2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canim sen kullanacaksin tribini at ve sonra sen sec yinede ona birakma .baska yerden cikar kizginligini psikologum boyle diyordu bna birzamanlar :))
Onu da ben yapamiyorum iste. O benim aklimi karistiradursun ben hayatta kiyamam onun istediginoksun isterim. O istemiyorsa benim icime sinmez oyle de kotu bir huyum var. Pierre cardin in bir arabasini cok begendi. Ben de begendim simdi yalan yok. Ama arabanin surumu zor, yani tekerlekleri dandik duruyor. Boyle parkta bahcede zor surulecek belli. Ayni model farkli marka ve daha uygun fiyatli e bebek te var. Surumu, katlamasi falan daha rahat hatta. Neymis, e bebektekinin kenarlari ince ici daha darmis. Boyle diyor icime kurdu dusuruyor. Sonrada sen 3 sureceksen ben 1 surecem sen daha cok kullanacaksin sen karar ver diyor. Ben de boyle yapimca karar veremiyorum.

BuBhadt çok endişeliyim ben yaa karnım 2 haftadır hiç büybüyüm sanki korkuyorum acaba büyünbüyümü diye yine ayy bi pazartesi olsaydı yarabbim hayırlı haberler alsaydım içim içimi yiyor resmenn

BuBhadt çok endişeliyim ben yaa karnım 2 haftadır hiç büybüyüm sanki korkuyorum acaba büyünbüyümü diye yine ayy bi pazartesi olsaydı yarabbim hayırlı haberler alsaydım içim içimi yiyor resmenn
Ay. Allahi ben hic anlamadim. o_O Buyumuyor mu demek istedin. Eger oyleyse takma bence. Benim ki daha nerdeyse hic buyumedi :D daha kimse hamile oldugumu, ustune ustuk 7 aylik oldugumu anlamiyor.

Kizlar tecrubeli analar .... :KK31:

Yenidogan donemi ve 6 aylik arasi yaklasik 20 takimi var( alt ust) bunlarda 6-7 tanesi yenidogan donemi. Kalani 3 ay 6 ay cesitli olculerde. 15 tane cesitli boylarda citcitli zibini var. 16 cift corabi var. Bir tulumu 2 penye yelegi var. (Orgu yelekleri sagdan soldan gelecek tanidigim herkes oruyor heralde fazlaca olur) sizce yeter mi fazla mi? Bana yeterli geldi. Ama tecrubesizlik iste emin olamiyorum. Bir de her seyi mavi yapmayacam dedim ama nerdeyse hep mavi oldu. Resmen renk yok ya. Ya kizlar icin pembe yavruağzı pudra rengi var. Ya da erkekler icin mavi. Yahu yesil, sari, kirmizi, turuncu gibi renk yok piyasada.

Canım çok teşekkür ederim
Bugün başka bir doktora çıktım, o dinledi muayene etti
Bir ses duysaydım ya da su toplamasından şüphe etseydim röntgen isterdim ama duymadım bir şey şimdilik gerek yok dedi
O antibiyotik iğne çok iyi onu kullan mutlaka dedi
Bugün kadın doğumcuma da gittim bebeğim gayet iyi göründü
Yarın şeker yüklemem diğer testlerim var, yaptır onları bu enfeksiyon etkilemez dedi
Dün beni panikleten doktor aradı bugün nasıl oldum diye
Crp testini yarın bi yeniliyelim dedi
Sadece 4 iğne olmuş olcam hemeb etki eder mi bilemedim
Yaptırtayım bari
eder eder sen yenile testi değerin düştüğnü görünce daha da rahatlar için ;)

