2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende tedirgin olmuştum. Gebelikten önce insülin direnci olmasına rağmen normal çıktı değerim şükür. Korkmayın eğer çıkarsada önlem almış olacaksınız. :)

Doğru söylüyorsun ama ben diyet yapamam ki o yüzden korkuyorum. Hiç boğazımdan kısmadım ve kisabilene gıptayla baktim

Arkadaslar besiğimizi bu aksam kurduk, sizinle paylaşmak istiyorum. Benim çok içime sindi darısı sizlere inşallah

Eklentiler

• 2A1877F2-9AB0-498B-B4A4-BD66BC90BE4F.webp
    2A1877F2-9AB0-498B-B4A4-BD66BC90BE4F.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 262
  • 2D6EE85F-4AC3-4D45-AB7E-E4FDAEEE8E3D.webp
    2D6EE85F-4AC3-4D45-AB7E-E4FDAEEE8E3D.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 263
Kızlar kızçemin uyku seti geldi 140 liraya evmanyadan aldım malını da çok beğendim odasını boyadıktan sonra hemen takcam valla ztn ilk6 ay odasında yatmicak:KK49:Eki Görüntüle 2109025
Ay ay çok ciciymiş :KK200: benim oğlum olacak nasip olursa ama böyle cicilere baktikca da içim gidiyor bir yandan :KK68: neyse inşallah ikinci kız olur sağlıklı olsunlar da. Güle güle sağlıklı bol neşeli günlerde kullanin canım
Arkadaslar besiğimizi bu aksam kurduk, sizinle paylaşmak istiyorum. Benim çok içime sindi darısı sizlere inşallah
Çok beğendim canım dekorlari da çok hoş Allah sağlıkla güzel gunlerde kullanmayi nasip etsin inşallah bebisine :21:

Ay ay çok ciciymiş :KK200: benim oğlum olacak nasip olursa ama böyle cicilere baktikca da içim gidiyor bir yandan :KK68: neyse inşallah ikinci kız olur sağlıklı olsunlar da. Güle güle sağlıklı bol neşeli günlerde kullanin canım

Çok beğendim canım dekorlari da çok hoş Allah sağlıkla güzel gunlerde kullanmayi nasip etsin inşallah bebisine :21:
Sağol canım banada önceden kız kıyafetleri çok gözükürdü kızım olacağını öğrendim erkek kıyafetlerinde daha çeşit varmış gbi geliyor hatta daha çok çeşit var bnce kuzlara hep pembe :63:

Sağol canım banada önceden kız kıyafetleri çok gözükürdü kızım olacağını öğrendim erkek kıyafetlerinde daha çeşit varmış gbi geliyor hatta daha çok çeşit var bnce kuzlara hep pembe :63:
Hihihi :KK48: bana da tam tersi kız reyonu erkek reyonunun iki katı gibi geliyor. Kız bebek kiyafetlerine içim gidiyor hep insan olmayanı istermis ya o hesap heralde bizimki :deli:
Renk renk giydirmek lazım aslında bebek bu sonuçta her renk yakışır :KK68:

Canım çok düşük değil aslında.sen yinede yemeklerle beraber yoğurt,ayran süt gibi şeyler tüketme.yemeklerle beraber turunçgil tüketmeye çalış.miden iyiyse salatayı bol limonlu tüketebilirsin yada yemekle beraber portakalda emilimi artiriyo.bide ben hem tatlı istediğini bastırsın hemde kan yapımını artırsın diye ara öğünlerde ya çekirdekli kuru siyah üzüm yada kuru beyaz dut kurusu yiyorum. Bide hafta sonu bi yerde bebek göz gelişiminde beyaz dut kurusunun çok faydalı olduğunu dinlemiştim
Kalsiyum da önemli dedi dr. O yüzden ayran yoğurt da tüketiyorum Can'ım. Ama saatleri yakın değil birbirine. En az 3 saat oluyor arada. Evet aşırı düşük değil ama yükselmemiş olmasına şaşırdım. İlaç öncesi portakal da yiyorum. Bir yerde bişeyler eksik sanırım. :))
Belki bu ilaç çok etki göstermedi ben de.

Çay çok içiyorsan o da Demir emilimini azaltır canım.bir de kan ilacını süt ürünleriyle yakın saatte almamak gerekiyor.en az 2 saat geçmesi gerekir.c vitamini demir emilimini arttırır
Çay pek içmem Can'ım. Söylediğin her seye de dikkat ettim ama yükselmemiş malesef.

Yok be canım ne kadar giyecekler zaten, yumuşacıklar. Benimki de girmiyor kendime bile bişi alsam söylenir durur o yokken aldım ben, bebe mağazalarında hep o solgun mavi renk var, insanın içi çürüyor :işsiz:
Aynen ya. Bir iki tane alinca goze guzel geliyor ama hep de ayni tonda olmuyor yani. Bir de yaza geliyorlar insan cıvıl cıvıl giydirmek istiyor.

