2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
canım hiç dert etme, ben yıllardır şeker hastasıyım, yediğine içtiğine dikkat ettikten sonra hiç bir problem yaşamazsın. ama şekerini düzenli ölçmek önemli, yemek yedikten iki saat sonra 120nin altında olması gerekiyor. bunun için de glisemik indeksi düşük şeyler yemek lazım. ben de şimdiden 10 kilo aldım ve artık çok dikkat etmem gerekiyor. gebelik şekeri olanlarda tansiyon problemi de çıkabiliyormuş. kilo alımına da özellikle dikkat et
Canimtokluk kendim olctum cihazla 130 çıktı normal mi sence

Canım 230 çok yüksek benim 184 tü bunlara baslasim senin hayli yüksek benden 1. Saat sonucu . Aclik 64 tokluk 130 çıktı 130 normal ama değil mi
Ben de her gün ölçüyorum daha hiç 100ü geçmedi hatta denemek için üstune de bir parça çikolata yedim...130 da iyi bence...ölçüm sağlık ocağında parmaktan falan yapılmıştı doktor ona güvenmedi biraz...bi de ben o gün çok endişeliydim aile hekimiyle tartıştık aglıyordum falan onların etkisi oldu mu bilmiyorum...zaten yapılması gerekenleri yapıyorsun, tekrarlamayalım boşuna yazık dedi...

Canım ana kucağı işini ne yaptın. Ben çok kararsızım ya. Ebebekte ana kucağı indirimi hangi gün acaba bi bilgin var mı? Ben bulamadım internet sayfasından. Çok pahallı bisey almak istemiyorum ama kalitesizler de içine sinmiyor:KK51:
Ev tipi ana kucağını diyorsun değil mi Can'ım ? Henüz netleştirmedim. Uygun bişey mi alsam acaba diyorum sonuçta çok kısa kullanacak. 130-140 a var. Fena da değil. Markaya göre indirim oluyor e bebekte. Dün joie nin anakucağı indirme girmişti mesela. 400 e düşmüştü. Çok da güzeldi ama pahalı geldi bana.
Fisher price düşünüyorum farkını bi anlayabilsem. Onun da çok çeşiti var. Tiny love da çok güzel. Çok beğendim. Güzel bi indirimi olsa da onu alsak :))

Başlasam bırakınca hemen öğretmen bulamaz kuzum, ankarada merkez bi okuldayım kalabalık baya, öğretmen gelene kadar rezil olurlar o yüzden hiç başlama dedi. Ben haber veririm süreç nasıl işledi falan diye
Anladım canım, en iyisi olmuş. İnşallah o günleri görelim de sagolasn canim

Merhaba Fonetik Fonetik sizinle gunlerimiz ayni benimde 8 martta 32 doluyor persembeye denk geliyor.. 1guncuk bile olsa cuma gunu ben de gitmek istemiyorum cok zorlaniyorum ben de. Ve de cuma gunleri 10 saat dersim var ustelik.. Hayirlisiyla marta bi ciksak... Gun sayiyorum resmen.
Aynen canım inşallah çabuk ve hayırlısıyla geçer bu aradaki zaman da izne ayrılır dinleniriz. Uyku duzenimde bozuldu gece 12 de yattım 3 e kadar döndüm durdum uyuyamadm sabah da 7 de kalktım okulda 6 saate zor dayandm şimdiden cumanin acisi coktu. 10 saat ne ,seninki daha cokmus. Bir cuma git bir cuma rapor al kontrolünü cumaya getir falan bu aylarda 10 saat çok fazla, dinlenmemiz lazm canım Allah yardımcımız olsun.

asas
Canım saol.oglumdada böyleydi ne denediysem olmadı cildiye bile gittim çare olmadı doğum yaptım kasintimdan eser kalmadı . Annem de bana hamileyken böyle cok kasinmis ama.kakao yağını deneyim bide çok saol

Merhaba, Nemlendirme için doktorum katı kakao önermişti ve onu da eritmeden kullandım. Vücudunuzda gezdirirken sıcaklıkla eriyip yayılıyor bütün bir parça kestirin iyi bir aktarda vardır, fotoğraf da yüklüyorum. Kullandıkça sabun gibi küçüldü maske kutuma da sığıyor :) Artık bebiş büyüyor ve 2 haftadır da mustela çatlak kremi önerdi onu da kullanıyorum kakao tek başına yetersiz kalacağı için doktroumuz tavsiye etti.

image1.webp

Bana bunun olculerini atar misiniz. Bir de ustteki havlu gibi olan seyler ne?

