- 30 Ocak 2015
- 812
- 1.052
- 63
- 36
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #23.781
ben oglumda bu besikten almistim cnm cok yatiramiyorsun gosterisli ama cok kullanisli deil baska bi besige bak benceBugün e bebekteki indirimden kalkan ve göğüs kremi aldım Kızlar. Bir de pişik kremi ile humana süt arttırıcı çay aldım depolarım tamam emzirme için :)
Kızlar. BU beşiklerden kullanan hiç Yok mu ya.
Hastaneye ne derseniz o tahlili yapıyor, doktorum bana AKŞ (açlık kan şekeriymiş)ve 50 ml şeker yüklemesi verdi 8-10 saatlik aç gideceksin dedi . Şeker yüklemesi yapacağım gün börek çörek çok yedim üstüne gece yatarken çikolata yedim ama yatarken içim içimi yedi neden yedim o çikolatayı diye
Açlık kan şekeri 76,
Glikoz 1. Saat 132 çıktı TSH ve prolaktin değerleri yazıyordu.
Bn tuy dokucu kullandim ilkimde bundada oyle yapicam.jilet alerji yapiyor.agdada alerji yapiyor.Kızlar tüy dökücü krem kullanmakta bir sakınca varmidir göbeğinden assasini göremiyorum da
Catal agrisi nedir.cok agrim oluyor sebeplerini bilmiyorum.Kızlar benim de reflü hepten tavan yaptı, ne yapacağımı şaşırdım. arada gaviscon, arada süt, doktor soda dedi arada da soda içiyorum. soda da iyi geliyor ama etkisi kısa sürüyor. bunun yanında böbrek genişlemesine bağlı sırt ağrısı çekiyorum, o hepsinden fena. çatı ağrısı diyen arkadaşlar ben son muayeneden sonra yürüyüşe başladım ve o eski çatı ağrısı azaldı. önceden yatakta sağdan sola dönerken eziyet çekiyordum.
Sarzim bitmeden yazayim canim o isim degistirecek hastanede dusunuyorsan dogumunu fiyat sabitleme yaptir.istinye olursa ismi fiyat 5 bine cikmasin.Merhaba herkese, bugün kontrolum vardı 28+2 olduk şükür her şey iyi dedi. Yalnız bebeğin başı yukarda ters duruyor dedi. Bende daha doğuma döner demi erken dedim. Aslında bu haftalarda başı aşağıda olmalı, her geçen gün dönmesi zor çünkü kilo aldığından büyüyor dönmesi zor yeri daralıyor takma atması lazım ancak dedi. Donmezse sezeryan olursun dedi. Hayırlısı olsun tabi . Bide gop medicalpark ıstinye üniversitesi olarak isim degistiriyomus kadro aynı kalacak dediler. Doğum fiyatlarını sordum normal 2800, sezeryan 3300 epidural + 500 doktor gece mesai disi gelirse +500 tl imis.
Ben bu beşikten aldım kullanıp görecez yalnız ağrım var şuan yazamıyorumBugün e bebekteki indirimden kalkan ve göğüs kremi aldım Kızlar. Bir de pişik kremi ile humana süt arttırıcı çay aldım depolarım tamam emzirme için :)
Kızlar. BU beşiklerden kullanan hiç Yok mu ya.
Ben tecrubesizim bu konuda. Ama arada bana ağrı girdiği oluyor hemen geçiyor. Senin sık sık belli aralıklarla oluyorsa ve geçmediyse imkanın varsa bence bi git. Rahat uyuyamazsın gece.Kızlar şuan vajinama sık sık ağrı girip çıkıyor 5-10 dk da bir sanıyorum çocuk fırlayacak hastaneye gideyimmi sizce başına gelen varmı böyle ağrı?
riske atma benceKızlar şuan vajinama sık sık ağrı girip çıkıyor 5-10 dk da bir sanıyorum çocuk fırlayacak hastaneye gideyimmi sizce başına gelen varmı böyle ağrı?
