2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım iki saat sonra tokluk şekerin kaç çıkıyor, açlıktan daha çok tokluk önemli çünkü.
4 gün ölçmüşüm 96-90-96-94 çıkmış tokluk...şimdi cihazın çubuğu yok çubuk alınsın devam edicem ölçmeye...ekmek tatlı hamurişi patates pirinç yiyemiyorum zaten ve her gün yürüyorum, tıka basa da doyurmuyorum karnımı abur cubur vs yok...ama liste falan vermedi doktorum bu şekilde devam et dedi

Son düzenleme:
Çok uygun almışsın sağlıkla güzel günlerde kullan inşallah . Temiz 2. El bulursam ben de almayı düşünürüm. Zaten çok az kullanıldığı için temiz kalıyorlar genelde yıpranmıyorlar

Baya uygunmuş aslında keşke şuanda da o fiyat olsaydı alınabilirdi. Chicconunkini ben de gördüm nette sade bisey ama gerçekte görsek iyi olurdu aslında. Bakalım inşallah uygun ve kaliteli bisey buluruz
Can'ım bence baby mall da indirime girer tekrar. Ordan takip edelim.
Çünkü biz de Kraft london puset indirimini kaçırdık. Birkaç gün sonra tekrar aynı indirime girdi.

Çok uygun almışsın sağlıkla güzel günlerde kullan inşallah . Temiz 2. El bulursam ben de almayı düşünürüm. Zaten çok az kullanıldığı için temiz kalıyorlar genelde yıpranmıyorlar
Teşekkür ederim :) bana da arkadaşımın söylemesi vesile oldu.letgoya bakabilirseniz ben baktığımda çok temiz geldi ürünleri.dediğin gibi az kullanılıyor temiz ürünler bunlar..o arkadaşımda 150 tl.ye bebegi için çocuk arabası alacaktı onunda benden aklına gelmiş bakmış ve uygun bulmuş 2. Yi alacak çünkü.

Kizlar bende diseti kanamasi basladi.normalmis yaziyor nette ama yinede cok canim sıkıldı.sizlerde de oluyor mu?zaten fircaliyordum bunun disinda yapilacak bisey var mi?

Kızlar akıntı durumunuz nedir yaa ben hiç kuru kalmıyorum neredeyse su gibi koku yok arada krem gibi beyaz oluyor bebeğimin suyuna falan bakıyor drum su değil yani niye böyle oluyor

Canlar bende her ikiside var. Hem dış eti kanaması hemde bariz fazla akıntı.
Ikisi de uzun zamandır var.

Bende kraft fit istiyordum fakat kraft twist 18 daha kullanışlı geldi.. Puset bölümünün 36p derece dönmesi en büyük lüksü bence.. Biryerde otururken daha mudahele imkanı sağlar diye düşünüyorum..

Canim.ben bu farki bilmiyordum cok tesekkur ederim Pusetin 360 derece dönmesinden kastin bebegin istersek bize istersek karsiya bakarak oturmasi degil mi? Bu benim icin de en buyuk etken aslinda iyi arastirmamisim demek ki

Ben de bugün okula cok uykusuz gittim resmen süründüm Ustelik 1.donem sonunda konusmama ragmen bana yine nobet yazmislar Mudur yardimcisi subat sonuna kadar idare ediver hocam dedi iui peki dedim ben de Yeni ders programım eskisinden berbat Nasil olsa izne cikacagim diye ona da ses etmedim artik bi an once haftalar gecse de izin başlasa

Canım hala nöbet mi tutuyorsun...bana 10.haftada kese etrafında kanama için rapor verirken doktor uzun süre ayakta kalması sakıncalı diye de bir rapor verdi ben bi daha nöbet tutmadım destek eğitimi de yapmıyorum...bizim bu vaziyette tutacagımız yarım yamalak nöbete mi kalmışlar sınıf ögretmeniyim sınıfa girdiğime şükür güya çocukları bırakmayım diye 37.haftaya kadar çalısacaktım bugün anladım ki mümkün değil...gece hiç uyuyamadım sabah sürünerek gittim belim ağrıdı sandalyede oturdum kalkamadım...çok su içtiğim için okulda 4 defa tuvalete gittim ve o alaturka tuvalette göbeğim sıkıştıkça perişan oldum...bebeğim de bütün gün kıpırdandı durdu, yarın doktora gitmeyi düşünüyorum...enkaz gibiyim yani bildiğin

Cok kokuyormu canim

Canim ben cok sicak bakiyorum ikinci ele ama esim kabul etmiyor.artik daha uygun markalardan alir idare ederiz napalim.
Kizlar bende diseti kanamasi basladi.normalmis yaziyor nette ama yinede cok canim sıkıldı.sizlerde de oluyor mu?zaten fircaliyordum bunun disinda yapilacak bisey var mi?
Canim cok fena yaa benim dis etim once sisti sonra yanagim yuzum sisti cokta zor gecti .ne yap diyemem ama karanfil yagi sakin surme derim yanetki yapiyormus denedim.
Kızlar akıntı durumunuz nedir yaa ben hiç kuru kalmıyorum neredeyse su gibi koku yok arada krem gibi beyaz oluyor bebeğimin suyuna falan bakıyor drum su değil yani niye böyle oluyor
Hamileligimin basindan beri iccamasr yetistirmeye calisiyorum canim

Kizlar bugun tuhafiyeye gittim neler var neler .ben pek gidemiyordum bilgim yoktu.Fotograf cektim bazi seylerin benim gibi gidemeyenlere fikir olmasi acisindan .
bunlar30tl idi.
kolanya siseleri 1.75 _2tl idi.
bu kutularin tanesi 1 tl idi.bebek mevlutunde bu kutulardan yapmayi dusunuyorum yapilmis hali asagida

Hamilelik takvimlerinde hep 26 dan sonraki haftalarda akıntı artabilir bu haftalarda endiselenmeyin yazıyor ki benimde öyle normalmis canım korkma

Kakao yağını soruyorsan güzel mis gibi kakao kokuyor canım ve yoğun değil doğal. Mustela da güzel kokuyor. Her ikisi de sürdüğümde kıyafetlerimde iz leke koku yapmıyor, sürüp uyuyorum çok rahat.
Evet canim onu sordum.bende bi arastirayim ama ben simdiden acayip catladim

Bana da çatlarsın diyen var, kilo verip aldığım için. Aslında henüz hamile kaldığım kiloya dönemedim. 5 kilo vermiştim ilk aylarda. Ancak 4 kiloyu geri alabildim. 3-5,5 ay arası katı kakaoyu sürdüm, Mustela da artık hızlı büyüme için önemliymiş 2 haftadır başladım yine de çatlak olursa zaten yapacak bişey yok sanırım genetik. Ablamda çok çatlak oluştu ilgilenmedi bakalım ben ilgileniyorum da ne görücem anlıcaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…