- 27 Nisan 2016
- 386
- 529
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #24.601
Ben yaptırdım, yaptırılması gerektiğini de düşünüyorum, eğer gebelik şekeri varsa bilinmesi şart bence, en azından önlem alınıyorŞeker yuklemesini sormuştum canım. Ne zaman yapılması gerekiyor ve herkes yaptırıyor mu diye. Eşim canan karatayi dinleyince pek sıcak bakmadı doktor da bilgilendirmedi bu konuda. İlk bebek olunca insan bişey bilmiyor işte böyle.
Benimde hiç rahatsizligim yok 195 çıktı tokluk.acaba bu 50 lik dozmu sıkıntılı çıkıyor.sonrasında 75 olanlar genelde normal çıkmış.gerci bi daha asla yaptırmak istemiyorum.doktor da yenileyelim demedi.diyet yapıyorum sagliksiz bişey yemiyorum.bana zararı yok.yararı var..diyetisyenin hesabıyla 9 kiloyla doğuma gidermisim.sağlıklı olsun da kilo kısmı umrumda da değil.fazlası olsa bile oda verilir nasılsa.
Geçmiş olsun Canim oglusuna.gozunuzaydin.
Buara sorunlar peşimi bırakmıyor sanırım basur(hemoroid) oldum ve idrar enf kesin oldum şimdi dr a gidiyorum yoldayım okuduğum kadarıyla basura çözüm de yokmuş hiç başıma gelmemişti çok canım acıyor ve sıkılıyor
Ben bu ay hepsini halletim bi kıyafetler yıkanıp koncak omda evde bi iki boya işi daha var onlar çıksın öyle yapcam.. çok heyecanlı çok güzel şeyler yaaŞimdi odasını boyayacaz miniğimin çok heyecanlı
Evet canim oda aklimdaydi ama firsat olupta daha alamadim.. Zaten goguslerim alti artik baya tahris oldu yani hic bisey takmadigim halde surekli kasiniyor
Ben büyüyen beşik için aldım yatak 80*130 yarı ortaoedik bzm yatklar gbi olanlardan yüz liraya pahalıları da var ama idare eder şindilik dedimCanım hangi yataktan aldın
Ben de yavaştan başlamak istiyorum, sen hangi deterjan ile yıkamayı düşünüyorsun? bir de benim yeğenimden kalan kıyafetler var ama sarı lekeler var bazılarında, sanırım onları önce beyaz sabunda bekletmem gerekecek, başka bir önerisi olan var mı arkadaşlar?Kızlar ben bu akşam bebişin kıyafetlerini yıkayayım ufaktan diyorum . Nırmalde üşengeç bi insanımdır şimdi başlasam 34. Haftada ancak biterama bişey sorcam ya bunları beyaz renkli diye ayırcaz mı mesela üst kısımlar hem beyaz hem renkli olan yerleri var onları nasıl yıkayacam . Uuu çok cahilim
Baby&me aldım ben e bebektenBen de yavaştan başlamak istiyorum, sen hangi deterjan ile yıkamayı düşünüyorsun? bir de benim yeğenimden kalan kıyafetler var ama sarı lekeler var bazılarında, sanırım onları önce beyaz sabunda bekletmem gerekecek, başka bir önerisi olan var mı arkadaşlar?
Kolay gelsin canimŞimdi odasını boyayacaz miniğimin çok heyecanlı
Tesekkur ederim canimÇok güzelmiş güle güle giysin :)
Cok guzel olmus canim ben cok begendimEvet benmde elle sayılır şekilde kaldı eksik o da çok mühim şeyler değil bnde yıkamak için boyadını bekliyodum bu renk nasıl sence Eki Görüntüle 2111762
Sağol canım bende çok beğendim ya pembe olsun istemiyodum bu ara mor renge taktım magneti de mor yaptırcamCok guzel olmus canim ben cok begendim
Şeker yuklemesini sormuştum canım. Ne zaman yapılması gerekiyor ve herkes yaptırıyor mu diye. Eşim canan karatayi dinleyince pek sıcak bakmadı doktor da bilgilendirmedi bu konuda. İlk bebek olunca insan bişey bilmiyor işte böyle.
Şahane!! Huzurla sağlıkla büyüsün içinde inşallahhhEvet benmde elle sayılır şekilde kaldı eksik o da çok mühim şeyler değil bnde yıkamak için boyadını bekliyodum bu renk nasıl sence Eki Görüntüle 2111762
Aminn hepimizin ki inşallahŞahane!! Huzurla sağlıkla büyüsün içinde inşallahhh
Sağol canımC Chivas Regal çok hoş bir renk olmuş bende oğlumun tarafini gök mavisi kızımın taradinida şeker pembesi istiyorum
Çok teşekkür ederimC Chivas Regal renk çookk güzel huzurla büyüsün yavrun
Sağol canım danışıcam doktoraBen yaptırdım, yaptırılması gerektiğini de düşünüyorum, eğer gebelik şekeri varsa bilinmesi şart bence, en azından önlem alınıyor
Sağol canım bilgi verdiğin içinCanim burdaki arkadaslarin hemen hemen hepsi yaptirdi ben de dahil Dokrorlarin da cogu destekliyor 28.haftaya kadar yapilmasi gerek
Opr. Dr. Banu Ciftçi nin videolarini da izledim bununla ilgili Kendi doktorum da yapmaliyiz deyince ikna oldum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?