2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
benim yüksek maalesef açlık 148 tok 250 260 arasında çıkıyor diyet ve insilünle bile bazen220 çıkıyor anlamadım cuma tekrar gideceğim kontrole hayırlısıyla şu kan aylarımız bi geçseydi yavrularımızı sağlıkla kucağımıza al sak diye dua ediyorum

Hmm...evet biraz yuksekmiş...geçmiş olsun...amin inşallah sağlıkla...peki sen bi rahatsızlık hissediyor musun

Rabbim korusun canim .Saglikla kucaklarimiza alalim da insallah o sekilde bu azaptan kurtulursun diye dusunuyorum.korkunu cok iyi anliyorum.
Cok farkliymis
Cizgiye sasrdim neydi acaba
Sanirim tansiyon birden birede cikabiliyormus .Eger oyle olursa pekte yapilacak birsey kalmiyo hemen doktora gitmek gerekir sanirim

Kızlar fiyatları sizce nasil. Bir de mustelanin köpük şampuanı mi yoksa normal mi tavsiye edersiniz. Gecenin bu saatinde oturdum bunlara bakıyorum
Canim fiyatlari arastirmadim bilgim yok.ama sampuan seffaf sise olandi iyi olan konak koruyucuymus diye onu alacagim ben

gunaydin kizlar.gebelikde yuz bolgesine lazer epilyasyon sakincalimi?
Canim ben evdeki makinemle olurmu die sordum onay verdi doktorum ama yapmaya cekindim denemedim.
Guzelmis canim yeter bnce sence cikolata yetermi 100 lu

Canim odem vardir fark etmedigin sekilde. Uzerindeki kiyafetin dikisi, karnima koydugun bir sey vs.. iz yapmis olabilir. Catlak hemen gecmez oyle. Hatta hayat boyu gecmez. Ben de aksamlari cok odemli oluyorum. Karnima dokundugum yer beyaz beyaz kaliyor bir iki dk sonra geciyor. Seninki de dikis izi falandir.

Canim ben evdeki makinemle olurmu die sordum onay verdi doktorum ama yapmaya cekindim denemedim.

Guzelmis canim yeter bnce sence cikolata yetermi 100 lu
Çok kalabalık bir çevreye sahip değilseniz fazlasıyla yeter bence. Zaten ilk zamanlar gelene ikram edilir herhalde.

Banada okadar zor geliyorki dunya .bu serefsizlerin yuzunden asosyal insanlara guvenmeyen cocuklar buyutuyoruz .
Kızlar selam..bugün tam 26 haftamiz bitti.kızım 35 cm 950 gr olmus.boyda biraz öndeyiz.baklm her şey şimdilik yolunda çok şükür:)
Masallah canim benim kiximada oyle dedi doktor
Kızlar yatağımızı açtık baktık gayet güzel ve herşeyi tamam şimdi sora bebek arabasında
Oh miss canim halledince insanin kafasinda buda tamam deyip birtik oluyor
Temiz cikar ins canim .dinlenipmi olcturdun belki ondandr

Ne işe ölçüyor canım rahimin geldiği yerimi ölçüyor dışardan eskiden de öylö yaparlarmış aslında

Bende bugun ilk olcumu yaptim.ogle yemeginden iki saat sonra 110 cikti
Olmasi gereken en yuksek 140miydi canim

Evet bekledim biraz öyle ölçtü önemli olan idrarda protein varlığı dedi o da negatif çıktı çok şükür

Teşekkür ederim canm. Gitti gidiyordan aldım. 50 tanesi 55 TL ye geldi kargo dahil. Evet böyle geliyor isim etiketide var. Satıcıya msj atiyorsunuz onlar ismi yazıyorlar
Çok iyiymiş..güle güle kullan inşallah..bende bakayım bı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…