- 13 Kasım 2017
- 352
- 430
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #26.161
çok çok geçmiş olsun, umarım iyi bir gece geçirmişsindir. inşallah sağlıkla zamanında kucağına alırsın bebeğiniKızlar erken Doğum nedeniyle hastaneye yatırdı doktor gelişimi 2 hafta geride lütfen dua edin(
Bana veriyorlar renkli hatta bi iki tane renkli bi iki tane siyah beyaz.olculeride yazıyor.boy kilo.cihaza göre değişiyor sanırım.Eski mesajlardan gordum bende benim hastane her gittigimde kontrolden sonra acip izletiyor ve renkli resim beriyor demişler.. ama tabi tarih 2012sordum neresi diye umarım hala siteyi kullanıyordur ve geri dönüş yaparsa buradan yazarım bende..
Dualarimiz seninle cnm.herşey yolunda gitsin insallahKızlar erken Doğum nedeniyle hastaneye yatırdı doktor gelişimi 2 hafta geride lütfen dua edin(
Ben özel hastaneye gidiyorum da her kontrolde 2 tane renkli fotoğraf veriyorInsan istiyor ki hatıra kalsın.. Benim gittiğin hastane veriyor fakat ayrıntılı ultrason fiyatına... ne gerek var o kadar ücrete.. bazı hastaneler her kontrolden sonra 1 resim veriyor diye duymuştum ama hangi hastaneler acaba...
Canım içini ferah tut.inşallah yolunda gider her şey.dualarımız seninleKızlar erken Doğum nedeniyle hastaneye yatırdı doktor gelişimi 2 hafta geride lütfen dua edin(
Canım bu haftalarda hepimize olumsuz şeyler söylüyor doktorlar, sen kendini strese sokmamaya çalış. Çocukta az da olsa gelişme olması çok önemli ki senin bebeğinde gelişme varmış. Yatış pozisyonu filan çok önemli, yemene içmene de dikkat et, dualarımız seninleArkadaşlar Canlar iyi dilekleriniz ve dualarınız için minnettarım sizlerden Allah razı olsun bebeğe giden damarlarda direnç olduğu kan az gittiği için yeterli beslenemeyip gerilemeye başlamış. Şimdilik azda olsa benden besleniyor bu ters akımda olabilirmiş29+3 iken 27+4 ile uyumlu her ihtimali söyleniyor bugün doğsa bile ciğer ve beyin gelişimi tamamlanmadığı küveze koyulsa bile yaşama şansının düşük olduğu söyleniyor. Doğuma kadar yaptırabiliriz deniliyor. Hiç böyle hayal etmemiştim çok ama çok üzgünüm
Canım bu haftalarda hepimize olumsuz şeyler söylüyor doktorlar, sen kendini strese sokmamaya çalış. Çocukta az da olsa gelişme olması çok önemli ki senin bebeğinde gelişme varmış. Yatış pozisyonu filan çok önemli, yemene içmene de dikkat et, dualarımız seninle
Canım Allah yardımcınız olsun moralini yüksek tutArkadaşlar Canlar iyi dilekleriniz ve dualarınız için minnettarım sizlerden Allah razı olsun bebeğe giden damarlarda direnç olduğu kan az gittiği için yeterli beslenemeyip gerilemeye başlamış. Şimdilik azda olsa benden besleniyor bu ters akımda olabilirmiş29+3 iken 27+4 ile uyumlu her ihtimali söyleniyor bugün doğsa bile ciğer ve beyin gelişimi tamamlanmadığı küveze koyulsa bile yaşama şansının düşük olduğu söyleniyor. Doğuma kadar yaptırabiliriz deniliyor. Hiç böyle hayal etmemiştim çok ama çok üzgünüm
Anneler güçlüdür canım her şey güzel olcak bol bol dua et Allahın izniyleBöyle gitse en fazla 2200 gr olur dedi herşeye razıyım yeterli beni bırakmasın bebeğim. Su an hastanede yatıyorum yiyip içip soluma yatıyorum elim karnımda hareketlerini kontrol ediyorum başka yapabileceğim bişey yok çünkü
Valla çok iyi bir doktor tanıyorum derki hastalarına elini kaldırdığında nereye kadar yetişiyorsa okadar uzatacaksın daha üstüne çıkmayacaksın ben herkesin bunu bildiğini sanıyordum benim hamileliğimin başından beri bu konuda uyarmayan kalmadı inankiUzanmak bu kadar tehlikelimi ya ben başından beri uzanıyorum her yere dr umda hiç uyarmadı beni
Arkadaşlar Canlar iyi dilekleriniz ve dualarınız için minnettarım sizlerden Allah razı olsun bebeğe giden damarlarda direnç olduğu kan az gittiği için yeterli beslenemeyip gerilemeye başlamış. Şimdilik azda olsa benden besleniyor bu ters akımda olabilirmiş29+3 iken 27+4 ile uyumlu her ihtimali söyleniyor bugün doğsa bile ciğer ve beyin gelişimi tamamlanmadığı
küveze koyulsa bile yaşama şansının düşük olduğu söyleniyor. Doğuma kadar yaptırabiliriz deniliyor. Hiç böyle hayal etmemiştim çok ama çok üzgünüm
Sağolasın canım takmamaya çalışıyorum İnan ki. Hayırlısını istemekten ve dua etmekten başka yapabileceğim hiç bir şey yokCanim cok gecmis olsun. Ne kadar stres yapma desek de yapacaksin biliyorum. İnsallah her sey yolunda gider. Bebegin senden daha güçlüdür oyle hemen pes etmez. Allahim hayirlisini versin.
Kızlar merhaba ayva çekirdeğinden jeli nasıl yapıyorsunuz, ve ne için kullanılıyor ? Kaçırmışım ben onu.. :)ya okadarda yeterki 5 tane atsan onun yaptığı jel 3 gün gider en az.benimki yarim cay bardağı anca ben yeter diye düşünüyorum.ki onuda annemler kayinvaldemler falan ortak biriktirdik.
Allah yardımcınız olsunKızlar erken Doğum nedeniyle hastaneye yatırdı doktor gelişimi 2 hafta geride lütfen dua edin(
Geçmiş olsun canım geçen 20 gün arkadaşımın suyusgeldi hala duruyor bebişi inş seninki de durduğu kadar durur Allaha emanetKızlar erken Doğum nedeniyle hastaneye yatırdı doktor gelişimi 2 hafta geride lütfen dua edin(
canım kuzenim ikizlerini 26-27 haftalıkken doğurdu, biri 900 diğeri 1100 gr. şükür dört yaşındalar şimdi ve hiçbir sıkıntıları yok yaramazlık dışında. biraz bakımları zor oldu tabi, onun için de senin güçlü olman lazım annesi. Allah yardımcınız olsun.Allah razı olsun canım her an herşey olabilir şu an doğsa sakat olma ihtimalleri anlatınca doktor kendimi tutamadım hala ağlıyorum zaten zor kavuşmuştum yavrumadualarınızı esirgemeyin
Kızlar erken Doğum nedeniyle hastaneye yatırdı doktor gelişimi 2 hafta geride lütfen dua edin(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?