Kızlar bende belki üç aydır idrar yolundan akıntı geliyor dr kültür bile bakmıştı bişey çıkmamıştı vajinadan gelmiyor yalnız hep iç çamaşırım üstten ıslanıyor idrarmı geliyor desem değil gibi dr da üstünde durmadı.neyse ben Pazartesi sağlık ocağına gidip test yaptırayım
Canim bende hamileligimin basindan beri var. Gunde 3 sefer camasir dgistirsem degisir yani. Kasinti yanma vs yoksa cok takma vence. Doktor da normal karsiladigi icin ustunde durmamistir.
Uf ya su saat oldu topla topla hic bitmiyor ev isi.
Oglumda hamileyken ohh ne okul derdi var ne formasi ne oyuncagi nekadar rahatmisim.
Simdi balina gibiyim zaten ordan oraya kosuyorum hicbirsey yetismiyor:KK43:
Benim ilk cocugum olacak insallah. ESim sabah cikar aksam gelir. Benim evin daginikligid bitmiyor. Nasil oluyor anlamiyorum gercekten ben de biktim ve artik saldim yani. Evi b*k goturecek Yakinda. Ama napiyim ya. Canimi yolda bulmadim ya. Temizlenmiyor iste. Temizledigim gun aksami tekrar dagiliyor tekrar batiyor vallahi biktim. Tuvalet bile tozlaniyor. Yahu penceren yok, kapin surekli kapali. Sen nasil tozlanirsin hergun aklim almiyor?

Kızlar kan ilaçlarınızı ihmal etmeyin benimki bi ay önce 9.7mis en son kan tahlilim doktor bunu görünce aradan bir ay geçmiş bu kesin daha düşmüştür kan takviyesi gerekebilir dedi kan grubumu sordu birazdan sağlık ocagi icin hazırlanıp gideceğim. Benim ilacım ben içtikten yarim saat geçmeden kusuyorum bunu doktora demiştin ama doktor değişmemişti. Zeynep kamilde bana bi ilaç yazdı bakalım nedir bu gün alicam. Ilk hafta tok karna iç dedi. Doğumda kan kaybi felan acil toparlamak lazim
Kan eksikligi icin hematoloji sonuclarinda hangi degere bakiyoruz canim?
Fiyat herzaman ayni zaten canim model cok hos dunde bi arkadas sordu bu arabayi. Bende almayi dusunuyorum ama siyah rengi suan stokta yok sansima :işsiz:

Doğrudur canım, benim bilgim yok dün bildirim gelince paylaştım. Dün her rengi vardı sanırım yaa bakmıştım ben. Tekrar denk gelirsin inşallah.
Ben de alacağım arabayı kırmızı siyah istiyorum. İndirimdeyken sadece siyah vardı almadım. Şimdi de indirim olsun diye bekliyorum. Inşallah olur tekrar.
Kizlar bu araba civil de 750 lira. Daha bugun baktim. Ama ben bu modelleri kullanisli bulmuyorum. Bence tam avm arabasi:) arka tekerlekleri asiri buyuk ve araba cok agir. Kaldirimdan indirip cikarmak eziyet. Bir markete girecekken basamak varsa onunde yandin. Katlamasi ayri sikinti, katlamak icin puset kismini cikartman gerekiyor bilmem ne. Bana cok kullanişsiz geliyor.

Çok dert etme bence ,zaten ilk 6 ay çok hızlı büyüyor, eksik kalsa nolcak kaçmıyor ya çıkar alırsın. Ek gıdaya geçtiğinde fazla kıyafet gerekiyor çok kirletiyorlar üstbaşı.Benim oğlumda Mayıs’ta doğmuştu 2. De aynı Mayıs’ta doğacak.Bende almıycam desemde alıyorum bodyleri falan vardı hiç büyüdüğü için hiç giydiremediğim kıyafetleri vardı.

