- 2 Ocak 2018
- 282
- 562
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #23.901
Ağrı kaşıntı yoksa bence diğeri normal.. ben de lavabodan kalkıyorum sanki yine var gibi tekrar oturuyorum 1damla :) sanırım baskı olduğu için hep tuvaleimiz varmış gibi geliyor . Ağrı acı kaşıntı yoksa rahat ol derim ben.Ben de hiç kaşıntı yok ağrı falanda yok. Sadece idrar yaparken tam yapamıyorum çok varmış gibi ama azıcık yapıyorum..
Gebelikte olan genelikte kalır diyolar üzme kendini belkide hep öyledir ama hamilelikte şekil değiştirdiyse ortaya çıkmıştır doğımdan sonra eski sekline dönünce düzelirKizlar simdi size hic hos olmayan bir seyden bahsedecegim. Bugun kil tuy muhabeeti donunce dur dedim karnim iyice buyumeden agda yapayim. Neyse oturdum aynanin karsisina. Yaptim agdayi bitti. Dikkatini bir sey cekti. Genital bolgemin ic tarafi resmen simsiyah olmuso dudaklarin ic tarafi o kadar kararmis ki inanamadim. Cok uzuldum ya. İnternette baktim da kalici oldugu yaziyor gecmez diyor fikri olan var mi? Kalir mi gecer mi?
Ay o var ya o kadar kotu ki. Ben hayatimda bir sefer yasadim allah bir daha yasatmasin. Antibiyotiksiz gecmedi. Doktorun yazdiysa mutlaka kullan. Cunku ben ilk kez yasadigim icin kendi kendine gecer dedim inat ettim icmedim ilac. Sonra kan gelmeye basladi idrarimdan. 2 gece ust uste acile gittim cok kotuydu. İhmale getirme sakin.Ben de hiç kaşıntı yok ağrı falanda yok. Sadece idrar yaparken tam yapamıyorum çok varmış gibi ama azıcık yapıyorum..
Yarın sonuçlarımı alıp gidicem doktora bakalım ne dicekAy o var ya o kadar kotu ki. Ben hayatimda bir sefer yasadim allah bir daha yasatmasin. Antibiyotiksiz gecmedi. Doktorun yazdiysa mutlaka kullan. Cunku ben ilk kez yasadigim icin kendi kendine gecer dedim inat ettim icmedim ilac. Sonra kan gelmeye basladi idrarimdan. 2 gece ust uste acile gittim cok kotuydu. İhmale getirme sakin.
Aynen. Allah guc veriyor demek ki onlara.Hem çalışıp hem de ikinciye hamile olanlar da var okuduğum kadarıyla gerçekten çok büyük iş dediğim gibi ben evde coluk yok cocuk yok eşim de çok yardımcı oluyo ona rağmen akşamları kolumu kaldırmaya halim kalmıyo..
Yok ya oyle degildi hamilelik oncesi. İnsallah gecer ya. Cok sinir oldum.Gebelikte olan genelikte kalır diyolar üzme kendini belkide hep öyledir ama hamilelikte şekil değiştirdiyse ortaya çıkmıştır doğımdan sonra eski sekline dönünce düzelir
İnsallah sadece bebek baskisi oldugu icin oyle hissediyorsundur. Ben resmen tekrar yasamamak icin yaz kis corabi cikarmam ayagimdan. O yasadigim zaman cunku ayaklarimdan aşırı üşüdüğüm bir dönemde cikmisti ortaya. Ay facia gibiydi benim icin. Ve isin ilginc tarafi tuvalete gottigimde bir damla çiş gelmedigi gibi iki seferbde altima yapmistim su koca halimle. Tuvalete yetisemedigim icin :/Yarın sonuçlarımı alıp gidicem doktora bakalım ne dicek
Normal canım benimde o civarlarda çıkmıştıKızlar yarın gidip öğrencem ama yazmadanda duramiyom persembe gittim 5haftalik kese göründü kan verdim tahlili evde baktik 5 haftalık için normalmi sizce bu 35770.6 çıktı
Belki enfeksiyon yoktur ya ben de az az yapıyorum canım ağrı kasıkta, yaparken acı kaşıntı ve de tahlil de temizse sıkıntı yapma bence.Sirkeyi duydum ama korktuğumdan kullanmamıştım deniyim bari ilaç ilaç nereye kadar belli ki emfeksiyon geçmedi çünkü tuvaletimi az az yapıyorum tam yapamıyorum
Kızlar o bende ilk hamilelikte oldu. Hergün evden çıkıp yürüyün ekmek bile alsanız kar. Otur otur yorgunluk git gide artıyor İnan’ın. Metabolizma yavaşlıyor hep daha daha yorgun oluyorsunuz.Aynen. Bir haftadir evi hile supurmuyorum. Hatta iki gundur yatagi da toplamiyorum. Gene yorgunum gene.
