2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Anladım peki endokrine mi gitmem lazım
Canim saglik ocagi bu testlerin hepsini yapiyor ben yaptirmistm 12 ise 9 cikiyor normal hastane laboratuarina gore sonuclar ben karsilasturmistm ama 12 de dusuk 9 da hastaneye gitmek sorun olacaksa saglik ocaginda yaptir o da fikir veriyor derim ben

Selam kızlar dün şeker yüklemesi yaptırdım bir bakın ya yüksek mi yaptırdığım yerde diyet verirler dediler ama Kızımda hiç böyle yüksek olmamıştı .

Eklentiler

• AC2253B1-2572-444B-BA69-3E5A6433812E.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 210
Kan ilacı kullanıyorum ama kanımda hiçbi değişiklik Yok. 11.9 çıkmış yine
Gynoferro ilacım. O kadar kabızlık derdini çektim bir de :/
Çay çok içiyorsan o da Demir emilimini azaltır canım.bir de kan ilacını süt ürünleriyle yakın saatte almamak gerekiyor.en az 2 saat geçmesi gerekir.c vitamini demir emilimini arttırır

Renkler var ama uzerine basinca stokta yok diyor Kirmizi siyah stokta gorunuyor ebebek'te hemde 749 tl ye.

Renkler var ama uzerine basinca stokta yok diyor Kirmizi siyah stokta gorunuyor ebebek'te hemde 749 tl ye.
Canım ben başka bir marka istiyorum. Casual Cadillac Air kırmızı siyah. Geçenlerde sadece siyahını toker in internet sitesinde gördüm indirimli, onlar da ben sorunca firma bu kadar indirime izin vermiyor alacaksanız 1 saat içinde alın yoksa indirim iptal olacak dediler. Siyah diye almadım. Şimdi alsa mıydım diyorum

Yine yaparlar insallah indirimi ya insani zorluyorlar hemen almaya. Alsaydinda baska yerde daha indirimlisi cikardi onune ozamanda pisman olurdun aldigina. Bende cok oluyor oyle

Yine yaparlar insallah indirimi ya insani zorluyorlar hemen almaya. Alsaydinda baska yerde daha indirimlisi cikardi onune ozamanda pisman olurdun aldigina. Bende cok oluyor oyle
İnşallah canım hayırlısı artık. Aynen dediğin gibi öyle zorlayınca da alasım gelmedi güvenemedim. Zaten çok kararsız biriyim böyle de olunca kaldı

O nasil cevaptir yahu 1 saat icinde aldin aldin :)

Çok saol Allah razı olsun ya hiç açıklamıyorlar ne rahatlatıyor ne birşey kafa içi diğer şeyleri iyi gördüm dedi. Ama kalbindeki şey mesela perinotoloji yök gibi birşey demişken buda bakmadan duruyor dedi mesela her sorumda parmağını kaldırdı durdu akraba evliliği diyede iğneledi senin hatanı başkaları yapmasın söylese ibret alsınlar felan sormak istedim normal değer ne olması gerek diyorki 8 on oldumu hidrosefaliden soz ederiz sınırdasın yani beynim hepden sonlandırdılar ya biz de esimle bi ozele gitmeyi düşünüyoruz tüm sorularımızı soralım bizi aydınlatan diye

Işte öyle deyince alasım gelmedi güvenemedim. Bir de istediğim renk değildi. Kaldı öyle, 1 saat sonra gerçekten indirimi kaldırdılar

Ay canim aklima ceyiz dönemindeki bi alisverisim geldi Kütahyaya gitmistik ve ordaki magazalardan yemek takimi isini halledelim dedik
Bi magazada modeli sectim 1100 tl dediler ama nakit 1000 tl dediler Iyi bi düşünelim daha buralardayiz dolasalim bi dedik Oyle deyince adamlar bu fiyat suan alırsanız gecerli gidip tekrar gelirseniz 1100 tl ye veririrz dedi
Yuh dedik bu ne bicim tavır
Ordan çıktık dolasa dolasa ayni takimi 750 tl.ye bulduk ufak bi pazarlıkla 700e almis olduk
Bu da boyle bi tecrübe oldu bize

Gözün aydın canım benim enfeksiyon için bir şikayetim yoktu aslınsa ama bol lökosit çıktı suyuda günlük 2lt içiyorum ama yetersiz geldi demekki
Yoğunluğumdan ötürü buraya zaman ayıramıyorum anca yazabildim kusura bakmayın. Su çok önemli hele bubaralar daha da bi susuyorum

Yoğunluğumda dolayı anca yazdım kusura bakmayın. Son düzlüğe girdik bile çok heyecanlıyım bu konuda. Son 86 gün. Hem zaten tam günü gününe gelecek diye bi kaide yok. Böyle düşündükçe daha da heyecanlanıyorum

Yoğunluğumdan anca yazıyorum cevap kusura bakmayın. Amiin inşallah sağlıcakla alalım kucağımıza. Zatrn 30. Haftadan sonra bişey kalmadı sayılır. Ne zaman ne olacağı belli olmaz gibi geliyor bana. Bıcırıklar sürpriz yapıp erkende gelebilirler ama tabiisi baktinde gelsinler inşallah

Çok üzüldğm kaybın için rabbim buna sahlıkla sıhhatle vaktinde kavustursun. Boyu uzun gobegi küçük kilosu normal bi enteresan geldi. Doktorum baya uzun uzun acıklama yaptı telaş yapma falan diye ama insan ilk defa boyle bi durumla karsılasınca ne yapacagını bilemiyo sanırım. Bi de ilk gebelik. Ama gercekten allahtan ötesi yok biz ne yaparsak yapalım.

Slm kızlar, epeydir pek giremedim buraya arada sırada okudum çıktım, bugün kontrolüm vardı, şu an hastanedeyim enfeksiyon şüphesinden tahlil verdim sonucunu bekliyorum ve nihayet cinsiyetimizle ilgili bir şey öğrenebildim artık çok mutlu oldum "eğer pipisini saklamıyorsa kız "dedi, hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallah

İnşallah oyledir bende cok uzun zamandır var zaten alıstım sanırım bununla yaşamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…