- 4 Eylül 2016
- 229
- 181
- 23
- 36
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #22.961
Eger benim ki gibiyse geldiğini hissediyosun elini karnına atınca bebek toplanmıs veya bi bolge sertleşmiş oluyo. Sonra yavasca acılıyo. İlk zamanlarda benım nefesimi kesiyodu. Hatta sertliğe dokununca hafif bir uyuşma farklı birleye dokundugunu hissediyosun. Yani en azından benim için oyleKızlar düşünmek istemiyorum ama bu erken dönem kasılma sancıları nasıl oluyor?
Bu akşam değişik bir sancı var karnımda. Anlayamadım. Bugün çok yoruldum ayrıca stresli bi gündü. Korkuyorum açıkçası
Ben gelen exstrede yakalandim:) icerigini okumasada gelen fatura ele verdi.Ben eşim den habersiz tekstil ürünlerinin hepsini aldım hemde fazla fazla. Büyük eşyalar kaldı sayılır. Allahtan kredi kartımı sadece öder ayrıntıya hiç bakmaz. Ona kalsa hep son ay hepsini alırız.
Yok Can'ım benim toplanma gibi değildi. Karnımın değişik bölgelerinde ağrı oluyordu aralıklarla. Bugün dinlendim. Hiçbir şey yapmadım. Daha iyi gibiyim.Eger benim ki gibiyse geldiğini hissediyosun elini karnına atınca bebek toplanmıs veya bi bolge sertleşmiş oluyo. Sonra yavasca acılıyo. İlk zamanlarda benım nefesimi kesiyodu. Hatta sertliğe dokununca hafif bir uyuşma farklı birleye dokundugunu hissediyosun. Yani en azından benim için oyle
Bende ogluma dusundum kiskanmasin diye ama 8 yasinda oglum pek uygun degil sanki ona buyudu artikCanım ben kapı süsümü iki tane yapcam kızımınki is çekmiş kötü olmuş bebeğe yapınca o da kıskanmasın diye onada yapcam hazır daha pahalı oluyor kendim alıp yapınca daha uygun oluyordu
Benim karnımda oluyo artık eskiden kasık tarafındaydı. Göbek deliği altında genelde. Artık alıştım sanki. Ama çok sık olunca korkuyorumcanım benim genelde sağda.geçen haftalarda bende de oluyordu.benim annem emekli hemşire bahasa doğum yaptırmıştır.ben ona bunu söylemeden o direk karnında kasılmaların olacak dedi.o günden beri rahatım baya
Benimki 5 yaşında bide çiçekli böcekli olunca kesin kıskanır seninki kapı süsünü pek kıskanmaz belki farklı bileyler alabilirsin onada o da çocuk daha gönlü kalmasın kuzununBende ogluma dusundum kiskanmasin diye ama 8 yasinda oglum pek uygun degil sanki ona buyudu artik
Haha ben de bıcırlara hakim olamadım İnan. Bildiğin salıcam, takıcam huniyi yavaş yavaş :) kızımda somestrdan sonra heyet almıştım bildiğin 26 da bıraktım yani. Ama İnan çok kilo aldım ya. Evde otur otur. Şimdi biraz da oyüzden direnicem.Al bendende o kadar walla bugün sınıfa hakim olmakta zorlandım bağıra bağıra konuştum boğazım ağrıyor hep oturmak zorunda kaldım sınıfta dolaşmayıncada konuşma bağırışma aldı başını gitti yarın + - listemle gitcem sınıfa o zaman çıtları çıkmıyor:))
Hangi siteler canım onlar BAkayım sürekli en azından.Bazı sitelerde fırsatlar oluyor tatil için çok daha uygun geliyor oralardan bakipta alabilirsiniz.
Evet oyüzden eylül 15 te gidelim dedik canım. Bodrum da blu Çırağan var kuzenimİşte bende onu sevmiyorum canım antalya cok sıcak oluyo denize giriyosun bi ferahlayamıyosun ama ayrı kadınlar plajı olması güzel bakalım arastırcam
Ben hep öyle kullandım canım kuru tutmaya çalış orayı. Sık sık yıka kurula bişey olmaz Allah’ın izniyle.İyi Akşamlar arkadaşlar progestan i fitil olarak kullananiniz oldu mu geçen hafta kanamam olunca verdi doktor ama kaşıntı ve idrara çıkarken yanma yapıyor korkuyorum intihap olucam diye
Canım eger agrıysa yorgunluktandır. Kasılmada gelme sertlik ve çözülme süreci oluyo. Doktorum yavasca acılıyo diye tarif ettiğim için kasılma gibi dediYok Can'ım benim toplanma gibi değildi. Karnımın değişik bölgelerinde ağrı oluyordu aralıklarla. Bugün dinlendim. Hiçbir şey yapmadım. Daha iyi gibiyim.
