- 10 Eylül 2017
- 884
- 1.090
- 63
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #23.921
Aslında en sağlıklısi yün yatak.. incecik bir yün yatak yaptırmayı düşünüyorum benIyi geceler kizlar, besigin icine yatak alirken nasil olmali tecrubeli anneler daha iyi bilir heralde visko, pamuk, elyaf, sunger ,ortopedik cesit cesit var kafam karisti. Ne dert ne yumusak olmali bebeklerin yatagi diye okudum ama hangisi uygun olur bu durumda bu tanima ki. Bide kullananlardan oneri marka falan olursa cok sevinirim
Canım elma sirkesini suyla karıştırıp hergün bir kere taharetleniyorum iyi geliyor, bol su iç, suyu azalttığım zaman hemen idrarın kokusundan anlıyorum ben yine enfeksiyon oldum diyorumSirkeyi duydum ama korktuğumdan kullanmamıştım deniyim bari ilaç ilaç nereye kadar belli ki emfeksiyon geçmedi çünkü tuvaletimi az az yapıyorum tam yapamıyorum
Yun terletmez mi acaba, bide onu didip yikayip dolduruyorlar falan ben ugrasamam oyle. Kaz tuyu yastik almistim da yatastan kokuyordu attim, yun de kokabilirAslında en sağlıklısi yün yatak.. incecik bir yün yatak yaptırmayı düşünüyorum ben
Aynen tam 32+0 olacagiz 13 marttaHmm canim yani 32+0 da verecek degil mi belgeyi?
Bizim de tabi ki sata gore hesapladi
Insallah canim. Sabahlari karanlikta cikmak zor oluyor ama 1 ay gecer hemencecik :)Canim bana da tam 32+0 da 8 marta geliyor benim gel mutlaka izne ayrilabilir belgesi verelim dedi ayrilmasan da 37 ye kadar calisabilir belgesi veriliyormus ama ben ayrilacagim ins 've dedigin gibi bir gun bile once olmuyormus canim. Ne diyelim hizli gecsin insallah
Az önce denedim bi posta yapcam hergün artık ilaç içmek istemiyorum zorda kalmadıkcaCanım elma sirkesini suyla karıştırıp hergün bir kere taharetleniyorum iyi geliyor, bol su iç, suyu azalttığım zaman hemen idrarın kokusundan anlıyorum ben yine enfeksiyon oldum diyorum
yok canım hatta terletmez Oyüzden sağlıklı yün bende yapıcam Allah izin verirseYun terletmez mi acaba, bide onu didip yikayip dolduruyorlar falan ben ugrasamam oyle. Kaz tuyu yastik almistim da yatastan kokuyordu attim, yun de kokabilir
Canim ben de araştırdım yatak işini baya ve bugün aldım. Park yatak içine kraft yataş microfit visco 164 lira ebebekten. Beşiğinin içine de Mamma mia bambu visco yaylı yatak aldım 160 lira babymall'den. Kraft yataşın da vardı yaylı yatağı aynı ozellikte ama indirimde değildi 379 lira da yüksek fiyatlı geldi. Satıcı da kraftla mamma mianin aynı kalitede olduğunu söyledi o yüzden onu aldık.Iyi geceler kizlar, besigin icine yatak alirken nasil olmali tecrubeli anneler daha iyi bilir heralde visko, pamuk, elyaf, sunger ,ortopedik cesit cesit var kafam karisti. Ne dert ne yumusak olmali bebeklerin yatagi diye okudum ama hangisi uygun olur bu durumda bu tanima ki. Bide kullananlardan oneri marka falan olursa cok sevinirim
Canım ben sepet beşik aldım sade haliyle aldım hiç bişey yok herşeyini kendim yaptırıcam.yatağımı pamuktan yaptırmayı düşünüyorum elyaf çöker gibime geliyor.diğer yataklar için bana erken 6 ay sonrasında duruma göre bakacağım artıkIyi geceler kizlar, besigin icine yatak alirken nasil olmali tecrubeli anneler daha iyi bilir heralde visko, pamuk, elyaf, sunger ,ortopedik cesit cesit var kafam karisti. Ne dert ne yumusak olmali bebeklerin yatagi diye okudum ama hangisi uygun olur bu durumda bu tanima ki. Bide kullananlardan oneri marka falan olursa cok sevinirim
