- 14 Eylül 2016
- 1.782
- 1.975
- 63
- 39
- Konu Sahibi kardelen384
- #24.421
Kızlar yaa çok kötüyüm şuan arkadaşımla konuştum ondada idrar yolu enfeksiyonu varmış dru bebeği kaybedebilirsin demiş bendede var ve ben bugün bebeğimi az hissediyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim koca gobegim.destek olmuştu bide spinal anestezi oldum rahattim yani amahastane vermişti yastikBenimde aynı canım gecen hafta cok sert vuruyodu bu hafta daha sakin mesela yer değiştiriyo olabilirler iceride vuruyolar
Bide kücük yastık yada emzirme yastıgı koy cnm sezaryanda cok dogrulamayınca alta destek koyuyosun iyi oluyo
Fissler tek gecerim pahalı ama ömürlük gercekten cok memnunum
Kızlar yaa çok kötüyüm şuan arkadaşımla konuştum ondada idrar yolu enfeksiyonu varmış dru bebeği kaybedebilirsin demiş bendede var ve ben bugün bebeğimi az hissediyorum![]()
Vermişti kullandım bitti ama geçmedi herhalde kontrolüm hFtaya perşembe şimdi sirkeli suyla yıkanıyorum kızılcık suyu içiyorum ama korkudanda ölüyorumCanım sıkma canini antibiyotik verdiyse doktorun onu mutlaka al.
Canım benim de ayaklarım yanıyor şekere çok düşkünüm ama şeker çıkmadı kolesterol da çıkmadı hiçbişey çıkmadı anlamadım herşey normal :) dediğiniz gibi hamilelikten herhalde :)İnsallah sekerden değildir çok kişide duyuyorum hamilelikten diye düşünüyorum ben artık hamileleik her vücutta farklı tepkiye sebep oluyor çünkü
Ben aryildiz kullaniyorum cok memnunum. Fissler hakkinda da cok iyi yorumlar var. Ama cok pahali fissler.
Tefalin düduklusu güzel diyorlar benim karaca memnun degilim
Bende Karaca var canım idare eder verilen paraya göre normal yani bence hepsi aynı...ben eski tip aldım ondan daha memnunum clipso luda da mercimek çorbası yapıyorum bişeyler haşlıyorum digeri daha lezzetli ve çabuk pişiriyor o da bu
Eki Görüntüle 2111317
Ben fissler kullanıyorum kuzum, azcık pahalı ama verdiğin paraya değer, 3 dk da nohut, 5 dk da kuru fasülye pişiyor mis gibi, hangi yemek olursa olsun, yemeği koyuyorum, tezgahın üstünü toplayana kadar pişmiş oluyor, evire çevire kullanırsın senelerce
Sağolun kızlar tavsiyelerinizi dikkate alıcamBenimde aynı canım gecen hafta cok sert vuruyodu bu hafta daha sakin mesela yer değiştiriyo olabilirler iceride vuruyolar
Bide kücük yastık yada emzirme yastıgı koy cnm sezaryanda cok dogrulamayınca alta destek koyuyosun iyi oluyo
Fissler tek gecerim pahalı ama ömürlük gercekten cok memnunum
Oyy benim canım geçmiş olsun yaaa bizde bu yaz yaptiricaz bakalım nasıl olacak hem bebiş hem sünnet ama halledilebilir inşallah bir şekildeKızlar bugün oğlum sünnet oldu. Aslında yarım saate bitti herşey ama uyanınca çok ağladı. Cisim yaparken hep ağlıyordu eve gelince bezini açtım polisi şişmişti öyle acil bir şekilde çişini yaptı ve rahatladı ama birde bana sorun. O öyle ağladıkça ben ağladım canımdan can gitti sanki. Eğer hasta olmasaydı 6 aylıkken olmuş bitmiş olacaktı bende oda bu kadar üzülmeyecektik.
Erkek annelerine sesleniyorum erkenden yaptırın acıyı tam olarak anlamadığı zaman. Hem o hem siz rahat edersiniz tired in dediği gibi.
Ne alaka ya..tamam dikkatli olmak lazım ihmal etme ama bende olmuştum idrar enfeksiyonu..prof doktor tek dozluk bibilac verdi kullandım geçti.. panikte yapmadı..içini rahatlatan tut..ara ara bizde hissetmiyoruz insan evham yapıo ama idrar yolu enfeksiyonundan bu kadar tehlike olacağını sanmıyorum.. yarin yinede git bı kontrole için rahatlar..Kızlar yaa çok kötüyüm şuan arkadaşımla konuştum ondada idrar yolu enfeksiyonu varmış dru bebeği kaybedebilirsin demiş bendede var ve ben bugün bebeğimi az hissediyorum![]()
Ben korkmaz in klipsolu olanindan aldm yeşil klipso yeri 2 aydır kullaniyorm memnunum. Korkmaz in ürünlerini seviyorum hatta uyumusum kuru fasulye koymustm yanmış kule dönmüş yikadim hicbisey olmadı tekrar pisirdigimde dibi tutmadı 260 a aldm 2 ay önceKızlar alakasız olacak ama sizlere danışayım dedim. Düdüklü tencerem eski tip kapaklılardan ve kullanmaya korkuyorum hiç kullanmadım. Şimdi clipsolu olanlardan alicam. Kullanıpta memnun kaldığınız marka varsa söylermisiniz. Bu cuma bime Netlon diye bir markanınki gelecek hiç duymadım nasıl birşeydir acaba. Fiyatı da çok uygun bilginiz var mı bu konuyla ilgili.
