- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #21.221
Yoook evde canım bilmiyorum ihtiyacı olduğunda bizden çıkmaz ama napıcan anne işte atsan atamıyorum satsan satamıyorum imtihan farklı farklıdırÇalışıyor muydu annen ya neden gelmiyor ki
Oluyo canim normalmisHayırlı akşamlar canlar. Geçenlerde 24.haftaya girdiğimiz de bebek hareketlerinde azalma görüldü diyenler olmuş. Bende bugün azalma hissettim sanki bide anlamadığım bişey bağırsakta ki gaz mi bebek mi bilemiyorum böyle sanki pıt pıt balon sönüyor göbek altında bebeğim mi diyorum çözemiyorum hiç oraya vurmadı şimdiye kadar sizlerde de böyle bişey var mı. Acaba üşüttüm mü diyorum
Olmamistir canim bende unutup yapiyorum.hatta tekkisilik yatagi kaldirdigim oldu unutupKızlar ben bugun bi dalgınlık yasadim. Makinadan camasirlari cikarip sepete koydum sonra kaldirip boyle yanima dogru legen kemigime oturutur gibi yaptim. Sonra dedim hamilesin napiyorsun. Bisi olmamasitir dimi? Yani eli koluna denk gelip ezilme filan gibi. Allah korusun...
Yok kız millet kucakta bitane sırtında bitane kaç kilo çocuk taşıyo o dediğini eminim bir çoğumuz mesela ben hergün yapıyorum Allaha emanet bıdıklarKızlar ben bugun bi dalgınlık yasadim. Makinadan camasirlari cikarip sepete koydum sonra kaldirip boyle yanima dogru legen kemigime oturutur gibi yaptim. Sonra dedim hamilesin napiyorsun. Bisi olmamasitir dimi? Yani eli koluna denk gelip ezilme filan gibi. Allah korusun...
Amin insallah canim hayatini anlatan kitap fikri de guzelmis. Hayirlisiyla o gunler gelsin insallahAmiiiinn inşallah canm hepimizin evladı. Aynen bizde enes bin malikden etkilendik. Yeni evliyken konuşuyorduk eşimle yıllar sonra nasip oldu. Ahmet Enes koyacaz bizde ama Ahmet i kimliğe yazdırıp yazidrmamakta karar veremedik. Mevlid yapmak nasip olursa enes bin malikin hayatını anlatan küçük kitap dağıtmayı düşünüyoruz hatta. Allahim hepimize sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin.
Aynen öyle canım gelse de ne kadar beğenirim bilmiyorum. Hep beğendiğim içime sinen şeyleri almak istiyorum böyle seve seve giydireyim oğluşuma
Bebiş içerilerden vuruyordur bence ondan bağırsak gibi geliyordur canım Baya büyüdüler ayakları bildiğim genital bölgemde kolları başı karnımın en üstünde :₺Hayırlı akşamlar canlar. Geçenlerde 24.haftaya girdiğimiz de bebek hareketlerinde azalma görüldü diyenler olmuş. Bende bugün azalma hissettim sanki bide anlamadığım bişey bağırsakta ki gaz mi bebek mi bilemiyorum böyle sanki pıt pıt balon sönüyor göbek altında bebeğim mi diyorum çözemiyorum hiç oraya vurmadı şimdiye kadar sizlerde de böyle bişey var mı. Acaba üşüttüm mü diyorum
