2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar benim gibi şekeri düşüp eli ayağı birbirine dolanan var mı?
Önceden oluyordu canım zaten şekerim çıktı benim diyete başladığımdan beri düzenli ve ek öğünler yediğimden aniden acıkmıyorum sadece arada canım çikolata çok istiyor onunda önüne geçemediğimi farkettim son üç gündür . Şu küçük kaplı sakız gibi çikolatalar vardır ya acayip kötü olursam onlardan bi tane veriyor eşim bana . Kutuyuda saklamış nerde bulamıyorum

Bende bi düzen kurmalıyım sanırım cok kilo aldım diye yemiyim diyorum bu seferde sekerim düşüyo kötü oluyorum bi arayı bulamadım

Bir gün bile önce neden olmuyormuş ya benimde 8 Mart ama 7 Mart'ta isticektim umarım benim sorum verir 1gun önce

kızlar benden size taktik arkadaşa da verdim akli o halletti erken çıkma işini.bebisin gelişimi de önden gidiyorsa sıkıntı olmaz.kendi doktorunuz dışında birine gidin ve son adet tarihinizi daha erken söyleyin denendi ve ise yaradığı görüldü benimde 37 hafta 30 nisana gore denk geliyor 1 mayıstan bi gün kazanayım diye 37.hafta 2 mayısta basliyormus gibi yazdiracam doktora allahtan olur dedi.izin biriside kurban bayramı haftasına denk gelecek 1 haftada öyle kazancım olacak tabi ben yanlış hesaplamıyorsam

Way alçak neden saklıyor senden bende dayanamıyorum çikolataya , karnım aç desemde önümde ne varsa bitiriyorum ama ilkinden tecrübe kendimi bazen frenliyorum , bazende amannn diyorum

Geçenlerde eşimle gezerken H&M de yazlık tulum görmüştüm ben biraz yıldız delisiyim yıldızlı bişey gördüysem mutlaka alırım ama bu sefer bedeni yoktu alamadım o gün 4 tane H&M gezdim bulamadım en son mağazada resmen ağladım! Kıytırık yıldızlı tulum için resmen ağladım.. Bi yandan da diyorum ki Allah’ım nolur hormonlardan olsun yoksa kafayı yemiş olamam dimi diye.. birsürü arkadaşıma haber saldım herkes en yakındaki H&M ye bi baksın lütfen bulan alsın diye eminim millet bana totosuyla güldü :) dün kahvaltı için dışarı çıktık gezerken bi ümit mağazaya girdim ve o tulumu buldum! Halimi görmeniz lazımdı panter gibi atladım üzerine ve zafer kazanmış kumandan gibi kasaya bi gidişim var görmeniz lazımdı.. resmen mehter marşı zihnimde kasaya 3 ileri 1 geri adımlarla gittim!! hamilelik ne enteresan bi dönemmiş dibine kadar yaşıyorum :)

içini ferah tut canım güzel haberlerini bekliyoruz

Beni hormona boğan bahsi geçen tulum.. şunun için seferberlik ilan etmem kaç puan? Allah’ım sen aklımı koru :)
Senin olay da azıcık benimkine benzemiş. Hm de beğendiğim hastane çıkışını alicam diye 3 hm gezdik ve 3. De beden bulunca atladım hemen :) eşim de ne hastane çıkışıymış deyip durdu:) hm ye girince Her şeyi alasım geliyor zaten zor tutuyorum kendimi.

Ben hiç böyle bi insan değildim gerçekten bak hiç öyle kıyafet düşkünlüğüm olmadı zaten kabinlere girip denemeyi de hiç sevmem ama şu çocuk için aklımı oynatıcam.. görmemiş gibi (ki cocuk görmedim önceden ilk cocuğum) saldırıyorum... en kötüsü de kendime asla engel olamıyorum inşallah sağlıkla doğurup kucağımıza alırız hepimiz binbir aşkla aldığımız şeylerin içinde görürüz bebeklerimizi..

Merhaba kızlar dualarınız için Allah razı olsun . Şimdi perintolog baktı gerilik artmış fakat takip edicem dedi riske girdiği an alıcaklar 15 günde 1 takip verdi 15 gün sonra gidicem bidaha . Bakalım Allah büyük ona emanet ettim çok korkuyorum ama bunun bi tedavisi yok onuda biliyorum .. Rabbim sağlıklı sıhhatli doğumunu nasip etsin şimdi heran beklemekten başka yapacak bişey yok

Canım benim hepimizin dualarındasın inşallah sağlıkla alıcaksın bebeğini kucağına hepimizin bebekleri Allah’a emanet.. stres yapmamaya çalış çok zor ama bebek için önemli..

Canım cok gecmiş olsun değerlerin nasıl yani bebeğin kilo almış mı kaçla uyumlu gözüküyor sen 26 haftayı gectin ve yanlş bilmiyorsam içini ferah tut sıkıntı olmadan alacaksın kuzucugunu kucagına inşlh hepimiz

Benimde moralim çok bozuk hastanedeydim zeynep arkadaşın bebeğinde gerilik vat diye dua edecektim benimki de iki hafta ileri çıktı nırmalde kafayı takmam ama kilosu 1450 olmuş bu nedir dr kalbine bakılacak sorun var mı diye bu kadar ileri normal değilmiş sonra nst ye bağlandım ordada doğum yapan kadının çığlıkları çünkü bende normal istiyorum başladım ağlamaya sinirlerim çok bozuldu kızlar

Bende bi dt tctoüzen kurmalıyım sanırım cok kilo aldım diye yemiyim diyorum bu seferde sekerim düşüyo kötü oluyorum bi arayı bulamadım
Canım yememezlik yapma bende doğru düzgün birşey yeniyordum daha doğrusu düzenli yeniyordum şeker çıktı. Simdi diyet uyguluyorum bütün günüm yemekle geçiyor ve şeker ölçümlerim normal

İyi de canım öyle olduğu ne malum...2 hafta önde olması sorun olmuyor diyorlar normalde neden peki...kesinliği olmadığı için...bence ultrason cihazına göre fark ediyor ve gerçek halinden büyük gösteriyor bazıları...arkadaşıma 3buçuk 4 kilo doğar bebek demişlerdi devlet hastanesinde ve bebeği 2900 doğdu...bilemiyorum güvenilir mi...e çok gelişmiş dedikleri teknoloji işe yaramıyor o zaman...7.aya gelmiş bebeğin kalbiyle ilgili hala bir fikir yoksa...geri olana bişey yapamıyorlar ileri olana bişey yapamıyorlar...e napıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…