Bizim iç anadolu da buna termo düdüklü diyorlar gerçekten bu daha lezzetli oluyor ama alüminyum olduğundan çizilirse tehlikeli alüminyum birikip beyinde alzheimer a sebep oluyormuş .benim vardı makineye atmiyordm yengem istedi salak tellemis atmak zorunda kaldim. Bebeğe sebze falan haslarm diye çelik aldım.Bende Karaca var canım idare eder verilen paraya göre normal yani bence hepsi aynı...ben eski tip aldım ondan daha memnunum clipso luda da mercimek çorbası yapıyorum bişeyler haşlıyorum digeri daha lezzetli ve çabuk pişiriyor o da bu
Eki Görüntüle 2111317
Yok canım ya ihmal etmemek lazım ama okadar da değil benim yengem 2 hamileliğinde de her iki haftada bir idrar enfeksiyonu geciriyodu ki onun baya ileriydi bobrege doğru cikiyodu enfeksiyonu. Hep antibiyotik kullanmak zorunda kaldı tek tozlar işe yaramiyordu kuzenlerim biri 19 biri 12 yaşında. Zamanında doğurdu sorunsuz. Zaten gebelikte enfeksiyon çok sık görülüyor. Bol bakteri lokosit yazmadikca ilacsiz bol su iç diyor doktorlar. Kuşburnu, kızılcık gibi çaylar atiyormus .Kızlar yaa çok kötüyüm şuan arkadaşımla konuştum ondada idrar yolu enfeksiyonu varmış dru bebeği kaybedebilirsin demiş bendede var ve ben bugün bebeğimi az hissediyorum![]()
Korkma bu kadar bende de vardı tek doz antibiyotik kullandım geçmedi bir aydır var idrar tahlili verdim 3-4 lokosit yazıyordu doktor 8-10 kadar gebelikte normal dedi ilaç bile vermedi. Başka doktora gosterdm o da su iç yeter dedi. Herkeste oluyor. Ayrıca sirkenin çok olmamasına dikkat edin taharette vajinanın ph dengesini bozuyomus o da daha çabuk enfeksiyon oluşmasını sagliyormus asitli ya.Vermişti kullandım bitti ama geçmedi herhalde kontrolüm hFtaya perşembe şimdi sirkeli suyla yıkanıyorum kızılcık suyu içiyorum ama korkudanda ölüyorum
Geçmiş olsun canim, maşallah oğluna.Kızlar bugün oğlum sünnet oldu. Aslında yarım saate bitti herşey ama uyanınca çok ağladı. Cisim yaparken hep ağlıyordu eve gelince bezini açtım polisi şişmişti öyle acil bir şekilde çişini yaptı ve rahatladı ama birde bana sorun. O öyle ağladıkça ben ağladım canımdan can gitti sanki. Eğer hasta olmasaydı 6 aylıkken olmuş bitmiş olacaktı bende oda bu kadar üzülmeyecektik.
Erkek annelerine sesleniyorum erkenden yaptırın acıyı tam olarak anlamadığı zaman. Hem o hem siz rahat edersiniz tired in dediği gibi.
insallh canim sagolGünaydın. Yarın hafifler canım iki gün öyle oluyor .
uygulayayim canim mutfakta tabak alamiyorum uzanipbana doktorum ağrı yada şişlik olursa kolonyayi iyice dolapta soğut pamuğa döküp üstüne koy o alır ağrılarını demişti uygula istersen canım
canim benim ikinfi bebegim olacak inslh ilk cocugumda 2 doz olmustum bunda 1 doz oldum ama cok aciyor uzerine yattimi tam emin degilim ama zaten cok acayip agriyorCanım ben de dün oldum, ağrı sızı yok ama bebek hareketlerinde azalma var. Sende durum nedir? Bide benim ikinci doz değil daha önce (5yıl geçmedi üstünden) elim kesildiği için yaptırmıştım o yüzden tek doz vurdurdum
Benim bünyem reaksiyon göstermiyor tetanoza ama bazı bünyelerde yanma sızlama şişme ağrı sızı olabiliyormuş. Kolunu fazla zorladıysan veya üzerine yattıysan ondan da olabilir
çok geçmiş olsun allah damat olduğu günleride göstersinKızlar bugün oğlum sünnet oldu. Aslında yarım saate bitti herşey ama uyanınca çok ağladı. Cisim yaparken hep ağlıyordu eve gelince bezini açtım polisi şişmişti öyle acil bir şekilde çişini yaptı ve rahatladı ama birde bana sorun. O öyle ağladıkça ben ağladım canımdan can gitti sanki. Eğer hasta olmasaydı 6 aylıkken olmuş bitmiş olacaktı bende oda bu kadar üzülmeyecektik.
Onunki çok farklıdır canım hamilelikte geçirmeyen varmı enfeksiyon tedavi olmazsan risk herkeste aynı çooookk ilerlemiş olması gerekir öyle olsa bütün bebekler ölürdü Allah korusunKızlar yaa çok kötüyüm şuan arkadaşımla konuştum ondada idrar yolu enfeksiyonu varmış dru bebeği kaybedebilirsin demiş bendede var ve ben bugün bebeğimi az hissediyorum![]()
Geçmiş olsun annesin ister istemez stres yapıcaksın tabiki... Narkoz dan ağlamıştır canım ilk çişini yaptımı olay bitiyor 2 gün sonra hiç bişeyi kalmaz Allahın izniyle.... Adam olmuş annesiiiiKızlar bugün oğlum sünnet oldu. Aslında yarım saate bitti herşey ama uyanınca çok ağladı. Cisim yaparken hep ağlıyordu eve gelince bezini açtım polisi şişmişti öyle acil bir şekilde çişini yaptı ve rahatladı ama birde bana sorun. O öyle ağladıkça ben ağladım canımdan can gitti sanki. Eğer hasta olmasaydı 6 aylıkken olmuş bitmiş olacaktı bende oda bu kadar üzülmeyecektik.