- 10 Eylül 2017
- 884
- 1.090
- 63
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #23.761
Benimde 27 temmuz 8 martta gel dedi. Ayrilsan da izne ayrilmasan da 32 de gel rapor verelim 32. Haftalık olduğuna dair deditoist benim başıma benzer durum geldi . Ogün hiç hareket etmedi sonra normale döndü aşırı hareketli şuan Buarada ben cuma günü Doğum iznimi hesaplattım . Sat 28 temmuz benim 9 Mart'ta rapor için gelmemi söyledi .
Geçmiş olsun canım, benimde perşembeden beri kuru öksürük boğaz ağrısına çevirdi sağlık ocagindaki doktor cuma için rapor verdi ama ilaç veremem parol dışında kadın dogumcuna sor dedi. Virustik bu okuldan bulasmistir dedi ki iki öğretmen faranjitti nefes yoluyla bulasabiliyomusKesinlikle. Ben hamilelikte antibiyotik agri kesici falan kullanmam derdim hep. Ama pazartesi doktor randevuma kadar agri devam ederse soyleyecem doktora. Doktor yazmasa bile arastirip hamilelikte zarari olmayan bir antibiyotik alacam. Cubku malesef bogazim agridiginda faranjite ceviriyor bir iki gun icinde gecmezse ve antibiyotiksiz asla gecmiyor. İltihap bebege ilaclardan daha cok zarar veriyor. İnsallah gecer ya. Birden bire agrimaya basladi hicbir seyim yoktu
Bence suan icin dusunmen gereken sey bebeginin sagligi fotografi sonrada cekebilirsin.Aslında ben özelde doğurim iki yerdede muhane olim istiyorum. Yani özelde mesela bebeğini takip edebiliyorsan yikarlarken giydirirlerken kamera çekebiliyorsun kızımı çekmişti eşim. Ama zeynep kamil iğne atsan yere düşmüyor doktorlar o kadar hastaya karşı bi hal kalmış. Aydınlatmıyor bizde bu yüzden tereddütlere düşüyoruz.
Doktora gittiğimde bir danisicam yinedeBen kullaniyorm canım veet in hassas ciltlere olanını. Çünkü karnimdan goremiyorm jilete de guvenemiyorm kan sulandirici kullandığım için parmagimi küçücük cizsem kanamayı durduramiyorm artık. Bide asagiyi goremedigimden riske atamam. Bir sorun olacağını düşünmüyorum benim bir şikayetim yok hem jilet kaşıntı yapıyor.
Ah canım senin işin çok zor valla Allah yardım etsin. Bende normal olduğunu düşündüm çok değişik rahatsız edici bi durum. Neyse onlar iyi olsun da biz çekelim acısını artık kaldı şurda 2.5 ayımCanm ben o agriyi 20. Haftalarimdan beri cekiyorum benim 3 tane oldugu icin.telas yapma kac tane doktora sordum hatta bazen kirildigini falan dusundum kaburgalarim gogus kafesim surekli batiyo hareket edemiyodum.senin haftalarinda normal 30 olmussun cunku.bana cok erken demislerdi.rahim asagidan buyudukce mide baski yapar demisti doktorum.bebisler biraz asagiya inincr rahatlicaksin ben simdi iyiyim ama kol.agrisi cekiyorum bende sua ara
Ya bn genital bölgeye hiç tüğ dökücü kullanmadım ama bacaklarımı sadece tüğ dökücüyle alıyodum. Hamileliğinin ilk zamanları internetten araştırınca bıraktım kullanmayı Allahtan tüğsüzüm ve kış ayı doğuma dıpru bi kez ağda yaparım bacağıma bes ay sonra ancak çıkar zaten. İlk kez ağda yapcam çok korkunçDoktora gittiğimde bir danisicam yinede
Nasıl bu zamanda dönmesi lazımmış bana saçma geldi 34. Haftalarda bile dönen varMerhaba herkese, bugün kontrolum vardı 28+2 olduk şükür her şey iyi dedi. Yalnız bebeğin başı yukarda ters duruyor dedi. Bende daha doğuma döner demi erken dedim. Aslında bu haftalarda başı aşağıda olmalı, her geçen gün dönmesi zor çünkü kilo aldığından büyüyor dönmesi zor yeri daralıyor takma atması lazım ancak dedi. Donmezse sezeryan olursun dedi. Hayırlısı olsun tabi . Bide gop medicalpark ıstinye üniversitesi olarak isim degistiriyomus kadro aynı kalacak dediler. Doğum fiyatlarını sordum normal 2800, sezeryan 3300 epidural + 500 doktor gece mesai disi gelirse +500 tl imis.