Canım onun ölçülerini tam olarak bulamamıştım bunu baz alicam yaparken sadece yanlara cep yapicam. Cok güzel bir şekilde katlanıyor ve çok şık duruyor. Evet üste havlu var köşelerine çit çit dikilmiş kaymasın diye kirlenince değiştirip başka çıtçıtli havlu takabilirsin.

Bi kaç tane fransız sitesinde yapılışı var o sitelerden bitanesi
http://www.pourmesjolismomes.com/2012/03/le-tuto-de-ma-pochette-langer.html?m=1

Eklentiler

• Screenshot_20180205-140409.webp
    Screenshot_20180205-140409.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 66
asas

Merhaba, Nemlendirme için doktorum katı kakao önermişti ve onu da eritmeden kullandım. Vücudunuzda gezdirirken sıcaklıkla eriyip yayılıyor bütün bir parça kestirin iyi bir aktarda vardır, fotoğraf da yüklüyorum. Kullandıkça sabun gibi küçüldü maske kutuma da sığıyor :) Artık bebiş büyüyor ve 2 haftadır da mustela çatlak kremi önerdi onu da kullanıyorum kakao tek başına yetersiz kalacağı için doktroumuz tavsiye etti.

Eki Görüntüle 2106409
Teşekkür ederim canım aktaran sorucam mutlaka

tired tired canım benimde arada çok hareketli arada yavaş
Mesela dün gece tekmesinden uyuyamadım sen daha 1 kilo ancak varsın Allahım yarabbim bu gücü nerden alıyosun:)) heralde hareket edip yorulup dinlenmeye geçiyor sonra tektar başlıyor ondan bize bazen az bazen çok geliyor bence:)

Ev tipi ana kucağını diyorsun değil mi Can'ım ? Henüz netleştirmedim. Uygun bişey mi alsam acaba diyorum sonuçta çok kısa kullanacak. 130-140 a var. Fena da değil. Markaya göre indirim oluyor e bebekte. Dün joie nin anakucağı indirme girmişti mesela. 400 e düşmüştü. Çok da güzeldi ama pahalı geldi bana.
Fisher price düşünüyorum farkını bi anlayabilsem. Onun da çok çeşiti var. Tiny love da çok güzel. Çok beğendim. Güzel bi indirimi olsa da onu alsak :))
Ben de öyle düşündüm. Sağlam ve uygun bisey bulsam hemen alicam. 150 yi geçmesin diyorum. 4. Aydan sonra bebek açısından çok güvenli olmuyorlar. Zaten yaz bebisleri olduklari için arada yere falan koymak lazım ki rahatca hareketlensinler. Uzun vadeli kullanılmıyorlar. Tiny love u geçen gün ebebekte gördüm ama bence fazla pahallı gerek yok o kadarlık biseye. Fisher price a ben de bakiyorum ama o da 250 en uygunu

• Can'ım çok güzel açıklamış burda. Benim dinlenince başladı :KK43: ara ara geliyor. Hatta bebiş de aşağı rahmime vuruyor resmen. O da canımı acıtıyor. Farkında olmadan yormuşum kendimi. Susuz da kaldım çok içmedim
Su çok etkiliyor canım ama İnan bişey olmaz stres yapma, dinlen duş al. Bir de ben kasılmam olmasın diye magnezyum alıyorum süt cebiz tüketiyorum. Keseyi rahatlatıyormuş.

Maalesef muhafazakar oteller öyle aynı dertten muzdaribiz nereyi buldunuz cnm bizde iki sene aynı yere gittik ama sıkıldık arayıstayız
Canım geçen yıl adin beach e gitmiştik. Çok çok güzeldi ama bu yıl pahalı geldi bir de denizi çok sıcaktı. Yine yakınlarında selge beach var. Antalya da yine. Çok güzelmiş oradan alacağız inşallah.
Bizimkide öyle ya iki gündür coştu maşallah bide ben birden agırlastım hiç böyle değildim yattım mı kalkamıyorum resmen kiloda almadım ama anlamadım
Evet o hareket ettikçe ben yoruluyorum Çümkü kuzum. Okadar sert ki hareketleri dönmeye mi çalışıyor acaba.
Canım biz de böyle biraz muhafazakar otel arıyoruz. Var mı güzel yerler canım bildiginiz
Canım adin beach var Antalya’da çok güzeldi. Çocukla hiç zorlanmadık. Yemekler çok güzeldi. Ondan önceki yıl yemek temizlik konusunda berbat bir otele gitmiştik. Antalya’da Wome deluxe selge bera otelleri güzelmiş. Sah in paradise var. Selge ve adinde ortak aile plajları ve aile havuzları var. O sebeple bunları tercih etmen güzel olur. Çocukla ve eşinle girebiliyorsun. Adin de kadınlara özel plaj çok güzeldi. Ben bu yıl selgeyi deneyeceğim. Etkinlikleri konserleri ve denizi daha güzelmiş.

