- Konu Sahibi kardelen384
-
- #24.001
Merhaba kızlar dualarınız için Allah razı olsun . Şimdi perintolog baktı gerilik artmış fakat takip edicem dedi riske girdiği an alıcaklar 15 günde 1 takip verdi 15 gün sonra gidicem bidaha . Bakalım Allah büyük ona emanet ettim çok korkuyorum ama bunun bi tedavisi yok onuda biliyorum .. Rabbim sağlıklı sıhhatli doğumunu nasip etsin şimdi heran beklemekten başka yapacak bişey yok
Benimde moralim çok bozuk hastanedeydim zeynep arkadaşın bebeğinde gerilik vat diye dua edecektim benimki de iki hafta ileri çıktı nırmalde kafayı takmam ama kilosu 1450 olmuş bu nedir dr kalbine bakılacak sorun var mı diye bu kadar ileri normal değilmiş sonra nst ye bağlandım ordada doğum yapan kadının çığlıkları çünkü bende normal istiyorum başladım ağlamaya sinirlerim çok bozuldu kızlar
Canım inşallah bi sıkıntı yoktur belki yediklerinden kaynaklıdır önde olması ben 25 haftalık gittiğimde tam bi hfta öndeydi doktorda iyi bakmışsın dedi . Sonra bi düşündüm ne yedim diye o zamn tahin pekmezi çok abartmıştım gece bile yiyodum bu ay biraz azaltmaya çalıştım. Sekz gün sonra randevum var bakalım be durumda benim ki çok merak ediyorumBenimde moralim çok bozuk hastanedeydim zeynep arkadaşın bebeğinde gerilik vat diye dua edecektim benimki de iki hafta ileri çıktı nırmalde kafayı takmam ama kilosu 1450 olmuş bu nedir dr kalbine bakılacak sorun var mı diye bu kadar ileri normal değilmiş sonra nst ye bağlandım ordada doğum yapan kadının çığlıkları çünkü bende normal istiyorum başladım ağlamaya sinirlerim çok bozuldu kızlar
Aslinda benimki de oyle sayilir. Çok gibi gorunuyor ama çok değil. Bir hafta da hepsini kirletir bence
Aminnn insallahh hayırla sağlıkla o günleri göstersin Rabbim hepimizeBen hiç böyle bi insan değildim gerçekten bak hiç öyle kıyafet düşkünlüğüm olmadı zaten kabinlere girip denemeyi de hiç sevmem ama şu çocuk için aklımı oynatıcam.. görmemiş gibi (ki cocuk görmedim önceden ilk cocuğum) saldırıyorum... en kötüsü de kendime asla engel olamıyorum inşallah sağlıkla doğurup kucağımıza alırız hepimiz binbir aşkla aldığımız şeylerin içinde görürüz bebeklerimizi..
çok geçmiş olsun cnm gerilik sadece fl demi kaç hafta geri görünüyor?diger ölçümler normalmi hl ac falan? bende pazar fakültenin aciline gittim fl sini 4 gün geri çıkardı sabahına özel hastnye gittim 1 hafta önde çıkardı nasıl oluyor anlamadım gitti beni hatrlarsan bende fl deki gerilikten bebeğimi kaybetmiştim ve yine aynı korkuları bende yaşıyorum Allah yardımcımız olsun korktugumuza ugratmasın canm.Merhaba kızlar dualarınız için Allah razı olsun . Şimdi perintolog baktı gerilik artmış fakat takip edicem dedi riske girdiği an alıcaklar 15 günde 1 takip verdi 15 gün sonra gidicem bidaha . Bakalım Allah büyük ona emanet ettim çok korkuyorum ama bunun bi tedavisi yok onuda biliyorum .. Rabbim sağlıklı sıhhatli doğumunu nasip etsin şimdi heran beklemekten başka yapacak bişey yok
Hayırlısıyla sağlıkla 28. Hafta dolsa 7 aylık oluyor ve o haftadan sonra doğan sağlıklı olan 2 tane tanıdığım var. Inşallah sağlıklı olduğu anda gelir bebişin. Dualarımızdasın. Sen de içini ferah tutMerhaba kızlar dualarınız için Allah razı olsun . Şimdi perintolog baktı gerilik artmış fakat takip edicem dedi riske girdiği an alıcaklar 15 günde 1 takip verdi 15 gün sonra gidicem bidaha . Bakalım Allah büyük ona emanet ettim çok korkuyorum ama bunun bi tedavisi yok onuda biliyorum .. Rabbim sağlıklı sıhhatli doğumunu nasip etsin şimdi heran beklemekten başka yapacak bişey yok
C Chivas Regal Niye ağda yaptırmıyorsunuz ki...jiletle tüy dökücüyle uğraşılır mı bu vaziyette...ben ayda 1 kuaföre gidiyorum koltuk altı bikini sir ağda 25 lira verip tertemiz oluyorum...zaten yeterince rahatsızız her yerimizden bişeyler salgılanıyor değişik kokular vs bi de kılla tüyle mi uğraşıcaz...görülmeyen yerleri de görüyor alıyor sonuçta yapan kişi...bence bi deneyin harika