Olabilir canım ben de bu hamileliğimde daha iyiyim gerçekten ekmeği falan kestim pilav hak getire. Bulgur yiyorum falan. Gerçekten daha dinç hissediyorum. Kilo verilir abartı yemiyorsak vücut depo yapıyordur ya. Ben normalde hiç kilo alan biri değilim. İnan daha az yiyorum ama düzenli kilo alıyorum maşallahCanim bence yediklerimiz de etkiliyor benim ikinci hamileligim bu kiz, ilki de kizdi 22. haftada kalbi durdu normal dogum yaptim. Canim bisey istemiyordu iyi beslenmiyordm ne bulursam doymak icin yiyordum okuldan gelince pratik makarna pilav gibi. Cok agirdim bunda meyve peynir yogurt cok tuketiyorm iyi hissediyorm ilkinde 4. Ayda merdiven cikarken tikaniyodm tansiyonum dusuyordu gerci vitamin falan vermemisti hic doktorum. 78 le hamile kalmistim 84 le 22. Haftada doguma aldilar bir gun sanci cektm ertesi gun eve dondugumde 77 idim. Bunda 73 ile hamile kaldim suan 86 yim durum cok fena yani daha 3 ay var ama saglikla dogsun da mecbur vericem insallah azimliyim
Birşey olamamıştır canım ağrın sizin kanaman kasılman olmadığı sürece korkma. Sonuçta yeti geliyor bazen yüz üstü bile yatıyoruz. Korunaklı biryer. Bir daha yapmazsın olur biter :)Kızlar ben bugun bi dalgınlık yasadim. Makinadan camasirlari cikarip sepete koydum sonra kaldirip boyle yanima dogru legen kemigime oturutur gibi yaptim. Sonra dedim hamilesin napiyorsun. Bisi olmamasitir dimi? Yani eli koluna denk gelip ezilme filan gibi. Allah korusun...
Çok ilginçmiş kayınvalideyi anlarım ama anne yakınsa bekliyor insan ya. Bir yemek yapsa bile ne kıymetli. Hele bir de çocukluysan. Ben ilk hamilelikte hiç ihtiyaç duymamıştım. Ama bunda hastaneye giderken falan bir de belim tutuldu ozamanlsr yine kızım için yemek için vs ihtiyacım oldu.Yoook evde canım bilmiyorum ihtiyacı olduğunda bizden çıkmaz ama napıcan anne işte atsan atamıyorum satsan satamıyorum imtihan farklı farklıdır
Bazen olmuyo işte annen de olsa ben 33 yaşındayım annemi sadece geçen sene oğlum vefat edince 3 gün yanımda gördüm.... Neler geçirdim tek başına... Olsun canı sağ olsun bişey istemiyorumÇok ilginçmiş kayınvalideyi anlarım ama anne yakınsa bekliyor insan ya. Bir yemek yapsa bile ne kıymetli. Hele bir de çocukluysan. Ben ilk hamilelikte hiç ihtiyaç duymamıştım. Ama bunda hastaneye giderken falan bir de belim tutuldu ozamanlsr yine kızım için yemek için vs ihtiyacım oldu.
Ohhmaşallah bugün bolRabbim hep mutlu eylesin hiç bişeyde gözüm yok yavrum iyi olsun ama şımartılmakta güzel şeyyy
Evet imtihan bitmez canım Rabbim hakkıyla geçmek nasip etsinOhhmaşallah bugün bol
Hediyeli geçmiş günün. Hepsini güle güle kullan. Herkesin bir sınavı var işte bu dünyada
Diğerlerini bilmiyorum ama demir ilacını içmemelisin canım. Süt ürünleri tüketirsen ilacı en az 2 saat sonra içmelisin.Kizlar acil bisey sorucam decavit
Bemiks .d 3
Ve gyno ferro kullaniyorum bunlari sutle icebirmiyim
karından bakmıştı cnmKizlar benim yarin ayrintili ultrasonum var ama kafama bisey takildi yarim saat kirk dakika falan sürdüğünü okudum bu kadar uzun sure ultrasona maruz kalmak zararli degil mi bebek icin?
Bir de alttan bakiyor mu doktor ayrintilida yoksa rutin kontroller gibi karindan mi bakiyor
Aynen kan ilacını süt ve süt ürünleriyle kullanmaman lazım canım d vitamini fark etmez ama demir kaşıga damlatip içmeKizlar acil bisey sorucam decavit
Bemiks .d 3
Ve gyno ferro kullaniyorum bunlari sutle icebirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?