- 29 Aralık 2013
- 5.684
- 5.548
- 198
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #23.961
Birşey olmayacak Allah'ın izniyle duamiz seninle canımKızlar acil sevk yapıldı malesef gerilik ilerlemiş çok üzgünüm Rabbim aynı acıyı yaşatmasın dua edin nolur
canım sevk nereye yapıldı? bizleride haberdar et, Allahım hayırlısını nasip etsin, inşallah güzel haberlerle geleceksinKızlar acil sevk yapıldı malesef gerilik ilerlemiş çok üzgünüm Rabbim aynı acıyı yaşatmasın dua edin nolur
Canım çok geçmiş olsun, inşallah çabucak toparlar kendini bebeğin, Rabbim ne isterse o olur, Rabbim tüm bebekleri korusun AMİNNN...Kızlar acil sevk yapıldı malesef gerilik ilerlemiş çok üzgünüm Rabbim aynı acıyı yaşatmasın dua edin nolur
Kızlar acil sevk yapıldı malesef gerilik ilerlemiş çok üzgünüm Rabbim aynı acıyı yaşatmasın dua edin nolur
Haklisinn canim masraflar onemli. Ben ogretmenim o yuzden 4 aylik ucretli izin bitince yaz tatilinde olacak okullar diye erken cikayim izne dedim. Ins rahat gecer gunlerimiz is yerinde.Ben de 31 martta dolduruyorm canım. O gün gtmek gerekiyormuş. Ben memurum çalıştığım yer rahat büyük ihtimal sonuna kadar çalışırım. Masrflar geliyor cunku
Allah yardımcınız olsun inşalah herşey yoluna girerKızlar acil sevk yapıldı malesef gerilik ilerlemiş çok üzgünüm Rabbim aynı acıyı yaşatmasın dua edin nolur
Canım ben yıkadım utuledim çekmeceye yerleştirdim daha sonra zor olur şimdi bile zor yaptım yani incik cıncık utule utule bitmiyor diğerleri hakkında bir yorumum yok :)Hanımlar nasılsınız nasıl gidiyor ? Danışmak istediğim birkaç konu var fikri olan tecrübesi olan yazarsa sevinirim . 1.Oğluma oda istemiştik geldi kurdurduk çok şükür , kıyafetlerini yıkayıp yerleştirmek için erken mi acaba ? Yalnız olduğum için yavaş yavaş yapayım diyorum ama çok mu erken bilemedim ?? Ayrıca eşyalarını tıkayıp ütüleyenleriniz nasıl muhafaza ettiniz ? 2.yatak odamın küçüklüğünden dolayı mecburen oda yapmıştım fakat ilk dönemlerde yanımızda gece uyusun diye sepet anne yanı bakıyordum burada bazı arkadaşların da önerileri oldu . Sunny baby miny cool alanınız var mı? Şu an onu düşünüyorum çok pratik kapanıp açılabiliyor tek tutuşla . Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim . 3.reflü yastığı almak istiyorum bebeğe , hangi markayı önerirsiniz ?
Canim ALLAHyardimciniz olsun. Dualarim sizinle. Insallah hicbir problem cikmazKızlar acil sevk yapıldı malesef gerilik ilerlemiş çok üzgünüm Rabbim aynı acıyı yaşatmasın dua edin nolur
Canım bende bugün yıkadım kurusun da zevkle utuleyim inşallah ben küçük hurclarin içine koyup kaldırcam hurclarida bir poşetin içine koyabilirim. Reflu yatağı hep iki markanınki ki görüyorum ikisinin fiyatda ayni aralarında fark olduğunu düşünmüyorum ama ikisinide gözle görüp karşılaştırmak lazımHanımlar nasılsınız nasıl gidiyor ? Danışmak istediğim birkaç konu var fikri olan tecrübesi olan yazarsa sevinirim . 1.Oğluma oda istemiştik geldi kurdurduk çok şükür , kıyafetlerini yıkayıp yerleştirmek için erken mi acaba ? Yalnız olduğum için yavaş yavaş yapayım diyorum ama çok mu erken bilemedim ?? Ayrıca eşyalarını tıkayıp ütüleyenleriniz nasıl muhafaza ettiniz ? 2.yatak odamın küçüklüğünden dolayı mecburen oda yapmıştım fakat ilk dönemlerde yanımızda gece uyusun diye sepet anne yanı bakıyordum burada bazı arkadaşların da önerileri oldu . Sunny baby miny cool alanınız var mı? Şu an onu düşünüyorum çok pratik kapanıp açılabiliyor tek tutuşla . Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim . 3.reflü yastığı almak istiyorum bebeğe , hangi markayı önerirsiniz ?
Allah'ın izniyle herşey yoluna girecek,güzel dusun guzel olsun.. dualarımiz seninle..Allah'a emanet ol..Kızlar acil sevk yapıldı malesef gerilik ilerlemiş çok üzgünüm Rabbim aynı acıyı yaşatmasın dua edin nolur
Benim oğlumun öyle çok cicileri yok süslü püskü ama yine de parçalar ufak tefek hep uğraştıracaktır . Bende başlıyım o zamanCanım ben yıkadım utuledim çekmeceye yerleştirdim daha sonra zor olur şimdi bile zor yaptım yani incik cıncık utule utule bitmiyor diğerleri hakkında bir yorumum yok :)
Bende öyle çok çok almmamdim canım iki üç takım alt üst aldım oglumdan kalanları da giydiricem maviyse mavi kız diye mavi giydircem değilya dimiBenim oğlumun öyle çok cicileri yok süslü püskü ama yine de parçalar ufak tefek hep uğraştıracaktır . Bende başlıyım o zaman
Rabbim korktuğuna uğratmasın canım. Dualarımız seninle inşallah bebeğine vaktinde sağlıkla kavuşasınKızlar acil sevk yapıldı malesef gerilik ilerlemiş çok üzgünüm Rabbim aynı acıyı yaşatmasın dua edin nolur
Güle güle kullansın bebişCanım bende bugün yıkadım kurusun da zevkle utuleyim inşallah ben küçük hurclarin içine koyup kaldırcam hurclarida bir poşetin içine koyabilirim. Reflu yatağı hep iki markanınki ki görüyorum ikisinin fiyatda ayni aralarında fark olduğunu düşünmüyorum ama ikisinide gözle görüp karşılaştırmak lazım
Tabi ki ben renk ayrımı hiç sevmem oğluma kırmızı turuncular da aldım. Hatta battaniyesinden biri pembe sarı nolcakBende öyle çok çok almmamdim canım iki üç takım alt üst aldım oglumdan kalanları da giydiricem maviyse mavi kız diye mavi giydircem değilya dimi
Yazın cıbıl cıbıl gezicekler zaten 03 aylıklar hazır olsun yeterTabi ki ben renk ayrımı hiç sevmem oğluma kırmızı turuncular da aldım. Hatta battaniyesinden biri pembe sarı nolcakbebek kıyafetlerini bi ara abarttım sandım durdurdum kendimi biraz toparlanınca eksiğimiz olursa çıkar Alırız oğlumla inşallah. Sağlıklı doğsunlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?