2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar Doğuma 23 kilo alarak 83 le gittim. Eve geldim kilom 77 :p hiç hamurişlerine yüklenmedim. Hep anne yemekleri bol salata su rezene humana çayları. Hem sütüm oldu hem zayıfladım İnan’ın. 40ında Mevlüt yaptım bir beden büyük elbiseyle karşıladım milleti şok oldular. Bol hareket bol sağlıklı yemek bol salata su ve sürekli göğüste bir bebeyle herşeyim gitti. İnşallah buna da nasip olur.
KESİNLİKLE DOGUM SONRASI DAHA RİSKLİ VE ÖNEMLİ BENCE O SIRA GELEN GİDEN VE ESOFMAN DURUMU İLE DAHA COK YÜKLENİLEBİLİNİYO MİDEYE

Ya bi de 25 küsür kilo almıştım doğuma bile seke seke gittim son gün gece diyordum ki ya bu millet nasıl dönemiyor bak ben fıldır fıldır dönüyorum...o oğlandı bu kız tabi 5-6 yıl önceydi artık yaştan mı neden...şimdiden ağırım
Biliyor musun bence kız erkek hamileliği farkı bu ya. Erkek annesi nekadar tanıdığım varsa çok dinçti bana mı öyle denk geldi bilmiyorum. Kızar anneyi neden ağırlaştırıyor anlamış değilim

Estağfirullah ben kiloya takıntılı biriyim canım ondandı. Bir de lohusa depresyonu yaşıyordum evde duramıyordum resmen hergün yürüyüşle rahat kilo verdim.

biz de böyle oluruz inşallah
İnşallah ben de 2. Doğum sonrası rahat veririm çünkü yine hızla kilo alıyorum.
KESİNLİKLE DOGUM SONRASI DAHA RİSKLİ VE ÖNEMLİ BENCE O SIRA GELEN GİDEN VE ESOFMAN DURUMU İLE DAHA COK YÜKLENİLEBİLİNİYO MİDEYE
Off en en en sevmediğim gelen giden olayı ya. Bu sefer hiç yormayacağım strese sokmayacağım. Gelen gelsin baş üstüne ama ay ev temiz olsun ay yemek olsun ay ben güzel giyineyim. Bunlar hep depresyon sebebim oldu.

İlkinde biz son 2-3 haftaya kadar her gün birlikte oluyorduk iyiymişim demek ki şimdi halim yok hic istemiyorum...herhangi bir risk yoksa son aya kadar devam edilebilir doktorum da öyle söylemişti

Eşinde ilk hamileliğini özlüyor. Yeni yılın siftahini yapamadım garibim:KK48: risk yok hal de yok

Estağfirullah ben kiloya takıntılı biriyim canım ondandı. Bir de lohusa depresyonu yaşıyordum evde duramıyordum resmen hergün yürüyüşle rahat kilo verdim.

İnşallah ben de 2. Doğum sonrası rahat veririm çünkü yine hızla kilo alıyorum.

Off en en en sevmediğim gelen giden olayı ya. Bu sefer hiç yormayacağım strese sokmayacağım. Gelen gelsin baş üstüne ama ay ev temiz olsun ay yemek olsun ay ben güzel giyineyim. Bunlar hep depresyon sebebim oldu.

BİRİNCİDEN DİLİ YANANLAR İKİNCİDE MOTİVE OLUYOLAR SANIRIM
BENDE ÖYLEYİM AYNEN
ÜZMÜCEM YORMUCAM HER ANINI DOYA DOYA YASICAM DIYORUM AMA NASİP İNŞ ÖYLE OLUR

bende agırım canım ya 2.ciler yaramaz oluyor

Yaramaz mi? Gerçi herkes öyle diyor oglum hareketli ama sakın bir bebisti. Herkes oğlun uslu bu sefer ki yaramaz olur diyip beni korkutuyor :KK17:

Ya bi de 25 küsür kilo almıştım doğuma bile seke seke gittim son gün gece diyordum ki ya bu millet nasıl dönemiyor bak ben fıldır fıldır dönüyorum...o oğlandı bu kız tabi 5-6 yıl önceydi artık yaştan mı neden...şimdiden ağırım

Canım benimde ilk hamileliğim erkekti 34 yaşında doğurdum. Dediğin gibi atik davranıyordum. Hergun yürüyor rahat hareket ediyordum. Simdi tuvalete girmek bile zor gelebiliyor. Cok hantal ve elim ayagim 49 saat. Sanırım kız erkek farklılığı var.

Biliyor musun bence kız erkek hamileliği farkı bu ya. Erkek annesi nekadar tanıdığım varsa çok dinçti bana mı öyle denk geldi bilmiyorum. Kızar anneyi neden ağırlaştırıyor anlamış değilim

Sanırım doğru söylüyorsun canım yaa. En azindan bende oyle.

selam kızlar bizde bugün şeker yüklemesini yaptırdım aç tok farketmez dedi doktorum bende kanı verdim bugün inşallah sonuçlar iyi gelir kızım iyi görünüyordu kilosu ve boyu 23 hafta 5 gün çıktı kafası 25 hafta olarak çıktı. Biraz geriden geliyor kilosu pek yumurta yemiyorum ondan mı acaba kilo aldıran yiyecekler neler acaba bebeğe bilen var mı? Oğlum var benimde 2 ay sonra 4 üne giricek onda 58 ile hamile kalıp 76 ile doğuma gitmiştim 40 ımda 66 ıydım oğlum 6 aylıkken diyet ve spor ile 54 e kadar düşmüştüm. Kızımın çok ağırlaştım gibi geliyor hep yorgunum şimdi 64 kiloyum 59 ile hamile kaldım 5 kilo aldım şimdilik ama fena halde hantal hissediyorum

valla gözüm korkmaya başladı, kimse doğumdan çıktım eskisi gibiydim demicek galiba :anneadayı:
Valla eskisi gibi çıkmak mümkün değil ama 4 aylık hali en az kalıyor benim öyle oldu sonraki 1 ayda göbek sıkılıaşıyor emdirdikçe rahim kasılıyo zaten toparlandığını acıya acıya anlıyorsun merak etme ben umutluyum o pantolonu birdaha giyicemmmn

Tecrübesizlik canm ogrenecz bizde cevremizdekiler ne derse ona gore hareket ediyoruz .
Evet canm Sen gorunmuyordun işlerinden dolayi sanirim. Cok sukur canm hala kipir kipirim. Karnım cok yemek yemisim şişmiş gibi. Hamile oldugum belli degil:anneadayı:hala. Sen nasılsın evine gectin mi ? İsim konusunda karara vardiniz mi
Nasıl belli değil göbüş yokmu hala benim baya çıktı ilk gebeliğimde bukadar yoktu her gebelikte bu oran arttı gerçekten

Back
X