- 5 Eylül 2016
- 1.042
- 1.470
- 133
- 48
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #21.281
senin aşağıda mı?? yalnız o biraz özen istiyor hareket kısıtlaması açısındanayyyyyyy çok sağolsofiarya , içim rahatladı , kendime ister istemez azda olsa stres yaptım, zaten zorunlu sezeryan olucak benim doğumum , yukarı çıkmasada sıkıntı yok, eşime söyliyeyim de rahatlasın , benden fazla telaş yaptı garibim,
Guzelmis canim cok tatli duruyorNasil sizce kizlar
plasenta ön duvarda yazıyor, sonuç kağıdında, ben elimden geldiği kadar dikkat ediyorum, başından beri ağır hiç bir iş yapmıyorum, ev vs süpürüp silmiyorum bile, eşim yapıyor, ilişki desen o zaten yasak başından beri, riskli gebelik doktoruna giderim daha iyi aydınlatır benisenin aşağıda mı?? yalnız o biraz özen istiyor hareket kısıtlaması açısındanben sadece ön duvarda ama yine yukarıda olanlar için risk yok dedim ,aşağıda olması bizim ön duvarda olan plasentadan biraz daha farklı bir durum eğer plasenta rahim ağzına yakınsa biraz daha dikkatli olmakta fayda var,ama yine de öldük bittik değil tabii sıkma canını
Ayy yok böyle bir hastalık inş. Çabuk atlatırım çok teşekkür ederim cevabın içinCanım aşıdandır bütük ihtimal aynısını gcen hafta gecirdim bütün kemiklerim ağrıdı acayip ateşim falan çıktı
Çok teşekkür ederimHer bünyede farklı etki ediyo demekki bende hiçbir şey olmamıştı sadece vurduğu yer biraz ağırlaştı o kadar geçmiş olsun bu arada
Doktora sordum sağolsun sofiarya da demişti yapabilirsin diye ama ben im göbek iyice çıktı eşim korkuyor yapamıyor arttıkça koldan yapıyorum ben artık İnş şifa olsun yavrularımızabirde kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlarım, göbekten yapıyorum ben hâlâ , sizlerde yapıyormusunuz
ya benim eşim de burger king e karşı, çok sağlıksız bence normal bir restorandan söyleyelim diyo ama ben burgerın tadını bulşamıyorum hiçbirinde yaa
hamileliğimde bu zamana kadar 2 kere whopper gömdüm valla pişman değilim, yine olsa yine yerim
kolayı da eşim içerken 2-3 yudum falan tadıyorum, çok canım istiyo mereti
Kızlar burger mc donals gibi yerlerde farklı maddeler kullandıkları için öyle tatlı ve farklı geliyor. Bağımlılık yapıyormuş binevi. Bizim bi tanıdık burger de çalışmıştı. O günden beri hiç yemez orda :))Aynen canım dediğin gibi o tat hiçbir yerde olmuyor. Çok canın isterse bir iki yudum içersin birşey olmaz. Maksat nefis köreltmek. Sağlık konusuna gelirsek yediğimiz hiçbir şey çok sağlıklı değilki hep katkı maddeli hormonlu renklendirici var çoğunda. Yüzde yüz dikkat etmemiz imkansız. Birde sakınan göze çöp batar lafına çok inanıyorum çok sakınmayacaksın. Abartmadan az az da olsa canımız ne istiyorsa yemeliyiz bence.
