2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
ben oglumda bu besikten almistim cnm cok yatiramiyorsun gosterisli ama cok kullanisli deil baska bi besige bak bence

Canim özel hastane değil ki devlet hastanesi. Kendi prosedürleri var benim dememle olmuyor. Çünkü ben 75lik yapalım kesin olsun dedim. Hayır dediler. Birde tüm hamileler kapı önünde toplanmıştık. Sadece benim değil hepsinin açlık şekerine bakilmadi.
Ama yinede bana garip geldi bakilmamasi

Kızlar tüy dökücü krem kullanmakta bir sakınca varmidir göbeğinden assasini göremiyorum da
Bn tuy dokucu kullandim ilkimde bundada oyle yapicam.jilet alerji yapiyor.agdada alerji yapiyor.

Catal agrisi nedir.cok agrim oluyor sebeplerini bilmiyorum.

Ya kizlar telefonum bozuldu bugun .yorum ondan yapamiyorum cok sarz olmuyor.kapanmak uzere.
Herkese hayirli geceler .

Sarzim bitmeden yazayim canim o isim degistirecek hastanede dusunuyorsan dogumunu fiyat sabitleme yaptir.istinye olursa ismi fiyat 5 bine cikmasin.
Benim gittigim yer istinye oyuzden .Belki yaniliyorumdur ama yinede aklinda olsun

Selam kizlar suan kucuk oglum 11 aylik tepemde sac tokamla oynayip bi yandan parmak emiyor ve muhtemelen sizin mesajlarinizdaki hareketli emojilere bakiyor. Okadar guzel nefes alip veriyorki anlatamam arada kasimi gozumu cikarsada olsun dunyanin en guzel seyi. Kokusu paha bicilemez telefona da bugun tis demeyi ogrendi yani pismis.. seneye sizde yasiycaksiniz iansallah yazdimki acilarinizin aonunda buyuk bi odul var

Selam kizlar suan kucuk oglum 11 aylik tepemde sac tokamla oynayip bi yandan parmak emiyor ve muhtemelen sizin mesajlarinizdaki hareketli emojilere bakiyor. Okadar guzel nefes alip veriyorki anlatamam arada kasimi gozumu cikarsada olsun dunyanin en guzel seyi. Kokusu paha bicilemez telefona da bugun tis demeyi ogrendi yani pismis.. seneye sizde yasiycaksiniz iansallah yazdimki acilarinizin aonunda buyuk bi odul var

Kızlar şuan vajinama sık sık ağrı girip çıkıyor 5-10 dk da bir sanıyorum çocuk fırlayacak hastaneye gideyimmi sizce başına gelen varmı böyle ağrı?

Ben bu beşikten aldım kullanıp görecez yalnız ağrım var şuan yazamıyorum

Kızlar şuan vajinama sık sık ağrı girip çıkıyor 5-10 dk da bir sanıyorum çocuk fırlayacak hastaneye gideyimmi sizce başına gelen varmı böyle ağrı?
Ben tecrubesizim bu konuda. Ama arada bana ağrı girdiği oluyor hemen geçiyor. Senin sık sık belli aralıklarla oluyorsa ve geçmediyse imkanın varsa bence bi git. Rahat uyuyamazsın gece.
Arkadaşım yakın zamanda çoook büyük sıkıntılar atlattı ben de tedirginim o yüzden. Ihmal etmeye gelmiyor. Inşallah önemli bir şeyin yoktur normal bir durumdur.

Canım boyasız olanı çürür dediler yoksa boyasızlar az kullansa bile uygun bence değer ilk 6 ay için bile. Ama şimdi aklım karıştı ya
ben oglumda bu besikten almistim cnm cok yatiramiyorsun gosterisli ama cok kullanisli deil baska bi besige bak bence
Kaç ay kullandınız canım siz ya kullanan birinin yorumu çok önemli benim için

Sagolasin canim 1300 dedi 5 gun ondeymis . Ben cok tahin pekmez yiyodum ondandir bebege cok yarar o, onu birak dedi 3 kilo almasim bu ay tatliyi yasakladi dikkat etmiyodm seker 179 sinirda dedi baska doktorlar normal demisti. Yilbasindan sonraki zamli fiyat sanirim bu. Hayirlisiyla bi kucagimiza alaydik insallah

Sonra istenirse boyanabilir de. Zaten çok kısa süre kullanılıyor bu beşikler canım. Ben sırf hevesim var diye alacağım. Yoksa anne yanı olanlar daha kullanışlı.

Canım ayna kullanıyorum ben, uygun bi yere şu ayaklı aynalardan koyup hallediyorum dene istersen ama Doğuma yakın ağda mı yaptırsam diye kara kara düşünmeye başladım, bileklerimdeki sinir sıkışmasından sanırım jilet kullanmam son haftalarda mümkün olmayacak :)

Biraz yürü canım evin içinde geçmezse git doktora, adet agrısı gibi mi? Adetlikten pıhtı gelir gibi mi? Nasıl bir agrı?

Canım vajinadaki bildiğim kadarıyla çatı ağrısı ama sen ihmal Etme git tabiki. En doğrusunu doktor söyler. Sancı olsa karnın kasılır beline ağrı girer. Bebiş hareketli mi peki

Sonra istenirse boyanabilir de. Zaten çok kısa süre kullanılıyor bu beşikler canım. Ben sırf hevesim var diye alacağım. Yoksa anne yanı olanlar daha kullanışlı.
Evet canım biz saklarız diye düşündük sonradan oyüzden saklama sürecinde çürüyebilirmiş cilasızlar valla benim d hevesim var hem de çok ya

Ben de anlamadm canim donmez demedi ama gun gectikce buyudukce zor dedi
Benimki de öyleydi canım pazartesi gitmiştik, kilosu 1370 di, daha döner çok döner falan dedi doktor. Bu Arada bi video izledim, yurtdışında dönmeyen bebeği doktor dışarıdan eliyle ite kaka döndürüyordu Türkiye de hiçbir anne adayı müsade etmez eminim, ben de dahil olmak üzere azıcık üstüne doğru yatsak ezildi mi diye ödümüz kopuyor, doktorun öyle sağdan soldan itip kaktığını düşünmek bile istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…