- Konu Sahibi kardelen384
- #26.421
İnsallah yanasil denk geliyor anlamiyorum. Elde avucta bes para kalmayinca indirime giriyor. Borc alacak kimse de yok.
Canim biz de almadik bebek arabasi Biz resmen kararsizliktan almadik bi de bi ay icinde birisi bizim icin yurtdisindan bi ihtimal satin alabilir Ama bu da dusuk bi ihtimal Oydu buydu derken subat indirimlerini gecirdik yani ama olsun bi indirime daha denk geliriz insallah
Bazen aklima sacma sapan dusunceler geliyor. Sanki bebegimi doğurmadan onu kaybedeceğim gibi. Kendimi cok kotu hissediyorum. Var mi aranizda böyle düşüncelere dalan? Neden oluyor? Birdenbire geliyor aklima ve çıkartamıyorum.
Ben de ayniyim Ilk bebegimi kaybettigim icin belki.. Bilmiyorum Her gun korku her gun endise ..
İnsallah hepimiz biran once saglikla kucagimiza aliriz ya. Gunler gectikce her sey zorlasmaya basladi. Bana duygusallik yeni yeni gelmeye basladi. Kaygilarim her gecen gun biraz daha artiyor. Gunde 10 sefer bir seylere duygulanip agliyorum. Gecen gun esim moralimi bozuk gördü, gulmem icin bana bir video izletti. O videoya bile agladimartik hicbir seye dayanamiyorum
![]()
Duygusallik diz boyu hemen aglamaya basliyorum
maalesef ben de öyleyim, ilk üç gebeliğim de kalpleri durduğu için kürtaj oldum. sürekli içimde bir korku, inşallah birşey olmadqn alırız kucaklarımıza.
Insallah amin