- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #24.641
Ayyy emeğine sağlık, inşallah unutmazlar, emeklerin boşa gitmez canımD Deli mavi prenses Kızlar ben öğlen arası ögretmenler odasındaki koltuklarda uyukladım bugün resmendoğum iznine ayrılmadan bikaç önemli konu var iyice öğreteyim diye ben bastım gaza deli gibi çalışıyorum...oracıkta pilim bitivermiş
Bilmem ki, benim kimsem de yok bu memlekette.. kaldım öyle yapayalnız, eşim soruyor hastane çantanı ne zaman hazırlayacaksın, kendimi iyi hissettiğim zaman dedim
Canım beyaz ve pembe sari gibi açık renkleri birlikte atabilirsin , cirt kırmızı falan ayrı yıka istersen belli olmaz. 30 derecede yika, yeni şeyler zaten tekstil kokusu geçsin yeter. Bide ben hacisakir sabun tozu aradım hep lavantaliydi dalan in bitkisel sabun tozunu aldm. Sıvı deterjanlara bebek için yazsa da kimyasal vardır diye guvenmiyorm en iyisi sabun tozu bence. Bebek alerjik falan olursa bide ben hassasim çünkü . Kolay gelsin canimKızlar ben bu akşam bebişin kıyafetlerini yıkayayım ufaktan diyorum . Nırmalde üşengeç bi insanımdır şimdi başlasam 34. Haftada ancak biterama bişey sorcam ya bunları beyaz renkli diye ayırcaz mı mesela üst kısımlar hem beyaz hem renkli olan yerleri var onları nasıl yıkayacam . Uuu çok cahilim
Göz tembelliği 9 yaşına kadar tedavi edilebiliyormuş şansımıza 8 yaşında öğrendik ama keşke daha önce öğrenebilseydik tedavisi daha kısa ve hızlı olacaktı , oğluma gözlük almaya gittiğimizde 15 yaşında bir çocuk geldi annesi onunda buyaşlarda aynı şeyi geçirdiğini hatta göz tansiyonu falanda vardı dedi hepsi geçmiş, gözlük derecesi azalmış , içime su serpti. İyileşcek inşBende cok uzuldum 25 yasina kadar nedemek cocuk en guzel yaslarini oyle gecirecek.
Zaten astimi alerjisi uyku apnesi anemisi vardi.
Sizinki duzelirmimis peki insallah daha fazla toprlanir .
İlk hamileliğimde son 1 ay göğüs çatlağını önlemek için krem kullanmıştım ,ama 2. Gebeliğimde 3. Aydan beri biranda göğüslerim büyüdü uçları çok hassaslaştıYa göğüs uçlarının acımasi mi gerekiyo.. benim öle değil..herkesin oylemi.. kafamda deli sorular..
Bende hamilelik başında öğle yemeğinden sonra uyku bastırıyordu mescid var bizde 1 saat kestiriyordum.bu ara yine başladı yemeği yerken gözlerim kapanıyor gidip yatıyorum yine , baya ağırlaşmış hissediyorum buaraD Deli mavi prenses Kızlar ben öğlen arası ögretmenler odasındaki koltuklarda uyukladım bugün resmendoğum iznine ayrılmadan bikaç önemli konu var iyice öğreteyim diye ben bastım gaza deli gibi çalışıyorum...oracıkta pilim bitivermiş
Canım aynı durumdayız benimde ailem yanımda değil ayrı şehirlerdeyiz bide kızım var gözümün içine bakıyor o kadar çok korkuyorumki hasta olmaktan hastaneye düşmektenBilmem ki, benim kimsem de yok bu memlekette.. kaldım öyle yapayalnız, eşim soruyor hastane çantanı ne zaman hazırlayacaksın, kendimi iyi hissettiğim zaman dedimkeşke annem falan yakın ya da Ablam kardeşim biri olsa da yardım etse
Arkadaslar yardımmm lütfen :)
kafam çok karışık? Göğüs pedi lazım olur mu? kimi hijyenik değil diyor, kimileriniz almış
aventin göğüs kalkanı lazım mı? kimi almş kimi gereksiz görüyor??
