2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Çok geçmiş olsun öncelikle. Madem röntgen çektirmedin ki ben olsam ben de çektirmezdim, ilaçlarını kullan mutlaka. Beslenmene maksimum düzeyde dikkat et ve ilaçlarını da öyle kullan. Unutma senin direncin bebeğin direnci demek. Enfeksiyon bebeğin için çok zararlı olabilir. Sen öncelikle içini ferah tut, bol meyve ye ve mutlaka tok karnına kullan ilaçlarını. Bedenin bebeğini kötü etkilerden koruyacaktır. Bedenine ve bebeğine güven.

_meLinDa_ cnm cok gecmis olsun.testi tekrarlat bencede ama nolur panik yapma.insallah sofiarya gorurde sana guzel seyler yazar.arkadaslar paylasmis bu degeri yukselten baska seylerde var sonuctaa.bol bol su ic idrarla aticaksin insallah.petinatologa da danisabilirsin ilac konusunda.

Son düzenleme:

Canim sen bu bahsettigin arabayi magazada kendin inceledin degil mi Yoksa fotograftan gördüğün mü hosuna gitti?

Canım ben Omega 3 ve vitamin olarak elevit kullanıyorum.bir de kan ilacı gynoferon var.her doktor önermiyor ama benimki önerdiği için kullanıyorum.doktoruna danış istersen

Gynoferro ben de kullaniyorum baska da bir sey vermedi bana doktor Omega 3 veya vitamin kullanmiyorum baska :s

Yasamaz mıyım Su aralar azaldi hatta sabahlari elim kolum uyusmus olarak uyaniyordum ben Birkac gece o ağriyla uyandigim bile oldu Tsh icin takibe gittigim endokrin doktoru ilac kullanimina gerek yok vs deyince oluruna biraktim Dedigim gibi azaldi ama tam bitmis degil

Hanimlar reflu basladi bende.. Perisan oldum bugun. Sizde de var mi? Bu zamana kadar hic boyle bisey yasamamistim cok kotu bisey

Ah canim ya bende de var bir haftadir falan yediklerim göğüs hizasinda kaliyor bir turlu inmiyor gibi asagi Hatta geri agzima geliyor Nefesim tikaniyor vs vs Dun aile hekimine gitmistim bu anlattiklarin reflü dedi bir surup yazdi ama doktoruna da sor kullanmadan once dedi Daha soramadim Hem cok acikiyorum hem de yemeye korkuyorum berbat bisey

Canım muz ve tarhana direk kilo aldırıyor bebeğe gerçekten. Boyu çok iyi bebeğinin iyidir kendisi de inşallah merak etme bol bol faydalı şeyler ye :)
Kafasında şişlikler mi bildiğiniz hep kullandığınız bir alerji ilacı mı aldınız. Ben de hiç yedirmedim o şeyden vb şeyleri de tüketmez çoğunlukla. Arada bir şeker çikolata yiyor ama hepsi maalesef. Ama korkunç gerçekten çocuk vücuduna neler sokuyorlar Allah bilir

Kızlar Bu gün doktora gittim birşey anladıysam ne olim kalbindeki şey perinotoloji yök gibi birşey demişti bu günkü doktor kalbindeki şey hâlâ duruyo diyo perinotoloji kafası 8.1 ölçmüştü beni bırakan doktor 9 ölçmüştü bu günkü doktor 7.8 ölçtü ve 8 on oldumu hidro sefali dedi kanim cok dusmus saglik ocagi tam kan sayimi yaptir dedi kan takviyesi bile gerekebilir sana dedi. Iki üç hafta sonra tekrar gideceğim. Ben bu işten birşey anlamadım. Soru sormak isterimde hep susturdu bi iki şeye cevap verdi kafam bi milyon üstelik 2 sene kızımın üstünden geçtiği için normalde dogurtabilirlermis

Çok geçmiş olsun ama boşuna kendini bu kadar yıpratmışsın. Geçen hafta 5 aylık hamile olan çok yakın arkadaşımın crp değeri 50 lerde çıktı. Dr antibiyotik verdi ve 1 hafta sonra tekrar bakıldı crp değerine ve gecen gun beni aradi 6 ya düşmüş dedi. Dr bi sıkıntı yok demiş. Sen de ilacını düzenli kullan ve goreceksin ki normal değere düşecek seninkisi de. Bir de crp değeri hamileliğin ilk 3 ayında tehlikeli. Çünkü bebek direkt kandan besleniyor. Şuan bebeğin güçlüdür Allahın izniyle hiçbirşey olmaz, içini ferah tut

Canim ben ilk gebeligimde siddetli bir bas agrisi yasiyodum onun esliginde 10 dk suren isik gorme ve gorme kaybi oluyordu. Disarda oldugumda oturup kaliyodm yollarda. Doktor emar cekti kadin dogumcuda izin verdi hatta perinatolog bebegi bile emar cekiyoruz dedi gerektiginde. Beyin damarinda tikanikliktan suphelenmisti temiz cikti gebelik pihtilasmadan sonlaninca gecti. Diyecegim rontgeni sen bilirsin ama ilaclarini kullan gecmezse enfeksiyon bebege zarari var senin dogru nefes alman bile ona giden oksijeni etkiliyor. Allah sifa versin carcabuk iyiles. Tatilden sonra derse baslayinca bende de bogazimda tahris ve oksuruk basladi korkuyorm ilerleyince cigere iniyor cunku

