- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #22.921
4 gün ölçmüşüm 96-90-96-94 çıkmış tokluk...şimdi cihazın çubuğu yok çubuk alınsın devam edicem ölçmeye...ekmek tatlı hamurişi patates pirinç yiyemiyorum zaten ve her gün yürüyorum, tıka basa da doyurmuyorum karnımı abur cubur vs yok...ama liste falan vermedi doktorum bu şekilde devam et dediCanım iki saat sonra tokluk şekerin kaç çıkıyor, açlıktan daha çok tokluk önemli çünkü.
Çok uygun almışsın sağlıkla güzel günlerde kullan inşallah . Temiz 2. El bulursam ben de almayı düşünürüm. Zaten çok az kullanıldığı için temiz kalıyorlar genelde yıpranmıyorlarbende arkadaşımın kullandığı chicconun ana kucağını 2. el olarak aldım.tahtaravalli marka sepet beşikte aldım ondan toplam 500 TL. verdim.normalde alışveriş sitelerinde ana kucağı 499 tl. sepet beşik 749 tl. arkadaşımda bir arkadaşından almış ve kendisinin bebeği henüz 9.5 aylık olmasına rağmen bunlara olan ihtiyacı bitmiş.onun olsaydı zaten ücretsiz verirdi.eşyalar sıfır ayarında beni rahatsız edecek birşeyi yok.yanında banyo küveti de hediyeLetgoya koyacaklarmış ben aldım.Letgo dan baktım hoşuma gitti orada da fiyatlar bu civarda ve güzel ürünler var.ne dersiniz düşünür müsünüz sizlerde ?
Can'ım bence baby mall da indirime girer tekrar. Ordan takip edelim.Baya uygunmuş aslında keşke şuanda da o fiyat olsaydı alınabilirdi. Chicconunkini ben de gördüm nette sade bisey ama gerçekte görsek iyi olurdu aslında. Bakalım inşallah uygun ve kaliteli bisey buluruz
Merhaba haftaya cumartesi inşallah belli olacak henüz belli olmadı. Kendi Dr harici başka Dr a da görmedim.Canım senin cinsiyet belli oldumu
İnşallah gönlünden geçen olur canım :)Merhaba haftaya cumartesi inşallah belli olacak henüz belli olmadı. Kendi Dr harici başka Dr a da görmedim.
Takip edelim haberleşelim burdan canımCan'ım bence baby mall da indirime girer tekrar. Ordan takip edelim.
Çünkü biz de Kraft london puset indirimini kaçırdık. Birkaç gün sonra tekrar aynı indirime girdi.
Teşekkür ederim :) bana da arkadaşımın söylemesi vesile oldu.letgoya bakabilirseniz ben baktığımda çok temiz geldi ürünleri.dediğin gibi az kullanılıyor temiz ürünler bunlar..o arkadaşımda 150 tl.ye bebegi için çocuk arabası alacaktı onunda benden aklına gelmiş bakmış ve uygun bulmuş 2. Yi alacak çünkü.Çok uygun almışsın sağlıkla güzel günlerde kullan inşallah . Temiz 2. El bulursam ben de almayı düşünürüm. Zaten çok az kullanıldığı için temiz kalıyorlar genelde yıpranmıyorlar
İnşallah cnm hayırlısı olsunİnşallah gönlünden geçen olur canım :)
Kizlar bende diseti kanamasi basladi.normalmis yaziyor nette ama yinede cok canim sıkıldı.sizlerde de oluyor mu?zaten fircaliyordum bunun disinda yapilacak bisey var mi?
Kızlar akıntı durumunuz nedir yaa ben hiç kuru kalmıyorum neredeyse su gibi koku yok arada krem gibi beyaz oluyor bebeğimin suyuna falan bakıyor drum su değil yani niye böyle oluyor
Endişelenme canım bence hareketli olması iyi olduğunu gösterir.Kızlar okula geldim geleli kızım durmuyor karnımda güm güm güm...nefes alamıyorum...normalde hareketliydi ama arada bir duruyordu sabah 9dan beri sürekli bi kıpırtı...bi sorun mu var acaba
Bende kraft fit istiyordum fakat kraft twist 18 daha kullanışlı geldi.. Puset bölümünün 36p derece dönmesi en büyük lüksü bence.. Biryerde otururken daha mudahele imkanı sağlar diye düşünüyorum..
Aynen canım inşallah çabuk ve hayırlısıyla geçer bu aradaki zaman da izne ayrılır dinleniriz. Uyku duzenimde bozuldu gece 12 de yattım 3 e kadar döndüm durdum uyuyamadm sabah da 7 de kalktım okulda 6 saate zor dayandm şimdiden cumanin acisi coktu. 10 saat ne ,seninki daha cokmus. Bir cuma git bir cuma rapor al kontrolünü cumaya getir falan bu aylarda 10 saat çok fazla, dinlenmemiz lazm canım Allah yardımcımız olsun.