Can'ım aynı durum benim rapordada yazıyor. Biraz araştırdım. Karın ve bebek arasında oluyormuş plasenta. Sezaryen olacaksa dikkatli olmaları gerekiyormuş doktorların. Kesi yeri plasentaya denk gelmesin diye.kızlar günaydın, dün gebelik okulunda ,benim ayrıntılı ultrason sonucum ile ilgili ebe hemşiremiz ile konuştuk , PLASENTA ANTERİOR, YANİ PLASENTA ÖN DUVARDA DEMEK MİŞ,doktorlar bana risk olduğundan bahsetmedi şu ana kadar, hemşiremiz diyorki, bu durumda olan gebelerde bazen birden bire ani kanamalar oluşabilir miş , eğer başına gelicek olursa hiç vakit kaybetmeden zeynep kamil hastanesine git , bizim devlet hastanesi bile vakit kaybı olur dedi, kendisi çok iyi bir insan Allah razı olsun, şayet kanama olursa çok zor durdurulur gibime geliyor, kan sulandırıcı iğne ve ilaç kullanıyorum
bu durumu yaşayan var mı acaba, dünden beri şaşkınım biraz, 9 şubat a kendi doktoruma tahlillerim vs olucak randevum var, iptal de edemiyorum, çok zor randevu alabiliyorum, o geçmeden de zeynep kamil e randevu vermedi, randevum biter bitmez zeynep kamil e gidicem riskli gebelik doktoru ne diyecek bakalım
Canım alanları daraldığı için daha az hareket ediyor olabilir mi ki? Benim aklıma o geldi ilk.sofiarya canım rahatsız ediyorum ama bi sorum olucak. Ben geçen hafta çarşamba günü tetenoz aşısının ikinci dozunu oldum bi gün sonra da çok ateşlendim o gün bizim bebiş bi iki defa hareket etti sadece. O günden sonra da çok çok az gareket ediyor ki öncesinde dışarda yürürken bile hareketini hissederdim. Dün akşamda çok ığraştım hareket etmedi öyle uyuya kalmışım sabah altı gbi uyandım nutella falan yedim bi yarım saat sonra anca hareket etti ama eskisi gbi güçlü değil daha içerde hissediyorum bgün üç gbi sağlık ocağına da gitcem ama doktora da mı gitsem ki bu haftalarda normal mi böyle olması? Bgün 26+3 günlüğüm geçen hafta salı randevum vardı herşey yolundaydı hatta bi hafta önde gözüküyodu
Benim de oğlumdan 2 takım var su yeşili ve mavi beyaz geçen 2 tane 0-3 2 tane 3-6 ay çıtçıtlı atlet aldım bikaç takım da annem almış...bence seninki yeterli canım...bizim de 6 yıl oluyor aynen şaşkınım...park yatak ana kucağı falan abisininkileri kullanıcaz zaten battaniyeleri var 3 penye 2 peluş 1 örgü 1 polar onları da kullanırım...mevsime ve bebeğin durumuna göre bakar alırım sonra da diyorum bir anda 1 yıllık kıyafet almayı düşünmüyorumKızlar 3 tane alt üst yenidoğan 2 tane hastane çıkışı yeterlidir dimi oglumdan kalanlarda var mavi mavi giydiririm :) 6 sene geçmiş yeni anne oluyo gibiyim :))
Bnde öyle düşündüm ya da pozisyon falan değiştirdi galiba dye düşündüm ama kıpır kıpırken bi anda durunca bi garip oldum bgün sabah sabah çok ugraştım hareket etsin diye çok şükür bi kaç tekme yedimCanım alanları daraldığı için daha az hareket ediyor olabilir mi ki? Benim aklıma o geldi ilk.
Bende oğlumun park yatağını kullanıcam mavi ama olsun eksilmez biyerimiz yenisini alacağım parayla baska şeyler alirimBenim de oğlumdan 2 takım var su yeşili ve mavi beyaz geçen 2 tane 0-3 2 tane 3-6 ay çıtçıtlı atlet aldım bikaç takım da annem almış...bence seninki yeterli canım...bizim de 6 yıl oluyor aynen şaşkınım...park yatak ana kucağı falan abisininkileri kullanıcaz zaten battaniyeleri var 3 penye 2 peluş 1 örgü 1 polar onları da kullanırım...mevsime ve bebeğin durumuna göre bakar alırım sonra da diyorum bir anda 1 yıllık kıyafet almayı düşünmüyorum
benim 150 çıktı yüksek sanırım benimde senin kaç çıktı daha doktora gitmedim diğer tahlilleri bekliyorum diyet listesi bende istiyorum aslında internetten baktım biraz genellikle ara öğünlerde süt ve yoğurt vermiş meyvenin yanında çavdar ekmeği var sabahları 2 dilim falanŞekerim sınırın çok az üstünde çıktızaten çokta kilo alıyodum diyetisyene gidicem pazartesi ama şu iki gün için daha önce diyabet için diyetisyene giden varsa azıcık nasıl beslenmemle ilgili bilgi verebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?