Ben de anneme aynı şeyi sordum ama terletmezmis i iş cnm. Hazır yataklar ve yorganlar naylon sentetik vb. İçerdiği için daha çok terletirmis asıl. Yün nemli filan kalırsa kokar normalde kokmaz. Ve onu didilmesi filan 3-5 senede bir oluyor sürekli yapılan bişey değil. Ben de aslinda bugün yatak aldım beşiğin içine ama üstüne incecik bi yün yaptırcam.Yun terletmez mi acaba, bide onu didip yikayip dolduruyorlar falan ben ugrasamam oyle. Kaz tuyu yastik almistim da yatastan kokuyordu attim, yun de kokabilir
Aynen k.validemde yün döşek yorgan yaptırdı beşiğin içine . Bizde hep yün yorgan da yastıkta yatılır. Elyaf zaten çok fena yakıyorBen de anneme aynı şeyi sordum ama terletmezmis i iş cnm. Hazır yataklar ve yorganlar naylon sentetik vb. İçerdiği için daha çok terletirmis asıl. Yün nemli filan kalırsa kokar normalde kokmaz. Ve onu didilmesi filan 3-5 senede bir oluyor sürekli yapılan bişey değil. Ben de aslinda bugün yatak aldım beşiğin içine ama üstüne incecik bi yün yaptırcam.
Ben de 31 martta dolduruyorm canım. O gün gtmek gerekiyormuş. Ben memurum çalıştığım yer rahat büyük ihtimal sonuna kadar çalışırım. Masrflar geliyor cunkuAynen tam 32+0 olacagiz 13 martta
Iyi geceler kizlar, besigin icine yatak alirken nasil olmali tecrubeli anneler daha iyi bilir heralde visko, pamuk, elyaf, sunger ,ortopedik cesit cesit var kafam karisti. Ne dert ne yumusak olmali bebeklerin yatagi diye okudum ama hangisi uygun olur bu durumda bu tanima ki. Bide kullananlardan oneri marka falan olursa cok sevinirim[/QUOT
bebeğin yattığı yatak yumuşak olmamalı-çok sert olmamalı. Yatınca vücut şeklini almamalı. Buyüzden visco yatakları tercih etmeyin. orta sertlikte sünger olmalı. direk süngere yatırmak benim içime sinmiyor malesef, altına ince pamuk bir battaniye sereceğim. benim aldıgğım yatak ise yatsanın, joujou modeli.Iyi geceler kizlar, besigin icine yatak alirken nasil olmali tecrubeli anneler daha iyi bilir heralde visko, pamuk, elyaf, sunger ,ortopedik cesit cesit var kafam karisti. Ne dert ne yumusak olmali bebeklerin yatagi diye okudum ama hangisi uygun olur bu durumda bu tanima ki. Bide kullananlardan oneri marka falan olursa cok sevinirim
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. Kaçta randevun ben de merak ediyorum.Kızlar yarın sabah randevum varr .. Yine heyecan yine stres kaç gündür bu anı bekliyorum ve buhafta Benim zaten stres haftam 26 bitti kötü şeyler yaşadığım hafta... Dua edin inşallah kuzum büyümüştür Uyumsuzluk çıkmaz ve bende rahat gelirim inşallah
Canım Visco olmaz Şuan omurilik sistemi için sert yatak olması gerekli. Visco omuriliğinin şeklini alacağı için gelişiminde sıkıntı yaratır. Elyaf olmaz çok yumuşak. Pamuk da olmaz. Basit gelebilir yeni annelere ama en sağlıklısı orta sertlikte sünger. Ben üstüne yün yatak koyuyorum hafif incelikte. Sağlıklı olsun diye. Benim ilk kızım kolikti hep yüzüstü yatırdım karnı ısınıyordu rahat uyuyordu. İlk baktığımızda Visco falan bakmıştım bilmeyen satıcılar da önermişti hatta ama bilene danışınca doğrusunu öğrendik.Iyi geceler kizlar, besigin icine yatak alirken nasil olmali tecrubeli anneler daha iyi bilir heralde visko, pamuk, elyaf, sunger ,ortopedik cesit cesit var kafam karisti. Ne dert ne yumusak olmali bebeklerin yatagi diye okudum ama hangisi uygun olur bu durumda bu tanima ki. Bide kullananlardan oneri marka falan olursa cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?