- 18 Mayıs 2012
- 2.101
- 2.250
- 333
- 43
- Konu Sahibi kardelen384
- #23.601
Kızlar şeker yüklemeni yaptım. 50 lik yapıldı bakalım sonuç nasıl çıkacak. Kendimi cok iyi hissediyorum. Ama Biraz korku var gibi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim saglik ocagi bu testlerin hepsini yapiyor ben yaptirmistm 12 ise 9 cikiyor normal hastane laboratuarina gore sonuclar ben karsilasturmistm ama 12 de dusuk 9 da hastaneye gitmek sorun olacaksa saglik ocaginda yaptir o da fikir veriyor derim benAnladım peki endokrine mi gitmem lazım
Çay çok içiyorsan o da Demir emilimini azaltır canım.bir de kan ilacını süt ürünleriyle yakın saatte almamak gerekiyor.en az 2 saat geçmesi gerekir.c vitamini demir emilimini arttırırKan ilacı kullanıyorum ama kanımda hiçbi değişiklik Yok. 11.9 çıkmış yine![]()
Gynoferro ilacım. O kadar kabızlık derdini çektim bir de :/
Doğrudur canım, benim bilgim yok dün bildirim gelince paylaştım. Dün her rengi vardı sanırım yaa bakmıştım ben. Tekrar denk gelirsin inşallah.
Ben de alacağım arabayı kırmızı siyah istiyorum. İndirimdeyken sadece siyah vardı almadım. Şimdi de indirim olsun diye bekliyorum. Inşallah olur tekrar.
Canım ben başka bir marka istiyorum. Casual Cadillac Air kırmızı siyah. Geçenlerde sadece siyahını toker in internet sitesinde gördüm indirimli, onlar da ben sorunca firma bu kadar indirime izin vermiyor alacaksanız 1 saat içinde alın yoksa indirim iptal olacak dediler. Siyah diye almadım. Şimdi alsa mıydım diyorumRenkler var ama uzerine basinca stokta yok diyorKirmizi siyah stokta gorunuyor ebebek'te hemde 749 tl ye.
Canım ben başka bir marka istiyorum. Casual Cadillac Air kırmızı siyah. Geçenlerde sadece siyahını toker in internet sitesinde gördüm indirimli, onlar da ben sorunca firma bu kadar indirime izin vermiyor alacaksanız 1 saat içinde alın yoksa indirim iptal olacak dediler. Siyah diye almadım. Şimdi alsa mıydım diyorum![]()
İnşallah canım hayırlısı artık. Aynen dediğin gibi öyle zorlayınca da alasım gelmediYine yaparlar insallah indirimi ya insani zorluyorlar hemen almaya. Alsaydinda baska yerde daha indirimlisi cikardi onune ozamanda pisman olurdun aldigina. Bende cok oluyor oyle![]()
Canım ben başka bir marka istiyorum. Casual Cadillac Air kırmızı siyah. Geçenlerde sadece siyahını toker in internet sitesinde gördüm indirimli, onlar da ben sorunca firma bu kadar indirime izin vermiyor alacaksanız 1 saat içinde alın yoksa indirim iptal olacak dediler. Siyah diye almadım. Şimdi alsa mıydım diyorum![]()
Işte öyle deyince alasım gelmediO nasil cevaptir yahu 1 saat icinde aldin aldin :)
Canım bence doktoruna sorularını sor. Susturuyorsa ben anlattıklarınızdan bişey anlamadım beni daha detaylı bilgilendirir misiniz de. Eğer önemli bir şey varsa sana bilgi vermek zorunda. Bir de bu söylediğin kafasını ölçtü dediğin başının çap değeri olmalı. Yani bpd diye geçer. Ve 29. Haftada olması gereken en yüksek değer 7,8 cm. Senin değerin de bu zaten. Bana kalırsa şimdilik bir problem yok. Benim geçen hafta ölçüldü. 25+6 daydık o gün 7,04 cm çıkmış. Seni neden bu kadar korkuttuklarını anlamaya çalışıyorum. Bir de kafa içi sıvılarına bakmış olması gerekir bir anormallik gördü mü? Eğer bu kadar aklına takılıyorsa bence başka bir doktordan daha fikir alabilirsin. Kafa çapı için tablo yüklüyorum buradan da inceleyebilirsin canım.