Ben de öyle düşündüm. Sağlam ve uygun bisey bulsam hemen alicam. 150 yi geçmesin diyorum. 4. Aydan sonra bebek açısından çok güvenli olmuyorlar. Zaten yaz bebisleri olduklari için arada yere falan koymak lazım ki rahatca hareketlensinler. Uzun vadeli kullanılmıyorlar. Tiny love u geçen gün ebebekte gördüm ama bence fazla pahallı gerek yok o kadarlık biseye. Fisher price a ben de bakiyorum ama o da 250 en uygunu
bende arkadaşımın kullandığı chicconun ana kucağını 2. el olarak aldım.tahtaravalli marka sepet beşikte aldım ondan toplam 500 TL. verdim.normalde alışveriş sitelerinde ana kucağı 499 tl. sepet beşik 749 tl. arkadaşımda bir arkadaşından almış ve kendisinin bebeği henüz 9.5 aylık olmasına rağmen bunlara olan ihtiyacı bitmiş.onun olsaydı zaten ücretsiz verirdi.eşyalar sıfır ayarında beni rahatsız edecek birşeyi yok.yanında banyo küveti de hediye :KK48: Letgoya koyacaklarmış ben aldım.Letgo dan baktım hoşuma gitti orada da fiyatlar bu civarda ve güzel ürünler var.ne dersiniz düşünür müsünüz sizlerde ? :-)

Eklentiler

• tahterevalli-atlas-sepet-besik-beyaz-28663-11-B.webp
    tahterevalli-atlas-sepet-besik-beyaz-28663-11-B.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 75
  • 8814226604082(2).webp
    8814226604082(2).webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 73
tabi almamda arkadaşımın desteği çok önemli oldu.aradı anlattı ve iyi ürünler olduğu konusunda bilgi verince onun desteğiyle aldım :)

Ben de her gün ölçüyorum daha hiç 100ü geçmedi hatta denemek için üstune de bir parça çikolata yedim...130 da iyi bence...ölçüm sağlık ocağında parmaktan falan yapılmıştı doktor ona güvenmedi biraz...bi de ben o gün çok endişeliydim aile hekimiyle tartıştık aglıyordum falan onların etkisi oldu mu bilmiyorum...zaten yapılması gerekenleri yapıyorsun, tekrarlamayalım boşuna yazık dedi...
Canım iki saat sonra tokluk şekerin kaç çıkıyor, açlıktan daha çok tokluk önemli çünkü.

bende arkadaşımın kullandığı chicconun ana kucağını 2. el olarak aldım.tahtaravalli marka sepet beşikte aldım ondan toplam 500 TL. verdim.normalde alışveriş sitelerinde ana kucağı 499 tl. sepet beşik 749 tl. arkadaşımda bir arkadaşından almış ve kendisinin bebeği henüz 9.5 aylık olmasına rağmen bunlara olan ihtiyacı bitmiş.onun olsaydı zaten ücretsiz verirdi.eşyalar sıfır ayarında beni rahatsız edecek birşeyi yok.yanında banyo küveti de hediye :KK48: Letgoya koyacaklarmış ben aldım.Letgo dan baktım hoşuma gitti orada da fiyatlar bu civarda ve güzel ürünler var.ne dersiniz düşünür müsünüz sizlerde ? :-)
Bence de güvenilir birinden aldıktan sonra bu ürünleri ikinci el almak çok mantıklı. Zaten alan da çok uzun süre kullanamıyor. Birkaç ay kullanılacak şeylere iki katı para vermektense en güzelini yapmışsın. Ben de temiz ikinci el bulursam almayı düşünürüm.

Back
X