2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben dalinin granül sabununu aldım, onunla yıkamayı düşünüyorum, görümcem beyaz sabun rendeliyormuş ama onunla da uğraşamam sanırım
Evet her seferinde ugrasilmaz hem de kalinti filan oluyomus camasirlarin uzerinde sabunu bir de cok iyi durulamak gerek

İki hafta açlık tokluk olcumunu sen kendi mi yaptın canim?bende cihazi aldim ama delemiyorum parmagimi.acima korkusu degil kesinlikle ama yapamiyorum iste.baska caresi yokmu((?[/QUOTE]

doktormu istedi 100 luk yapilmasini

Son düzenleme:
Ne guzel millete bakiyorum hicbi sikayetleri olmuyor.Bizim topik hep rahatsiz bende dahil.niye acaba yaa
Bende de bende :) valla topigin adi rahatsizlar olsun.hergun yeni bisey cikiyo.artik agrilarimi umursamiyorum valla napiyim.kafaya taktikca daha cok oluyo sanki.yani yarin birgun erken dogum olsa allah korusun amannn gecer diyvem :) valla dogurana kadar saglam kaliyim da baska bisey istemm.yuzduk kuyruguna geldik az kaldi insallah :)

İki hafta açlık tokluk olcumunu sen kendi mi yaptın canim?bende cihazi aldim ama delemiyorum parmagimi.acima korkusu degil kesinlikle ama yapamiyorum iste.baska caresi yokmu((?
[/QUOTE]
Bende çok korkuyordum,o çıkardığı sesten..annem yaparken kulaklarımi tıkiyordum.. şimdi hergun günde 3 kez ölçüyorum.. inan korkacak yapamayacak bişey yok.. iğneyi 2. Dereceye getir ve tiklat gitsin.. bir kere yapınca anlayacaksın,çok basit ve acısız.. ben yaptıysam herkes yapar..bana güven..

Ya göğüs uçlarının acımasi mi gerekiyo.. benim öle değil..herkesin oylemi.. kafamda deli sorular..

İki hafta açlık tokluk olcumunu sen kendi mi yaptın canim?bende cihazi aldim ama delemiyorum parmagimi.acima korkusu degil kesinlikle ama yapamiyorum iste.baska caresi yokmu((?
[/QUOTE]
Ayy kuzum iki hafta öncesinde yazacaktım, iki hafta yazmışım. Eşin falan delsin bari, kendi kendime ben de delemezdim dogrusu kayınvalidem yapıyor ama artık onun parmak ucu alışmış

Ya göğüs uçlarının acımasi mi gerekiyo.. benim öle değil..herkesin oylemi.. kafamda deli sorular..
Benim de acımıyor canım, az öncede yeteri kadar büyümüş gelmedi bana. Arkadaşlar iki beden büyüdüğünden falan bahsediyor benim sadece uçları kirli gibi deri atıyor banyoda ve en ucu da sert sert oldu, bebek yağı sürüyorum. Eğer çatlaması buysa krem mi almak gerekir ki hiç bilmiyorum

Ay maşallah ya günlerimiz çok yakın benim fıstık da hemen hemen. Bukadar olmuştur demekki. Karnım baya büyüdü bu ara zaten. :)
aşağı yukarı yakın oluyorlar cnm .tanıdığım bir arkadaş var sanırım 1 yada 2 ğün önde onun bebişin boyu1_2 cm büyük çıkıyor. Benim minnoş nda kilosu daha büyük çikiyor

Kizlar bebekleriniz ortalama haftada kac gr aliyor. Ornegin 3 haftada bir gidiyosunuz ve 300 gr gibi? Zayif olucak diye korkuyorum braz. Bi de boy olarak kac cm uzamasingerekiyo haftada. Bilenler aydinlatabilir mi

Ben ayva çekirdeğinden jel yaptım hafta da bir ancak sürüyorum ama bi de göğüs kremi sipariş ettim nisanda onu da sürmeye başlicam

Kızlar yaa ben çok kırgınım vücudum grip gibi dökülüyor ama grip değilim hep yatasım var ama yatarkende rahat değilim ya sanki hamile gibi değilim hasta gibiyim ben niye böyleyim kızlar yaa

beren20 Bebeğim 2 hafta öndeydi doktorum yapılsın dedi sağlık ocağında 75lik yükleme yapıldı canım bana açlık 85 1.saat 230 2.saat 150 çıktı doktorum şaibeli buldu sonucu ama ben zaten her akşam 4-5km yürüyorum ekmek hamurişi tatlı pirinç patates yemiyorum...kendimce bir programım vardı yani fazla kilo alıyorsun dikkat et demişti doktorum o yüzden böyle yapıyordum ve bu yeterli dedi...sonra devlet hastanesinde kaydım olsun diye gitmiştim orda da zorla 50 lik yaptılar açlık 85 1.saat 170 çıktı doktoruma haftaya gidicem...sonuç olarak gebelik şekeri bende var mı nedir yukleme yapılmasına gerek var mıydı bilemiyorum...sadece açlık tokluk baktıran doktor da var...ve benim açlık tokluk sonuçlarım gayet iyi çıkıyor

Kızlar yaa ben çok kırgınım vücudum grip gibi dökülüyor ama grip değilim hep yatasım var ama yatarkende rahat değilim ya sanki hamile gibi değilim hasta gibiyim ben niye böyleyim kızlar yaa
Bir haftadır ben de öyleyim canım, alışverişe gidiyoruz oturacak yer arıyorum kendime, sürekli uzanmak istiyorum. Nasıl geçicek iki ay bilmem, afedersin mal gibiyim

Bir haftadır ben de öyleyim canım, alışverişe gidiyoruz oturacak yer arıyorum kendime, sürekli uzanmak istiyorum. Nasıl geçicek iki ay bilmem, afedersin mal gibiyim
D Deli mavi prenses Kızlar ben öğlen arası ögretmenler odasındaki koltuklarda uyukladım bugün resmen doğum iznine ayrılmadan bikaç önemli konu var iyice öğreteyim diye ben bastım gaza deli gibi çalışıyorum...oracıkta pilim bitivermiş

Canım
Kızlar idrar enfeksiyonu için amoklavin 1000 mg verdi dr
Hemoroid olmuşum rahatlatmak için bir krem verdi geçeceğini sanmam popomun üstüne oturamıyorum
Ya benim kafam inanılmaz bozuk
Ben her gebeliğimde yaşadım bu sıkıntıyı ve şuan tam 6 aydır sürekli kanıyor hemde öyle böyle değil bu konuda yalnız değilsin... Çok can yakıcı ve sıkıcı bir durum evet ama sadece senin başında değil Allah beterinden korusun anne olmanın nekadar zor olduğunu insan böyle böyle anlıyor.. Zeytin yağlı pamuk iyi geliyomuş ama ben artık alıştım acısınıda kanamasınıda ni dene istersen... Doğum sonrası bukadar kötü olmayacak merak etme

Ayy yapın kızlar hazırlıkları sizi okudukça çook heyecanlanıyorum valla kıpır kıpır oluyorum... İnş darısı başıma kızım İyi olsun ben ona ne ciciler alırımmm... Biraz daha sabırlı olucam sonra Brnde başlarım İnşallah... Sizi gördükçe sanki bayram sevinci oluyo içimde

Amin canim hepimizi inşallah. Sonucta bir kac saat katlanicaz. Igne korkusu küçüklükten kalma bende tabii birde damarlar ince bulunmuyor bir saga bir sola iğne ucu gidip geliyor ben ağlamaktan helak oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…