2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kanda enfeksiyon olduğunu nasıl bildiniz yani belirti varmıydı rutin teste mi çıktı?ben iki aydır tahlil yapmıyorum da.

Kan ilacı kullanıyorum ama kanımda hiçbi değişiklik Yok. 11.9 çıkmış yine
Gynoferro ilacım. O kadar kabızlık derdini çektim bir de :/
Canim senin yine iyiymiş benim HGB 10.7 ben düzenli içmiyorum ama ondan. Ferro sanol kullanıyorum ama düzenli içmiyorum yani 4-5 gunde bir falan. Ondan düşüyor.
Sen her gün mü iciyorsun gyno'yu?

Kanda enfeksiyon olduğunu nasıl bildiniz yani belirti varmıydı rutin teste mi çıktı?ben iki aydır tahlil yapmıyorum da.
Kanda CRP değerinde çıkar enfeksiyon olup olmadığı. İki ay çok, ayda bir baktırın değerlerinize. Özellikle idrarda protein (preeklamsi riski için), lökosit (idrar yolu enfeksiyonu icin), kanda TSH, T3, T4 (tiroid), ALT, ASP, ALP ( karaciğer enzimleri gebelik kolestazı için), HGB, serum demir, demir bağlama kapasitesi ve ferritin (demir stokları bebek için hayati öneme sahip). Tabii bir de tansiyon olcturmekte fayda var sık sık.

Son düzenleme:
Günde birmi alıyorsun canım bende onilaci aliyorum gece yatarken ve kan değerlerin normale döndü acaba bir doz yetmiyomu sana
Evet canım bir tane alıyorum. Gece alıyorum ben de. Hatta akşamında portakal falan yiyorum emilimi olsun diye. Sanırım yetmiyor. Yoğurt süt falan da tüketiyorum onda mı acaba? Ama saatlerine dikkat ediyorum yakın zamanda almıyorum bunları.

Canim senin yine iyiymiş benim HGB 10.7 ben düzenli içmiyorum ama ondan. Ferro sanol kullanıyorum ama düzenli içmiyorum yani 4-5 gunde bir falan. Ondan düşüyor.
Sen her gün mü iciyorsun gyno'yu?
Can'ım iki dr da kan önemli dedi. Ben de en başta düzensiz kullandım. Pekmezle yetineyim dedim ama olmaz dediler.
Mümkün olduğunca düzenli içmeye çalışıyorum. Üstelik kabızlık yapıyor ben de. Sen de içmeye çalış. Ferro sanol kullandım en başta. Çok kabızlık olunca değişti dr um. En etkilisi bu demişti ama ben ona devam edemedim. Sen de ihmal etme.

Arada 2 saat oynuyodu sorun olmaz.sut yada yoğurt yemenin doktorun ikiye çıkartır belki ilacını

Canın senin kanın iyi bence benim gecen hf 9.9 cıktı doktor ikiye cıkar dedi ilacı cok uymuyorum ama deniyorum içmeyi

Teşk ederim Sağlık ocağında bakılıyor değilmi hepsine?

Kızlar bende belki üç aydır idrar yolundan akıntı geliyor dr kültür bile bakmıştı bişey çıkmamıştı vajinadan gelmiyor yalnız hep iç çamaşırım üstten ıslanıyor idrarmı geliyor desem değil gibi dr da üstünde durmadı.neyse ben Pazartesi sağlık ocağına gidip test yaptırayım

Teşk ederim Sağlık ocağında bakılıyor değilmi hepsine?
Canim demirden emin değilim hgb dışında bakmıyor olabilirler bi sorman lazım. Ben üniversite hastanesinde baktırıyorum o daha garanti sonuçlar veriyor. Aile hekimliğinde bakılanlarda farklılık ya da yanlışlık olabiliyor. O yüzden imkanın varsa yakinda bir üniversite hastanesine ya da devlet hastanesine gitsen daha iyi olur

Arkadaşlar bugün doktor kontrolüm vardı. Bebeğim 856 gr olmuş sizce nasıl kilosu.
Guzel canim benim bebisim de oyleymis .perinatolog yanlis demis nasil oluyosa
Kızlar mustela setinin içindeki şampuan konak önlemez mi? Mustela konak önleyici köpük şampuan mı almak lazım ayriyeten???
Mustelanin 2 sampuani var canim .sisesi seffaf olan konak onleyiciymis eczaci dedi.
Canim sakin ol.daha kotu durumda olanlari dusun .ilaclari kullan enazindan arkadastan cevap gelene dek yazdimi bilmiyorum.ama en buyuk zarari stres veriyor unutma guclu ol.
Gecmis olsun canim zehir yiyolar bence bana oyle geliyor.nexaman yese astimi artiyor benimmide alerji oluyor .ama lafta dinlemiyor

Ne dedikleri belli degil.
Niye farkli farkli konusuyorlar anlamiyorum.
Guzel duruyor canim hic fikrim yok uygunmus fiyati da .
Belki daha dusecekti canim normalde tuttu oyle dusun.ben ilk hamileligimde kullanmadim son aylar dr busekilde masada kalirsin demisti igne vermisti.
Kan tahlili oluyor canim .ates yapmisti
Yaptir canim bende yaptiracagim buara .

