- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 39
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #21.321
eşimi ikna etmeye çalışıyorum. Basaricam umutluyumbende çok istiyorum çekim ama nasip olur mu bile
Ay yok artık niye teslim alırsın ki sana ait olmayan bir şeyi geri çeviren kargoyu inşallah düzeltilir durumKızlar yaa bugün başıma ne geldi kızım için n11 den oyuncak sipariş etmiştim bugün kargo takipe bakayım dedim kargom izmirde bir hastaneye teslim edilmiş birisi teslim almış firmayı aradım biz kargo şirketiyle görüşelim sizi mağdur etmeyiz falan dedi telefonumu aldı ama henüz dönüş yapılmadı ben ne yapmalıyım bir akıl verin
Ya işte insanları anlamak da zor niye alıyorsunki çok şaşırdım ve kızdım nasıl çözülcek merak ediyorumAy yok artık niye teslim alırsın ki sana ait olmayan bir şeyi geri çeviren kargoyu inşallah düzeltilir durum
bundan ben de korkuyorum, salı detaylı ultrason varSeninki kaybolmaz da benimki cikartirsa bitane pipicik
evet canım ilk katlanma en az 2 katı olmalıMrb hanımlar kuzenim tüp bebek transferi yaptı test yaptı ilk 307,3 iki gün sonra 334,1 çıkmiş aranızda tüp bebek ile bilgisi varsa paylaşabilir mi normal gebelikte iki katı diyorlar bu da oylemi
bana doktorlar bir şey demedi canım, ebe hemşire uyarıda bulundu ama içime kurt düşmüştü bir kere ama arkadaşlar sağolsun yardımcı oldular,Benim raporlarimda da hep plasenta ön duvar yaziyor acik acik. Ama bir suru farkli dotora gittim bir tanesi de bu sikintili bir durum demedi. Acaba bu istanbuldaki dotorlar biraz fazla mi pimpirikli? Cok sukur kanamam falan da olmadi hic. Siz de icinizi rahat tutun.
sonradan mı çıkmış diyesim geldi bir anKızlar arkadaşımın arkadaşı yenidogum yapmış 9 ay kız demişler renkli USG dahil erkek çocuk doğurmuş
Nasıl yaniKızlar arkadaşımın arkadaşı yenidogum yapmış 9 ay kız demişler renkli USG dahil erkek çocuk doğurmuş
Ayy canım ya Allah kolaylık versin sana
Mrb hanımlar kuzenim tüp bebek transferi yaptı test yaptı ilk 307,3 iki gün sonra 334,1 çıkmiş aranızda tüp bebek ile bilgisi varsa paylaşabilir mi normal gebelikte iki katı diyorlar bu da oylemi
Benimde 8yil oldu .ama oglum cok kirletiyordu cok aldimKızlar 3 tane alt üst yenidoğan 2 tane hastane çıkışı yeterlidir dimi oglumdan kalanlarda var mavi mavi giydiririm :) 6 sene geçmiş yeni anne oluyo gibiyim :))
Yok artikKızlar arkadaşımın arkadaşı yenidogum yapmış 9 ay kız demişler renkli USG dahil erkek çocuk doğurmuş
Cok begendim canim cok guzelmis .buna baska bi sabahlik uydurulabilir
bu geceliği çok sevdim
akşam suwen e uğrucam gönlüme göre bulamazsam bunu alabilirim
sabahlığı da var ama bedeni yok sanırım
Canim o kadar korkma ama takipte olmakta fayda var tabi. Ben de ayni durumu yasadim hatta kanamam da oldu 18. Haftadaydm acile gittik progestan igne vurdu ilacini verdi bende kan sulandirici kullaniyorm ustelik ama kanama sandigin gibi olmuyor. Progestani da tedbir amacli vurdu doktor rahim agzin kapali dusuk riski yok plasenta onde oldugu icin kanamaya o sebep olmus yorulma ayakta durma dedi ki o hafta iste, evde muthis yorulmustm o tetiklemis . Iki hafta raporlu yattim