2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar yaa bugün başıma ne geldi kızım için n11 den oyuncak sipariş etmiştim bugün kargo takipe bakayım dedim kargom izmirde bir hastaneye teslim edilmiş birisi teslim almış firmayı aradım biz kargo şirketiyle görüşelim sizi mağdur etmeyiz falan dedi telefonumu aldı ama henüz dönüş yapılmadı ben ne yapmalıyım bir akıl verin

Mrb hanımlar kuzenim tüp bebek transferi yaptı test yaptı ilk 307,3 iki gün sonra 334,1 çıkmiş aranızda tüp bebek ile bilgisi varsa paylaşabilir mi normal gebelikte iki katı diyorlar bu da oylemi

Ay yok artık niye teslim alırsın ki sana ait olmayan bir şeyi geri çeviren kargoyu inşallah düzeltilir durum

Mrb hanımlar kuzenim tüp bebek transferi yaptı test yaptı ilk 307,3 iki gün sonra 334,1 çıkmiş aranızda tüp bebek ile bilgisi varsa paylaşabilir mi normal gebelikte iki katı diyorlar bu da oylemi
evet canım ilk katlanma en az 2 katı olmalı
bi sıkıntı var gibi görünüyor aynı yerde mi yaptı 2. tahlili de?
2 gün sonra tekrarlasın bakalım inşallah güzel sonuç çıkar ya

not:2. testi ilk testten 2 gün sonra yapmadı mı?
öyle olması gerekiyor, o hemen ertesi gün mü yaptı 2. yi

Son düzenleme:
bana doktorlar bir şey demedi canım, ebe hemşire uyarıda bulundu ama içime kurt düşmüştü bir kere ama arkadaşlar sağolsun yardımcı oldular,

Kızlar arkadaşımın arkadaşı yenidogum yapmış 9 ay kız demişler renkli USG dahil erkek çocuk doğurmuş
sonradan mı çıkmış diyesim geldi bir an, şimdiki teknolojide de diyorlar sa ,
kız bebek bekleyenler bi düşünün isterseniz

48 saat arayla iki katı artmamış ama iki embriyo transfer yapıldıysa birinin gelişimi durmuştur belki. O yüzden değeri oynamistir

Kızlar 3 tane alt üst yenidoğan 2 tane hastane çıkışı yeterlidir dimi oglumdan kalanlarda var mavi mavi giydiririm :) 6 sene geçmiş yeni anne oluyo gibiyim :))
Benimde 8yil oldu .ama oglum cok kirletiyordu cok aldim
Kızlar arkadaşımın arkadaşı yenidogum yapmış 9 ay kız demişler renkli USG dahil erkek çocuk doğurmuş
Yok artik

bu geceliği çok sevdim
akşam suwen e uğrucam gönlüme göre bulamazsam bunu alabilirim
sabahlığı da var ama bedeni yok sanırım
Cok begendim canim cok guzelmis .buna baska bi sabahlik uydurulabilir

Canim o kadar korkma ama takipte olmakta fayda var tabi. Ben de ayni durumu yasadim hatta kanamam da oldu 18. Haftadaydm acile gittik progestan igne vurdu ilacini verdi bende kan sulandirici kullaniyorm ustelik ama kanama sandigin gibi olmuyor. Progestani da tedbir amacli vurdu doktor rahim agzin kapali dusuk riski yok plasenta onde oldugu icin kanamaya o sebep olmus yorulma ayakta durma dedi ki o hafta iste, evde muthis yorulmustm o tetiklemis . Iki hafta raporlu yattim kendiliginden 5. Gun kanamam durdu zaten yatmaya baslayinca kahverengi ve az miktara donmustu. Suan 26 haftalik oldum ve plasenta bayagi cikmis yukari bebek kilo aldikca onu yukari cekiyor korkma hic . Sadece bana da by hafta yeni gittigm bir docent kanama alanin gorunuyor rahimde dedi takip edelim iki haftada gel sen duzenli dedi. Eskiden olan kanamanin yeri sanirim anlamadm ama dedigi gibi iki haftada bir gidicem . Insallah saglikla kucagimiza alalim canim ama korkma herkes ne sorunlar yasiyor bu plasentanin onde olmasinin bebege zarari yok sadece yukari cikmazsa sezeryan olursun demisti bana gittigim 3 doktor ki normal dogumun zaten garantisi yok son anda belli olacak o. Bebeginle saglikla kalin canim.

birde kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlarım, göbekten yapıyorum ben hâlâ , sizlerde yapıyormusunuz
Ben 20. Haftadan sonra gobegim cok buyudugu icin kola gectm cunku gobekten yapamiyodm gerildiginden kanatiyordum simdi koldan saglik ocaginda hastanede yaptiriyorm ama sen sikinti yasamadan yapabiliyosan sorun yok ignenin boyu kucuk yapilabilir gobekten demisti doktorm ama ben korktm beceremedm

öyle tabiki canım rüyama gireni özendirmem kendime kadar yaparım aklımda kalıyo cunkubende yemeyı kastederken tabak dolusu olanı demıyorum azar azar tadımlık bizim için en ıyı olanı aşırı hiçbişey bize faydalı degıl bunun bilincinde yasıyoruz yavrularımız için kendımızı tutucaz

Ayy yok böyle bir hastalık inş. Çabuk atlatırım çok teşekkür ederim cevabın için
Bagisikliga gore her vucut farkli algiliyor tetanozu .ilk dozda hic anlamamistim ikinci doz beni de etkiledi atesim cikti bir hafta o kolum sisti ,kizardi dokununca o bolge ates gibi yaniyordu. Bir hafta o koldan kan sulandirici vurunamadm bir hafta sonra gecti vucut mikropla savasip mucadele ettikce halsiz kaliyor bebek de yavasliyor sonra hareketleniyor korkma ama rahatlamak icin saglik ocagina git canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…