- 21 Eylül 2012
- 1.143
- 950
- 123
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #23.941
Bende aynı seyleri okudum cnm hatta sert diye nasıl olur filan dedim ama her yerde vücudun seklini almasın diyo bende yaysız sünger aldım oğlumda hep üst üste bişeyler koyup yatırdım bu sefer ugrasmak istemedimCanım Visco olmaz Şuan omurilik sistemi için sert yatak olması gerekli. Visco omuriliğinin şeklini alacağı için gelişiminde sıkıntı yaratır. Elyaf olmaz çok yumuşak. Pamuk da olmaz. Basit gelebilir yeni annelere ama en sağlıklısı orta sertlikte sünger. Ben üstüne yün yatak koyuyorum hafif incelikte. Sağlıklı olsun diye. Benim ilk kızım kolikti hep yüzüstü yatırdım karnı ısınıyordu rahat uyuyordu. İlk baktığımızda Visco falan bakmıştım bilmeyen satıcılar da önermişti hatta ama bilene danışınca doğrusunu öğrendik.
Normal canım kötü bişey değil tamamen hormonsalGunaydin kizlar size bisey sorucam.dun geceden beri Kafama takıldı.bu goguus ucundaki kahverengi yerler normalde yuvalarlak olurya benim simdi o yuvarlaklik daha girintili cikintili olmus.yani net bir daire seklinde degil.renk degisimleri olabilirmis onu biliyodumda bu degisik geldi.ozellikle sol googsumde belli.sizdede boylemi.Ben cok korktum.kotu biseymi acaba?
Ya değil mi canım ben de anakucağına öyle yapıyordum yatağı rahattı ama anakucağında hep uyanırdı. Bu sefer ona da beşik olacağım ya da anakucğaına da sert bişeyler diktireceğim.Bende aynı seyleri okudum cnm hatta sert diye nasıl olur filan dedim ama her yerde vücudun seklini almasın diyo bende yaysız sünger aldım oğlumda hep üst üste bişeyler koyup yatırdım bu sefer ugrasmak istemedim
Gorumcem yün yatak dökecek bana. Ben bakteri tuttugu icin istemiyorum. Ama bakalim ne yapariz.Iyi geceler kizlar, besigin icine yatak alirken nasil olmali tecrubeli anneler daha iyi bilir heralde visko, pamuk, elyaf, sunger ,ortopedik cesit cesit var kafam karisti. Ne dert ne yumusak olmali bebeklerin yatagi diye okudum ama hangisi uygun olur bu durumda bu tanima ki. Bide kullananlardan oneri marka falan olursa cok sevinirim
Yaa, ben de yun yatagin bakteri tuttugu icin sagliksiz oldugunu okumustumAslında en sağlıklısi yün yatak.. incecik bir yün yatak yaptırmayı düşünüyorum ben
Canim ileriki gunlerde babymall de tekrar indirime girecek arabalar. Ben de almak icin o zamani bekliyorum. Ama indirim tek gun gecerli oluyor haberin olsun. Her gun takip et.gunaydin kizlar oglum icin baby mall den bebek arabası begenmistim indirimdeydi bugun tekrar baktim indirum bitmiscok uzuldum hep esimin yuzunden dur 15 i i bekle
kizlar benim yatagim visko kenfi yatagimda yatinca cok rzhat ediyorum hic bir yerim acimiyor ama oglumun yatagi ortapedik onunla yatinca canim cok yaniyor bian once yatagima kaciyorumbebek icin annem yun dosek yapti ama visko yatakmi alsam bilemefim simdi
korkmana gerek yok canim bendede aynrn oyle.vucut emzirmeye hazirlaniyorGunaydin kizlar size bisey sorucam.dun geceden beri Kafama takıldı.bu goguus ucundaki kahverengi yerler normalde yuvalarlak olurya benim simdi o yuvarlaklik daha girintili cikintili olmus.yani net bir daire seklinde degil.renk degisimleri olabilirmis onu biliyodumda bu degisik geldi.ozellikle sol googsumde belli.sizdede boylemi.Ben cok korktum.kotu biseymi acaba?