almalı mıyım? yoksa gereksiz mi?
bide gümüş kapaklar çıkmış, onlar çok pahalı malesef, gümüşün iyileştirici etkisini biliyorum, yara vs olunca gümüş süreriz biz, hemen toparlar. onun için illa bu gümüş kalkanı almaya gerek yokbence bu kadar paraya.
ama göğüs pedi ile avent kalkan arasında kaldım. alan yada kullanan var mı??
Şeker yuklemesini sormuştum canım. Ne zaman yapılması gerekiyor ve herkes yaptırıyor mu diye. Eşim canan karatayi dinleyince pek sıcak bakmadı doktor da bilgilendirmedi bu konuda. İlk bebek olunca insan bişey bilmiyor işte böyle.
Evet sertleşiyor böyle sanki kabuk varmış gbi oluyor parça parça . Ayva çekirdeği iyi tabiki gülsüyunda beklettim bn bi hafta jel gbi oldu yüzüne de kullanıyorum internette yazarSertleşti mi seninkinin de uçları canım, ayva çekirdeği iyi miymiş? Bilmiyordum onu da
Allah korusun canım, sen iki kat dikkat et kendineCanım aynı durumdayız benimde ailem yanımda değil ayrı şehirlerdeyiz bide kızım var gözümün içine bakıyor o kadar çok korkuyorumki hasta olmaktan hastaneye düşmekten
Benim ki son 1 ayda 1 kilo aldi masallahi var tosunumun :) boyunu bilmiyorum ama.Kizlar bebekleriniz ortalama haftada kac gr aliyor. Ornegin 3 haftada bir gidiyosunuz ve 300 gr gibi? Zayif olucak diye korkuyorum braz. Bi de boy olarak kac cm uzamasingerekiyo haftada. Bilenler aydinlatabilir mi
Ayva cekirdegini ben de biriktiriyorum ama daha baslamadim surmeye. Erken degil mi biraz?Ben ayva çekirdeğinden jel yaptım hafta da bir ancak sürüyorum ama bi de göğüs kremi sipariş ettim nisanda onu da sürmeye başlicam
Benim de kimsem yok ve bu yuzden mutluyum :) kimse karismayacak isime. İyi tarafindan bak.Bilmem ki, benim kimsem de yok bu memlekette.. kaldım öyle yapayalnız, eşim soruyor hastane çantanı ne zaman hazırlayacaksın, kendimi iyi hissettiğim zaman dedimkeşke annem falan yakın ya da Ablam kardeşim biri olsa da yardım etse
Merhaba hamiş arkadaşlarım. Bugün doktor kontrolümüz vardı. Alt karnımda birkaç gündür hissettiğim kasılma tipi ağrıdan ve bacaklarımdaki huzursuz bacak sendromundan çok muzdarip olduğumu söyşeyince magnezyum ilacı verdi. Günde 2 defa iç dedi. Ayrıca HGB değerim 10’a düştüğü için demir ilacını da günde 2’ye çıkardı. Var mı benzer durum yaşayanlar? Sizin doktorlarınız ne tavsiye etti? Huzursuz bacak her geçen gün dayanılmaz bir hal alıyor, hem gece hem gündüz sürüyor artık ve günde 1-2 saat uyku anca uyuyabiliyorum
Güle güle yatsın bebeğin inşallah, ben ebebek in sitesinde yarı ortopedik bulamadım ya ortopedik vardı o yüzden merak ettim canimBen büyüyen beşik için aldım yatak 80*130 yarı ortaoedik bzm yatklar gbi olanlardan yüz liraya pahalıları da var ama idare eder şindilik dedim
Dikkat etmeye çalışıyorum canım allah hepimizin yardımcısı olsunAllah korusun canım, sen iki kat dikkat et kendine
Magnezyum doktor vermedigi icin mi kullanmiyorsun yoksa ozel bir sevebi var mi? Benim de geceleri bacagima sık sık kramp giriyor ama kullanmak istemiyorum. Kasilmalari engelledigi ickn beni tedirgin ediyor. Sanki dogum kasilmalarini da engeller dogumum zorlasir veya kasilmalarinin basladigini hissedemem diye endiseye kapiliyorum.Benim baldırlarım bazı geceler kasiliyor ama ben magnezyum kullanmıyorum daha oglumda son zamanlarda bazi geceler 2-3 kere kasılmalar oluyordu o günler gibi olursa icerim diye dusunuyorum ama simdi günde 2 sise soda içiyorum oda iyi geliyormuş diye duymuştum
Kan ilaci daha hic kullanmadım son tahlilinde 13 çıkmıştı kan değerim doktor birşey demedi bende sormadım.
