- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #26.121
Sağol canım hemen havuç suyu yaptım. Kızımda çok azalmıştı inşallah bunda öyle olmaz.Canım geçmiş olsun ya inşallah bir sıkıntı olmaz suyun normal seviyelere döner
Dinlenmek lüks resmen. Uykuyu hiç demiyorum zaten. Benimki de çok dağıtıyor ya. Bugün oturdum ağladım yorgunluktanKesinlikle katiliyorum sana nekadar zormus benimde cok agrim var normalmi acaba .Ilkinde hic boyle dsgildim ama yan gelip yatiyordum.bunda oglum fare gibi dagitiyor heryeri
İnşallah canım Allah büyük dermansız dert vermesin yeterliSağol canım hemen havuç suyu yaptım. Kızımda çok azalmıştı inşallah bunda öyle olmaz.
sofiarya sen tired söylüyorsun sema kendine anlıyor.
Teşekkürler bilgilendirme için parmaklarına sağlık kaygılarım biraz olsun hafifledi.
Maşallah cimcimeye. Banada son kontrolde herşey yolunda dedi. Şeker yüklemesi yüksek cikinca bende acaba yolunda değil mi niye sormadım ki diye kendi kendimi yedim
Karnıma darbe aldım canım öğrencimden. Karnım içeri doğru göçtü
Maalesef. Belki de ondan suyum azalıyor bilemiyorum. Belim hala çok ağrıyor. Kendi doktoruma not bırakmış acil Doktoru suyu azalmış Diye yarın nst ye giricem inşallah yolundadır herşey sağolasın.
Valla ilk çocuk kız olsa genelde kardeş olunca anneye yardım ediyorlar, ablalık yapıyorlar ama erkek çocukları sanki daha mi fazla yoruyor anlamadım . Tabi istisnalar vardır ama bir de benim oğlum 3 yaşında ve tam bir küçük ergen. Ağlamalar,kendini yere atmalar,elindekini fırlatmalar.. en zor dönemdeyiz. Bakalım kardeş gelince bizi neler bekliyorloveren @peri masali
Ay kızlar böyle demeyin benim ilk hamileliğim olmasına rağmen Çok zor geçiyor. İkinci nasip olur mu bilmiyorum ama şimdiden tırsıyorum valla.
Herkes ilki kolaymış diyor
Canım gelişiminin yavasladıgını nerden anlamıs onu hiç anlamadım seni takip eden dr değil dimi sen kendi dr git bence icin rahat etsin bence bi sıkıntı yok sıkma canınıYa canım hep öyleydi zaten çok ilerde değildi ama ben çok mutluydum. Sorun ilerde olmaması değil. Gelişimi yavaşlamış bir bebek dedi. Suyu da çok azalmış deyince çok üzüldüm. Yoksa gününde olması gerçekten güzel
Ya arkadaşlar benim şeker 75 grm yapıldı sadece 1. Saat sınırda yani 178 çıktı doktor suyum şeker den dolayı çok dedi of ben takmaya başladım nasıl çıkacak bu kafamdan
Ya tabiki dikkat edicez ama ister istemez takıyor insan kafaya zaten diyet benimde hayrıma olacak su 2 ayında bı atlatirsak herşey çok güzel olacakCanim takma kafana çok yüksek değil az dikkatle herşey düzelir. Hem bu konuda sofiarya da çok açıklayıcı bilgiler verdi. Az dikkatli yiyerek beslenecegiz. Doğuma girerken gebelik şekerimizin olduğunu söylemeyi unutmayacağız. Bende cok taktim bakma dile getirmedim sadece. Sonra okudugum bilgiler karsisinda iyiki biliyorum iyiki yaptırdım yükleme dedim. Ya bilgim olmasaydı önlem de alamayacaktık.
