- 8 Eylül 2017
- 1.351
- 1.258
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #23.521
Sende evet ya maşallah karnından kilo aldım de mecbur kalıp maşallah derler... Karşı taraf demezse biz diyince mecbur kalıyorlar diyolar
evet canım katılılıyorum malesef insanlarımız boş konusmayı cok sevıyor özellikle hamilelere karşı konusulurken dikkat edılmesı gerekıyor bunu düşünemeyenler oluyor malesef cok sinir bozucuKarnın çok büyük diyen mallardan bıktım artık arkadaş benim karnım milleti gerdi, ne çok seviyorlar boş konuşmayıilla moral bozacak bişey buluyorlar ... gerizekalı cahil pislikler
kızçeler merhabalar,
gebelikte karpal tünel sendromu, yani kollarda sinir sıkışması yaşayanlarınız vardır elbette diye düşünüyorum...
fizik tedavi doktoruma gittim, artık geceleri bilekliklerimi takıp yatıyorum, çok ağrıyor kollarım , uyuşuyor, ısırıyordum bazen,15 gün kullan , eğer fayda etmezse emg çekilip, iğne yaparız dedi, çok erken başlamış dedi birde , sizlerde kaçıncı hafta başladı.....
Hangisi yüksek çıktı? Hangi saat aralığı?benim de yüksek çıktı, hatta çok yüksek
doktorumda randevum gelecek hafta. o yüzden o günü beklemeden hemen endokrinolojiye randevu aldım. bugün gideceğim. tam sınırdaymış. insülin başlanabilirmiş. umarım diyetle düzeltebilirim.
Ilkaylarda olmustu canim . Midebulantisi icin bileklik kullaniyordum o yapti.fastjel kullanmistim oyle gecti.kızçeler merhabalar,
gebelikte karpal tünel sendromu, yani kollarda sinir sıkışması yaşayanlarınız vardır elbette diye düşünüyorum...
fizik tedavi doktoruma gittim, artık geceleri bilekliklerimi takıp yatıyorum, çok ağrıyor kollarım , uyuşuyor, ısırıyordum bazen,15 gün kullan , eğer fayda etmezse emg çekilip, iğne yaparız dedi, çok erken başlamış dedi birde , sizlerde kaçıncı hafta başladı.....
Var canim maalesefHanimlar reflu basladi bende.. Perisan oldum bugun. Sizde de var mi? Bu zamana kadar hic boyle bisey yasamamistim cok kotu bisey
Bende biktim artik.onlara ne acaba giciklar .Karnın çok büyük diyen mallardan bıktım artık arkadaş benim karnım milleti gerdi, ne çok seviyorlar boş konuşmayıilla moral bozacak bişey buluyorlar ... gerizekalı cahil pislikler
Ayy bendee :)) bugun ilk dega yabanci birisi hamile oldugumu fark etti ve ben cok mutlu oldum :))Kötü niyetli demiyolardır canım yaa stres yapma kendine... Keşke bana deseler öyle büyüyor diyince nasılsın mutlu oluyorum bi bilsen büyüyor bebeğim diye.. Maşallah desinler yeter
İnşallah düzelir o kadar protein agorlıklı yiyorum ki ama pek ekmek falan yemiyorım. Gerci yapabilecegim bişey yokmus. Biraz korktum acıkcası iki haftada bir cagırcam dedi zaten kontrol amaclı.bi istirahat olayını yapamadım su hamilelikde eşim de sagolsun hiç bişi yapmaz.Bunu saba doktor mu dedi göbek çevresi sıkıntı diye... 1 hafta gerilik sanki önceki kontrolündede vardı öyle hatırlıyorum ama bacak kısmı önde diyorsun... Şöyle ki bacak boyu herzaman ölçümde daha önemli canım gerilik tespiti için bebeğin göbeğinin ufak çıkması sadece biraz zayıf olduğunu gösterir ki toplar merak etme yakalayacaktır İnşallah bendede gerilik var şuanda pazartesi yi bekliyorum ilerleme yoksa sıkıntı değil biliyorum oyuzden onun takibindeyim... Bol protein tüketip istirahatle halledersin İnş canım Allaha emanet yavrularımız
Gayet iyi canımArkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı. Bebeğim 856 gr olmuş sizce nasıl kilosu.
