2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım herkesin hamileliği farklı geçiyor sonuçta korkma ınş sende hafif geçer ama ben 32 de ayrilmazsam zaten yaz tatiline denk geliyor boşa gidiyor doğum sonrası iznim bari öncesinde kullanayim da evde dinleneyim istiyorum.

32 yi doldurmak lazım diye bliyorum da çok sıkıntı değil o hafta rapor al sonra doğum iznine ayrıl birde doktorun tarihde oynayabiliyorsa pazartesiden başlatsın iznini
Biraz nette baktım da doldurmak gerekiyormus perşembeye kadar çalışırım da cuma ağır geliyor bana 8.30 dan 15.40 a 8 saat dersim var cumalari bel agrisindan pert oluyorm. Cuma da doktora giderim bir günlük rapor alırım napayim korkuyorm yuruyemicem diye 2 sene topalladm fitiktan sonra operasyon oldm da iyiydm gebelikte kilo binince kendini hatirlatiyor

Çok sağol canım :* tarçını hiç sevemedim nedense kokusundan bile rahatsızım. Yine de bir sefer denerim:) süte bende şaşırdım Ee bu çocuklar nasıl beslenecek ya zaten dikkat ediyoruz ondan bundan kısarak günde 2 bardak içiyorum. Rabbim korusun yavrularımızı sağlıklıca kucağımıza alalım inşallah.

Cok guzel gorunuyorlar canim. Kendin nasil yaptin? Kumaslar arasina baska bir malzeme koydun mu yumusak olsun diye? Bir de makine dikisi mi? Ben de bir cok seyi kendim yapmak istedim ama makinem olmadigindan hic cesaret edemiyorum.

Canım içine birşey koymadım. Evet makina dikişi ama elde de dikebilirsin makinada daha çabuk dikiliyor sadece. Benim dikiş yaptığım makina 35 senelik sadece düz dikiyor çünkü:)
Bunlar çantada fazla yerde kaplamıyor. Birde bazen yatircagim yeri beğenmezsen gittiğim yerde çantadan hemen temiz bir tane çıkarıyorum serip üstüne yatırıyorum. Mis gibi

Cok guzel gorunuyorlar canim. Kendin nasil yaptin? Kumaslar arasina baska bir malzeme koydun mu yumusak olsun diye? Bir de makine dikisi mi? Ben de bir cok seyi kendim yapmak istedim ama makinem olmadigindan hic cesaret edemiyorum.
Canım ben sleepy bin alt degistdeği ortisunu aldım kesinlikle yenidoğan dan iki yaşına hala kullanıyorum. Çok iyi . Diğer markalar da iyi ama sleepy kocaman onun icon sevdim ve kirlenene kadar kullanip sonra atıyorum

cok sukur iyi gecti nasıl rahatladım
Oh ne guzel masallah saglikla beklemek kaldi geriye
Kesinlikle
Tesadüfen girdiğim bir mağazadan pijama alıp çıktım cok uygun fiyata 55 TL'ye
Cok uyguna almissin gule gule kullan canim .3 lu bide

Bence mutlu ol ne kadar ilgilenen ve arastıran eşin var benimki hiç oralı dgıl. Ben baktıklarımı gosterdiğimde bile sallamıyo

Eger branş anasınıfı ise bence idarecilikte kal. Bende rehber öğretmenim iyiki öyle bak sende sut iznini sıkıntısız kullanabilirsin işte

Amin amin bende ondan korkuyorum zaten düşük tansiyonluyum. Allah tüm yavrulara vaktinde saglıkla kavusmayı nasip etsin
Canım sen ne zaman başladın nidilata. Bende 1 hafta oldu başlattı doktorum erkek doğum önleme amaçlı dedi ilk günler çok zorlandım kalp çarpıntısı yüzde ateş baş ağrısı tansiyon düşmesi devam etti öyle şimdi yine çarpıntı var ama o kadar hissetmiyorum 1 saat falan kadar hızlı çarpıyor tansiyon düşüyor sonra geçiyor. Sende durumlar nasıl

Masallah canim nasil gecti sorun yoktur insallah.

Ben babynestten vazgectim.oyun halisida dogsun kendini toparlasin sonra alirim diye dusunuyorum.
Baby nestten neden vazgectin peki
Masallah canim nasil gecti sorun yoktur insallah.

Ben babynestten vazgectim.oyun halisida dogsun kendini toparlasin sonra alirim diye dusunuyorum.
babynestten neden vazgectin peki. Bebek acısından problem mi oluyomus

Benım aslında erken dogum riski olusturacak bebekte rahimde hiçbirseyde belirti yok ama o tarif edemediğim kasılma problem cıkarabilir dedi. Normalde bana 23 gibi ilacı verdi doktorum. Yine yogunlastı sonra aile hekimi yazarken ilacı baya korkuttu beni. Tansiyonun cok düsebilir dedi. Bende o korkuyla bi iki gün kullandım. Bir de dün içtim artınca. Bence o kadar etki yapıyosa doktorun da onay verirse bi gün dur bi gün iç. Ama riskli durumdaysan bırakma bol bol uzan hatta gece iç. Çünkü 25 den itibaren erken dogumu olan arkadas bıraktıgımda dogurdum demişti. Ben dün eşim eve gelemden içmedim mesela. Ve dehset baş agrısı yapıyo ona katılıyorum. Biraz uzun oldu

Canım ben magnezyum diasporal şase kullanıyorum uzun zamandır, bittikçe yeniliyorum
Çok şükür kramp falan olmadı hatta sırt ağrılarıma iyi geldiğini düşünüyorum nedense

Gecenlerde bi yere bebek görmeye gittim oyun halısı içine anne yani bebeği içine koyup yatırabilecegın bir sey almıs ona koymus cok da güzel duruyodu. Bu oyun halısında hangisini almak lazım ki acaba
O acıdan bakılınca haklısın yerinde olsam bende erken ayrılırdım.. Şimdi ben gun hesapliyorum mecburen

Magnezyum veriliyo, ben bittikçe direkt eczaneden alıyorum reçete göstermeden

Ayy evet ne güzel sen hiç almamışsın kilo. Ben hastane çıkışlarını aldım ve yenidoğan tulum body falan da aldım olurlar inşallah. Az giysede bi kere giysin bari

Bez paketinden çıkıyor tek kullanımlık, ayrıca da alabilirsin. Bence tek kullanımlık mantıklı, diğer türlü alt açma bezleri çiçekli böcekli elyaflı falan olanlar pek hijyen değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…