2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Eger benim ki gibiyse geldiğini hissediyosun elini karnına atınca bebek toplanmıs veya bi bolge sertleşmiş oluyo. Sonra yavasca acılıyo. İlk zamanlarda benım nefesimi kesiyodu. Hatta sertliğe dokununca hafif bir uyuşma farklı birleye dokundugunu hissediyosun. Yani en azından benim için oyle

Ben gelen exstrede yakalandim:) icerigini okumasada gelen fatura ele verdi.

Yok Can'ım benim toplanma gibi değildi. Karnımın değişik bölgelerinde ağrı oluyordu aralıklarla. Bugün dinlendim. Hiçbir şey yapmadım. Daha iyi gibiyim.

Benim karnımda oluyo artık eskiden kasık tarafındaydı. Göbek deliği altında genelde. Artık alıştım sanki. Ama çok sık olunca korkuyorum

Bende ogluma dusundum kiskanmasin diye ama 8 yasinda oglum pek uygun degil sanki ona buyudu artik
Benimki 5 yaşında bide çiçekli böcekli olunca kesin kıskanır seninki kapı süsünü pek kıskanmaz belki farklı bileyler alabilirsin onada o da çocuk daha gönlü kalmasın kuzunun

Haha ben de bıcırlara hakim olamadım İnan. Bildiğin salıcam, takıcam huniyi yavaş yavaş :) kızımda somestrdan sonra heyet almıştım bildiğin 26 da bıraktım yani. Ama İnan çok kilo aldım ya. Evde otur otur. Şimdi biraz da oyüzden direnicem.

Bazı sitelerde fırsatlar oluyor tatil için çok daha uygun geliyor oralardan bakipta alabilirsiniz.
Hangi siteler canım onlar BAkayım sürekli en azından.

İşte bende onu sevmiyorum canım antalya cok sıcak oluyo denize giriyosun bi ferahlayamıyosun ama ayrı kadınlar plajı olması güzel bakalım arastırcam
Evet oyüzden eylül 15 te gidelim dedik canım. Bodrum da blu Çırağan var kuzenim
Gitti berbat pis dolandırıcı bir yer. Bir de yeni birtane açılmış lussoro diye. Ama fiyat falan hiçbişey yazmıyor. Marmaris’te angel Peninsula var fiyatlar fahiş. Başka da bilmiyorum ya :)

İyi Akşamlar arkadaşlar progestan i fitil olarak kullananiniz oldu mu geçen hafta kanamam olunca verdi doktor ama kaşıntı ve idrara çıkarken yanma yapıyor korkuyorum intihap olucam diye

İyi Akşamlar arkadaşlar progestan i fitil olarak kullananiniz oldu mu geçen hafta kanamam olunca verdi doktor ama kaşıntı ve idrara çıkarken yanma yapıyor korkuyorum intihap olucam diye
Ben hep öyle kullandım canım kuru tutmaya çalış orayı. Sık sık yıka kurula bişey olmaz Allah’ın izniyle.

Yok Can'ım benim toplanma gibi değildi. Karnımın değişik bölgelerinde ağrı oluyordu aralıklarla. Bugün dinlendim. Hiçbir şey yapmadım. Daha iyi gibiyim.
Canım eger agrıysa yorgunluktandır. Kasılmada gelme sertlik ve çözülme süreci oluyo. Doktorum yavasca acılıyo diye tarif ettiğim için kasılma gibi dedi

toist canım kontrolün vardı nasıl gecti güzel haberler insallah
Canım çok güzeldi biraz geriden geliyordu yakalamış gününü. Herşey çok iyi dedi. 4 mayısta sezeryan günüm diye konuştuk. Sezeryan sonrası normal Doğum hakkında konuştuk ikna oldum sezeryana. Bir daha 6 hafta sonra çağırdı 32 haftalıkken yani. 2 ayda 6 kilo alınca Kiloma ayda 3 kilo çok dedi. Tam 10 kilo almışım. Böyle işte :)

Canım eger agrıysa yorgunluktandır. Kasılmada gelme sertlik ve çözülme süreci oluyo. Doktorum yavasca acılıyo diye tarif ettiğim için kasılma gibi dedi
Şuan bende de var canım. Bebeğin çok hareketli mi. Benim iki gündür çok hareketli. O da kasılma yaparmış.

Benim de oyle oluyor. İlk gebeligim oldugu halde hissediyorum kasilma oldugunu. İki sefer cok siddetli oldu hareket bile edemedim. Onun disinda yuruyus yaptigimda oluyor mutlaka. Acaba yuruyusle ne alakasi var bilmiyorum. Yurumeye korkar oldum.

Evet canım ağrı şeklinde. Sertlik de oluyor bazen ama tek bir noktada değil. Akşamları oluyor genelde. Tabi tecrübesiz olunca da yine yorumlayamıyor insan. Ağrı dediğim şey kasılma olmasın da :))
Çarşamba dr randevum var devlet hastanesinde. İlgili bi dr a denk gelirsem sorarım ben de.

Canım.ben ssvd istiyodum doktorum.birsey demedi seninki ne dedi bu konuda vazmı gecsem.diye düşünüyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…