Canım koltuk altım vajinam üst bölge göğüslerim ve boynum bile kararmıştı. Hepsi geçti çok şükür. Hormonlardan oluyor geçiyor sonra korkmaKizlar simdi size hic hos olmayan bir seyden bahsedecegim. Bugun kil tuy muhabeeti donunce dur dedim karnim iyice buyumeden agda yapayim. Neyse oturdum aynanin karsisina. Yaptim agdayi bitti. Dikkatini bir sey cekti. Genital bolgemin ic tarafi resmen simsiyah olmuso dudaklarin ic tarafi o kadar kararmis ki inanamadim. Cok uzuldum ya. İnternette baktim da kalici oldugu yaziyor gecmez diyor fikri olan var mi? Kalir mi gecer mi?
Sağ ol canım inşallahGüle güle kullan canım. Kraft twist xlx iyi diye biliyorum. Bi arkadaşım çok araştırmıştı. Ondan aldı.
Kraft calipso ile ilgili de eşimle onun kavgasındayız. Aylar önce ben onu istedim. Park yatak istemedi beyfendi. Şimdi ben çilek in beşiğini istiyorum. Beyfendi park yatak istiyor. Dünden beri alalım diyip duruyordu. Ama biz dönencesiz alacaktık. Onun da renkleri kalmamış nette. Mağazada da yoktur sanırım.
Bence iyi seyler almışsın dert etme. Kraftın tüm ürünlerini çok beğendim ben.
Sağ ol canım siz de güle güle kullanınCanım ben de kraft twist xlx aldım.güzel bir araba bence.sürüşü konforlu.çift taraflı kullanılabiliyor olması da güzel bir özellik.güle güle kullan :)
Sağ ol canım inşallahYa araştırayım bari canım çok kararsız kaldım
Aslında benim de gönlümde yatan o. Ay bilemiyorum bakmaya çıkınca ne alıp geleceğim acaba :)
Canım bizde Kraft twist eco var sizinkinin alt modeli oluyor sanırım. Kullanışlı bence çok memnunduk. Sizinki daha genişidir sanırım güle güle kullan. Park yatakta herkes memnun sen de memnun kalırsın inşallah:)
Sağ ol canım inşallahCanim kraft twist xlx ve 18 modelleri çok güzel iyi günlerde kullanın inş. Bende onlardan almayı düşünüyorum.. Fiyatı ne kadardi
Ya ozamn sknti yok cogul olabilir de dedilerde :))Normal canım benimde o civarlarda çıkmıştı
Valla bende düşünmustum ama bir taneymis :))Ya ozamn sknti yok cogul olabilir de dedilerde :))
sanmıyorum zararı olucağını ben yedim çokta severim dozunda ye yeter benceKizlar hamilelikte yer elmasi yemekle ilgili bir bilginiz var mi? Zarari olup olmadigini bulamadim.
Can'ım tele yüklü programdan giriyorsan ondan olabiliyormuş. İnternet üzerinden girerek yüklemeye çalış. Ya da fotonun tekrar ekran fotosunu alıp öyle dene.Şuraya bende ponçiğimin beşiğini koymak istedim amaaa fotograf yüklenemiyo bende mi sıkıntı var acaba
Hepsini denedim ama hata veriyo yinedeCan'ım tele yüklü programdan giriyorsan ondan olabiliyormuş. İnternet üzerinden girerek yüklemeye çalış. Ya da fotonun tekrar ekran fotosunu alıp öyle dene.
İnşallah iyi haberlerle geleceksin canımKızlar yarın sabah randevum varr .. Yine heyecan yine stres kaç gündür bu anı bekliyorum ve buhafta Benim zaten stres haftam 26 bitti kötü şeyler yaşadığım hafta... Dua edin inşallah kuzum büyümüştür Uyumsuzluk çıkmaz ve bende rahat gelirim inşallah
Güzel haberlerini bekliyoruzzzKızlar yarın sabah randevum varr .. Yine heyecan yine stres kaç gündür bu anı bekliyorum ve buhafta Benim zaten stres haftam 26 bitti kötü şeyler yaşadığım hafta... Dua edin inşallah kuzum büyümüştür Uyumsuzluk çıkmaz ve bende rahat gelirim inşallah
Hayirli haberlerle musmutlu gelirsin insallahKızlar yarın sabah randevum varr .. Yine heyecan yine stres kaç gündür bu anı bekliyorum ve buhafta Benim zaten stres haftam 26 bitti kötü şeyler yaşadığım hafta... Dua edin inşallah kuzum büyümüştür Uyumsuzluk çıkmaz ve bende rahat gelirim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?