Canım hala nöbet mi tutuyorsun...bana 10.haftada kese etrafında kanama için rapor verirken doktor uzun süre ayakta kalması sakıncalı diye de bir rapor verdi ben bi daha nöbet tutmadım destek eğitimi de yapmıyorum...bizim bu vaziyette tutacagımız yarım yamalak nöbete mi kalmışlarCanim.ben bu farki bilmiyordum cok tesekkur ederim Pusetin 360 derece dönmesinden kastin bebegin istersek bize istersek karsiya bakarak oturmasi degil mi? Bu benim icin de en buyuk etken aslinda iyi arastirmamisim demek ki
Ben de bugün okula cok uykusuz gittim resmen süründüm Ustelik 1.donem sonunda konusmama ragmen bana yine nobet yazmislar Mudur yardimcisi subat sonuna kadar idare ediver hocam dedi iui peki dedim ben de Yeni ders programım eskisinden berbat Nasil olsa izne cikacagim diye ona da ses etmedim artik bi an once haftalar gecse de izin başlasa
Cok kokuyormu canimasas
Merhaba, Nemlendirme için doktorum katı kakao önermişti ve onu da eritmeden kullandım. Vücudunuzda gezdirirken sıcaklıkla eriyip yayılıyor bütün bir parça kestirin iyi bir aktarda vardır, fotoğraf da yüklüyorum. Kullandıkça sabun gibi küçüldü maske kutuma da sığıyor :) Artık bebiş büyüyor ve 2 haftadır da mustela çatlak kremi önerdi onu da kullanıyorum kakao tek başına yetersiz kalacağı için doktroumuz tavsiye etti.
Eki Görüntüle 2106409
Canim ben cok sicak bakiyorum ikinci ele ama esim kabul etmiyor.artik daha uygun markalardan alir idare ederiz napalim.bende arkadaşımın kullandığı chicconun ana kucağını 2. el olarak aldım.tahtaravalli marka sepet beşikte aldım ondan toplam 500 TL. verdim.normalde alışveriş sitelerinde ana kucağı 499 tl. sepet beşik 749 tl. arkadaşımda bir arkadaşından almış ve kendisinin bebeği henüz 9.5 aylık olmasına rağmen bunlara olan ihtiyacı bitmiş.onun olsaydı zaten ücretsiz verirdi.eşyalar sıfır ayarında beni rahatsız edecek birşeyi yok.yanında banyo küveti de hediyeLetgoya koyacaklarmış ben aldım.Letgo dan baktım hoşuma gitti orada da fiyatlar bu civarda ve güzel ürünler var.ne dersiniz düşünür müsünüz sizlerde ?
Canim cok fena yaa benim dis etim once sisti sonra yanagim yuzum sisti cokta zor gecti .ne yap diyemem ama karanfil yagi sakin surme derim yanetki yapiyormus denedim.Kizlar bende diseti kanamasi basladi.normalmis yaziyor nette ama yinede cok canim sıkıldı.sizlerde de oluyor mu?zaten fircaliyordum bunun disinda yapilacak bisey var mi?
Hamileligimin basindan beri iccamasr yetistirmeye calisiyorum canimKızlar akıntı durumunuz nedir yaa ben hiç kuru kalmıyorum neredeyse su gibi koku yok arada krem gibi beyaz oluyor bebeğimin suyuna falan bakıyor drum su değil yani niye böyle oluyor
Kakao yağını soruyorsan güzel mis gibi kakao kokuyor canım ve yoğun değil doğal. Mustela da güzel kokuyor. Her ikisi de sürdüğümde kıyafetlerimde iz leke koku yapmıyor, sürüp uyuyorum çok rahat.Cok kokuyormu canim
Hamilelik takvimlerinde hep 26 dan sonraki haftalarda akıntı artabilir bu haftalarda endiselenmeyin yazıyor ki benimde öyle normalmis canım korkmaKızlar akıntı durumunuz nedir yaa ben hiç kuru kalmıyorum neredeyse su gibi koku yok arada krem gibi beyaz oluyor bebeğimin suyuna falan bakıyor drum su değil yani niye böyle oluyor
Evet canim onu sordum.bende bi arastirayim ama ben simdiden acayip catladimKakao yağını soruyorsan güzel mis gibi kakao kokuyor canım ve yoğun değil doğal. Mustela da güzel kokuyor. Her ikisi de sürdüğümde kıyafetlerimde iz leke koku yapmıyor, sürüp uyuyorum çok rahat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?