2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Mustelayi burda okuyup kararsiz kalmistim.tam zamaninda oldu paylasimin .Bende artik alip kullanayim

Ya dinlenmeyi birak okula gittogim gunler iskence ... 12lere giriyorum meslek lisesi ve sanirim hayatimin mesleki acidan en zor senesi olucak bu yil.. Hormonlar tavanken bazi seylere katlanmak cok zormus.. Benegim iyi olsun da bu gunlerde gecer diyorum napim. Gece uykusu bende de sikinti. Hamilelik ne kadar uzun suruyormus meger baska arkadaslar hamileyken hic farketmemisim

Yonetmelik son 12 haftada nobetten muaf tutuyor. Tuvalet konusu gercekten cok sikinti karnim o kadar acidi ki okulda cok canim sikildi benimde. Tuvalete nasil giricez gercekten ben de sirekli su iciyirum okulda cay icmemek icin. Ve cok tuvalete gitmem gerekiyor. Sanki hamileyken sadece karin sisiyor sanirdim ben eskiden ne karmasikmis hersey

Hepimiz izne kadar okulu ne yapacaz derdindeyiz:)) herkes aynı duygularda bende çok ağırlaştım hiç gidesim yok ama mecbur direnin hocalarım:))

Çok güzeller bende kapı süsünü kendim yapcam aldım malzemeleri kadife kaplılardan yapcam inşallah hele bir okul olayını bitireyimde:))

Kızlar 2 hafta tatilde ne kadar ağırlaşmışım. Karne verdiğim günle bugün arasında dağlar kadar fark var nasıl geçecek 6 hafta
Al bendende o kadar walla bugün sınıfa hakim olmakta zorlandım bağıra bağıra konuştum boğazım ağrıyor hep oturmak zorunda kaldım sınıfta dolaşmayıncada konuşma bağırışma aldı başını gitti yarın + - listemle gitcem sınıfa o zaman çıtları çıkmıyor:))

Ohh çok şükür canım yaa bişey olmasında çamaşır değiştirmeye devam:)
Benim hamileligimin basindan beri cok akintim. Var :) gunde 3 kere camasir degistirsem degisir yani :) ama ben yatarken degistiriyorum valla kilot yetismiyor :) dert etme akintiyi.

Bazı sitelerde fırsatlar oluyor tatil için çok daha uygun geliyor oralardan bakipta alabilirsiniz.

İşte bende onu sevmiyorum canım antalya cok sıcak oluyo denize giriyosun bi ferahlayamıyosun ama ayrı kadınlar plajı olması güzel bakalım arastırcam

Ya cok tesekkür ederim allah tez zamanda kasılmaları bitirsin. Üç doktora gittim biri sallamadı bişey olmaz kasıkma dedıgın ayaktayken yamultur dedi biri progestan ve rapor vereyim dedi biri magnezyum artırayım dedi. Ama çok zor allah yasatmasın kimseye. Kendini de ifade edemiyosun. Dediğin gibi içerim artık napayım. Mesela cok enteresan sabah ilk uyanınca genleşirsin ya sanırım oglan da oyle bişey yapıyo toplanıyo kasılıyo

Aynen aynen
Yok bizimki hala ayni dusuncede son ay hangi birini alacak merak ediyorum liste uzun
Ben eşim den habersiz tekstil ürünlerinin hepsini aldım hemde fazla fazla. Büyük eşyalar kaldı sayılır. Allahtan kredi kartımı sadece öder ayrıntıya hiç bakmaz. Ona kalsa hep son ay hepsini alırız.

Hepimiz izne kadar okulu ne yapacaz derdindeyiz:)) herkes aynı duygularda bende çok ağırlaştım hiç gidesim yok ama mecbur direnin hocalarım:))
Hepinize dua ediyorum arkadaslarim inanin .
Ben evde zorlaniyorum.Siz cocuklarla...
Allah kolaylik hafiflik versin insallah tum calisanlara
Çok güzeller bende kapı süsünü kendim yapcam aldım malzemeleri kadife kaplılardan yapcam inşallah hele bir okul olayını bitireyimde:))
Ben hazir alacaktim ama epey fiyat farki cikiyor.
Sanirim bende evde yapacagim .

Hepinize dua ediyorum arkadaslarim inanin .
Ben evde zorlaniyorum.Siz cocuklarla...
Allah kolaylik hafiflik versin insallah tum calisanlara

Ben hazir alacaktim ama epey fiyat farki cikiyor.
Sanirim bende evde yapacagim .
Canım ben kapı süsümü iki tane yapcam kızımınki is çekmiş kötü olmuş bebeğe yapınca o da kıskanmasın diye onada yapcam hazır daha pahalı oluyor kendim alıp yapınca daha uygun oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…