Kızlar mustela setinin içindeki şampuan konak önlemez mi? Mustela konak önleyici köpük şampuan mı almak lazım ayriyeten???
Ben direkt konak önleyici köpük şampuanı kullandım oğlumda harika valla konaktan eser bırakmıyor. Mustela ürünleri parasını sonuna kadar hak ediyor bence. Normal sampuaniyla ilgili bir bilgim yok malesef

Kızlar ebebek ten bildirim geldi. Bu araba tekrar stokta diye. Ben bunu almayı düşünmüyorum bilgim de yok. Sizin için paylaştım. 1799 dan 799 a düşmüş. Yorumlara göz gezdirdim genel olarak iyi demişler. Hangi arabayı alacağına karar veremeyen ya da uygun fiyatlı bir araba düşünen varsa araştırabilir bence. Travel sistem ve güzel duruyor.

Eklentiler

• Screenshot_20180208-210301.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 229

Canim cok gecmis olsun oncelikle sakin ol ve doktorun verdigi ilaclari tam tamina kullan lütfen asil kullanmazsan zararli olur Emin ol tekrar ölçtürdüğünde değerin düşmüş olacak

Canim bu arabayi aylardir bu fiyatta goruyorum ben bence asil satildigi fiyat zaten bu oyle dusunmeye basladim artik

Ben bilmiyorum canım arabayı da ilk defa gördüm. Tekrar stoklarda yazınca baktım fiyatı iyi geldi. Birkaç yorumda da stoğa girmesini bekliyoruz yazmışlar o yüzden paylaştım. Doğrudur çoğu zaman indirim varmış gibi gösteriyorlar ama indirim falan olmuyor pek bir şey fark etmiyor.

Çok geçmiş olsun ama ilaçlarını muhakkak kullan canım enfeksiyon riskli çünkü... İnşallah tedaviyle geçicektir Allah şifa versin stres bebeğini çok etkiliyor lütfen sakinn

Anladim tatlim peki kullandigin omeganin adini ogrenebilirmiyim?
Ocean plus içiyordum canım.ama tadı biraz ağır geldi bana.balık tadı geliyor bazen içtikten sonra.bulantı yaptığını söyleyince krilom önerdi doktorum.onu aldım şimdi tadı kötü değil.içeriği biraz daha farklı bunun krill yağı diye geçiyor.

Evet canım kafasında yağ bezesi gibi şişlikler oluştu. Oglum 7 aylıkken alerji ve imminolojiye sevk vermişlerdi. Bronşit-zature olmuştu ve bir türlü geçmiyordu. Allerjik testlerin hepsi temiz çıktı. Deloday diye bir alerji şurubu kullanıyordu. Doktorda onu zaditen damla ile değiştirmişti. Bende ilaç bitince almamıştım. Eczaneden bildiğim daha önce kullandigim damlayı alıp kullandım yani canım. Eczanemdeki kız bi acile götürün isterseniz içiniz rahatlar dedi ama o saatte acil soğuk algınlığı grip yada ishalle dolup taşıyor. O yüzden eşimle konuşup ilaç içtikten sonra bir ise yaramazsa 3-5 arası götürmeye karar verdik. Ilaci alınca önce şişmeler durdu. Şiş yerlerde kızarıklık oluyordu onlar geçti. Ateşi falan da yoktu o yüzden doktora götürüp yeni bir hastalık kalmasını istemedik. Zaten 2 gün sonra sünnet için doktora gidecektik.
Hepsinde birşeyler var canım su yaptı bu yapti diyemiyorum ama ilk defa süt burger yedi. Ve 2.5 bardağa yakın meyva suyu içti.
Oğlum 3 bardak ayran yada 2 bardak su içme.kapasitesine sahip olduğu için normal karşıladılar sanırım o kadar meyva suyu icmesini

Can'ım geçmiş olsun ya. Bu kadar harap etme kendini. Kızlar da söylemiş Zaten. Benim bilgim Yok ama antibiyotiklerini kullan mutlaka.

Kan ilacı kullanıyorum ama kanımda hiçbi değişiklik Yok. 11.9 çıkmış yine
Gynoferro ilacım. O kadar kabızlık derdini çektim bir de :/

Kan ilacı kullanıyorum ama kanımda hiçbi değişiklik Yok. 11.9 çıkmış yine
Gynoferro ilacım. O kadar kabızlık derdini çektim bir de :/
Günde birmi alıyorsun canım bende onilaci aliyorum gece yatarken ve kan değerlerin normale döndü acaba bir doz yetmiyomu sana

Canım inş sıkıntı yaşamazsın ben kasılma olayını merak ettim bazen sağda solda sertlik oluyor toplanma gibi sende nasıl oluyor yardımcı olurmusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…