilik yildonumummus unutmusum.:işsiz::oha: der gibi oldu esim :KK48:

Kızlar o glikozu içmeyen tek ben miyim acabao_O bugün 13.30 da randevum vardı. Dr uma Şeker testine açlık tokluk olarak baksak olur mu dedim. Çünkü oğlumda onu içerken çok kötü olmuştum. O da olur dedi. 11 gibi kahvaltı yapmıştım sadece tokluğa bakmakta yeterli dedi. Kan verdim. Bu iş pek kafama yatmadı ama bakalım hayırlısı :KK51:
Benim de açlık tokluk şekerine bakılacak, daha yaptırmadım ama. Bildiğim kadarıyla bir sıkıntı çıkarsa yükleme yapılacak. Ailede seker hastalığı yoksa iki dr da açlık tokluk şekerine bakmak yeterli dedi.

Kızlar mothercarede yazlık tulumlar var onların 3-6 ay olanını mı almam lazım Dolunay22 Dolunay22 sen almıştın galiba kaç ay aldın canım
Can'ım ben 3-6 ay aldım. Ancak olur bence sen de öyle yap. Yaa sinir oldum dün toplamda 120 tl ye aldım tulumları. Bugün artı yüzde 35 indirim olmuş :bicak: 70 küsür tutuyor aldıklarım :sinirli:
Nasip artık. Sen indirimdeyken al bari.

Can'ım benim de fazlaymış. Dr pilav makarna tatlı yeme dedi. Ama olumsuz konuşmadı hiç. Sen de çok takma.

Ayni durumdayim yaa

Ogluma gelen hediyelerde inan yasi daha kucuk olmayacak seyleri bile getirmislerdi.hic birisime yaramayan bissuru kiyafetimiz olmustu .yani saolsunlar ama oyle iste

Canim tac asla onermiyorum .ogluma nevresim takimi almistim .ilk yikamada rengi atti.
Ben birtane instadan siparis ettim.bitanede bellonadan alirim sanirim (esim orda calisiyor)

Senin hastanede benimki gb pahaliymis yinede benim hastaneye yetisemez sanirim.:KK43:
5bin normal dogum fiyatiymis .oda susleme yasak kendi anlasmali oldugu yer varmis oda bin tl ister heralde .
Doktorda gece gelmezmis gelirse yine bin tl
Epidural icin yine +++++ mis.
Sinirim bozuldu gunlerdir yeni hastane arastiriyorum.

Cok sevindim cankm merak etmistim bnde

Canim cok gecmis olsun.hersey yoluna girer ins.sen stres olmamaya calis .
Yok artık ne kadar pahalı hastane:oha:
Yazık yaaa. Her durumu kullanıyorlar
Can'ım benim dr da pek umursamadı ya. Herkesin bugünlerde yapılmış. Ben de sordum. Bazı tahliller verdi. Onları yaptır. Ona göre bir ay sonra bakarız dedi. Ama benim işime geldi açıkçası:KK45: ben korkuyordum yüklemeden. O kadar saat aç kalmak işime gelmiyordu valla:KK53:

IMG_3991.webp

Kızlar bu pijama takımı nasıl? Lacivert olanı düşündüm. Açık renk değil. O yönden beğendim. Ama çok mu basit duruyor o_O

Bugün diyetisyene gittim. Dahiliye ye yönlendirdi. Birinci saat şekerim yüksek çıktığı için şeker ölçüm cihazı verdi. Bir hafta açlık ve tokluk değerlerini ölçeceğim evde. Çıkan tabloyu göstereceğim ve ona göre diyet listesi oluşturacaklar diyetisyenle beraber.

Sağol kuzum. Çok şükür iyi.
Aynen ekmek makarna hamurişi ne varsa onları istiyor Can'ım.
Bebeğin suyu birazcık fazlaymış. Makarna pilav tatlı yeme bir süre dedi. :KK12:
Suyla karbonhidratın bir alakası mı varmış kuzum. Şeyden soruyorum benim ilk hamilellikte suyum azdı her hafta gidiyordum hiç bilmiyordum bunu :(

Hanımlar şeker yüklemesi yaptıran oldu mu ? Dün tapıldı testlerim açlık kan şekerim 78 çıktı . 50 Lik yükleme 60. Dakika 210 çıktı. Doktorum bile şaşırdı sen de nasıl çıktı diye . Diyetisyene yönlendirildim şimdi liste hazırlıyor vana diyet yapıcam o_O beslenmeme o kadar dikkat ettim ama gel gör ki diyabet olma ihtimalim var demek oluyormuş bu durum. Sizler be durumdasınız ? Ayrıca bu sabah düşük tansiyon ile uyandım 8-6 çıktı tansiyonum acilde . Bayılacak gibiyim ayakta duramıyorum bu durumun dün şeker yüklemesi ile alakası varmıdır bilemedim :KK43:
Ben yaptırdım canım kilo alımın nasıldı. Nerede yaptırdın bir de önceki yediklerin etkiliyor bence ta da stres falan.

Dunya kabizlik sampiyonasi yapilsa birinciliigi kimseye kaptirmam söz :KK43:
Ben üç gün yaşadım çok kötüydü ya. Cennet hurmasını biliyor musun canım bol posalı büyük turuncu bir meyve. Armut ve ondan yiyince düzeliyor :KK43:
Sen bir de karbonhidrat falan almıyorsun değil mi

Banada sadece açlık tokluk bakıldı canım

Can'ım ben 3-6 ay aldım. Ancak olur bence sen de öyle yap. Yaa sinir oldum dün toplamda 120 tl ye aldım tulumları. Bugün artı yüzde 35 indirim olmuş :bicak: 70 küsür tutuyor aldıklarım :sinirli:
Nasip artık. Sen indirimdeyken al bari.

Can'ım benim de fazlaymış. Dr pilav makarna tatlı yeme dedi. Ama olumsuz konuşmadı hiç. Sen de çok takma.

Yok artık ne kadar pahalı hastane:oha:
Yazık yaaa. Her durumu kullanıyorlar

Can'ım benim dr da pek umursamadı ya. Herkesin bugünlerde yapılmış. Ben de sordum. Bazı tahliller verdi. Onları yaptır. Ona göre bir ay sonra bakarız dedi. Ama benim işime geldi açıkçası:KK45: ben korkuyordum yüklemeden. O kadar saat aç kalmak işime gelmiyordu valla:KK53:
Aldım canım toplam 4 tane tulum aldım 40 küsür lira verdim

Bense pembe pembe nevresim aldım çok güzel İnş güle güle kullanırım sizde bende ... Pjamamda aynı tonlarda almıştım bakalım nasip İnşallah kullanmaya Ne kaldı ki hayırlısıyla inşallah

Kızlar selam, bugün kontrolümüz vardı herşey iyi çok şükür. 30 cm 884 gr olmuş biraz iri bir bebek olacak dedi. Birde benim amniyo sıvısı üst sınırda cıktı tam. Şeker yüklemesi yapıp görelim dedi bazen şekersen bazende bebek iri olduğundan olabiliyor dedi. Şeker yüklemesi yaptırcam ptes günü. Şeker normal çıkarsa bu sıvı sonradan düzeliyormu bilginiz varmı.

Back
X