2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben yaptırdım, yaptırılması gerektiğini de düşünüyorum, eğer gebelik şekeri varsa bilinmesi şart bence, en azından önlem alınıyor

Canim ben 100 lik yapıcağım çünkü şeker yüksek çıktığından beri sekerim dibine vuruyorum 100 lik yaptırmadan 3 gün önce yapılacak diyet listesi verdiler onu bile nasıl yapacağım bilmiyorum eşim bunlarla doymazsın sen şimdiden kış yediklerini diyor. Bende 6 kilo aldım toplamda 6 kiloda kalan 3 ayda alsam 12 kilo ile giderim diyordum ama masallayım var son 3 gundur

Geçmiş olsun Canim oglusuna.gozunuzaydin.

Teşekkürler adacim

Canim bende oğlumda tanıştım onunla doğum sonrası biraz toparladı ama şimdi yine başlayacak sanırım.

Evet canim oda aklimdaydi ama firsat olupta daha alamadim.. Zaten goguslerim alti artik baya tahris oldu yani hic bisey takmadigim halde surekli kasiniyor

Canim birşey takmazsan daha çok tahriş olur. Benim eski emzirme sistemlerin vardı onları evde takıyorum dışarı çıkarken de 85 beden sudyen takıyorum. 75 takıyordum simdi biraz sikiyor 85 bol geliyor ama rahat ediyorum hem gogus uclarim bir yere degdiginde cok aci veriyodu onun da onune gecti. Bekarken ise evdeyken hiç birşey takmazdım ohhh ne rahat

Ben de yavaştan başlamak istiyorum, sen hangi deterjan ile yıkamayı düşünüyorsun? bir de benim yeğenimden kalan kıyafetler var ama sarı lekeler var bazılarında, sanırım onları önce beyaz sabunda bekletmem gerekecek, başka bir önerisi olan var mı arkadaşlar?

Ben bu ay hepsini halletim bi kıyafetler yıkanıp koncak omda evde bi iki boya işi daha var onlar çıksın öyle yapcam.. çok heyecanlı çok güzel şeyler yaa
Evet benmde elle sayılır şekilde kaldı eksik o da çok mühim şeyler değil bnde yıkamak için boyadını bekliyodum bu renk nasıl sence

Baby&me aldım ben e bebekten

Canim burdaki arkadaslarin hemen hemen hepsi yaptirdi ben de dahil Dokrorlarin da cogu destekliyor 28.haftaya kadar yapilmasi gerek
Opr. Dr. Banu Ciftçi nin videolarini da izledim bununla ilgili Kendi doktorum da yapmaliyiz deyince ikna oldum açıkçası

Sağol canım bilgi verdiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…