kendiliginden 5. Gun kanamam durdu zaten yatmaya baslayinca kahverengi ve az miktara donmustu. Suan 26 haftalik oldum ve plasenta bayagi cikmis yukari bebek kilo aldikca onu yukari cekiyor korkma hic . Sadece bana da by hafta yeni gittigm bir docent kanama alanin gorunuyor rahimde dedi takip edelim iki haftada gel sen duzenli dedi. Eskiden olan kanamanin yeri sanirim anlamadm ama dedigi gibi iki haftada bir gidicem . Insallah saglikla kucagimiza alalim canim ama korkma herkes ne sorunlar yasiyor bu plasentanin onde olmasinin bebege zarari yok sadece yukari cikmazsa sezeryan olursun demisti bana gittigim 3 doktor ki normal dogumun zaten garantisi yok son anda belli olacak o. Bebeginle saglikla kalin canim.kızlar günaydın, dün gebelik okulunda ,benim ayrıntılı ultrason sonucum ile ilgili ebe hemşiremiz ile konuştuk , PLASENTA ANTERİOR, YANİ PLASENTA ÖN DUVARDA DEMEK MİŞ,doktorlar bana risk olduğundan bahsetmedi şu ana kadar, hemşiremiz diyorki, bu durumda olan gebelerde bazen birden bire ani kanamalar oluşabilir miş , eğer başına gelicek olursa hiç vakit kaybetmeden zeynep kamil hastanesine git , bizim devlet hastanesi bile vakit kaybı olur dedi, kendisi çok iyi bir insan Allah razı olsun, şayet kanama olursa çok zor durdurulur gibime geliyor, kan sulandırıcı iğne ve ilaç kullanıyorum
bu durumu yaşayan var mı acaba, dünden beri şaşkınım biraz, 9 şubat a kendi doktoruma tahlillerim vs olucak randevum var, iptal de edemiyorum, çok zor randevu alabiliyorum, o geçmeden de zeynep kamil e randevu vermedi, randevum biter bitmez zeynep kamil e gidicem riskli gebelik doktoru ne diyecek bakalım
Ben 20. Haftadan sonra gobegim cok buyudugu icin kola gectm cunku gobekten yapamiyodm gerildiginden kanatiyordum simdi koldan saglik ocaginda hastanede yaptiriyorm ama sen sikinti yasamadan yapabiliyosan sorun yok ignenin boyu kucuk yapilabilir gobekten demisti doktorm ama ben korktm beceremedmbirde kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlarım, göbekten yapıyorum ben hâlâ , sizlerde yapıyormusunuz
öyle tabiki canım rüyama gireni özendirmem kendime kadar yaparım aklımda kalıyo cunkuYapmayın kızlarr etmeyinn daha hiç rüyama girmedi bir şey aşermede olmadı bende ama çok yemeyin daha 8. aydan sonra daha da hızla alacaksın dedi doktorum banane kadar az kilo sonradan bizim için en iyisi. Ucundan yiyelim bırakalım ( daha hiç tadına bakıp devasa bir porsiyon yemeden bırakamadım ama ) kendimizi tutalım
Bol bol ceviz yiyin.Ay kıyamam yaa olsun Azda olsa yemek iyi bende balık yemiyorum canimm hiç istemiyo ama balık yağında kullanmıyorum
Bagisikliga gore her vucut farkli algiliyor tetanozu .ilk dozda hic anlamamistim ikinci doz beni de etkiledi atesim cikti bir hafta o kolum sisti ,kizardi dokununca o bolge ates gibi yaniyordu. Bir hafta o koldan kan sulandirici vurunamadm bir hafta sonra gecti vucut mikropla savasip mucadele ettikce halsiz kaliyor bebek de yavasliyor sonra hareketleniyor korkma ama rahatlamak icin saglik ocagina git canimAyy yok böyle bir hastalık inş. Çabuk atlatırım çok teşekkür ederim cevabın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?