Haklısın canım herşeyin hayırlısı Allah'tan biz dikkat edicez dediğin gibitired cim bende senin gibi paketli gıdaları çok tüketen biri değilim. Tatlı krizlerine girdigim hiç olmamaktır ve çikolatalı gofret sevmem. O yüzden şeker çıkınca şaşırdım afalladın kabullenemedim. Ama senden farklı olarak irademin kendi iradesi olduğuna inanıyorum ve yememem gereken şeyleri canim istiyor. Bu yüzden ona zarar vermekten korkuyorum aynı senin dediğin gibi. Yani benim 5 dk lik damak zevkimin ona hayatının sonuna kadar çekebileceği bir dert olarak geri donmesinden korkuyorum. Elimden geleni yapacağım. Benim zorlandigim yer meyva mesela cikolata krizi degilde armut portakal kivi krizi
Dün komşuya gittik tabii ki hazırlık yapılmış masa hazırlanmış. Ben yiyemem dedim şeker cıktı dedim. Ev sahibinin de gebelik şekeri çıkmış. Senin ku şeker değil ne üzüyorsun kendini dedi ben insulin kullanıyordum 250 300 lerden aşağısını göremiyordum dedi. Yemene dikkat ediyormuydun dedim yokk dedi benim gozler portledi. Cunku bu bayanin 2 bebisini de dogduktan sonra kaybetmisti. Neyse piskolojisini bilemem tabii ama Kızı sağlıklı maşallah 5 yasinda
ANNONA canim buda böyle bir anımdır :)
Kendimizi boşu boşuna üzmeye gerek yok. Uzuntude onlari etkiliyo.Elimizden geleni yapcaz gerisini Allah birakcaz.
Ya tabiki dikkat edicez ama ister istemez takıyor insan kafaya zaten diyet benimde hayrıma olacak su 2 ayında bı atlatirsak herşey çok güzel olacak
Canım geçmiş olsun hayırlı haberler inşallah, dualarım seninleKarnıma darbe aldım canım öğrencimden. Karnım içeri doğru göçtü
Maalesef. Belki de ondan suyum azalıyor bilemiyorum. Belim hala çok ağrıyor. Kendi doktoruma not bırakmış acil Doktoru suyu azalmış Diye yarın nst ye giricem inşallah yolundadır herşey sağolasın.
İnşalşah canım ben de öyle şeyler duyarım sağol. Yarın beni de çağırdılar bakalım neler duyacağım.
Baktim ama yine randevu vermiyor. İki ihtimal var. Ya daha mart ayi icin randevu vermiyor. Ya da son randevum bu hafta icinde oldugu icin bu kadar kisa surede ayni doktora randevu almaya izin vermiyor. Bekleyim artik bir kac gun daha.Ben genelde randevu bulamadığım bölümlere 00:05 gibi bakıyorum oluyor randevu inşallah sende bulursun
Ben daha renkli ultrasona hic girmedim malesef gittigim hastane renkli vermiyor. Siyah beyaz da zar zor iki rane alabildim kucuk haftalarinda. Artik onu da vermiyorlarHanımlar muayenede renkli ultrason mu çekiyorlar yoksa siyah beyaz mi.. Ya da renkli video olarak hangi hastahane ya da muayenehanede var biliyor musunuz.. Hatıra kalması acısından..
Insan istiyor ki hatıra kalsın.. Benim gittiğin hastane veriyor fakat ayrıntılı ultrason fiyatına... ne gerek var o kadar ücrete.. bazı hastaneler her kontrolden sonra 1 resim veriyor diye duymuştum ama hangi hastaneler acaba...Ben daha renkli ultrasona hic girmedim malesef gittigim hastane renkli vermiyor. Siyah beyaz da zar zor iki rane alabildim kucuk haftalarinda. Artik onu da vermiyorlar
Hic bilmiyorum valla. Ben o ikisini de zorla aldim. Hatta bir tanesi kosesinden yirtik, eksik. Kagit bitti heralde resmi basarken. Dedigin gibi ben de cok istiyorum ama malesef. Devletteyim ve vermiyorlar.Insan istiyor ki hatıra kalsın.. Benim gittiğin hastane veriyor fakat ayrıntılı ultrason fiyatına... ne gerek var o kadar ücrete.. bazı hastaneler her kontrolden sonra 1 resim veriyor diye duymuştum ama hangi hastaneler acaba...
Sagolasin canim, daha guzelleri senin olsun, ben de daha besik almadim ikeadakini alicam ama yeter zaten 60*120 cm bir sene yatar falan diyorlar bakalim hayirlisi . Iyi cabuk gelmisGüle güle kullanın Can'ım. Ben de çok istiyorum ondan ama eşimle beşik konusunda bile uzlaşamadık. Şimdilik beklemede.
Can'ım biz bebek arabasını baby mall dan aldık. İnan kaç güne geldi tam hatırlamıyorum. Ama sanki haftasonu yada cuma gecesi vermiştik ve Çarşamba günü gelmişti araba. Çok uzun sürmedi gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?