Kızlar kızçemin uyku seti geldi 140 liraya evmanyadan aldım malını da çok beğendim odasını boyadıktan sonra hemen takcam valla ztn ilk6 ay odasında yatmicak:KK49: A59FC633-6C99-4F5C-B2E9-7E5A46D1F81C.webp

Yenidogan donemi ve 6 aylik arasi yaklasik 20 takimi var( alt ust) bunlarda 6-7 tanesi yenidogan donemi. Kalani 3 ay 6 ay cesitli olculerde. 15 tane cesitli boylarda citcitli zibini var. 16 cift corabi var. Bir tulumu 2 penye yelegi var. (Orgu yelekleri sagdan soldan gelecek tanidigim herkes oruyor heralde fazlaca olur) sizce yeter mi fazla mi? Bana yeterli geldi. Ama tecrubesizlik iste emin olamiyorum. Bir de her seyi mavi yapmayacam dedim ama nerdeyse hep mavi oldu. Resmen renk yok ya. Ya kizlar icin pembe yavruağzı pudra rengi var. Ya da erkekler icin mavi. Yahu yesil, sari, kirmizi, turuncu gibi renk yok piyasada.
Sana nacizane tavsiyem tulumu az geldi bana ki yenidogan bebekl3rde rakimdansabtulum daha kullanisli beli acilmiyo memeye alinca cikmiyo beli falan bilmiyorum 2 bebek baktim tulum daha kullanisli tulumu az geldi bana .

Onu da ben yapamiyorum iste. O benim aklimi karistiradursun ben hayatta kiyamam onun istediginoksun isterim. O istemiyorsa benim icime sinmez oyle de kotu bir huyum var. Pierre cardin in bir arabasini cok begendi. Ben de begendim simdi yalan yok. Ama arabanin surumu zor, yani tekerlekleri dandik duruyor. Boyle parkta bahcede zor surulecek belli. Ayni model farkli marka ve daha uygun fiyatli e bebek te var. Surumu, katlamasi falan daha rahat hatta. Neymis, e bebektekinin kenarlari ince ici daha darmis. Boyle diyor icime kurdu dusuruyor. Sonrada sen 3 sureceksen ben 1 surecem sen daha cok kullanacaksin sen karar ver diyor. Ben de boyle yapimca karar veremiyorum.
Himm kararin degisiyorsa o kotu iste .benimde fikrim degisir ama bebek esyalarinda dinlemem cunku zerre anlamio

Ilk hamileligimde 7 8 aylikken anlamaya basladi millet .her hamilelik bir degil bunda aldi basini gidiyor .icini ferahbtut

Sana nacizane tavsiyem tulumu az geldi bana ki yenidogan bebekl3rde rakimdansabtulum daha kullanisli beli acilmiyo memeye alinca cikmiyo beli falan bilmiyorum 2 bebek baktim tulum daha kullanisli tulumu az geldi bana .
Bu arada iki elimdede karpal tunel var ve cok ilerleedi coook yazamiyorum uyusuk oldugu icin parmaklarim rabbim sifa versin parmak uclarim morarmaya baaladi oderece yani gece uyku haram gecenlerde biri igne yapildigink yazmis o arkadasa aorum umarim okur fizik tedavidenmi almak gerekiyor ven noroloji bakiyor diye biliyorum

Canım bence yeterli güle güle giysin kuzucuk, lc den sarı turuncu falan bir sürü tulum aldım ben, mini yeşili zıbınlar, beyaz üstüne siyah bulut desenli mesela ya da gri üstüne yazılı falan. Ben sırf mavi istemedim, rengarenk doldurdum, maviler sayılıdır. Yeteri kadar almışsın ama lcw ye bak istersen, üçlü paket tulumlar var onlar baya renkli

