- Konu Sahibi kardelen384
-
- #24.861
benim yüksek maalesef açlık 148 tok 250 260 arasında çıkıyor diyet ve insilünle bile bazen220 çıkıyor anlamadım cuma tekrar gideceğim kontrole hayırlısıyla şu kan aylarımız bi geçseydi yavrularımızı sağlıkla kucağımıza al sak diye dua ediyorumKaç çıkıyor ki insulin başlandı...75lik yuklemede açlık 85 1.saat 230 2.saat 150 çıktı kendim dikkat ediyorum ve yürüyüş yapıyorum...açlık tokluk ölçüyorum açlık 85 tokluk 96 falan çıkıyor genelde
Çok sağol canım işkimde bol lökosit çıkınca drum antibiyotik vermişti birde sirkeli su kullanmaya başlamıştım ve hergün kızılcık suyu içiyordum burda bir arkadaş önermişti onların faydası oldu sanırımAman iyi gözünaydın Can'ım.
Hmm...evet biraz yuksekmiş...geçmiş olsun...amin inşallah sağlıkla...peki sen bi rahatsızlık hissediyor musunbenim yüksek maalesef açlık 148 tok 250 260 arasında çıkıyor diyet ve insilünle bile bazen220 çıkıyor anlamadım cuma tekrar gideceğim kontrole hayırlısıyla şu kan aylarımız bi geçseydi yavrularımızı sağlıkla kucağımıza al sak diye dua ediyorum
Rabbim korusun canim .Saglikla kucaklarimiza alalim da insallah o sekilde bu azaptan kurtulursun diye dusunuyorum.korkunu cok iyi anliyorum.Hem de nasil evhamliyim. Dışıma hic yansitmamaya calisiyorum ama gun yaklastikca korku, panik ve bilinmezlik beni cok zorluyor. 7 aydir bebeğimden baska hicbir sey dusunemiyorum. Bazen aklimdan cikartiyim diyorum. Sonucta her sey allahtan, bebeklerimiz allaha emanet. Ama yapamiyorum malesef. Birine akil verecek olursam benden sakini, olumlusu yoktur. Ama is kendime geldi mi durum tam tersi.
Hem de ne yanlis ya. Resmen bazen kendimden utaniyorum. Tovbe ediyorum. Ve artik ettigim her dua da her istek de once hayirlisi diyorum. Cok istedigim bir sey olsa bile hayirli olmayacaksa benim icin yasatmasin rabbim. Bebeklerimiz allaha emanet, farkindayim. Ancak bunu kendime anlatamiyorum. Bir basim agridiginda bile kendi mi sucluyorum, panikleyip korkuyorum.
Cok farkliymis2017 Analık Emzirme Pijama Hemşirelik Pijama Set Uzun Kollu Gevşek Hamile Kadınlar Pamuk B0228
http://s.aliexpress.com/JvMbaMVz?fromSns=Bağlantıyı kopyala
(from AliExpress Android)
Kızlar çok güzel gözüküyor altında da paketler var 3 takım ve 4 takım olarak. Kumaşından emin olsam bayildim pijama takimina
Cizgiye sasrdim neydi acabaKızlar babymall de tüm oyuncaklarda % 30 indirim var bende tiny love oyun halısı aldım. 300 den 210 a düşüyo. E bebekte 215 ti bura biraz daha ucuz baya oyuncak var. Bu gögüs ucu cıkartmak için ben aventin elektrikli tekli pompasını aldım. Etkisi olur mu bilemem tabi kendimce oyle düşündüm. Bir de az once karnımı actım oglanın hareketine bakayım diye sok oldum karnımda kocaman bir beyaz çizgi bacagıma dogru,dik yani. Catladım sandım sonra kendiliğinden kayboldu.
