2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bende aynı seyleri okudum cnm hatta sert diye nasıl olur filan dedim ama her yerde vücudun seklini almasın diyo bende yaysız sünger aldım oğlumda hep üst üste bişeyler koyup yatırdım bu sefer ugrasmak istemedim

Normal canım kötü bişey değil tamamen hormonsal

Bende aynı seyleri okudum cnm hatta sert diye nasıl olur filan dedim ama her yerde vücudun seklini almasın diyo bende yaysız sünger aldım oğlumda hep üst üste bişeyler koyup yatırdım bu sefer ugrasmak istemedim
Ya değil mi canım ben de anakucağına öyle yapıyordum yatağı rahattı ama anakucağında hep uyanırdı. Bu sefer ona da beşik olacağım ya da anakucğaına da sert bişeyler diktireceğim.

Gorumcem yün yatak dökecek bana. Ben bakteri tuttugu icin istemiyorum. Ama bakalim ne yapariz.

Aslında en sağlıklısi yün yatak.. incecik bir yün yatak yaptırmayı düşünüyorum ben
Yaa, ben de yun yatagin bakteri tuttugu icin sagliksiz oldugunu okumustum bana da gorumcem yapacak yun yatak. Basta yapma falan dedim ama yapacak yine sanirim.
Canim ileriki gunlerde babymall de tekrar indirime girecek arabalar. Ben de almak icin o zamani bekliyorum. Ama indirim tek gun gecerli oluyor haberin olsun. Her gun takip et.

Bende iki ay üstüne hastaneye tahlil vermeye geldim ünv.endokrin bölümüne doktor illa tutturdu şeker yüklemesi yaptır diye yaptırmadım ben zamanımda doldu nerdeyse yapanlarda çok çok diyet yapıyor inşallah sorun olmaz yaptırmak hiç istemedim

korkmana gerek yok canim bendede aynrn oyle.vucut emzirmeye hazirlaniyor

Kızlar acil sevk yapıldı malesef gerilik ilerlemiş çok üzgünüm Rabbim aynı acıyı yaşatmasın dua edin nolur

sanırım bende bu beşikten alıcam yatak odama sadece bu sığar

Kızlar acil sevk yapıldı malesef gerilik ilerlemiş çok üzgünüm Rabbim aynı acıyı yaşatmasın dua edin nolur
Allah yardımcın olsun canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah...kan pıhtılaşması var mıydı sende? Bebeğin beslenmesini sağlayan yollarda damarlarda ya da kanda mı bir sorun var acaba? İyice araştırırlar inşallah hallolur. Gerileme bu haftalarda arttığına göre bebek büyüdükçe plasenta ya da damarların bebeği beslemesi tutması zorlaşıyor demektir ve durum tespit edildiğine göre inşallah tez zamanda çare bulunur...dualarımız seninle

ayy bende bi tek bende oluyor sanıyordum,gece kusmasam rahatlamıyorum çatlıyorum sanki midem felaket yanıyor.
ama bu hafta biraz daha rahatım allahtan dikkat ettimde oyle günlerde genelde aşırı bunalmış ve sürekli oturmuş hiç hareket etmediysem öyle sorun aşıyorum akşamları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…