2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Baktim ama yine randevu vermiyor. İki ihtimal var. Ya daha mart ayi icin randevu vermiyor. Ya da son randevum bu hafta icinde oldugu icin bu kadar kisa surede ayni doktora randevu almaya izin vermiyor. Bekleyim artik bir kac gun daha.
Bilemedim canım :)

Ya arkadaşlar benim şeker 75 grm yapıldı sadece 1. Saat sınırda yani 178 çıktı doktor suyum şeker den dolayı çok dedi of ben takmaya başladım nasıl çıkacak bu kafamdan
Benimde 75 gr da 1. Saat 179 2. Saat 132 cikmisti doktor normal dedi bende tatli hamur isi yiyorum hala gelisimi de normal 5 gun bir hafta onde cikiyor bazen tam gununde cikiyor cok takmayin bence ilerleyen haftalarda degisir bence

Yaaa uyuz oldum resmen doktora. Sanki bilgisini ispatlamaya çalışmış ne biliyorsa söylemiş olumsuz olan. Hiç takma Can'ım sen.

Ayyy Can'ım demek bu yüzden gittin acile. Geçmiş olsun. Allahın izniyle hiçbir şey olmaz kuzuna.

Hanımlar muayenede renkli ultrason mu çekiyorlar yoksa siyah beyaz mi.. Ya da renkli video olarak hangi hastahane ya da muayenehanede var biliyor musunuz.. Hatıra kalması acısından..
Can'ım hangi sehirdesin? İstanbul mu? Benim gittiğim hastane siyah beyaz bakıyor. Sonra renkli olarak yüzünü gösterdi son gidişimde. Öncekinde daha küçük biraz büyüsün sonra bakalım demişti. Biz Zaten videoya alıyoruz o sırada. Eşim çekiyor. Renkli çıktı vermiyor ama telefonla çektik biz.

Sagolasin canim, daha guzelleri senin olsun, ben de daha besik almadim ikeadakini alicam ama yeter zaten 60*120 cm bir sene yatar falan diyorlar bakalim hayirlisi . Iyi cabuk gelmis
Can'ım ikea dakinde bir seneden fazla yatar. En az iki üçe kadar yatar bence.
Ben de en başta ikea düşündüm. Anne yanı olması çok hoşuma gitmişti. Ama bikaç kişi illa sallansın ne olur ne olmaz diyince vazgeçtim

Anladm canim insallah gonlune gore bulursun , ben de sallamayi dusunmuyorum ama bas edemezsem diye ev tipi ana kucagini tam yatirip onla sallarim diye dusundum . Besigi sade sevdigm icin cekmeceli falan kalabalik hantal geliyor oyuzden ikeadakini istiyorum. Saglikla gelsinler de kuzular hayurlisi artik

Çilektekini beğendim ben de. Seninle aynı zaten beğendiğimiz seyler ben de çekmecesiz falan seviyorum.

Kızlar erken Doğum nedeniyle hastaneye yatırdı doktor gelişimi 2 hafta geride lütfen dua edin (
Oyy kiyamam size ve kuzunuza. Dua edecegim Rabbimin izniyle atlatacaksiniz bunlari. Once Allah'a sonra doktorlara emanetsiniz, eminim iyi olacaktir hersey. Stres yapmamaya calisin, onu kucaginiza alacaginiz ani dusunun. Size ihtiyaci var, Allah yardimciniz olsun guc kuvvet versin insallah

Allah razı olsun canım her an herşey olabilir şu an doğsa sakat olma ihtimalleri anlatınca doktor kendimi tutamadım hala ağlıyorum zaten zor kavuşmuştum yavruma dualarınızı esirgemeyin

Dua edeceğim canım, rabbim sağlık içinde yavrunuzu size bağışlasın inşallah, Allah yardımcınız olsun

Amin canım inşallah insanın aklına gelmeyen şeyler başına gelirmiş dua edip bekliyorum dayanma gücü istiyorum yaradandan Allah razı olsun senden inşallah

İnşallah herşey yolundadır.

aynen canim ayni belirtoler bendede var surekli wc.dondumu acaba

Canım geçmiş olsun hayırlı haberler inşallah, dualarım seninle
Allah razı olsun canım sağolasın

İnşallah canım çok sağol
İnşallah herşey yolundadır.
teşekkürler çok sağol

Uzanmak bu kadar tehlikelimi ya ben başından beri uzanıyorum her yere dr umda hiç uyarmadı beni

Kızlar erken Doğum nedeniyle hastaneye yatırdı doktor gelişimi 2 hafta geride lütfen dua edin (
Çok geçmiş olsun var mı gelişme Rabbim sağsağlim hayırlı zamanda nasip etsin canım ama benim de tanıdığım var 700 gr doğdu bebekleri Şuan İnan çok iyiler. Kötü ihtimalleri düşünmemeye çalış iyilere yoğunlaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…