- 17 Mart 2016
- 2.173
- 2.206
- 133
- 33
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #26.781
Valla bi dogurdaydik zaten adagim varda ilan edicem herkese ben dogurdum diye.. :)Hicbilmiyorum .buara oglumun astimi artti sik sik havalandiriyorum.kendimide havalandirmis olabilirim.
Gripte var gecmedi o alistim ona .
Sutmu dokunuyor sana cok kotu
Insallah .topikce rahatsiziz.yada bu yil boyle bilemedim
Gecmis olsun canim .Merhaba kızlar. Çok kötü uykusuzluk çekiyorum. Gerek huzursuz bacak yüzünden, gerek burun tıkanıklıgımdan dolayı uykuya dalmakta sorun yaşıyorum. Haftalardır günde 1 saat bile uyuyamıyorum ve artık cidden sinirlerim bile bozuluyor. Çok halsizim. Dr sipraktin tavsiye etti. Aranızda benzer durum yaşayan var mı?
Valla bi dogurdaydik zaten adagim varda ilan edicem herkese ben dogurdum diye.. :)
Hindistan cevizi yağı sürsene canımKizlar benim yaklasik 2 haftadir goguslerim ucu cok aciyo ya..bole arada bi zaman sızlıyo bile sonra geciyo.. ama agri hassasiyet hep var.. krem denedim bi kac kez gecmedi.uc kismi yara gibi oluyo ne yapmak lazim
Senin için 1 gün bile geçse kârdır canım hastanede kalmak berbat bişey olsada geçirdiğin her güne şükret.34 hafta diye bişey yok ciğer gelişimini bebek bakım ünitesinde çok rahat devam ettirebiliyorlar seni neden bu kadar korkutuyorlar anlamıyorumCanım sağolasın Allah razı olsun senden. Benim durumum aynı doktor Doğuma kadar yatacaksın hastanede dedi sata göre 30 haftalık usg göre 28 haftalık görünüyorum en kötü 34 geçmen gerekiyor diyolar ama her an zehirlenme olabilir alabiliriz diyolar bekleyip göreceğiz rabbim bize neyi gösterecek
Insallah canmInsallah saglikla kucagimiza alir unuturuz bunlari
Iyi mi geliyo hemen alirim vallaHindistan cevizi yağı sürsene canım
Ilık suyu kaba koyup pamukla siliyorsun üşütürsün bebeği hep yıkanırmıBebeklerin poposunu nasıl yıkıyorsunuz günde kaçkere baya banyoya götürüpmü yıkıyorsunuz üşümüyomu kafamda deli sorular
Kizlar cok guzel kumas satan bi site buldummm www.dekorinyo.com
Babynest veya farkli bisey diktirecek olanlara fikir olsun ben cok begendim desenleri..
O site pahalı geldi haftasonu valideyle gittik Ümraniye de kumaşçılar çarşısı mt 14 tl kumaşı okadar Güzelki zaten 2.40 en x 1.0mt alıosun 2 desen olacağı için fazlasıyla kalıyor kumaş yastık , bel desteğide yapıcaz . 2 kiloda elyaf aldık içini doldurmak için. nevresim takımıda yapıcaz .Bu tarzları da görüyorum canım. Bide satılırken boyut olarak standart ve büyük boy var.Hangi boyut daha iyi olur
Standart Boy :75cmEn :35cm Yükseklik :12cm
Büyük Boy:Boy :80cmEn :45cm Yükseklik :17cm
Benim diş erlerimde çok kanıyor signal white now kullanıyorum onu deneyeyim birdeParadontax denedin mi canım, inadına fırçala demişti bana diş hekimi, gidip gelip fırçaladım çok nadir kanıyor artık, bir arkadasa da söylemiştim onun da düzeldi. Sen de öyle yap bakalım inşallah faydasını görürsün
Ay bu yaklaştıkça dediği zaman dilimi bir iki ay olsa gerekEvet evet geriliyor şişiyorum ben de, yedigime bin pişman oluyorum. Hatta bi yerde Doğum yaklaştıkça iştah kesilir diye okumuştum, korktum erken Doğum mu yapıcam diye..
Ewet maalesef süt dolunuyor sanırım dört kere gittim tuvalete şimdidenHicbilmiyorum .buara oglumun astimi artti sik sik havalandiriyorum.kendimide havalandirmis olabilirim.
Gripte var gecmedi o alistim ona .
Sutmu dokunuyor sana cok kotu
Insallah .topikce rahatsiziz.yada bu yil boyle bilemedim
Can'ım ben de 75 B takıyordum. 80 C aldım.Kızlar sütyen bedenim 85 emzirme atleti siparisi vericem 90 mi cekmç ihtimaline karşı 95 mi versem
Merhaba kızlar. Çok kötü uykusuzluk çekiyorum. Gerek huzursuz bacak yüzünden, gerek burun tıkanıklıgımdan dolayı uykuya dalmakta sorun yaşıyorum. Haftalardır günde 1 saat bile uyuyamıyorum ve artık cidden sinirlerim bile bozuluyor. Çok halsizim. Dr sipraktin tavsiye etti. Aranızda benzer durum yaşayan var mı?
Göğse de sürülür değil mi. Hiç düşünememiştim. Ama erkenden göğüs uyarılması doğumu tetikler diye biliyorum son ay sürerim artıkHindistan cevizi yağı sürsene canım
İyi geleceğine eminim denemeni tavsiye ederim ben sürekli sürüyorum göğüs ile basen arasına sürüyorumIyi mi geliyo hemen alirim valla
Canım 4.aydan beri düzenli sürüyorum çok uyarıcı şekilde sürmüyorum sürekli nemli tutuyorGöğse de sürülür değil mi. Hiç düşünememiştim. Ama erkenden göğüs uyarılması doğumu tetikler diye biliyorum son ay sürerim artık
Hindistan cevizi yağı ben de aldım canım ama geceden sürdüm ertesi gün öğlen gibi bi kokuyor ev ama koku nerden geliyor bulamıyorum, meğer benden geliyormuş, sanırım benim tenimle karışınca olmadı bu yağİyi geleceğine eminim denemeni tavsiye ederim ben sürekli sürüyorum göğüs ile basen arasına sürüyorum
Desenler güzel ama fiyatları uçuk bence, bir metre kumaş 27.90 olur mu ya nedir yani alt tarafı kumaş eminonunde yarısına alırsın artı kargo alıyorKizlar cok guzel kumas satan bi site buldummm www.dekorinyo.com
Babynest veya farkli bisey diktirecek olanlara fikir olsun ben cok begendim desenleri..
Aaa kokusu çok güzel oysa ki sana mı öyle geldi yada markasındamı sıkıntı var acabaHindistan cevizi yağı ben de aldım canım ama geceden sürdüm ertesi gün öğlen gibi bi kokuyor ev ama koku nerden geliyor bulamıyorum, meğer benden geliyormuş, sanırım benim tenimle karışınca olmadı bu yağresmen porçöz gibi kokuyordu, bir daha da süremem sanırım koku beni çok etkiledi
Gratisten aldım organic diye bi marka ama bilemedim, önce bana da çok güzel geldi, sonradan kötüleşti demek kiAaa kokusu çok güzel oysa ki sana mı öyle geldi yada markasındamı sıkıntı var acaba
Hımm bende ondan aldım nir sıkıntı yok normalde sende kullanabilseydin keşkeGratisten aldım organic diye bi marka ama bilemedim, önce bana da çok güzel geldi, sonradan kötüleşti demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?