- 2 Ocak 2018
- 282
- 562
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #24.621
Evet her seferinde ugrasilmaz hem de kalinti filan oluyomus camasirlarin uzerinde sabunu bir de cok iyi durulamak gerekBen dalinin granül sabununu aldım, onunla yıkamayı düşünüyorum, görümcem beyaz sabun rendeliyormuş ama onunla da uğraşamam sanırım
İki hafta açlık tokluk olcumunu sen kendi mi yaptın canim?bende cihazi aldim ama delemiyorum parmagimi.acima korkusu degil kesinlikle ama yapamiyorum iste.baska caresi yokmu28 haftaya kadar yapılıyor, doktorun açlık tokluk ölçmüştür belki ondan gerek görmemiştir, ben hızlı kilo alıyordum, bebek iri ve aşırı hareketliydi normalde yaptırmak istemedim ama doktor bunların risk olduğunu söyledi. İki hafta açlık tokluk ölçmesi ve normal çıkmasına rağmen yine de yaptı şeker yüklemesini. Belki sen de riskli bi durum görmediyse doktorun o yüzden söylememiştir ama içine sinmediyse geç kalmış sayılmazsın şimdi de yaptırabilirsin
doktormu istedi 100 luk yapilmasiniCanim ben 100 lik yapıcağım çünkü şeker yüksek çıktığından beri sekerim dibine vuruyorum 100 lik yaptırmadan 3 gün önce yapılacak diyet listesi verdiler onu bile nasıl yapacağım bilmiyorum eşim bunlarla doymazsın sen şimdiden kış yediklerini diyor. Bende 6 kilo aldım toplamda 6 kiloda kalan 3 ayda alsam 12 kilo ile giderim diyordum ama masallayım var son 3 gundur
Teşekkürler adacim
Canim bende oğlumda tanıştım onunla doğum sonrası biraz toparladı ama şimdi yine başlayacak sanırım.
Bende de bende :) valla topigin adi rahatsizlar olsun.hergun yeni bisey cikiyo.artik agrilarimi umursamiyorum valla napiyim.kafaya taktikca daha cok oluyo sanki.yani yarin birgun erken dogum olsa allah korusun amannn gecer diyvem :) valla dogurana kadar saglam kaliyim da baska bisey istemm.yuzduk kuyruguna geldik az kaldi insallah :)Ne guzel millete bakiyorum hicbi sikayetleri olmuyor.Bizim topik hep rahatsiz bende dahil.niye acaba yaa
[/QUOTE]İki hafta açlık tokluk olcumunu sen kendi mi yaptın canim?bende cihazi aldim ama delemiyorum parmagimi.acima korkusu degil kesinlikle ama yapamiyorum iste.baska caresi yokmu((?
Ya göğüs uçlarının acımasi mi gerekiyo.. benim öle değil..herkesin oylemi.. kafamda deli sorular..Canim birşey takmazsan daha çok tahriş olur. Benim eski emzirme sistemlerin vardı onları evde takıyorum dışarı çıkarken de 85 beden sudyen takıyorum. 75 takıyordum simdi biraz sikiyor 85 bol geliyor ama rahat ediyorum hem gogus uclarim bir yere degdiginde cok aci veriyodu onun da onune gecti. Bekarken ise evdeyken hiç birşey takmazdım ohhh ne rahat
[/QUOTE]İki hafta açlık tokluk olcumunu sen kendi mi yaptın canim?bende cihazi aldim ama delemiyorum parmagimi.acima korkusu degil kesinlikle ama yapamiyorum iste.baska caresi yokmu((?
Benim de acımıyor canım, az öncede yeteri kadar büyümüş gelmedi bana. Arkadaşlar iki beden büyüdüğünden falan bahsediyorYa göğüs uçlarının acımasi mi gerekiyo.. benim öle değil..herkesin oylemi.. kafamda deli sorular..
aşağı yukarı yakın oluyorlar cnm .tanıdığım bir arkadaş var sanırım 1 yada 2 ğün önde onun bebişin boyu1_2 cm büyük çıkıyor. Benim minnoş nda kilosu daha büyük çikiyorAy maşallah ya günlerimiz çok yakın benim fıstık da hemen hemen. Bukadar olmuştur demekki. Karnım baya büyüdü bu ara zaten. :)
Ben ayva çekirdeğinden jel yaptım hafta da bir ancak sürüyorum ama bi de göğüs kremi sipariş ettim nisanda onu da sürmeye başlicamBenim de acımıyor canım, az öncede yeteri kadar büyümüş gelmedi bana. Arkadaşlar iki beden büyüdüğünden falan bahsediyorbenim sadece uçları kirli gibi deri atıyor banyoda ve en ucu da sert sert oldu, bebek yağı sürüyorum. Eğer çatlaması buysa krem mi almak gerekir ki hiç bilmiyorum
Sertleşti mi seninkinin de uçları canım, ayva çekirdeği iyi miymiş? Bilmiyordum onu daBen ayva çekirdeğinden jel yaptım hafta da bir ancak sürüyorum ama bi de göğüs kremi sipariş ettim nisanda onu da sürmeye başlicam
Bir haftadır ben de öyleyim canım, alışverişe gidiyoruz oturacak yer arıyorum kendime, sürekli uzanmak istiyorum. Nasıl geçicek iki ay bilmem, afedersin mal gibiyimKızlar yaa ben çok kırgınım vücudum grip gibi dökülüyor ama grip değilim hep yatasım var ama yatarkende rahat değilim ya sanki hamile gibi değilim hasta gibiyim ben niye böyleyim kızlar yaa
D Deli mavi prenses Kızlar ben öğlen arası ögretmenler odasındaki koltuklarda uyukladım bugün resmenBir haftadır ben de öyleyim canım, alışverişe gidiyoruz oturacak yer arıyorum kendime, sürekli uzanmak istiyorum. Nasıl geçicek iki ay bilmem, afedersin mal gibiyim
Ben her gebeliğimde yaşadım bu sıkıntıyı ve şuan tam 6 aydır sürekli kanıyor hemde öyle böyle değil bu konuda yalnız değilsin... Çok can yakıcı ve sıkıcı bir durum evet ama sadece senin başında değil Allah beterinden korusun anne olmanın nekadar zor olduğunu insan böyle böyle anlıyor.. Zeytin yağlı pamuk iyi geliyomuş ama ben artık alıştım acısınıda kanamasınıda ni dene istersen... Doğum sonrası bukadar kötü olmayacak merak etmeKızlar idrar enfeksiyonu için amoklavin 1000 mg verdi dr
Hemoroid olmuşum rahatlatmak için bir krem verdi geçeceğini sanmam popomun üstüne oturamıyorum
Ya benim kafam inanılmaz bozuk
sağol canm cevabın için evet benmde normalde seker sorunum yoktu testlerde doktor yukleme yapılmasını önerdı ona guvendıgım için yaptırcam içim rahat etsin kan aldırmaktan bende cok korkuyordum artık alıstım yavrularımız için herseye katlanmaya hazırız yeterkı allahım sağlıkla kavustursun bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?