Ben de anlamadm canim donmez demedi ama gun gectikce buyudukce zor dediNasıl bu zamanda dönmesi lazımmış bana saçma geldi 34. Haftalarda bile dönen var
Canım boyasız olanı çürür dediler yoksa boyasızlar az kullansa bile uygun bence değer ilk 6 ay için bile. Ama şimdi aklım karıştı yaBen de bu tarz beşik düşünüyorum. Ama Bebekonfor sitesinde daha uygun fiyatlı ve boyasız olanı var. Sanırım ben boyasız olandan alacağım. Arkadaşım ondan almış fotoğrafını gösterdi gayet güzel duruyor, beğenmiş o da. Yoksa tahterevalli marka alacaktım.
Kaç ay kullandınız canım siz ya kullanan birinin yorumu çok önemli benim içinben oglumda bu besikten almistim cnm cok yatiramiyorsun gosterisli ama cok kullanisli deil baska bi besige bak bence
Sagolasin canim 1300 dedi 5 gun ondeymis . Ben cok tahin pekmez yiyodum ondandir bebege cok yarar o, onu birak dedi 3 kilo almasim bu ay tatliyi yasakladi dikkat etmiyodm seker 179 sinirda dedi baska doktorlar normal demisti. Yilbasindan sonraki zamli fiyat sanirim bu. Hayirlisiyla bi kucagimiza alaydik insallahCan'ım gözünaydın. Kocaman olmuştur. Kilosunu falan söyledi mi ?
Ayrıca bence döner daha çok var. Bi tanıdık yakın zamanda Doğum yaptı. Son hafta döndü bebişi.
Sezaryene alacaklarmış. Nisa da alev hanım hayır bekleyeceğiz dönecek demiş. Gerçekten de dönmüş. Normal Doğum oldu.
Medikalpark taki kampanya bitmiş sanırım. 2400 gibi bi paketi vardı.
Canım boyasız olanı çürür dediler yoksa boyasızlar az kullansa bile uygun bence değer ilk 6 ay için bile. Ama şimdi aklım karıştı ya
Kaç ay kullandınız canım siz ya kullanan birinin yorumu çok önemli benim için
Canım ayna kullanıyorum ben, uygun bi yere şu ayaklı aynalardan koyup hallediyorum dene istersen ama Doğuma yakın ağda mı yaptırsam diye kara kara düşünmeye başladım, bileklerimdeki sinir sıkışmasından sanırım jilet kullanmam son haftalarda mümkün olmayacak :)Ya bn genital bölgeye hiç tüğ dökücü kullanmadım ama bacaklarımı sadece tüğ dökücüyle alıyodum. Hamileliğinin ilk zamanları internetten araştırınca bıraktım kullanmayı Allahtan tüğsüzüm ve kış ayı doğuma dıpru bi kez ağda yaparım bacağıma bes ay sonra ancak çıkar zaten. İlk kez ağda yapcam çok korkunçama genital bölgeyi traş bıçağıyla alıyodum artık bnde göremiyorum ne yapcam kara kara düşünüyom
Biraz yürü canım evin içinde geçmezse git doktora, adet agrısı gibi mi? Adetlikten pıhtı gelir gibi mi? Nasıl bir agrı?Kızlar şuan vajinama sık sık ağrı girip çıkıyor 5-10 dk da bir sanıyorum çocuk fırlayacak hastaneye gideyimmi sizce başına gelen varmı böyle ağrı?
Canım vajinadaki bildiğim kadarıyla çatı ağrısı ama sen ihmal Etme git tabiki. En doğrusunu doktor söyler. Sancı olsa karnın kasılır beline ağrı girer. Bebiş hareketli mi pekiKızlar şuan vajinama sık sık ağrı girip çıkıyor 5-10 dk da bir sanıyorum çocuk fırlayacak hastaneye gideyimmi sizce başına gelen varmı böyle ağrı?
Evet canım biz saklarız diye düşündük sonradan oyüzden saklama sürecinde çürüyebilirmiş cilasızlarSonra istenirse boyanabilir de. Zaten çok kısa süre kullanılıyor bu beşikler canım. Ben sırf hevesim var diye alacağım. Yoksa anne yanı olanlar daha kullanışlı.
Benimki de öyleydi canım pazartesi gitmiştik, kilosu 1370 di, daha döner çok döner falan dedi doktor. Bu Arada bi video izledim, yurtdışında dönmeyen bebeği doktor dışarıdan eliyle ite kaka döndürüyorduBen de anlamadm canim donmez demedi ama gun gectikce buyudukce zor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?