2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İnsallah ya :KK43: nasil denk geliyor anlamiyorum. Elde avucta bes para kalmayinca indirime giriyor. Borc alacak kimse de yok.

Canim biz de almadik bebek arabasi Biz resmen kararsizliktan almadik bi de bi ay icinde birisi bizim icin yurtdisindan bi ihtimal satin alabilir Ama bu da dusuk bi ihtimal Oydu buydu derken subat indirimlerini gecirdik yani ama olsun bi indirime daha denk geliriz insallah

Bazen aklima sacma sapan dusunceler geliyor. Sanki bebegimi doğurmadan onu kaybedeceğim gibi. Kendimi cok kotu hissediyorum. Var mi aranizda böyle düşüncelere dalan? Neden oluyor? Birdenbire geliyor aklima ve çıkartamıyorum.

Ben de ayniyim Ilk bebegimi kaybettigim icin belki.. Bilmiyorum Her gun korku her gun endise ..

İnsallah hepimiz biran once saglikla kucagimiza aliriz ya. Gunler gectikce her sey zorlasmaya basladi. Bana duygusallik yeni yeni gelmeye basladi. Kaygilarim her gecen gun biraz daha artiyor. Gunde 10 sefer bir seylere duygulanip agliyorum. Gecen gun esim moralimi bozuk gördü, gulmem icin bana bir video izletti. O videoya bile agladim :KK43: artik hicbir seye dayanamiyorum :KK43:

Duygusallik diz boyu hemen aglamaya basliyorum

maalesef ben de öyleyim, ilk üç gebeliğim de kalpleri durduğu için kürtaj oldum. sürekli içimde bir korku, inşallah birşey olmadqn alırız kucaklarımıza.

Insallah amin

Can'ım normalde pentinin 75 B kullanıyordum. Destekli olanlardan :KK23:bazı sütyenlerde 80 olabiliyordu tabi.
Şimdi 80 C aldım. Aslında göğüslerde çok büyüme olmadı. Ama bu desteksiz tabi. Onun da etkisi var. Kız bel yukarısının ölçüsünü alıp verdi. Ben denedim orda. Sen de dene atletin üzerinden. Ona göre karar verirsin. Ben çok beğendim açılışını falan. Tek göğsü tamamen açabiliyorsun. Küçük pencere gibi de değil Yani.

Tamam canım sağ ol, deneyip alayım ben de o zaman :KK66:

Nerdesin Can'ım sen? Bulunduğun yerle mi ilgili acaba o_O yani öyle umut etmek istiyorum. Ben ısrarcı olamıyorum işte :KK43:
Çok kırılıyorum en ufak bir şey diyince. En sonunda ne istiyorsan onu al karışmıyorum dedim. Bugün gitmiş yine tahterevalli beşiklere bakıyor :kızgın:
Canım çilekten istiyorsan gecikmişsin, geçen ay bir sürü çilek mağazası dolaştık en erken Mayıs’ın üçüncü haftası teslim edebiliriz dediler, çok geç olur ki daha eşyalar yıkanacak yerleşecek, doktor Nisan 10 gibi bekleriz bebeği demişti, sinirden ağladım. Şans eseri bir şubesi fazladan sipariş vermiş nasılsa satılır diye martın 17 sinde kuracaklar bir aksilik olmazsa, orayı da gönül gözümüzle bulduk resmen, ben ağlarken eşim gel şuraya da bakalım dedi, şansımıza resmen

Ay beşikler çok güzel Rabbim içinde yavrularımızı görmek nasip etsin benim beşikte bu modellere benziyor ben sadece şuan yere sıfır olduğu için acaba ayak yapılabilirmi diye düşünüyorum .. Altını silebilme açısından bende toz hastalığı var herşeyin altını silmem lazım..
Çekmeceler çıkıyor canım, silip takılabilirmiş, ben de ilk bunu sormuştum :) çekmecesini almasak yüksek olsa daha mı kolay silinir demiştim, çıkarıp gösterdiler :KK66:

Canım çilekten istiyorsan gecikmişsin, geçen ay bir sürü çilek mağazası dolaştık en erken Mayıs’ın üçüncü haftası teslim edebiliriz dediler, çok geç olur ki daha eşyalar yıkanacak yerleşecek, doktor Nisan 10 gibi bekleriz bebeği demişti, sinirden ağladım. Şans eseri bir şubesi fazladan sipariş vermiş nasılsa satılır diye martın 17 sinde kuracaklar bir aksilik olmazsa, orayı da gönül gözümüzle bulduk resmen, ben ağlarken eşim gel şuraya da bakalım dedi, şansımıza resmen

Canim senin takvime gore 1 mayis gorunuyor doktor nisan 10 gibi oyle mi? Sezaryen mi olacaksin ondan mi oyle dedi Bize de oyle mi der acaba biz daha hic dogumdan konusmadik

C
Canım sen sezeryanmısın... Az kalmış yaa benimde Nisan 15 20 arası normal şartlarda İnşallah şöyle geriye bakınca ne çabuk geçti diyorum önüme bakınca daha varmış diyorum oysa ne kaldı şurada ..