Evet çok bişey yok işin aslı ama seninki riskli değil İnşallah kötü tecrübem var bu gerilik olayıyla Allah bidaha yaşatmasın risk olunca öyle seninki gibi olmuyo canım kilosu Ne kadardı mesala haftayla uyumlumuyduİnşallah düzelir o kadar protein agorlıklı yiyorum ki ama pek ekmek falan yemiyorım. Gerci yapabilecegim bişey yokmus. Biraz korktum acıkcası iki haftada bir cagırcam dedi zaten kontrol amaclı.bi istirahat olayını yapamadım su hamilelikde eşim de sagolsun hiç bişi yapmaz.
Bende de sürekli mide yanması oluyor . Ağzıma kadar yanıyor . Gaviscon şurup verdi doktorum . Üzerinde Pepper mint yazandan alıyorum . Başka türlü yatamıyorum . Ayrıca yastığım hep dik konumda yatıyorum . İşim gereği sürekli konuşmak zorundayım şurup olmasa çok sıkıntılı .Hanimlar reflu basladi bende.. Perisan oldum bugun. Sizde de var mi? Bu zamana kadar hic boyle bisey yasamamistim cok kotu bisey
Canım geçmiş olsun ilaçlarını kullanmazsan daha kotu olursun senin hastalığın daha çok etkiler yavrunun ilaçlarını iç igneni vurul sakin aksatma bol bol c vitamini al.ihlamue tuket tekrar çok geçmiş olsun.Kızlar ağlamaktan içim çıktı
Öksürük ciğer ağrısı nedeniyle göğüs hastalıklarına çıktım kan tahlili yaptı
Crp değerim referans 0-6 iken 71 çıkmış yani enfeksiyon var demek
Doktor illa röntgen dedi, kendi doktorum ile konuşturdum o da çekilebilirsin dedi
Aşağı inmişken ağlayarak yapamadım çıktım yine doktora ben yapamıcam, kahve bile içmiyorum ona bir şey olcak diye dedim
Yazı aldı benden röntgeni kabul etmedi diye, senin hayatın daha önemli dedi
8 tane iğne ve 2 tane ilaç yazdı 7 gün rapor verdi
Ptesi mutlaka tekrarlayalım crp testini dedi
Doktorum yazdığı ilaçları kullanabilirsin diyo ama ona bile içime rahat değil hala ağlıyom bebeği de strese sokuyom
sofiarya crp değerim çok yüksek nette çok kötü şeyler yazıyo
Napçağımı şaşırdım
Kızlar ağlamaktan içim çıktı
Doktor illa röntgen dedi, kendi doktorum ile konuşturdum o da çekilebilirsin dedi
Aşağı inmişken ağlayarak yapamadım çıktım yine doktora ben yapamıcam, kahve bile içmiyorum ona bir şey olcak diye dedim
Doktorum yazdığı ilaçları kullanabilirsin diyo ama ona bile içime rahat değil hala ağlıyom bebeği de strese sokuyom
Napçağımı şaşırdım
Kızlar ağlamaktan içim çıktı
Napçağımı şaşırdım
Canım çok geçmiş olsun kendini bu kadar yıpratma stres bebeği olumsuz etkiliyor. Crp evet yüksek ama hemen telaş yapıp kendini paralayacak kadar değil bildiğim kadarıyla. Ve zaman zaman çeşitli nedenlerle yükselebiliyor diye biliyorum. Uzmanı olduğum bir alan değil tabiki sadece bildiklerimi söylüyorum. Sofiarya doğru bilgiyi verecektir. Ama bir doktora giderek de çok karar verme bence bulunduğumuz yerde sağlıkla ilgili malesef sıkıntılarla karşılaşabiliyoruz. Ihmal de etme bazen ufak şeyler büyük sonuçlar doğurabiliyor. Sen pazartesi tekrar tahlil yaptır dayanmıyorsan pazartesiye kadar stres yapma git başka bir doktorla daha görüş. Inşallah düşündüğün kadar kötü bir durum değildir.Kızlar ağlamaktan içim çıktı
Napçağımı şaşırdım
canım çok geçmiş olsun, doktorlar kullan diyorsa ilacını kullan bence. gebelikte ne ilaçlar kullanıp sağlıklı doğum yapan bir sürü insan var. lütfen daha fazla üzülme, o antibiyotikler crpyi düşürür, sen de bebek de bir an evvel rahat eder. tekrar çok geçmiş olsunKızlar ağlamaktan içim çıktı
Napçağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?