- 7 Ocak 2014
- 3.767
- 3.477
- 248
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #23.981
Önceden oluyordu canım zaten şekerim çıktı benim diyete başladığımdan beri düzenli ve ek öğünler yediğimden aniden acıkmıyorum sadece arada canım çikolata çok istiyor onunda önüne geçemediğimi farkettim son üç gündür . Şu küçük kaplı sakız gibi çikolatalar vardır ya acayip kötü olursam onlardan bi tane veriyor eşim bana . Kutuyuda saklamış nerde bulamıyorumKızlar benim gibi şekeri düşüp eli ayağı birbirine dolanan var mı?
Değil mi yaaa ?Yazın cıbıl cıbıl gezicekler zaten 03 aylıklar hazır olsun yeter
Bende bi düzen kurmalıyım sanırım cok kilo aldım diye yemiyim diyorum bu seferde sekerim düşüyo kötü oluyorum bi arayı bulamadımÖnceden oluyordu canım zaten şekerim çıktı benim diyete başladığımdan beri düzenli ve ek öğünler yediğimden aniden acıkmıyorum sadece arada canım çikolata çok istiyor onunda önüne geçemediğimi farkettim son üç gündür . Şu küçük kaplı sakız gibi çikolatalar vardır ya acayip kötü olursam onlardan bi tane veriyor eşim bana . Kutuyuda saklamış nerde bulamıyorum
Bir gün bile önce neden olmuyormuş yabenimde 8 Mart ama 7 Mart'ta isticektim umarım benim sorum verir 1gun önce
Way alçak neden saklıyor sendenÖnceden oluyordu canım zaten şekerim çıktı benim diyete başladığımdan beri düzenli ve ek öğünler yediğimden aniden acıkmıyorum sadece arada canım çikolata çok istiyor onunda önüne geçemediğimi farkettim son üç gündür . Şu küçük kaplı sakız gibi çikolatalar vardır ya acayip kötü olursam onlardan bi tane veriyor eşim bana . Kutuyuda saklamış nerde bulamıyorum
Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah..Doktor ne dedi tam olarak canım. Dualarımızdasın.Kızlar acil sevk yapıldı malesef gerilik ilerlemiş çok üzgünüm Rabbim aynı acıyı yaşatmasın dua edin nolur
içini ferah tut canım güzel haberlerini bekliyoruzKızlar yarın sabah randevum varr .. Yine heyecan yine stres kaç gündür bu anı bekliyorum ve buhafta Benim zaten stres haftam 26 bitti kötü şeyler yaşadığım hafta... Dua edin inşallah kuzum büyümüştür Uyumsuzluk çıkmaz ve bende rahat gelirim inşallah
Güle güle giysin inşallah bebeğinBeni hormona boğan bahsi geçen tulum.. şunun için seferberlik ilan etmem kaç puan? Allah’ım sen aklımı koru :)
Senin olay da azıcık benimkine benzemiş. Hm de beğendiğim hastane çıkışını alicam diye 3 hm gezdik ve 3. De beden bulunca atladım hemen :) eşim de ne hastane çıkışıymış deyip durdu:) hm ye girince Her şeyi alasım geliyor zaten zor tutuyorum kendimi.Beni hormona boğan bahsi geçen tulum.. şunun için seferberlik ilan etmem kaç puan? Allah’ım sen aklımı koru :)
Ben hiç böyle bi insan değildim gerçekten bak hiç öyle kıyafet düşkünlüğüm olmadı zaten kabinlere girip denemeyi de hiç sevmem ama şu çocuk için aklımı oynatıcam.. görmemiş gibi (ki cocuk görmedim önceden ilk cocuğum) saldırıyorum... en kötüsü de kendime asla engel olamıyorum inşallah sağlıkla doğurup kucağımıza alırız hepimiz binbir aşkla aldığımız şeylerin içinde görürüz bebeklerimizi..Senin olay da azıcık benimkine benzemiş. Hm de beğendiğim hastane çıkışını alicam diye 3 hm gezdik ve 3. De beden bulunca atladım hemen :) eşim de ne hastane çıkışıymış deyip durdu:) hm ye girince Her şeyi alasım geliyor zaten zor tutuyorum kendimi.
Aminn çok teşekkür ederimmGüle güle giysin inşallah bebeğin
Canım benim hepimizin dualarındasın inşallah sağlıkla alıcaksın bebeğini kucağına hepimizin bebekleri Allah’a emanet.. stres yapmamaya çalış çok zor ama bebek için önemli..Merhaba kızlar dualarınız için Allah razı olsun . Şimdi perintolog baktı gerilik artmış fakat takip edicem dedi riske girdiği an alıcaklar 15 günde 1 takip verdi 15 gün sonra gidicem bidaha . Bakalım Allah büyük ona emanet ettim çok korkuyorum ama bunun bi tedavisi yok onuda biliyorum .. Rabbim sağlıklı sıhhatli doğumunu nasip etsin şimdi heran beklemekten başka yapacak bişey yok
Canım yememezlik yapma bende doğru düzgün birşey yeniyordum daha doğrusu düzenli yeniyordum şeker çıktı. Simdi diyet uyguluyorum bütün günüm yemekle geçiyor ve şeker ölçümlerim normalBende bi dt tctoüzen kurmalıyım sanırım cok kilo aldım diye yemiyim diyorum bu seferde sekerim düşüyo kötü oluyorum bi arayı bulamadım
İyi de canım öyle olduğu ne malum...2 hafta önde olması sorun olmuyor diyorlar normalde neden peki...kesinliği olmadığı için...bence ultrason cihazına göre fark ediyor ve gerçek halinden büyük gösteriyor bazıları...arkadaşıma 3buçuk 4 kilo doğar bebek demişlerdi devlet hastanesinde ve bebeği 2900 doğdu...bilemiyorum güvenilir mi...e çok gelişmiş dedikleri teknoloji işe yaramıyor o zaman...7.aya gelmiş bebeğin kalbiyle ilgili hala bir fikir yoksa...geri olana bişey yapamıyorlar ileri olana bişey yapamıyorlar...e napıyorlarBenimde moralim çok bozuk hastanedeydim zeynep arkadaşın bebeğinde gerilik vat diye dua edecektim benimki de iki hafta ileri çıktı nırmalde kafayı takmam ama kilosu 1450 olmuş bu nedir dr kalbine bakılacak sorun var mı diye bu kadar ileri normal değilmiş sonra nst ye bağlandım ordada doğum yapan kadının çığlıkları çünkü bende normal istiyorum başladım ağlamaya sinirlerim çok bozuldu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?