2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Oluyo canim normalmis
Olmamistir canim bende unutup yapiyorum.hatta tekkisilik yatagi kaldirdigim oldu unutup kotu dusunme

Y
Yok kız millet kucakta bitane sırtında bitane kaç kilo çocuk taşıyo o dediğini eminim bir çoğumuz mesela ben hergün yapıyorum Allaha emanet bıdıklar

Amin insallah canim hayatini anlatan kitap fikri de guzelmis. Hayirlisiyla o gunler gelsin insallah

Kizlar su burger king konusunda yorum yapmadan gecmiyim. Ya zararli seyler evet ama canimiz istediyse bencede 1 kereden bisey olmaz. Ama ben olsam yemezdim yememe sebebimde kilo ve sagliksiz olmasi degilde. Icindeki et. Cunku bizim cig et vs. Iyi pismemis etler iyi yikanmamis yesillikler o tarz seylerde olusan bakterilerden cok sakinmamiz gerekiyo sahsen burger kinge fln hic guvenmiyorum. Cok canim istemesine ragmen yiyemiyorum. Aklinizda bulunsun. Yiyenlerede afiyet bal seker olsun :)

Aynen öyle canım gelse de ne kadar beğenirim bilmiyorum. Hep beğendiğim içime sinen şeyleri almak istiyorum böyle seve seve giydireyim oğluşuma

ay ben o konuda da çok cinsim.beğenmem çok zordur.beğenmediğim biseyi kendim giymemki oğluşuma giydireyim hatta bi sene ayakkabı beğenmediğim için ayakkabı bile almamıştım

Bebiş içerilerden vuruyordur bence ondan bağırsak gibi geliyordur canım Baya büyüdüler ayakları bildiğim genital bölgemde kolları başı karnımın en üstünde :₺
Olabilir canım ben de bu hamileliğimde daha iyiyim gerçekten ekmeği falan kestim pilav hak getire. Bulgur yiyorum falan. Gerçekten daha dinç hissediyorum. Kilo verilir abartı yemiyorsak vücut depo yapıyordur ya. Ben normalde hiç kilo alan biri değilim. İnan daha az yiyorum ama düzenli kilo alıyorum maşallah

Birşey olamamıştır canım ağrın sizin kanaman kasılman olmadığı sürece korkma. Sonuçta yeti geliyor bazen yüz üstü bile yatıyoruz. Korunaklı biryer. Bir daha yapmazsın olur biter :)

Yoook evde canım bilmiyorum ihtiyacı olduğunda bizden çıkmaz ama napıcan anne işte atsan atamıyorum satsan satamıyorum imtihan farklı farklıdır
Çok ilginçmiş kayınvalideyi anlarım ama anne yakınsa bekliyor insan ya. Bir yemek yapsa bile ne kıymetli. Hele bir de çocukluysan. Ben ilk hamilelikte hiç ihtiyaç duymamıştım. Ama bunda hastaneye giderken falan bir de belim tutuldu ozamanlsr yine kızım için yemek için vs ihtiyacım oldu.

Kayınvalide sağolsun bugun doğum hediyesi olarak yolluk takımlarımı değiştirmiş vardı ama doğuma yeni sar dedi çocuk odamda almıştı sağolsun 1 lira vermiş bugun halıya ni yandan üzüldüm biyandan bişey olmaz ya geliniyim dedim... ALLAH RAZI OLSUN düşünmüş beni kayınvalidem.... Doğum hediyelerim başladı...

Bazen olmuyo işte annen de olsa ben 33 yaşındayım annemi sadece geçen sene oğlum vefat edince 3 gün yanımda gördüm.... Neler geçirdim tek başına... Olsun canı sağ olsun bişey istemiyorum

Kizlar benim yarin ayrintili ultrasonum var ama kafama bisey takildi yarim saat kirk dakika falan sürdüğünü okudum bu kadar uzun sure ultrasona maruz kalmak zararli degil mi bebek icin?
Bir de alttan bakiyor mu doktor ayrintilida yoksa rutin kontroller gibi karindan mi bakiyor

kızlar merhabalar inşallah hepiniz iyisinizdiz ben kan tahlili yaptırdım sağlık ocağında kanım 10.1 çıktı düşmüş doktor bi ilaç daha verdi ferplex fol diye kullananınız varmı ?
bide maltofer içiyorum ilaç kullandığım halde düşmüş

karından bakmıştı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…