Benim birinci saatim senden daha yüksek. İkinci saatim düşük. Dahiliye ve diyetisyene gittim. Dahiliye uzmanı bir haftalık takipten sonra diyetisyene gerek görmedi ama inanç bey mutlaka takipte kalın dedi:))1.saat 193 , 2.saat 201. ikisi de yüksek maalesef
Evet gerçekten tatlıymışbakin sunlar cok tatli demiiii
Canım aynı şey bana da oluyor.tam orası hep sağ taraf neden bende anlamadimKızlar sağ göğüs kafesim batıyor ya bir iki haftadır . Tam sağ göğsümün altı hem batıyır hem tam kemik acıyor bzim bebiş mi sıkıltırıyor acaba ?başına gelen var mı ?
Hastaneye ne derseniz o tahlili yapıyor, doktorum bana AKŞ (açlık kan şekeriymiş)ve 50 ml şeker yüklemesi verdi 8-10 saatlik aç gideceksin dedi . Şeker yüklemesi yapacağım gün börek çörek çok yedim üstüne gece yatarken çikolata yedim ama yatarken içim içimi yedi neden yedim o çikolatayı diyeCanim aynı şekilde bende dün şeker yüklemesi yaptırdım. Zeynep kamil de yapıldı. 50 lik yüklemeden 1 saat sonra kan aldılar öncesinde almadılar. Bende şaşırdım. Oğlumda 75 lik yükleme yapılmıştı. Yükleme öncesi kan almışlardı.
Bende anlamadım bakalım salı günü gideceğim o zaman ogrenicem
Ya ben taaa yumurtlamayı bile sağ tarafta hissetmiştim. Orda başladı orda devam ediyo hareketleri falan hep sağda çok nadir sol tarafta oluyor belki başı ordadır diye düşündüm ama oraya kadar gelmiş midir ki bilemedimCanım aynı şey bana da oluyor.tam orası hep sağ taraf neden bende anlamadim
Benim de sağ kaburgamın altıyla ağrım oluyor ve sırtıma vuruyordu, son kontrolde doktor böbreğimde büyüme olduğunu söyledi. Baskıdan dolayı oluyormuş.Kızlar sağ göğüs kafesim batıyor ya bir iki haftadır . Tam sağ göğsümün altı hem batıyır hem tam kemik acıyor bzim bebiş mi sıkıltırıyor acaba ?başına gelen var mı ?
Bnde böyle biley olabilir blki diye düşündüm ama bnmki kburga değil bildiğin göğüs kafesi böbrek değilsir herhalde. On gün sonra randevum artık o zamn sorarımBenim de sağ kaburgamın altıyla ağrım oluyor ve sırtıma vuruyordu, son kontrolde doktor böbreğimde büyüme olduğunu söyledi. Baskıdan dolayı oluyormuş.
Bende sizin gibiydim ama öğreniyor insan. Sonucunuz ne çıktı peki? umarım normal çıkmıştır
Benim doktorumun muayenhanesi de cok yakin jimere bu da onemli bence ne kadar surede gelebilecegide onemli. Medical park o anlamda sikintili tam trafigin gobegi. Jimer de hemsireler de cok ilgiliymis ayrica bu da cezbediciOnuda söyledi cnm ama yeni bi hastane dedi tecrübe etmediği icin sanırım bende aynı fikirdeyim doruk abarttı yani medicalde cok uzak orayı zaten dr da gitmiyo sanırım ben jimeri tercih edicem begendimde umarım iyi olur
Can'ım gözünaydın. Kocaman olmuştur. Kilosunu falan söyledi mi ?Merhaba herkese, bugün kontrolum vardı 28+2 olduk şükür her şey iyi dedi. Yalnız bebeğin başı yukarda ters duruyor dedi. Bende daha doğuma döner demi erken dedim. Aslında bu haftalarda başı aşağıda olmalı, her geçen gün dönmesi zor çünkü kilo aldığından büyüyor dönmesi zor yeri daralıyor takma atması lazım ancak dedi. Donmezse sezeryan olursun dedi. Hayırlısı olsun tabi . Bide gop medicalpark ıstinye üniversitesi olarak isim degistiriyomus kadro aynı kalacak dediler. Doğum fiyatlarını sordum normal 2800, sezeryan 3300 epidural + 500 doktor gece mesai disi gelirse +500 tl imis.
Ben de bu tarz beşik düşünüyorum. Ama Bebekonfor sitesinde daha uygun fiyatlı ve boyasız olanı var. Sanırım ben boyasız olandan alacağım. Arkadaşım ondan almış fotoğrafını gösterdi gayet güzel duruyor, beğenmiş o da. Yoksa tahterevalli marka alacaktım.Bugün e bebekteki indirimden kalkan ve göğüs kremi aldım Kızlar. Bir de pişik kremi ile humana süt arttırıcı çay aldım depolarım tamam emzirme için :)
Kızlar. BU beşiklerden kullanan hiç Yok mu ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?