Hihihi :KK48: bana da tam tersi kız reyonu erkek reyonunun iki katı gibi geliyor. Kız bebek kiyafetlerine içim gidiyor hep insan olmayanı istermis ya o hesap heralde bizimki :deli:
Renk renk giydirmek lazım aslında bebek bu sonuçta her renk yakışır :KK68:
Valla 2 oğlum var kız kıyafeti toka görünce bayılırdım İnşallah şimdi kızım olucak çok çok hevesliyim ama ben daha almaya başlamadım bi başlarsam inş eteklere saldırcam heralde rabbim İnş sağlıklı sıhhatli nasip etsin.. Oğlanda kızda bir çok şükür veren Rabbime

Valla 2 oğlum var kız kıyafeti toka görünce bayılırdım İnşallah şimdi kızım olucak çok çok hevesliyim ama ben daha almaya başlamadım bi başlarsam inş eteklere saldırcam heralde rabbim İnş sağlıklı sıhhatli nasip etsin.. Oğlanda kızda bir çok şükür veren Rabbime
Ay ne güzel maşallah size çok sanslisin :KK28: sağlıklı olsunlar da çeşit çeşit alıp giydirelim :KK68:

Benim normal tansiyonum 10/7 ya da 10/6 falan oluyor başkası için bu düşük olabilir
Haklisin normalde daha yuksekti benimki hamilelikte kendimi rahatsiz hissedince olcuyorum.10 a 6 yada 10 a 5 cikiyor dusmus oluyor .
Valla gebe olmadan önce de çok ayakta kaldım mı ayağımın altına yazdırır rahatlardım şimdi en çok rahatlama yöntemim :anneadayı:
Hic bilmiyordum mutlaka denicem ayak agrim cok oluyor benim duztabanim da

Amin...inşallah sağ salim kucaklarız kuzularımızı...benim de oğlum var kızım olacak inşallah ve o rengarenk saç bantlarına bayılıyorum...bir sürü saç bandı alıcam her gün başka başka takıcam fıstık kızıma :KK49:

Çok saol Allah razı olsun ya hiç açıklamıyorlar ne rahatlatıyor ne birşey kafa içi diğer şeyleri iyi gördüm dedi. Ama kalbindeki şey mesela perinotoloji yök gibi birşey demişken buda bakmadan duruyor dedi mesela her sorumda parmağını kaldırdı durdu akraba evliliği diyede iğneledi senin hatanı başkaları yapmasın söylese ibret alsınlar felan sormak istedim normal değer ne olması gerek diyorki 8 on oldumu hidrosefaliden soz ederiz sınırdasın yani beynim hepden sonlandırdılar ya biz de esimle bi ozele gitmeyi düşünüyoruz tüm sorularımızı soralım bizi aydınlatan diye
Canim bak kalpteki odak benim bebegimdede vardi iki ay ust uste hep devam etti gorduler. Son muayenede allaha sukur kaybolmustu. Ve doktoruma sordum gercekten bursada iyi bir doktor. Bu odak kaybolmazsa ne olur dedim. Kaybolmayana ben hic rastlamadim dedi. Ve gercekten bi sonraki muayenede kaybolmustu. Bazi doktorlar karsisindaki insana cahil muamelesi yapmayi cok seviyor. Hele bide akraba evliligi gibi bi durum gorduyse vay haline. Cok takma kafana. Ama ozelde iyi bir perinatolog bul ve git tum aklindakileri sor. Insallah guzel cevaplar alirsin. Ve bence degerde simdilik bi problem yok. Evet en yuksek deger o senin haftan icin ama siniri henuz gecmis degilsin. Icini ferah tut. Insallah sapa saglam kucagina alacaksin

Kahverengikus Kahverengikus canım nasılsın yeni dr la konustun mu doğum icin ben bugün jimere gittim bakmaya odalara filan begendim orayı secicem karar verdim
Canim gecen cumartesi gittim doktora ama konusacak cok sey vardi. Ve inan hastane olayini sormak aklimdan cikti. Ama jimer de dogum yaptiriyor. Bende jimer dusunuyorum evime cok yakin. Ama odalara bakmadim hic. Bi gun bende gidicem. Suan bu doktora giden arkadasim var. ona 3500 noraml dogum 4500 sezeryan icin fiyat vermis ama tabi o eski hastasi yilbasindan once fiyat almis zamdan etkilenemyecek sanirim. Biz zamli muayene fiyatiyla basladik muhtemelen dogum fiyati da yuksek olacak. Bi sonraki muayenemde gorusucem. 3 martta. Sen nasil fiyat aldin doktorundan. Evrim hanima gidiyordun yanlis hatirlamiyorsam

Canim gecen cumartesi gittim doktora ama konusacak cok sey vardi. Ve inan hastane olayini sormak aklimdan cikti. Ama jimer de dogum yaptiriyor. Bende jimer dusunuyorum evime cok yakin. Ama odalara bakmadim hic. Bi gun bende gidicem. Suan bu doktora giden arkadasim var. ona 3500 noraml dogum 4500 sezeryan icin fiyat vermis ama tabi o eski hastasi yilbasindan once fiyat almis zamdan etkilenemyecek sanirim. Biz zamli muayene fiyatiyla basladik muhtemelen dogum fiyati da yuksek olacak. Bi sonraki muayenemde gorusucem. 3 martta. Sen nasil fiyat aldin doktorundan. Evrim hanima gidiyordun yanlis hatirlamiyorsam

Doruk icin zamlı söyledi cnm 4 e yaklastı dedi jimere banada 4500 demişti yılbasından önce ama onunla ilgili zamdan bahsetmedi yine aynı fiyatı söyledi bende aradaki fark az diye jimeri sectim

Back
X