Erken bence de :) ama ben hftada bir veya iki hafta da bir sürüyorum şuanda yapma sebebim yüzümdeki sivilceler onları da geciriyor hemen :)bazen de karnına sürüyorumBenim ki son 1 ayda 1 kilo aldi masallahi var tosunumun :) boyunu bilmiyorum ama.
Ayva cekirdegini ben de biriktiriyorum ama daha baslamadim surmeye. Erken degil mi biraz?
Benim de kimsem yok ve bu yuzden mutluyum :) kimse karismayacak isime. İyi tarafindan bak.
İsim olarak ortapedik tazıyor ana özelliğini okuyunca yarı ortapedik diyordu altı yedi aylıkken tatırcağım için çok ıahalı bi tatak almadım kalitesi nasıldır bilemiyorumGüle güle yatsın bebeğin inşallah, ben ebebek in sitesinde yarı ortopedik bulamadım ya ortopedik vardı o yüzden merak ettim canim
Sağol canım benim ne bileyim ilk kez başıma gelince çok korktum dr da bir fitil verdi okadar bir işe yarayacağını düşünmüyorum zeytin yağı süreyim olmadı sanada geçmiş olsun sağolCanım
Ben her gebeliğimde yaşadım bu sıkıntıyı ve şuan tam 6 aydır sürekli kanıyor hemde öyle böyle değil bu konuda yalnız değilsin... Çok can yakıcı ve sıkıcı bir durum evet ama sadece senin başında değil Allah beterinden korusun anne olmanın nekadar zor olduğunu insan böyle böyle anlıyor.. Zeytin yağlı pamuk iyi geliyomuş ama ben artık alıştım acısınıda kanamasınıda ni dene istersen... Doğum sonrası bukadar kötü olmayacak merak etme
Canım kaşındığın zaman bil ki kaşırsan ve müdahale etmezsen kesin çatlayacak :) çatlaklar son ay ve genellikle Doğumdan sonra belli oluyor. Aslında Şuan bile çok gergin karnımız.Kızlar bu çatlamalar ne zaman başlıyor? Doğumdan sonra mı çıkıyor ortaya yoksa son aylarda falan mı belirginleşiyor??
Ben 10 ml aldım ilk bebişte çok artmıştı bunda küçük aldım oyüzdenKızlar göğüs ucu kremini 10 ml mi yoksa 40ml mi alıyorsunuz
Ben tam olarak bugün ağırlaştım. Bunhafatay kadar işe kolay gidiyordum nu hafta izne çıkmayı beklemeye başladım resmen.selam kizlar nasilsiniz? ben birden bire cok agirlastim.egilip yerden birsey almak iskence gibi.surekli.uykum geliyor
Evet benmde elle sayılır şekilde kaldı eksik o da çok mühim şeyler değil bnde yıkamak için boyadını bekliyodum bu renk nasıl sence Eki Görüntüle 2111762
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?