2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Göğse de sürülür değil mi. Hiç düşünememiştim. Ama erkenden göğüs uyarılması doğumu tetikler diye biliyorum son ay sürerim artık
Can'ım onu ben de duydum. Hatta arkadaşıma doktoru göbeğe bile yağ krem vs sürmemesini söylemiş. Erken Doğuma neden olur demiş.

Can'ım senin teninle ilgili değil bence. Herkeste aynı etkiyi gösterir. Aslında ağır bir kokusu var. Bir de doğal yağ sonuçta. Ben sürdükten sonra atletle göbek arama inçe havlu koyuyordum. Şimdi sürmüyorum ama hiç

Ya değil mi ne hikmet. Ben okuyunca çok etkilenmiştim canım göğüs uyarılınca süt üretimini tetikler vücutta bebek doğacak süt lazım uyarılıyor diye düşünüp doğum sürecini hızlandırabilirmiş böyle düşünebiliyormuş. Allah’ın hikmeti aslında dimi :)

Canım 4.aydan beri düzenli sürüyorum çok uyarıcı şekilde sürmüyorum sürekli nemli tutuyor
Anladım canım ben de göbeğime memnun kaldım. EvBoregi canım bir gece sürdüm öbür gün okula gittim anam bir koku geliyor hafif kötü sürdükten sonra sabahları atlet değiştiryorum artık o sorunu çözdük

Kesinlikle öyle. Aslında hamileliğin en başlarında bile ilişkinin yasak olmasının asıl sebebi bu. İlişkiden bir şey olmuyor aslında sonuçta vajinal muayenede oluyoruz. Ama kadınlar özellikle göğüslerden çok uyarıldığı için hormonları etkiliyor ve düşüklere sebep olabiliyor. Doğumu da etkilemesi yine hormonlara etki etmesinden.

2 haftalık gecikmee bendede var şuan ve kaybım var benim ohalde bile beni yatırmıyolar neden zehirlesin anlamıyorum ki nts sürekli bağlımısın canım... Valla konuda baya tecrübem var ama seninki aslında şuan çok feci değil inan bana sadece tedbir göreceksin bak İnş sen de bende son haftaları görücez bak İnşallah arada bi yaz bebiş kilo alıyormu almıyomu

hiye canim göğüslerin çok büyümediyse büyük alma onun yerine sudyen eki alırsın.
Ek kopça satılıyor ben 75 takıyorum göğüslerim oturuyor ama sıkıyordu ek kopça ile çözdüm canim

Son düzenleme:
Evet canım evet hormonlar herşeyi etkiliyor ya. Prolaktin hormonu mucize zaten süt için okumuştum nasıl çalıştırıyor ayarlıyor vücudu. Ahh ahh hamilelik aslında çok güzel hele Şuan hareket ediyor çok özleyeceğim yine bu hareketlerini ama ağırlaştırması çok zorlaştırıyor ya. Yuvarlanarak kalkıyorum resmen. Direk yüzüstü kalkmamak gerekiyormuş yana dönüp öyle kalkmalı diye döne döne kalkıyorum resmen. Doğum sonrasında yaşanacak o hafifliğin hasretini çekiyorum resmen.
Çok yazdım ama 2 haftadır ağırlaştım resmen ya 3. Trimester bitirdi beni

Ben de havlu koysam iyiymiş, atlete tişörte sinmiş böyle fena bi koku olmuştu. Ben yine lierac, badem yagı bebe yağı falan takılayım bari bu arada benim dizlerimin arkası resmen kedi tırmalamış gibi, çok uzun ve geniş kırmızı gibi mor gibi çatlaklar oluşmuş sanırım. Varis de olabilir ama farkını bilemedim

Canim erken dogum riskin hangi durumdan kaynakli var senin? Problem nerde?