Canim senin takvime gore 1 mayis gorunuyor doktor nisan 10 gibi oyle mi? Sezaryen mi olacaksin ondan mi oyle dedi Bize de oyle mi der acaba biz daha hic dogumdan konusmadik
Doğum şeklini konuşmak için erken ama normal görünüyor dedi,daha çatı muayenesi falan yapmadı. Geçen yıl bebeğimi kaybetmiştim suni sancı ile normal doğumla almışlardı ona dayanarak normal olur diye düşünüyor sanırım. Bebek 2 hafta ileriden gidiyor ona dayanarak söyledi sanıyorum, 10 Nisan da bekleriz dedi ben de hep 10 Nisan’a göre hazırlıyorum kendimi ne olur ne olmaz diye

C

Canım sen sezeryanmısın... Az kalmış yaa benimde Nisan 15 20 arası normal şartlarda İnşallah şöyle geriye bakınca ne çabuk geçti diyorum önüme bakınca daha varmış diyorum oysa ne kaldı şurada ..
Az kaldı canım ya, sezeryan değilim ama bebek ileri gidiyor. Akşam kayınvalideme gitmiştik diyor ki hastane çantanı hazırladın mı, yok dedim daha var en az 1,5 ay. Hazırlayalım ne olur ne olmaz dedi elim ayağım titreyiverdi, çok heyecanlı :110: kendi annem de abimin kızına bakıyor, gel diyorum gelmiyor, kayınvalidem sözde çanta hazırlayacak. Gelir oturur tüm işi bana yaptırır :işsiz: benim de yapacak halim yok valla annemi beklemek zorundayım

10 nisan cok erken degilmi bende sezeryanlim doktor nisan 20sinden sonra her an alirim dedi. Ustelik benimkinin basi 3 hafta onden gidiyor

Son düzenleme:
Iyi geceler anneler inş bebekler iyidir :emir_bebek: Benim bu br kaç gün hep karnımda sertlik oluyor kasılma gibi nefesimi jeaiyor notmal mi sizce

Bilmem ki canım neye dayanarak söyledi, tahminde bulunuyorum sadece. 6 Mart’ta kontrolüm var, sorarım tekrar

Bende bu persembe bi tahmin daha istim bakalim ne dicek insallah sansima tatlis bi doktor cikarda sordum sorulara akraba evliligi diye beni azarlamak yerine mantikli aciklama yapar. Bazilari soylemeden sistem giriyo hic birsey anlamiyorsn

Bende bu persembe bi tahmin daha istim bakalim ne dicek insallah sansima tatlis bi doktor cikarda sordum sorulara akraba evliligi diye beni azarlamak yerine mantikli aciklama yapar. Bazilari soylemeden sistem giriyo hic birsey anlamiyorsn
38. Haftaya girmiş oluyoruz ya belki iki hafta önde oluşunu da hesaba katıp söylemiştir, aynıymış senle tahmini tarihlerimiz. Sadece kafası mı önde canım seninkinin? Bizim komple kafa karın bacak boyu uyumlu iki hafta ileride..

Ya altı üstü bir beşik neden böyle anlamadım
Biz bakmaya gittiğimizde hiç böyle bir şey dememişlerdi :(
Çok şaşırdım ve üzüldüm gerçekten.

Internet sitesin de var canım. Arama yerine Selena yazarsan gelir.
Selena bebek karyolası olarak yazıyor
Tamam Can'ım gördüm. Bebek odaları içindeymiş. Ben beşikler bölümüne bakmıştım.
Çok beğendim bunu da ama sallanma özelliği de olsaymış keşke

Kadıköy den aldım canim bir mağaza dışarıya sepet koymus gecerken rastgeldim kendime yengeme kuzenime aldım.
Kadıköy'de bulunur doğru Can'ım. Neyse sağlık olsun. Başka yerden bakarım artık. Bulamasam da sorun değil Zaten. Normal atletler de iş görür bence

38. Haftaya girmiş oluyoruz ya belki iki hafta önde oluşunu da hesaba katıp söylemiştir, aynıymış senle tahmini tarihlerimiz. Sadece kafası mı önde canım seninkinin? Bizim komple kafa karın bacak boyu uyumlu iki hafta ileride..

Benimkinin 28 haftalikdim tam ve basi 31 hafta iki gun vucudu 29 hafta2 gun cikti yani dedin gibi olabilir bende tekrar sorim ayrintili ultrasyonda tahmini normal dogum icin 27 nisan cikmisti tabi ben sezeryan olucam ama bakalim ne olacak su persembe bi gelse

Back
X