Emin olun utanmaya vakit kalmadan bitiyorAy ben korkuyorum ne ağda ne de epilasyon makinelerinden kullanmadım hiç bi de utanırım sanırımama doğuma dgru en kötü bi kere katlanırım şimdi idare etsinde :)
Oyle ama gercekten. Bebegin kiyafetlerini ayri yikayacagimizi ve bunu renk renk ayiracagimizi dusunursek bir makinayi doldurmak icin az bile kaliyor.Bak şimdibi bende ikileme girdim Sen şverişe bahane oldu
Allah yardimcin olsun canim dualarim seninleKızlar acil sevk yapıldı malesef gerilik ilerlemiş çok üzgünüm Rabbim aynı acıyı yaşatmasın dua edin nolur
Ben 7 aylığım.. ve doğduğumda sadece 900 grammışoım.. hastane de değil evde doğmuşum yani yaşamam tamamen mucize! Ne zaman doğarsa doğsun yeter ki alacak nefesi görecek günü olsun...Hayırlısıyla sağlıkla 28. Hafta dolsa 7 aylık oluyor ve o haftadan sonra doğan sağlıklı olan 2 tane tanıdığım var. Inşallah sağlıklı olduğu anda gelir bebişin. Dualarımızdasın. Sen de içini ferah tut
Canım ben kızılcık suyu içiyorum drumsa bir sakıncası olmadığını söyledi faydası oldu gibiKızlar idrarda enfeksiyon için bitkisel bi çözüm var mı ilaç içtim ama sanki faydası olmadı yine tahlil verdim yarın alcam gitsin bu enfeksiyonlar benden
Evet canım fl gerilemiş yine bende diğer bebeğimi fl geriliğinden kaybettim tabi fl zamanla diğer ölçümleri eksiltiyor hedefim 36 haftaydı şuan ise 1000 gramı görmek İnş onu görünce 1500 gramı görmek enazından yaşama umudu olur inşallah ne kadar gram okadar umut Rabbim büyük ben inanıyorumm İnş herşey güzel olucakçok geçmiş olsun cnm gerilik sadece fl demi kaç hafta geri görünüyor?diger ölçümler normalmi hl ac falan? bende pazar fakültenin aciline gittim fl sini 4 gün geri çıkardı sabahına özel hastnye gittim 1 hafta önde çıkardı nasıl oluyor anlamadım gitti beni hatrlarsan bende fl deki gerilikten bebeğimi kaybetmiştim ve yine aynı korkuları bende yaşıyorum Allah yardımcımız olsun korktugumuza ugratmasın canm.
Ben 28 e gelirim az kaldı ne var şurada İnş kızım gelsin önemli olan onun bana yetişmesi azcık koşsa cimcimeHayırlısıyla sağlıkla 28. Hafta dolsa 7 aylık oluyor ve o haftadan sonra doğan sağlıklı olan 2 tane tanıdığım var. Inşallah sağlıklı olduğu anda gelir bebişin. Dualarımızdasın. Sen de içini ferah tut
Bilmiyorum hep özele gidiyordum test için tıp fak gideyim dedim ağlıyorum iki saattir tekrar gidicem hastaneye kalbine öğleden sonra bakabilirler inşİyi de canım öyle olduğu ne malum...2 hafta önde olması sorun olmuyor diyorlar normalde neden peki...kesinliği olmadığı için...bence ultrason cihazına göre fark ediyor ve gerçek halinden büyük gösteriyor bazıları...arkadaşıma 3buçuk 4 kilo doğar bebek demişlerdi devlet hastanesinde ve bebeği 2900 doğdu...bilemiyorum güvenilir mi...e çok gelişmiş dedikleri teknoloji işe yaramıyor o zaman...7.aya gelmiş bebeğin kalbiyle ilgili hala bir fikir yoksa...geri olana bişey yapamıyorlar ileri olana bişey yapamıyorlar...e napıyorlar
Aynen öyle Rabbim ne gösterir bilinmez veren o nasibi varsa Yaşar yoksa kendini parçala olmaz zzz... Yaşadım gördüm elden bişey gelmiyor ..Ben 7 aylığım.. ve doğduğumda sadece 900 grammışoım.. hastane de değil evde doğmuşum yani yaşamam tamamen mucize! Ne zaman doğarsa doğsun yeter ki alacak nefesi görecek günü olsun...
Benim hep iki hafta ileriydi önemsemiyordum ama kilo almış başını gitmiş canım ona sıkıldıcanım hic sıkma canını benimkide önde gidiyor kilo olarakta fazla. Bana hic öyle bisey demediler.hemde 2 doktorumda geçen hafta gördüler
Yediklerim yaramış olabilir de bilmiyorum çok gerildim inş senin sonuç da iyi çıkarCanım inşallah bi sıkıntı yoktur belki yediklerinden kaynaklıdır önde olması ben 25 haftalık gittiğimde tam bi hfta öndeydi doktorda iyi bakmışsın dedi . Sonra bi düşündüm ne yedim diye o zamn tahin pekmezi çok abartmıştım gece bile yiyodum bu ay biraz azaltmaya çalıştım. Sekz gün sonra randevum var bakalım be durumda benim ki çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?