Işte öyle deyince alasım gelmedigüvenemedim. Bir de istediğim renk değildi. Kaldı öyle, 1 saat sonra gerçekten indirimi kaldırdılar
![]()
Yoğunluğumdan ötürü buraya zaman ayıramıyorum anca yazabildim kusura bakmayın. Su çok önemli hele bubaralar daha da bi susuyorumGözün aydın canım benim enfeksiyon için bir şikayetim yoktu aslınsa ama bol lökosit çıktı suyuda günlük 2lt içiyorum ama yetersiz geldi demekki
Neden agriyor ki yaa? Doktor bir sey demiyor mu? Benim de agriyor ama az. Oyle uyutmayacak veya aglatacak cinsten degil. İnsallah yasamam
Yaa ben basladim bilee :)) sitenin takvimi 1 gun ilerde gosteriyor ama olsun :) gercekten insan heyecanlaniyor. Yakinda 3. Trimester a girecez saka gibi. Son duzluk :)
Kilodan kaynakli mi o sancilar ya. Bende hic yuruyemiyorum. Biraz yuruyum sanci giriyor resmen adim atamiyorum. Esim hareketsizsin vucudun alismadi diyor ama ben alakasi oldugunu dusunmuyorum. Resmen disari cikmak iskence oldu bana. Markete giderken bile o kadar yavas yuruyorum ki sanarsin ayagimin altinda yumurta var. Anca cok yavas yurudugumde girmiyor sanci.
Cok haklisin canim. Bazen her seyi doktora sormak da iyi degil. Ben en son ayrintiliya gittim. Seker sonuclarimi bile gostermedim doktora. Subatin sonuna dogru giderim bir de. Sevmiyorum hastaneye gitmeyi. Cok sukur bebegim tekmeledikce iyi oldugunu hissediyorum. Zaten bebekler allaha emanet, allah korusun bir sey olsa onlem alabilecegimiz bir durum yok. Cok sukur riskli bir gebelik de degil su zamana kadar geldim. Allah hepimize saglikli dogumlar nasip etsin. Ve kuruntu yapmayalim hic.
dimi bende öyle diyorum canım allahın mucizesi gelişimi,hareketleri,anneliği hisetmek bıle çok guzel kavusmayı sabırsızlıkla beklıyorumsen bizden bir kaç hafta öndesin teyzesi saglıkla kucagımıza alalım inşallah günümüz geldiğinde
![]()
Çok üzüldğm kaybın için rabbim buna sahlıkla sıhhatle vaktinde kavustursun. Boyu uzun gobegi küçük kilosu normal bi enteresan geldi. Doktorum baya uzun uzun acıklama yaptı telaş yapma falan diye ama insan ilk defa boyle bi durumla karsılasınca ne yapacagını bilemiyo sanırım. Bi de ilk gebelik. Ama gercekten allahtan ötesi yok biz ne yaparsak yapalım.Ayy lütfen boşuna germe kendini maşallah yavrun 1300 gram sen gerilik ten bahsediyorsun.. RabbRa bağışlasın.. Gayet güzel yavrunun kilosuda ben 26 haftalık gitcem kontkont 700 gram oldumu diye içşm içimi yiyor . Gelişim geriliği yüzünden kaybettim yavrumu 26 hafhafta doğdu 12 gün sonra vefat etti ... Ömrü yokmuş nasibi yokmuş.... Bu yavrularımızda Allah a emanet kapalı kutu duayla bekliyoruz
İnşallah oyledir bende cok uzun zamandır var zaten alıstım sanırım bununla yaşamayaDoğru drmiş her sabah kalktığımda sıkışıksam eğer aynen tarif ettiğin gibi oluyo bebek biyerde toplanıyo sancı böyle bişey değil canım ağrılı bişey bu ise içinde hissettiğin sertliğin verdiği rahatsızlık hibig
Benim ki biraz öncesi inşallah :)Kızlar günaydın. Çoğumuzun doğumu ramazana denk geliyor sanırım değil mi:)
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah sağ salim. Artık yavaş yavaş azalıyor gün. :)Ayy takvimim 100 günde tam aslunda 100 dende düştüm ama 100 görmek iki basamaklı görmek içimi bi hoş etti yarın 99 olxak![]()