2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben de hiç kaşıntı yok ağrı falanda yok. Sadece idrar yaparken tam yapamıyorum çok varmış gibi ama azıcık yapıyorum..
Ağrı kaşıntı yoksa bence diğeri normal.. ben de lavabodan kalkıyorum sanki yine var gibi tekrar oturuyorum 1damla :) sanırım baskı olduğu için hep tuvaleimiz varmış gibi geliyor . Ağrı acı kaşıntı yoksa rahat ol derim ben.

Gebelikte olan genelikte kalır diyolar üzme kendini belkide hep öyledir ama hamilelikte şekil değiştirdiyse ortaya çıkmıştır doğımdan sonra eski sekline dönünce düzelir

Ben de hiç kaşıntı yok ağrı falanda yok. Sadece idrar yaparken tam yapamıyorum çok varmış gibi ama azıcık yapıyorum..
Ay o var ya o kadar kotu ki. Ben hayatimda bir sefer yasadim allah bir daha yasatmasin. Antibiyotiksiz gecmedi. Doktorun yazdiysa mutlaka kullan. Cunku ben ilk kez yasadigim icin kendi kendine gecer dedim inat ettim icmedim ilac. Sonra kan gelmeye basladi idrarimdan. 2 gece ust uste acile gittim cok kotuydu. İhmale getirme sakin.

Yarın sonuçlarımı alıp gidicem doktora bakalım ne dicek

Kızlar yarın gidip öğrencem ama yazmadanda duramiyom persembe gittim 5haftalik kese göründü kan verdim tahlili evde baktik 5 haftalık için normalmi sizce bu 35770.6 çıktı

Aynen. Allah guc veriyor demek ki onlara.

Gebelikte olan genelikte kalır diyolar üzme kendini belkide hep öyledir ama hamilelikte şekil değiştirdiyse ortaya çıkmıştır doğımdan sonra eski sekline dönünce düzelir
Yok ya oyle degildi hamilelik oncesi. İnsallah gecer ya. Cok sinir oldum.
Yarın sonuçlarımı alıp gidicem doktora bakalım ne dicek
İnsallah sadece bebek baskisi oldugu icin oyle hissediyorsundur. Ben resmen tekrar yasamamak icin yaz kis corabi cikarmam ayagimdan. O yasadigim zaman cunku ayaklarimdan aşırı üşüdüğüm bir dönemde cikmisti ortaya. Ay facia gibiydi benim icin. Ve isin ilginc tarafi tuvalete gottigimde bir damla çiş gelmedigi gibi iki seferbde altima yapmistim su koca halimle. Tuvalete yetisemedigim icin :/

Sirkeyi duydum ama korktuğumdan kullanmamıştım deniyim bari ilaç ilaç nereye kadar belli ki emfeksiyon geçmedi çünkü tuvaletimi az az yapıyorum tam yapamıyorum
Belki enfeksiyon yoktur ya ben de az az yapıyorum canım ağrı kasıkta, yaparken acı kaşıntı ve de tahlil de temizse sıkıntı yapma bence.

Aynen. Bir haftadir evi hile supurmuyorum. Hatta iki gundur yatagi da toplamiyorum. Gene yorgunum gene.
Kızlar o bende ilk hamilelikte oldu. Hergün evden çıkıp yürüyün ekmek bile alsanız kar. Otur otur yorgunluk git gide artıyor İnan’ın. Metabolizma yavaşlıyor hep daha daha yorgun oluyorsunuz.
Canım koltuk altım vajinam üst bölge göğüslerim ve boynum bile kararmıştı. Hepsi geçti çok şükür. Hormonlardan oluyor geçiyor sonra korkma

Sağ ol canım inşallah
Ben hiç araştırmamıştım canım kısmet böyleymiş hiç aklımda olmayan bir araba aldık. Eşim de ailem de çok beğendi.
Park yatak ben de hic istemiyordum görüntüsü hoşuma gitmiyor ama bebeği olan herkes park yatak al deyince onlara güvenip aldım. Ben de dönencesiz alacaktım ama sadece kırmızı vardı dönencesiz olarak biz de mecbur dönenceli aldık. Diğer renkler pek hoşuma gitmedi gri de biraz açık renk ama inşallah memnun kalırız.

Canım ben de kraft twist xlx aldım.güzel bir araba bence.sürüşü konforlu.çift taraflı kullanılabiliyor olması da güzel bir özellik.güle güle kullan :)
Sağ ol canım siz de güle güle kullanın

Sağ ol canım inşallah
Canim kraft twist xlx ve 18 modelleri çok güzel iyi günlerde kullanın inş. Bende onlardan almayı düşünüyorum.. Fiyatı ne kadardi
Sağ ol canım inşallah
Bugün indirimde 2300 küsürden 1670 civarı bir şeye düştü tam hatırlamıyorum. Ama Şubat ayında kraft bir daha indirime girecek almayı düşünüyorsan takip et derim.

Şuraya bende ponçiğimin beşiğini koymak istedim amaaa fotograf yüklenemiyo bende mi sıkıntı var acaba

İnşallah iyi haberlerle geleceksin canım

Güzel haberlerini bekliyoruzzz

Hayirli haberlerle musmutlu gelirsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…