Bebeği besleyen damarların kan akışının yavaş olması çentik ve direnç varmış bundan dolayı tansiyon çıkıyor gebelik zehirlenmesi olabilir diyolar o yüzden takipteyim bakalım ne kadar dayanacağız 2 hafta gerilik söz konusu

Vallahi direk yüzüme yüzüme her ihtimali söylüyorlar şimdi doğsa ciğer ve beyin tamamlanmadığı için sakat olabilir küveze ölebilir eve gitmeden ölebilir karnında birden ölebilir diyolar doğal olarak tansiyonum fırlıyor hiç olumlu bişey söylemiyorlar en kötü ihtimalleri söyleyip içinden çıkıyolar ama benim umudum var yine de az da olsa besleniyor zayıf küçük doğacak biliyorum kötü düşünmek istemiyorum

Kan akımı yavaş olduğundan gerilemiş durma ihtimali ve ters akım olabilir bu seni zehirleyebilir aniden ölebilir diyolar küveze alsak sakat olur organlar gelişmediği için uğraşırız hepimiz diyolar. 25 gün önce 950 gr dediler 14 gün sonra 1160 dediler dün ise 1100 dediler bende anlamıyorum. Nts bağlanıyorum günde 2 kez 4 kez tansiyon ölçüyorlar hergünde dobbler kan akımına bakıyorlar 1 haftadır yatıyorum geldiğimden beri durumum stabil sanırım sata göre 29+6 olmam gerekirken başı 28 bacak 25 hafta uyumlu deniliyor herkes bişey diyor hakkımlzda Hayırlısı olsun be canım kafam allak bullak İnan ki inşallah rabbim hepimizin sonunu iyi eder

Ayy canım benim bi de öyle deneyeyim, çok da iyi geliyor diyorlar aslında devam etmek de istiyorum bir taraftan, senin gibi yapayım bakayım kokacak mıyım hatta eşim dedi ki tuz ruhu kokusu senden mi geliyor utandım valla

Canim benim 10 yıl once oğluma hamileyken anılarını yaşadım. 22.haftadan itibaren 2 hafta 27. Haftadan sonra 3 haftaya çıktı geriliği. Ayrıca gebelik tansiyonun un en ciddi hallerini yaşadım. Doğuma bile 19 tansiyonla girdim.ama inan seninki kadar korkutma Dilar beni.simdi sana en zararlı şey stres. Ben sürekli yatarak çok sakin geçirdim son 3 ayı. Oğlum 36.haftada 2600 gr.dogdu.sende istirahat ediyorsun.bak görürsün son haftaları görürsün. Hatta bende bu gerilikler o kadar erken baslamistiki 27. Haftaya kadar tutabilirsek korkma demişti Dr. Um.sende sağ sağlim alacaksın inşaallah kucağına. Bak benim prematüre erken ergen oldu şimdi. Dil pabuç kadar

Ah inşallah canım benim İnan ki bu doktorların konuşması yüzünden erken Doğum yapmazsam iyidir. Sata göre zaten karnı 2 hafta geride bacak 5 hafta bacak için genetik olabilir diyor yada genetik eşim ve ben uzun boyluyuz Nası olabiliyor anlamıyorum zaten asistanlar gelip gidiyor uzman Dr soru sormak ne mümkün devlet hastanesinde

Endokrinolojinin asıl uzmanlık alanıdır..bulunduğun yerde varsa oraya git tabi,ama yoksa ve çok yüksek değilse değerlerin dahiliye ilede takip edebilirsin..geçmiş olsun..

Yaa insallah bir problem Yasamazsin. Benim de tansiyonum yuksek cikiyor hep biliyor musun beni de yatiracakti doktor takip icin. Ama ben istemedigime dair kagit imzaladim. Daha sonra ecZaneye tansiyonumu ölçtürdüm bir hafta boyunca. Normal cikti. Yedigim yemeklerden kaynaklandigini fark ettim. İdrarimda da protein cikmadi cok şükür bebegim de ileride hatta. İnsallah sonradan basima problem cikarmaz

canım şuan hastanede göztimde olman iyi bişey ben eğer aklımda sıkıntı varsa malesef almıyor ama son dakikaya kadar bekleniyor amaç bebeği kaybetmemek ve içerde nekadar tututulursa okadar tutmak 970 de olsa 1500 de olsa küvez görecek sana en kötüyü diyecekler evet .. Ama şunu bil 750 gramı aşmış bir bebek yaşama ihtimali %80 dır ve senin yavrun çok şükür daha fazla İnşallah daha da çok alıcak dua edelim Hep beraber rabbim bağışlasın.... Ve göreceksin çok güçlü bir bebek olucak inş...

TuZu hayatından çıkarmanı tavsiye ederim 1 haftada alıştım hastane yemeklerine elim ayağım şişti şimdi geçti 3 tl su içiyorum günde sende iç ödem attırıyor su sağlık sonuçda. Gerilik olmamasına sevindim kilosu nedir bebeğinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…