Canın senin kanın iyi bence benim gecen hf 9.9 cıktı doktor ikiye cıkar dedi ilacı cok uymuyorum ama deniyorum içmeyi
Ay evet senin daha da düşükmüş
Benimki önceki testlerde de buna yakın çıkmıştı. Ona rağmen düşük dediler Can'ım. Yani ilaç kullanmama rağmen yükselmemiş olması sinir bozucu. Daha doğrusu benim asıl sıkıntım kabızlık derdi. O kadar sıkıntısını çektim. Yükselmemiş olmasına sinir oldum sadece

Doğru diyorsun Can'ım. Büyük ihtimal düşerdi kullanmasam. Ama bu da yeterli değilmiş öyle demişlerdi. Yükselmiş olsaydı iyiydi.

İnşallah düzelir o kadar protein agorlıklı yiyorum ki ama pek ekmek falan yemiyorım. Gerci yapabilecegim bişey yokmus. Biraz korktum acıkcası iki haftada bir cagırcam dedi zaten kontrol amaclı.bi istirahat olayını yapamadım su hamilelikde eşim de sagolsun hiç
işte cok endise yapmak istemiyorum ama yine de korkuyorum kilosu 1300 cıktı normalde 28+3 plması gerekiyo iki haftada bir gorucem dedi. Hatırlatmak gibi olmasın ama sende problem neydi

Canım inş sıkıntı yaşamazsın ben kasılma olayını merak ettim bazen sağda solda sertlik oluyor toplanma gibi sende nasıl oluyor yardımcı olurmusun
Benım ilk kasık hizasında basladı ve 14 haftada falan basladı gitgide yukarı cıkıyo. Bu rahmin büyümesi ve yukarı cıkmasından kaynaklanıyorsmus yerinin degismesi. Benimki cogunlukla gobek deliği altında rahat bir el büyüklüğü kadar oluyo. Örnegın ayaktayım agrının geldiğini hissediyorum uzanmazsan agrı ve sertlık olarak gecıyo ama sırt üstü uzanırsam karnım daha dar kaskatı bir halde oluyor. Dokundugumda daha hashas hafif uyusma yapan bişey dokunuyorum. Agrının gelişi, kasılma, sertleşme ve yavaşça çözülme oluyo içinde biraz su dolu balonu sıkarsın bitiyerde su birikir ya onun gibi karnımın şekli degısıyo resmen. Mesela çoğunlukla her sabah uyandıgımda oluyo doktoruma soyledim o cogu gebe de olur tuvalete sıkısma kaynaklı falan dedi.

Oda dogru belki arttirirlar

Uf ya su saat oldu topla topla hic bitmiyor ev isi.
Oglumda hamileyken ohh ne okul derdi var ne formasi ne oyuncagi nekadar rahatmisim.
Simdi balina gibiyim zaten ordan oraya kosuyorum hicbirsey yetismiyor

gecmis olsun canim zehir yiyolar bence bana oyle geliyor.nexaman yese astimi artiyor benimmide alerji oluyor .ama lafta dinlemiyo

Bi de millete göre ben suçluyum yesin alışsınmis yahu büyüyünce zaten söz dinlemeyecek yiyecek şimdi frenleyeyim değil mi insanlarla tartışmaktan bunaldim laf anlatamadım

Babamı ameliyat eden doktoru hastaneye gelen meyva sularını hem babamın hemde bizim icmemize kızardı. Zehir bunlar kansere davetiye çıkarıyorsunuz. Vücudunuz bunları suzemiyor ve dışarı atamadığı için vücudunuzda biriktiriyor içmeyin diye para vermeyin diye her seferinde söylerdi.

Ben pes ediyorum cogu zaman .okulda odul olarak verilir serviste verilir .dedeler alir .teyzeler getirir komsu verir.
Elbirligiyle zehirliyoruz cocuklari.
Iyi birsey olsa bukadar insan israr etmez zararliyla hmn bi tesvik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…