Tulumu ben de cok kullanisli buluyorum. Ama sonbahara girerken 6-9 aylik fan alirim diye dusundum. Yazin cok sicak oluyor, alt ust takimlar daha kullanisli olur sanki dedim.
Himm kararin degisiyorsa o kotu iste .benimde fikrim degisir ama bebek esyalarinda dinlemem cunku zerre anlamio
Benimki de zerre anlamiyor. Gidip gidip kadife takim begeniyor, polar begeniyor. Yani bebek bu onun icin en sağlıklısı pamuk olanlar. Anlatamiyorum. Bugun bir zibin aldi. Rwngi fistik yesili ve turuncu. Ya bana milyonlar versen oyle cirkin bir renk almam. Ama o da hevesleniyor kiyamiyorum. Ve malesef evet fikrimi de cok cabuk degistiriyorum kiyamadigimdan :( bu hamilelik beni cok vucdanli yapti. Essek kadar adamin hevesini kiracam diye kendimi kiriyorum.
Canım bence yeterli güle güle giysin kuzucuk, lc den sarı turuncu falan bir sürü tulum aldım ben, mini yeşili zıbınlar, beyaz üstüne siyah bulut desenli mesela ya da gri üstüne yazılı falan. Ben sırf mavi istemedim, rengarenk doldurdum, maviler sayılıdır. Yeteri kadar almışsın ama lcw ye bak istersen, üçlü paket tulumlar var onlar baya renkli
Benimki sagolsun girmedi lcw ye oranin kumaslari kotu oluyor diye. Oysa ben cok severim. Bir ara tek basima gider bakarim ben de. Hatta ben ordan daha once zibin dim kumasi falan da cok guzeldi.

Canim bende hamileligimin basindan beri var. Gunde 3 sefer camasir dgistirsem degisir yani. Kasinti yanma vs yoksa cok takma vence. Doktor da normal karsiladigi icin ustunde durmamistir.

Benim ilk cocugum olacak insallah. ESim sabah cikar aksam gelir. Benim evin daginikligid bitmiyor. Nasil oluyor anlamiyorum gercekten ben de biktim ve artik saldim yani. Evi b*k goturecek Yakinda. Ama napiyim ya. Canimi yolda bulmadim ya. Temizlenmiyor iste. Temizledigim gun aksami tekrar dagiliyor tekrar batiyor vallahi biktim. Tuvalet bile tozlaniyor. Yahu penceren yok, kapin surekli kapali. Sen nasil tozlanirsin hergun aklim almiyor?

Kan eksikligi icin hematoloji sonuclarinda hangi degere bakiyoruz canim?

Kizlar bu araba civil de 750 lira. Daha bugun baktim. Ama ben bu modelleri kullanisli bulmuyorum. Bence tam avm arabasi:) arka tekerlekleri asiri buyuk ve araba cok agir. Kaldirimdan indirip cikarmak eziyet. Bir markete girecekken basamak varsa onunde yandin. Katlamasi ayri sikinti, katlamak icin puset kismini cikartman gerekiyor bilmem ne. Bana cok kullanişsiz geliyor.

Hgb sonucuna bakiyolar

Tulumu ben de cok kullanisli buluyorum. Ama sonbahara girerken 6-9 aylik fan alirim diye dusundum. Yazin cok sicak oluyor, alt ust takimlar daha kullanisli olur sanki dedim.

Benimki de zerre anlamiyor. Gidip gidip kadife takim begeniyor, polar begeniyor. Yani bebek bu onun icin en sağlıklısı pamuk olanlar. Anlatamiyorum. Bugun bir zibin aldi. Rwngi fistik yesili ve turuncu. Ya bana milyonlar versen oyle cirkin bir renk almam. Ama o da hevesleniyor kiyamiyorum. Ve malesef evet fikrimi de cok cabuk degistiriyorum kiyamadigimdan :KK43: bu hamilelik beni cok vucdanli yapti. Essek kadar adamin hevesini kiracam diye kendimi kiriyorum.

Benimki sagolsun girmedi lcw ye oranin kumaslari kotu oluyor diye. Oysa ben cok severim. Bir ara tek basima gider bakarim ben de. Hatta ben ordan daha once zibin dim kumasi falan da cok guzeldi.
Yok be canım ne kadar giyecekler zaten, yumuşacıklar. Benimki de girmiyor kendime bile bişi alsam söylenir durur o yokken aldım ben, bebe mağazalarında hep o solgun mavi renk var, insanın içi çürüyor :işsiz:

Back
X