- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #2.541
baska gebelik belirtilerim var mi peki? yada varmiydu simdimi durdu? nette 8ci haftadan itibaren erken gebelik belirtilerinijn azaldigi yaziyor.bence korkmana gerek yok canim.benimde gogus agrim.cok azaldi yok gibiGunaydin kizlar
Benim ne mide bulantim ne bas donmem nede gogus agrim var. Tup bebek tedavisi oldugum icin transfer oncesi ve sonrasi olmustu ama simdi hicbi sey yok
Bende de yoktu 3 gündür başladı mide bulantıları canım 8. Haftada. Bende çok takmistim hiç bişey yok diye ama rahat olGunaydin kizlar
Benim ne mide bulantim ne bas donmem nede gogus agrim var. Tup bebek tedavisi oldugum icin transfer oncesi ve sonrasi olmustu ama simdi hicbi sey yok
Aynen canım ya bende de çok sivilce çıkmaya başladı. Adet olamadigimizdan mi acaba ?herkese merhaba kizlar.beni sivilceler basdi yuzumde sirtimda hatta gogsumde bile cikdikizimda yokdu bence.tam olarak hatirlamiyorum.vardisada ilk 12hafta yokdu.bu sefer 6haftadan basladi.. 7+5im. bide basagrilarim bitmek bilmiyor
Teşekkürler canımcanim progestan progynex ayni tur iıaclar.progesteron iceriyor..endiselenmene gerek yok..grcmia oısun bidaha yasama insaılah ıeke falan :)
Günaydın canım mide bulantılarının başlamasına üzüldüm , ben henüz bi başetme yöntemi bulamadım sana fikir vermek isterdim bu durumda.Bende de yoktu 3 gündür başladı mide bulantıları canım 8. Haftada. Bende çok takmistim hiç bişey yok diye ama rahat ol
amiinn canım çokk gecmiş olsun. yeni bebişini inşallah sağıkla kucagına alacaksın. sat aynıymıs bende 23 agustosta öğrendim sanırım çok tez canlıyım.:)
Saolasin cnm. Beyaz leblebi ekşi elma iyi geldi şimdilikGünaydın canım mide bulantılarının başlamasına üzüldüm , ben henüz bi başetme yöntemi bulamadım sana fikir vermek isterdim bu durumda.
Canım ya şu baş ağrısınin çözümü Yok değil mı Dr ne diyor. Sivilceleri dert etme geçer inşallahherkese merhaba kizlar.beni sivilceler basdi yuzumde sirtimda hatta gogsumde bile cikdikizimda yokdu bence.tam olarak hatirlamiyorum.vardisada ilk 12hafta yokdu.bu sefer 6haftadan basladi.. 7+5im. bide basagrilarim bitmek bilmiyor
Hayırlı olsunGünaydın kızlar... biz dün keseyi gördük sadece. Bebek henüz görünmedi. Onun dışında 4 cmlik bi yumurta kistim olduğunu söyledi doktor. Kendi kendine yok olur önemli birşey değil her kadında olur dedi ama gene de endişelendim bu kistlerden yaşayan var mı. Zararsızdır dimi
Benimde 25 inde kontrole gitmem lazım 10 gün olacak kontrole gittiğimden . Heyecanla bende bekliyorum . Leblebi anlık bende de midemi tutuyo sonra yine başlıyor. Biran önce biter inşallah bu sorunlar.Saolasin cnm. Beyaz leblebi ekşi elma iyi geldi şimdilikcarsamba gününde kontrol var şimdiden heyecan basti. Umarım herşey yolundadır.
Medicalparkta aylin hanim varmis cok iyymis.arkadaşlar özel sigorta yaptırdım demir hayattan.3 hastane diyor ankaradayım bu arada.1. liv hospital 2. medical park 3. koru hastanesi. siz ankarada kime gidiyorsunuz 4.650 tl.ye mal oluyor herşey dahil sigortayla.doktor arıyorum veya bu hastanelerden koruyu eledim siz olsanız hangisine gidersiniz ? liv hospitalda başak hanım var, medical parkta mustafa baran var gitsem dediğim veya sizin iyi memnun olduğunuz doktor ve hastane neresi acaba ?
Özel sağlık sigortası kapsamında nelerden faydalanabiliyorsunuz ve ne kadar süre ile ? Ben şu an işten ayrılmış durumdayım eşimden dolayı sigortam var bende bebek için araştırdım biraz ama kafam çok karıştı . Bilgi verirseniz çok sevinirimarkadaşlar özel sigorta yaptırdım demir hayattan.3 hastane diyor ankaradayım bu arada.1. liv hospital 2. medical park 3. koru hastanesi. siz ankarada kime gidiyorsunuz 4.650 tl.ye mal oluyor herşey dahil sigortayla.doktor arıyorum veya bu hastanelerden koruyu eledim siz olsanız hangisine gidersiniz ? liv hospitalda başak hanım var, medical parkta mustafa baran var gitsem dediğim veya sizin iyi memnun olduğunuz doktor ve hastane neresi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?