soylemesini bekleme canim bizimkide oyle ben sormasam soylemiyo pek biseyKizlar bugun saat 4 te randevum var. Bizim doktorlarin agzini bicak acmaz, boyunu kilosunu hic soylemez ama insallah iyi seyler duyar gelirim.
sanırım bende bu beşikten alıcam yatak odama sadece bu sığarBugün e bebekteki indirimden kalkan ve göğüs kremi aldım Kızlar. Bir de pişik kremi ile humana süt arttırıcı çay aldım depolarım tamam emzirme için :)
Kızlar. BU beşiklerden kullanan hiç Yok mu ya.
Canım Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın. İnşallah sağ-salim herşey yoluna girer. Allah sağlıklı hayırlı omur versinKızlar acil sevk yapıldı malesef gerilik ilerlemiş çok üzgünüm Rabbim aynı acıyı yaşatmasın dua edin nolur
Allah yardımcın olsun canım, aynı şeyleri yaşamayacaksın inşallahKızlar acil sevk yapıldı malesef gerilik ilerlemiş çok üzgünüm Rabbim aynı acıyı yaşatmasın dua edin nolur
Kızlar acil sevk yapıldı malesef gerilik ilerlemiş çok üzgünüm Rabbim aynı acıyı yaşatmasın dua edin nolur
Allah yardımcın olsun canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah...kan pıhtılaşması var mıydı sende? Bebeğin beslenmesini sağlayan yollarda damarlarda ya da kanda mı bir sorun var acaba? İyice araştırırlar inşallah hallolur. Gerileme bu haftalarda arttığına göre bebek büyüdükçe plasenta ya da damarların bebeği beslemesi tutması zorlaşıyor demektir ve durum tespit edildiğine göre inşallah tez zamanda çare bulunur...dualarımız seninleKızlar acil sevk yapıldı malesef gerilik ilerlemiş çok üzgünüm Rabbim aynı acıyı yaşatmasın dua edin nolur
ayy bende bi tek bende oluyor sanıyordum,gece kusmasam rahatlamıyorum çatlıyorum sanki midem felaket yanıyor.Kızlar artık bende son 100 e girdim artık atarsa 99
Yemek yedikten 1-2 saat sonra daha şiş hissediyorum kendimi. Mide yanması gaz sancısı beni mahvediyor. Ve son günlerde gece kusmalarim başladı. Aksi taktirde uyuyamiyorum. Sizde durumlar nasıl
Ya ne kadar zor gecirsemde bu hamilelik zamanını doğum cabuk gelsin istemiyorum nedense. Sanırım bebisimin hareketlerini sadece benim hissetmem acayip bir mutluluk veriyor. Bu mutluluğu paylaşmak mi istemiyorum acep
Rabbim yardımcın olsub bende hastanedeyim eve gidince senin için kuran okuyayım inşKızlar acil sevk yapıldı malesef gerilik ilerlemiş çok üzgünüm Rabbim aynı acıyı yaşatmasın dua edin nolur
Rabbim yardımcın olsub bende hastanedeyim eve gidince senin için kuran okuyayım inş[/QUOTE. @Zeynosrkn84 Dualarimiz seninle arkadaşım.Allah im sana bağışlayacak kızını inanıyorum.başında müdahale ediliyor nolur elinden geldiğince iyiyi düşün.iyiyi cagir.güzel haberlerini bekliyoruz insallahh.
Rabbim yar ve yardımcın olsun canım, inşallah sağ salim kucağına alacaksın arkadaşım üzme kendiniKızlar acil sevk yapıldı malesef gerilik ilerlemiş çok üzgünüm Rabbim aynı acıyı yaşatmasın dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?