Sanirim tansiyon birden birede cikabiliyormus .Eger oyle olursa pekte yapilacak birsey kalmiyo hemen doktora gitmek gerekir sanirimAyrıca söyleyeyim diyorum sürekli unutuyorum bebek için pişik kremi sudocrem diye bi krem var gercekten cok etkili o da e bebekte ucuz ve indirime girecek. Bir de gecenlerde bi arkadas tansiyondan bahsetmişti. HAMİLELİKTE TANSİYON COOOOOOOOKKKKKK ÖNEMLİ doktorum 1 hafta once anlattı allah korusun bir gecede bebegı kaybedebiliyormussun. Ki doguma 10 gün kala kaybeden tanıdıgım var.allahım kimseye yasatmasın. Lütfen cok ama cok DİKKAT edin. Direk bebek plesentadan ayrılıyomus
Canim fiyatlari arastirmadim bilgim yok.ama sampuan seffaf sise olandi iyi olan konak koruyucuymus diye onu alacagim benKızlar fiyatları sizce nasil. Bir de mustelanin köpük şampuanı mi yoksa normal mi tavsiye edersiniz. Gecenin bu saatinde oturdum bunlara bakıyorum
Canim ben evdeki makinemle olurmu die sordum onay verdi doktorum ama yapmaya cekindim denemedim.gunaydin kizlar.gebelikde yuz bolgesine lazer epilyasyon sakincalimi?
Guzelmis canim yeter bnce sence cikolata yetermi 100 luKızlar dağıtmak için vosvos araba sipariş etmiştim geldi. Üstüne isim yazılı kağıtları da geldi ama daha yapıştırılacak duruyor. 50 bundan 50 de başka değişik bişey bulursam yeter sanırım 100 tane
Teşekkür ederim canm. Gitti gidiyordan aldım. 50 tanesi 55 TL ye geldi kargo dahil. Evet böyle geliyor isim etiketide var. Satıcıya msj atiyorsunuz onlar ismi yazıyorlarCok guzelmissss...Bende bundan dusunmustum,nerden aldın kaça aldın boyle süslü haliyle mi geliyor..
Canim odem vardir fark etmedigin sekilde. Uzerindeki kiyafetin dikisi, karnima koydugun bir sey vs.. iz yapmis olabilir. Catlak hemen gecmez oyle. Hatta hayat boyu gecmez. Ben de aksamlari cok odemli oluyorum. Karnima dokundugum yer beyaz beyaz kaliyor bir iki dk sonra geciyor. Seninki de dikis izi falandir.Kızlar babymall de tüm oyuncaklarda % 30 indirim var bende tiny love oyun halısı aldım. 300 den 210 a düşüyo. E bebekte 215 ti bura biraz daha ucuz baya oyuncak var. Bu gögüs ucu cıkartmak için ben aventin elektrikli tekli pompasını aldım. Etkisi olur mu bilemem tabi kendimce oyle düşündüm. Bir de az once karnımı actım oglanın hareketine bakayım diye sok oldum karnımda kocaman bir beyaz çizgi bacagıma dogru,dik yani. Catladım sandım sonra kendiliğinden kayboldu.
Çok kalabalık bir çevreye sahip değilseniz fazlasıyla yeter bence. Zaten ilk zamanlar gelene ikram edilir herhalde.Canim ben evdeki makinemle olurmu die sordum onay verdi doktorum ama yapmaya cekindim denemedim.
Guzelmis canim yeter bnce sence cikolata yetermi 100 lu
Banada okadar zor geliyorki dunya .bu serefsizlerin yuzunden asosyal insanlara guvenmeyen cocuklar buyutuyoruz .Allahım yarabbim biz nasıl bir dünyaya çocuk getiriyoruz. Bi yanda öz baba 4,5 yaşındaki kızına defalarca tecavüz ediyor. Diğer yanda bir düğünde sapığın teki düğün evinde uyuması için bırakılan 3yasindaki çocuğa tecavüz ederken yakalanıyor. Aĺlah hepimizin evlatlarımızın yardımcısı olsun bu devirde çocuk yetiştirmek onu korumak kollamak gerçekten çok zor. Aklımızın ucundan geçmicek, yook artık bu kadar da olmaz diyeceğimiz ne varsa birileri yaşıyor birileri yaşatıyor. Lanet olsun.
