2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
senin aşağıda mı?? yalnız o biraz özen istiyor hareket kısıtlaması açısından ben sadece ön duvarda ama yine yukarıda olanlar için risk yok dedim ,aşağıda olması bizim ön duvarda olan plasentadan biraz daha farklı bir durumeğer plasenta rahim ağzına yakınsa biraz daha dikkatli olmakta fayda var,ama yine de öldük bittik değil tabii sıkma canını

plasenta ön duvarda yazıyor, sonuç kağıdında, ben elimden geldiği kadar dikkat ediyorum, başından beri ağır hiç bir iş yapmıyorum, ev vs süpürüp silmiyorum bile, eşim yapıyor, ilişki desen o zaten yasak başından beri, riskli gebelik doktoruna giderim daha iyi aydınlatır beni

Son düzenleme:
Kızlar biraz önce şeker yüklemesi yaptırdım 50 gramlık bile beni çok tuhaf yaptı. Yemek yedim sonrasında ama halen kafam bir tuhaf dönüyor desem dönmüyor çok değişik oldum. Üstüne de aşının ikinci dozu vuruldu ondan mıdır bilmiyorum. Sonucum pazartesi çıkacak inşallah bir sorun yoktur.

birde kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlarım, göbekten yapıyorum ben hâlâ , sizlerde yapıyormusunuz
Doktora sordum sağolsun sofiarya da demişti yapabilirsin diye ama ben im göbek iyice çıktı eşim korkuyor yapamıyor arttıkça koldan yapıyorum ben artık İnş şifa olsun yavrularımıza

Şekerim sınırın çok az üstünde çıktı zaten çokta kilo alıyodum diyetisyene gidicem pazartesi ama şu iki gün için daha önce diyabet için diyetisyene giden varsa azıcık nasıl beslenmemle ilgili bilgi verebilir mi?

sofiarya canım rahatsız ediyorum ama bi sorum olucak. Ben geçen hafta çarşamba günü tetenoz aşısının ikinci dozunu oldum bi gün sonra da çok ateşlendim o gün bizim bebiş bi iki defa hareket etti sadece. O günden sonra da çok çok az gareket ediyor ki öncesinde dışarda yürürken bile hareketini hissederdim. Dün akşamda çok ığraştım hareket etmedi öyle uyuya kalmışım sabah altı gbi uyandım nutella falan yedim bi yarım saat sonra anca hareket etti ama eskisi gbi güçlü değil daha içerde hissediyorum bgün üç gbi sağlık ocağına da gitcem ama doktora da mı gitsem ki bu haftalarda normal mi böyle olması? Bgün 26+3 günlüğüm geçen hafta salı randevum vardı herşey yolundaydı hatta bi hafta önde gözüküyodu

Kızlar burger mc donals gibi yerlerde farklı maddeler kullandıkları için öyle tatlı ve farklı geliyor. Bağımlılık yapıyormuş binevi. Bizim bi tanıdık burger de çalışmıştı. O günden beri hiç yemez orda :))
Ben de bir kez yedim. O da et değil. Vejeteryan menü var. Bean burger. Patates sebzeyle falan yapılıyor. Ondan yiyorum yersem.

Can'ım aynı durum benim rapordada yazıyor. Biraz araştırdım. Karın ve bebek arasında oluyormuş plasenta. Sezaryen olacaksa dikkatli olmaları gerekiyormuş doktorların. Kesi yeri plasentaya denk gelmesin diye.
Ama ben 2 ayrı dr a sordum. Sıkıntı Yok plasenta yeri biraz aşağıda dedi sadece. Rahim ağzını kapatmıyormuş. 30. Haftadan sonra yukarı çıkar iyice dedi.

Canım alanları daraldığı için daha az hareket ediyor olabilir mi ki? Benim aklıma o geldi ilk.

Kızlar 3 tane alt üst yenidoğan 2 tane hastane çıkışı yeterlidir dimi oglumdan kalanlarda var mavi mavi giydiririm :) 6 sene geçmiş yeni anne oluyo gibiyim :))
Benim de oğlumdan 2 takım var su yeşili ve mavi beyaz geçen 2 tane 0-3 2 tane 3-6 ay çıtçıtlı atlet aldım bikaç takım da annem almış...bence seninki yeterli canım...bizim de 6 yıl oluyor aynen şaşkınım...park yatak ana kucağı falan abisininkileri kullanıcaz zaten battaniyeleri var 3 penye 2 peluş 1 örgü 1 polar onları da kullanırım...mevsime ve bebeğin durumuna göre bakar alırım sonra da diyorum bir anda 1 yıllık kıyafet almayı düşünmüyorum

Canım alanları daraldığı için daha az hareket ediyor olabilir mi ki? Benim aklıma o geldi ilk.
Bnde öyle düşündüm ya da pozisyon falan değiştirdi galiba dye düşündüm ama kıpır kıpırken bi anda durunca bi garip oldum bgün sabah sabah çok ugraştım hareket etsin diye çok şükür bi kaç tekme yedim yoksa çoktan gitmiştim doktora . 26 haftayla 30 hafta arası en hareketi zamanları diyolar bizim kız sakinleşiyo anlamadım ben :)yine bi sağlık ocağına gdeyim bgün hemşire zaten azalırsa hareket gel kalp atışını dinlerz demişti

Bende oğlumun park yatağını kullanıcam mavi ama olsun eksilmez biyerimiz yenisini alacağım parayla baska şeyler alirim

benim 150 çıktı yüksek sanırım benimde senin kaç çıktı daha doktora gitmedim diğer tahlilleri bekliyorum diyet listesi bende istiyorum aslında internetten baktım biraz genellikle ara öğünlerde süt ve yoğurt vermiş meyvenin yanında çavdar ekmeği var sabahları 2 dilim falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…