Canım çok güzeldi biraz geriden geliyordu yakalamış gününü. Herşey çok iyi dedi. 4 mayısta sezeryan günüm diye konuştuk. Sezeryan sonrası normal Doğum hakkında konuştuk ikna oldum sezeryana. Bir daha 6 hafta sonra çağırdı 32 haftalıkken yani. 2 ayda 6 kilo alınca Kiloma ayda 3 kilo çok dedi. Tam 10 kilo almışım. Böyle işte :)toist canım kontrolün vardı nasıl gecti güzel haberler insallah
Yatarken alıyorum sanırım hareket ettiğimden çamaşırıma bulaşmış oluyo uyaninca ve cok kaşıniyo tedirgin okuyorum bende Sağol cnmBen hep öyle kullandım canım kuru tutmaya çalış orayı. Sık sık yıka kurula bişey olmaz Allah’ın izniyle.
Şuan bende de var canım. Bebeğin çok hareketli mi. Benim iki gündür çok hareketli. O da kasılma yaparmış.Canım eger agrıysa yorgunluktandır. Kasılmada gelme sertlik ve çözülme süreci oluyo. Doktorum yavasca acılıyo diye tarif ettiğim için kasılma gibi dedi
Kaşınıyorsa mantar olabilir canım sabaha kadar ıslaklık yapıyor mantar gerçektenYatarken alıyorum sanırım hareket ettiğimden çamaşırıma bulaşmış oluyo uyaninca ve cok kaşıniyo tedirgin okuyorum bende Sağol cnm
Benim de oyle oluyor. İlk gebeligim oldugu halde hissediyorum kasilma oldugunu. İki sefer cok siddetli oldu hareket bile edemedim. Onun disinda yuruyus yaptigimda oluyor mutlaka. Acaba yuruyusle ne alakasi var bilmiyorum. Yurumeye korkar oldum.Eger benim ki gibiyse geldiğini hissediyosun elini karnına atınca bebek toplanmıs veya bi bolge sertleşmiş oluyo. Sonra yavasca acılıyo. İlk zamanlarda benım nefesimi kesiyodu. Hatta sertliğe dokununca hafif bir uyuşma farklı birleye dokundugunu hissediyosun. Yani en azından benim için oyle
Doktorla yarın konuşayım da ağızdan alayım artık mantar bi kez oldum hamilelikten önce felaket bişey Allah korusunKaşınıyorsa mantar olabilir canım sabaha kadar ıslaklık yapıyor mantar gerçekten
Aynen seninkinin hem tam yasina uygun hem kizBenimki 5 yaşında bide çiçekli böcekli olunca kesin kıskanır seninki kapı süsünü pek kıskanmaz belki farklı bileyler alabilirsin onada o da çocuk daha gönlü kalmasın kuzunun
Evet canım ağrı şeklinde. Sertlik de oluyor bazen ama tek bir noktada değil. Akşamları oluyor genelde. Tabi tecrübesiz olunca da yine yorumlayamıyor insan. Ağrı dediğim şey kasılma olmasın da :))Canım eger agrıysa yorgunluktandır. Kasılmada gelme sertlik ve çözülme süreci oluyo. Doktorum yavasca acılıyo diye tarif ettiğim için kasılma gibi dedi
Canım.ben ssvd istiyodum doktorum.birsey demedi seninki ne dedi bu konuda vazmı gecsem.diye düşünüyorum bendeCanım çok güzeldi biraz geriden geliyordu yakalamış gününü. Herşey çok iyi dedi. 4 mayısta sezeryan günüm diye konuştuk. Sezeryan sonrası normal Doğum hakkında konuştuk ikna oldum sezeryana. Bir daha 6 hafta sonra çağırdı 32 haftalıkken yani. 2 ayda 6 kilo alınca Kiloma ayda 3 kilo çok dedi. Tam 10 kilo almışım. Böyle işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?