- 6 Mayıs 2011
- 1.890
- 3.089
- 133
- 40
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #24.841
Her gün ölçeceksin, sürekli kontrol altında tutulacak, yüksekse ilaçla serumla düşürüyorlar hastanedeYaa deme oylebenim ki yuksek cikiyor. Tedavisi nasil? Var mi bir tedavisi doktorum sagolsun bir sey soylemiyor ki.
Ayyy helal olsun yaa ben hiç böyle arastirma yapamıyorum.Canım sudocrem 400gr e-bebekte 69 lira. Akakçe'de arattım 400 gr 49 lira, ücretsiz kargo. Ben genelde birşey alacağım zaman önce akakçe'den aratıyorum.
Mustela bakım seti, ayriyeten mustela köpük şampuanı, babyjem tırnak bakım çantası ve küvet setini falan hep burdan aratıp aldım.
Jokerde unibaby 30lu yenidoğan pamuk mendil 148 lira idi, arattım yine en uygun joker çıkınca jokerden almıştım.
benim de plesantam önde, dr sıkıntı yok şimdilik dedi. ben de problem yaşamadığım için sorun etmedim. internete bi baktım için karardı, baktım kafaya takıcsm kapttım dra güvenmeyi tercih ettimKızlar merhabalar. Hayırlı haftasonları. Dün kontrolüm vardı 1320 gr ve 38 cm olmuş minik kızımyalnız doktor plasenta ön duvar dedi. Ne demek hocam bi sıkıntı var mı dedim, yok hayır sıkıntı olsa söylerim tabiiki dedi. Tahlillerim falan da iyi ama ben internete plasenta ön duvar yazınca genelde hep kanama, rahim ağzı kısalığı, sezeryan, erken doğum falan gördüm... Bi fikri olan var mı aceba ? Normal doğum istiyorım nasipse ama internet kafamı karıştırdı
[QUOBence durduk yere bu düşüncelere kapılmıyoruz Can'ım. Duygusallık hormonlardan evet. Ama kendi adıma konuşmam gerekirse eşim fazlasıyla ilgisiz duygusuz. Normalde de çok düşünceli ilgili biri değildi Zaten. Ama son birkaç aydır Aramızda buzdağı var resmen. Ben de Zaten ağlama modundayım her an.
Erkekler hamileliğin ilerlemesi ile beraber kendi kabuklarına çekiliyorlar. Bu yüzden birçok eş hamilelik döneminde kopuyor Zaten birbirinden.
Bence durduk yere bu düşüncelere kapılmıyoruz Can'ım. Duygusallık hormonlardan evet. Ama kendi adıma konuşmam gerekirse eşim fazlasıyla ilgisiz duygusuz. Normalde de çok düşünceli ilgili biri değildi Zaten. Ama son birkaç aydır Aramızda buzdağı var resmen. Ben de Zaten ağlama modundayım her an.
Erkekler hamileliğin ilerlemesi ile beraber kendi kabuklarına çekiliyorlar. Bu yüzden birçok eş hamilelik döneminde kopuyor Zaten birbirinden.
Umarım geçici bir durumdur..Ohoo hem de ne ağlamak...annem de e kocan böyle kızım fazla bişey bekleme...ya kocamdan nasıl beklemeyim sokaktan adam mı çevirip anlatayım derdimi sıkıntımı...böyleyse bile hamilelik döneminde kendini aşabilir çaba gösterebilir hiçbir şey yapamıyorsa rol yapsın...
Ayyy helal olsun yaa ben hiç böyle arastirma yapamıyorum.
Can'ım ne almıştınız?Kızlar yatağımızı açtık baktık gayet güzel ve herşeyi tamam şimdi sora bebek arabasında
Ben varım Benimde avlık sekerim diyete rağmen dusmeyince insulin başlandıhayırlıı günler kızlar bende gebelik şekeri çıktı sürekli ölçüyorum diyet ve insulin başladı doktor benim durmumda olan varmı
Geçmiş olsun Can'ım. İnş enfeksiyon çıkmaz. Sebamedin vajinal temizlik jeli varmış. Aile hekimi söyledi dün. O baya iyi geliyormuş. Sen de kullan istersen. Az da olsa etkisinin olması iyi bişey olur.Ellerimin şişmesinden ve halsizliğimden dolayı acile geldim tansiyonuma baktırdım 12/7 çıktı normal dediler kendim idrar tahlilide istedim proteine bakıldın diye enfeksiyonda vardır kesin başımın belası normalde düşük tansiyonluyum ama böyle çıktı bakalım ne çıkcak tahlilim dua edin lütfen
Bir kac sefer olcturdum gecen haftadan bu yana hep normal cikti. :/Her gün ölçeceksin, sürekli kontrol altında tutulacak, yüksekse ilaçla serumla düşürüyorlar hastanede
Benimkinde önduvarda. Bir sıkıntı yasamadim. Doktorda olumsuz bir durumdan hic bahsetmedi. İnternete hic bakma.Kızlar merhabalar. Hayırlı haftasonları. Dün kontrolüm vardı 1320 gr ve 38 cm olmuş minik kızımyalnız doktor plasenta ön duvar dedi. Ne demek hocam bi sıkıntı var mı dedim, yok hayır sıkıntı olsa söylerim tabiiki dedi. Tahlillerim falan da iyi ama ben internete plasenta ön duvar yazınca genelde hep kanama, rahim ağzı kısalığı, sezeryan, erken doğum falan gördüm... Bi fikri olan var mı aceba ? Normal doğum istiyorım nasipse ama internet kafamı karıştırdı
Canım çıktı tahlilim çok şükür protein negatif biraz enfeksiyon var ama gebelikte normal tek kullanımlık saşe yazılanilir ama drun yazarsa daha iyi olur dedi birGeçmiş olsun Can'ım. İnş enfeksiyon çıkmaz. Sebamedin vajinal temizlik jeli varmış. Aile hekimi söyledi dün. O baya iyi geliyormuş. Sen de kullan istersen. Az da olsa etkisinin olması iyi bişey olur.
Cok guzelmissss...Bende bundan dusunmustum,nerden aldın kaça aldın boyle süslü haliyle mi geliyor..Kızlar dağıtmak için vosvos araba sipariş etmiştim geldi. Üstüne isim yazılı kağıtları da geldi ama daha yapıştırılacak duruyor. 50 bundan 50 de başka değişik bişey bulursam yeter sanırım 100 tane
Aman iyi gözünaydın Can'ım.Canım çıktı tahlilim çok şükür protein negatif biraz enfeksiyon var ama gebelikte normal tek kullanımlık saşe yazılanilir ama drun yazarsa daha iyi olur dedi bir
Önceki tahlilimde bol lokosit çıkmıştı dedim bu o kadar değil dedi rahatladım biraz çok şükür
Kaç çıkıyor ki insulin başlandı...75lik yuklemede açlık 85 1.saat 230 2.saat 150 çıktı kendim dikkat ediyorum ve yürüyüş yapıyorum...açlık tokluk ölçüyorum açlık 85 tokluk 96 falan çıkıyor geneldehayırlıı günler kızlar bende gebelik şekeri çıktı sürekli ölçüyorum diyet ve insulin başladı doktor benim durmumda olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?