Masallah canim benim kiximada oyle dedi doktorKızlar selam..bugün tam 26 haftamiz bitti.kızım 35 cm 950 gr olmus.boyda biraz öndeyiz.baklm her şey şimdilik yolunda çok şükür:)
Oh miss canim halledince insanin kafasinda buda tamam deyip birtik oluyorKızlar yatağımızı açtık baktık gayet güzel ve herşeyi tamam şimdi sora bebek arabasında
Temiz cikar ins canim .dinlenipmi olcturdun belki ondandrEllerimin şişmesinden ve halsizliğimden dolayı acile geldim tansiyonuma baktırdım 12/7 çıktı normal dediler kendim idrar tahlilide istedim proteine bakıldın diye enfeksiyonda vardır kesin başımın belası normalde düşük tansiyonluyum ama böyle çıktı bakalım ne çıkcak tahlilim dua edin lütfen
Biraz kalabaligiz aslinda ilkinde hastaneye gelen giden cok olmustu bunda daha cok tanidik varÇok kalabalık bir çevreye sahip değilseniz fazlasıyla yeter bence. Zaten ilk zamanlar gelene ikram edilir herhalde.
Ne işe ölçüyor canım rahimin geldiği yerimi ölçüyor dışardan eskiden de öylö yaparlarmış aslındaSelam, aslinda haftasindan buyuk bebek iyi bebek degil. Annede seker direnci oldugunu gosteriyor diye de pek doktorlar istemiyor.
Bu arada ben 20.haftadaki detayli ultrasondan beri ultrasona girmedim hatirlarsiniz belki, doktor sadece gobegimi olcuyor . Artik bebek kac cm kac kilo bakmiyoruz. Medikal olarak gerekli olsa bakardik diyor doktorum. Sizde cok takmayin bence.
28 şubat canım bende onu bekliyorum :)Evet sudocrem banada tavsiye edilmişti. İndirime girdiği gün beni etiketleyerek haber verir misin. Hiç takip edemedim ebebek günlerini. Lansinoh krem kaçırdım onu bari kaçırmayim.
Bende bugun ilk olcumu yaptim.ogle yemeginden iki saat sonra 110 ciktiKaç çıkıyor ki insulin başlandı...75lik yuklemede açlık 85 1.saat 230 2.saat 150 çıktı kendim dikkat ediyorum ve yürüyüş yapıyorum...açlık tokluk ölçüyorum açlık 85 tokluk 96 falan çıkıyor genelde
Evet bekledim biraz öyle ölçtü önemli olan idrarda protein varlığı dedi o da negatif çıktı çok şükürBanada okadar zor geliyorki dunya .bu serefsizlerin yuzunden asosyal insanlara guvenmeyen cocuklar buyutuyoruz .
Masallah canim benim kiximada oyle dedi doktor
Oh miss canim halledince insanin kafasinda buda tamam deyip birtik oluyor
Temiz cikar ins canim .dinlenipmi olcturdun belki ondandr
Çok iyiymiş..güle güle kullan inşallah..bende bakayım bı..Teşekkür ederim canm. Gitti gidiyordan aldım. 50 tanesi 55 TL ye geldi kargo dahil. Evet böyle geliyor isim etiketide var. Satıcıya msj atiyorsunuz onlar ismi yazıyorlar
Canım ben yemistim sürekli yediğimiz birşey degilki canın istediyse yiyebilirsin benceHamileyken kokorec yenmez mi ?
150 uygun olur sanirim gerisi de Allah kerim artikBiraz kalabaligiz aslinda ilkinde hastaneye gelen giden cok olmustu bunda daha cok tanidik var
Ben kaç kere yedimHamileyken kokorec yenmez mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?